o cemre nereye düştü ya ben göremedim hala eksilerdeyiz donuyorum sabahın seherinde yola çıkıncaherkese günaydııııııııın güneş yüzünü göstermeye başladıı eh ilk cemrede düşmüş biz de artık daha rahat zayıflayabiliriz heralde kışın soğuklarda aç kalmak çok zor oluyodu güneş iyice kızmadan montları atmadan incelebilmek işte tek hayaliiiiiiiiiim :))
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] elmaşekeri23[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 12.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] serapes[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 86.7 [/TD] [TD] 84.8 [/TD] [TD] 1.9 [/TD] [TD] 3.2 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] aleyna84[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 72.7 [/TD] [TD] 71.9 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 14.1 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] umuts76[/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 81.9 [/TD] [TD] 81.1 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 9.4 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] irongirl[/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 13.9 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 1 saat leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 10.5 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] blackroseimmortal[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 80.6 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 100dk yürüyüş 7mil leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 6.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] zubus[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 9.7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] gkcnnn[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 79.5 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 6.8 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 70.9 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 13.6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] SueSue[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 78.6 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 5.6 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] 54tuğba[/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 85.2 [/TD] [TD] 85.2 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1.8 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 78.1 [/TD] [TD] 78.4 [/TD] [TD] +0.3 [/TD] [TD] 4.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
canım dün diş dr.undan randevu alıp gitmeliydin.diş ağrısı geceleri artar.antibiyotik başlardı büyük ihtimalle.bak bugün acilen muayeneye git.daha da ilerler yanağın şişer apseden.benim başıma geldi.
aa bu çok üzücü bir durum.mantıklı bir açıklaması olmadığına eminim.ama eşin nasıl açıklıyor bu yaptığını merak ettim doğrusu.sen anne olarak çok üzülürsün tabiki.kendinle ilgili meselelere katlanmak başka evladına yapılan bir haksızlığa tahammül etmek başka.umarım bir çıkış yolu bulursunuz eşinle konuşarak.
yeni imajın hayırlı olsun o zaman:))foto koysaydın bakardık nasıl olmuşsun.
öğle yemeğini atlamamalıydın.akşamı da az yemişsin iyi başarmışsın valla.ben gün içinde aç kaldıysam akşama kurt gibi oluyorum.
aralarının birinde meyveyi tercih edebilirdin.malt kahve nasıl bişey cahilim bu konuda ama günlük 2 fincan fazla gibi.
hoşgeldin canım.ilaçları hiç düşünme bile.burada ilaç kullanan yok aramızda.tamammen doğal yollarla kilo vermeye çalışıyoruz.pastanede çalışman bir handikap ama yeterince kendini motive edersen menülerini sağlıklı ayarlayabilirsin.ama zorunlu olarak tadım yapıyomuşsun bunu nasıl aşıcaksın bilemiyorum.sendne başkası yok mu yapacak bu işi.veya günlük ne kadar tatman gerekiyor miktar olarak.belki de tolore edebilirsin.
çokk sağol canım benimmmmdilara öznur geçmiş olsun kızlar...
benceee menüüü süperr cnımmm benim tbrk ederimmmmyeniden merhaba hanımlar..kimse yok bakıyorum herkes yattı sanırım.ama ben gece uykusunu unutalı epey oluyo tahmin edersiniz ki..
bende bu gün yediklerimi yazayım dedim ben diyette değilim ama düzeltmeye çalışıyorum biliyosunuz ki
sabah:2 dilim çavdar ekmek
haşlanmış yumurta
1 kk peynir
şekersiz çay
ara: elma
öğle:bir tabak etli nohut
bir dilim çavdar ekmek
salata
2 bardak ayran
ara:3 tane keperkli bisküvi
akşam:yine nohut:)
bir dilim çavdar ekmek
bir bardak ayran
ara:küçük portakal
bir elma
işte ben bu gün bunları yedim içtim.ne diyette ne cozurtmakta hesabı.yorumlarınızı yazın yarın ama tamam mı mutlaka!!!!
ahhhh kuzum ahhhhhh bugün de geçmezse yarın gideyim bariiicanım dün diş dr.undan randevu alıp gitmeliydin.diş ağrısı geceleri artar.antibiyotik başlardı büyük ihtimalle.bak bugün acilen muayeneye git.daha da ilerler yanağın şişer apseden.benim başıma geldi.
aa bu çok üzücü bir durum.mantıklı bir açıklaması olmadığına eminim.ama eşin nasıl açıklıyor bu yaptığını merak ettim doğrusu.sen anne olarak çok üzülürsün tabiki.kendinle ilgili meselelere katlanmak başka evladına yapılan bir haksızlığa tahammül etmek başka.umarım bir çıkış yolu bulursunuz eşinle konuşarak.
yeni imajın hayırlı olsun o zaman:))foto koysaydın bakardık nasıl olmuşsun.
öğle yemeğini atlamamalıydın.akşamı da az yemişsin iyi başarmışsın valla.ben gün içinde aç kaldıysam akşama kurt gibi oluyorum.
aralarının birinde meyveyi tercih edebilirdin.malt kahve nasıl bişey cahilim bu konuda ama günlük 2 fincan fazla gibi.
hoşgeldin canım.ilaçları hiç düşünme bile.burada ilaç kullanan yok aramızda.tamammen doğal yollarla kilo vermeye çalışıyoruz.pastanede çalışman bir handikap ama yeterince kendini motive edersen menülerini sağlıklı ayarlayabilirsin.ama zorunlu olarak tadım yapıyomuşsun bunu nasıl aşıcaksın bilemiyorum.sendne başkası yok mu yapacak bu işi.veya günlük ne kadar tatman gerekiyor miktar olarak.belki de tolore edebilirsin.
olacakk şekerimmm olacakkkkk merak etmeee kızz face de ekleseneeeeeeherkese günaydııııııııın güneş yüzünü göstermeye başladıı eh ilk cemrede düşmüş biz de artık daha rahat zayıflayabiliriz heralde kışın soğuklarda aç kalmak çok zor oluyodu güneş iyice kızmadan montları atmadan incelebilmek işte tek hayaliiiiiiiiiim :))
sen beniii sefmiyonnnnnnnn artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgünaydın kızlar nasılsınız bakalım dün evde net arızalıydı giremedim bakalım inş bugün yapılır acayip yoğunum kaç gündür menüklerimi bilem yazamym
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
öznurcum daha ii olamadınmı sen yav ben 8 10 satte toplarsın dişyodum diğer meseleyde üzüldüm ama genelde bu böledir işte aşırı aşırııııııııı vicdanlı olması lazımki bu erkeklerde pek az rastlanan bi durum benimki bilem ağlayınca falan kendininkine katlanamıyo inş zamanla olgun düşünüp anlar duadan başka yapcak bişi yok
iremiiiiiiiiiiim nerelerdesin kız kırmızı kart gördünmü merak ettim
elmam şekerim günaydın kız seninle güne tatlı tatlı başlıyoz seviyorum seniş bebebğiiiiiiiiiim
çeyrek kaptanım geçmiş menülerimi yazmıyım bugün akşamdan başlayayım yazmaya beni azıcık tokatla sen unutuveriyorum
o cemre nereye düştü ya ben göremedim hala eksilerdeyiz donuyorum sabahın seherinde yola
çıkınca[/QUOThavalar çok sıcak olmasa da güneşi görmek güzel :)) cemre karadeniz e düştü bence :))
dilara gecmis olsun zordur 20 lik dis cikarnak
dikkat et bazılarında çıkmıyormuş çekiyorlarmış canım çok ağrıyosa vbi doktora görün istersen ben kıyamam sanaaaaaben 20 lik diş çıkarıyorumm galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl çıkarr bilmiyorum ki tam teşhiss koyamıyorum :)
dee tabii ben şimdiii sevgiyee ilgiye muhtacımm :)dikkat et bazılarında çıkmıyormuş çekiyorlarmış canım çok ağrıyosa vbi doktora görün istersen ben kıyamam sanaaaaa
şimdi başlarmışım benim kız gibi tatlııı ciciiiii demeye
sağoll canımmm benimm, bende işe yaramadı ama sen denee :))))))))))herkese merhabalr sevgili tombik kk üyeleriiay ben farkettim 2 gündür menü yazmıyorum o kadar hayatımdasısnız ki sanki bi yerlerden görüyosunuzdur diye düşünüyorum sanırım dilaracım geçmiş olsun o yirmilik ağrısı ne fenadır ahha ahhh:26::26: zaten kan akışı yavaşladığı için diş ağrısı gece artarmış dişçibana sirkeyle azını çalkala demişti bende bi işe yaramadı ama bi dene istersen belki sana iyi gelir bide karanfil demiştti ama onu demenedim öznurcuummm canım Allah eşine merhamet versin ne diyim bazen çom iyi adamların böle yersiz saçmalıkları olabılıyo anlatmıştım sana babamı
ben yokum diye boşalmış buralarrr haahaahaaa
nöbetteyim aradan kapıkenarındanbi bakayım size dedim dilaram geçmiş olsunnnn
öznur hallettinmi mevzuyu bence bi psikologtan filan yardım al çocuğun bu konuda zaarar görmeden akşam belki bi ara tekrar bakarım öpüyorum sizi....
ben yokum diye boşalmış buralarrr haahaahaaa
nöbetteyim aradan kapıkenarındanbi bakayım size dedim dilaram geçmiş olsunnnn
öznur hallettinmi mevzuyu bence bi psikologtan filan yardım al çocuğun bu konuda zaarar görmeden akşam belki bi ara tekrar bakarım öpüyorum sizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?