canım 36 da felan dönüyo sanırım ama birden oluyo o iş yavaş yavaş diil bi bakıyon zırt dönüvermişarkadaşlar ne varsa burda var diyerek size bir şey daha danışıcam..bildiğim kadarıyla aramızda doğum yapmış hanımlar var onlar daha iyi bilirler..ben sorumun cevabını bu gün bebek bekleyen anneler grubundan alamadımda orda anca yıkama yağlama yapılıyo kimse kimseyi sallamıyo bence nese.sorum şu;benim gebelik 36. haftayı bitirdi daha dün ama bebek hala dönmedi,aşağıya inmedi,doğum pozisyonu filan da almadı yerleşmedi kanala yani.bu ne zaman döner bi bilgisi olan var mı acaba??yarın sabahta kontrole gidicem bide orda sorayım,doktor 36 da düzdelir demişti ama bizimki hala hazır olda duruyo maşallah..zaten gören arkadaşlar hemen bakınca anlıyo hala tepede bu midenin üstünde boşalmamış yukarısı diyolar yani gözlede görülüyo anlıycanız...bu gün eşim bilgisayarı alacak artık ben öteki gün okurum mesajlarınızı şimdiden sağolun...
kızlarrrrr bir tanıdığımızzz bugünnn kanserden ameliyat olacak çocuk daha çok genç 18 19 yaşlarındaaaa sizden ricammmmm dua edermisinizzzz onaaaaaaa
kızlarrrrr bir tanıdığımızzz bugünnn kanserden ameliyat olacak çocuk daha çok genç 18 19 yaşlarındaaaa sizden ricammmmm dua edermisinizzzz onaaaaaaa
misafirlikteyken oluyo böyle menün güzel bence cok fazla bişi gözüme carpmadıselamlar. en geçe ben kalmışım sanırımmisafirliğe gittik.geç geldik kızı y ıkadık derken bu saat oldu.
menüm
sabah
üç galeta
sütlü malt kahve
bi rafadan yumurta
bi kaç zeytin
biraz peynir
ara bi muz
öğlen
malt kahve
beş petibör
ara
bi kaç tane pringles
akşam
kıymalı yoğurtlu makarna
ara misafirlikteydik
bi sıkım ufak çiğköfte
iki sarma
üç çatal yaş pasta
çay daha su böreği falan vardı çok zor tuttum valla kendimi.pastayı da öyle bıraktım ayıp oldu sanırım
canım ya ALLAH kurtarsın benim içinde dua edermisin hamile kişilerin dogum yapacak kişilerin duası kabul olurmuş benimde cocugum olsun diye tüm cocuk isteyenler içinde dua edersen cok sevinirimarkadaşlar ne varsa burda var diyerek size bir şey daha danışıcam..bildiğim kadarıyla aramızda doğum yapmış hanımlar var onlar daha iyi bilirler..ben sorumun cevabını bu gün bebek bekleyen anneler grubundan alamadımda orda anca yıkama yağlama yapılıyo kimse kimseyi sallamıyo bence nese.sorum şu;benim gebelik 36. haftayı bitirdi daha dün ama bebek hala dönmedi,aşağıya inmedi,doğum pozisyonu filan da almadı yerleşmedi kanala yani.bu ne zaman döner bi bilgisi olan var mı acaba??yarın sabahta kontrole gidicem bide orda sorayım,doktor 36 da düzdelir demişti ama bizimki hala hazır olda duruyo maşallah..zaten gören arkadaşlar hemen bakınca anlıyo hala tepede bu midenin üstünde boşalmamış yukarısı diyolar yani gözlede görülüyo anlıycanız...bu gün eşim bilgisayarı alacak artık ben öteki gün okurum mesajlarınızı şimdiden sağolun...
pilav la mucver aynı yerde biraz cok olmuş gibi sankinerde h erkes yaa benım tartı hala oynamıyo ölee duruyo nasıl olck bilmiyorum neyse dün gemeydı misafirlikti derken menu yazamadım
dünkü menüm
sabah tavada1 yumurta peynir çay
ara 2 3 ceviz
öğlen 1 kase çorba
ara :26::26::26: 2 parça piide ama küçüktü patates salatası
akşam 3 4 kaşık mantar sote 2 kaşık pilav 1 parça mücver fırında
gece 1 muz
tekrar günaydınlar dünk menümü yazayım
sabah:çeyrek ekmek 4 tane zeytin bi küçük kase yoğurt 1 b çay
ara: bi avuç kuru üzüm 1 minik havuç
öğleee:3-4 dilim ekmek ve et sote salata 1 b çay
ara:bi portakal yarım b. süt
akşam:brokoli tavuk karnabahar karışımı bi yemek 3-4 yaprak sarma çorba yoğurt 2b çay 1 çatalcık tatlı
ara:bi minik muz 1 havuç 1 çay b süt
spor yok 1 b rezene içebildim sadece
ALLAHIM yardıımcısı olsun İNŞALLAH cok güzel gecer amaliyatı kurtulur bu hastalıktan
allah razı olsun kızlar sağoluntamam canım ne demek dua ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?