80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o cemre nereye düştü ya ben göremedim hala eksilerdeyiz donuyorum sabahın seherinde yola çıkınca

ellerine sağlık canım herkes süper gidiyor yalnız çoğumuzda spor yok

dünkü menüm

sabah

ılık su
yumurta
2 dilim tahıl ekmek
peynir-zeytin
azıcık reçel

ara
c.flakes süt elma

öğlen
sebzeli etli yemek
salata
1,5 dilim ekmek

ara
meyve
süt

akşam
sebze yemeği
tavuk
salata
1,5 dilim ekmek

ara
meyve
1 kuru kayısı[/COLOR]

anne sütü artırıcı kafeinsiz kahve.kalorisi çok düşük.onda içiyorum.diyet yaparken sütüm gitmesin die.

dilara öznur geçmiş olsun kızlar...
çokk sağol canım benimmmm

benceee menüüü süperr cnımmm benim tbrk ederimmmm

ahhhh kuzum ahhhhhh bugün de geçmezse yarın gideyim bariii D yok yok ben akıllanmammm

olacakk şekerimmm olacakkkkk merak etmeee kızz face de ekleseneeeeee
sen beniii sefmiyonnnnnnnn artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ((((((((( günaydınnnnn sultanımmmm bende seni seviyorummmmmmmmmmm

kizkar gunaydin menumu yaziyim

sabah 1 tane incir

kahvalti 2 bardak yesil cay 2 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeyi

oylen 2 tabak tavuk sulu sehriye corbasi

aksam 2 tabak ayran asi corbasi kivircik salata

cayin yanina 2 incir

kizlar sanki dun cok yedim gibi geldi yorumlarinizi bekliyorum

ben 20 lik diş çıkarıyorumm galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl çıkarr bilmiyorum ki tam teşhiss koyamıyorum :)
dikkat et bazılarında çıkmıyormuş çekiyorlarmış canım çok ağrıyosa vbi doktora görün istersen ben kıyamam sanaaaaa
şimdi başlarmışım benim kız gibi tatlııı ciciiiii demeye

merhaba arkadaşlar
bende ihmal ettim 3 4 gün oldu galiba sizleri

bu arada doktor kontrolüm vardı
84 kiloyla başladığım diyet yolculuğum
21 gün sonra tam 4 kilo gitmiş olarak cumartesi kayıtlarına geçti :))

pazar günü serbest günümde çok falz abartmadan bi güzel kahvaltı ettim.azcık çekirdek yedim
ve yine diyete kaldığım yerden devam ediyorum

diyetim değişti azcık çok değil.yine güzel gidiyo çok şükür

buralarda ne var ne yok?

tabii pazar günü bildirim yapamayınca listeyede alınmamışım haklısınız özür dilerim

herkese merhabalr sevgili tombik kk üyelerii ay ben farkettim 2 gündür menü yazmıyorum o kadar hayatımdasısnız ki sanki bi yerlerden görüyosunuzdur diye düşünüyorum sanırım dilaracım geçmiş olsun o yirmilik ağrısı ne fenadır ahha ahhh:26::26: zaten kan akışı yavaşladığı için diş ağrısı gece artarmış dişçibana sirkeyle azını çalkala demişti bende bi işe yaramadı ama bi dene istersen belki sana iyi gelir bide karanfil demiştti ama onu demenedim öznurcuummm canım Allah eşine merhamet versin ne diyim bazen çom iyi adamların böle yersiz saçmalıkları olabılıyo anlatmıştım sana babamı

dikkat et bazılarında çıkmıyormuş çekiyorlarmış canım çok ağrıyosa vbi doktora görün istersen ben kıyamam sanaaaaa
şimdi başlarmışım benim kız gibi tatlııı ciciiiii demeye
dee tabii ben şimdiii sevgiyee ilgiye muhtacımm :)

sağoll canımmm benimm, bende işe yaramadı ama sen denee :))))))))))

ben yokum diye boşalmış buralarrr haahaahaaa

nöbetteyim aradan kapıkenarındanbi bakayım size dedim dilaram geçmiş olsunnnn
öznur hallettinmi mevzuyu bence bi psikologtan filan yardım al çocuğun bu konuda zaarar görmeden akşam belki bi ara tekrar bakarım öpüyorum sizi....

canımmmmmmmmmmmmmm evett sne yoksunn diyee kimseciklerr gelmiyorr akşammm gellll olur muuuu ummahhhhhhhhhhhhh sağoll kuzum bu aradaaaaaaa

Selam kızlar nasıl gidiyooo ?????

ben kaç gündür yüzümü yıkayıp dışarda alıyom soluğu öğlen yemekleri kaçmış oluyo ama napıyım....

Dün saçlarımı boyattım değiştirdim ,bugünde cilt bakımı,manikür ,pedikür ne varsa yaptırdım mutsuzmuyum neyim :))) kendimle uğraşıp duruyorum ..

Güzellik merkezindeki bayanla biraz sohbet ettik pasif jimnastik in bayağı etkili olduğunu söyledi (özellikle spor yapmayanlar için)vede kavitasyonun diyetle bayağı işe yaradığındanda bahsetti deneyeniniz varmı acaba ??

iremcim sana uğramak istedim de işlerimi yetiştiremedim..nasılsın canım nasıl gidiyor?

iyi akşamlar herkese ben bu 88 e takılıp kaldım yahu gerçi ticker da yapılmıyo biz tam zayıflayamadık ya ondan herlde:)) elma şekeri çok saol mailini yazmıssın ama bu kardesin çok uğrastı seni ekleyemedi ben yazcaktım mailimi ama yetkim yok ( messengerdan eklim de bari kabuleedersen ordan halledelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…