80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menüm

sabah

1 dilim tb ekmek
1 kk peynir
4 yeşil zeytin

ara

yarım dilim kek

öğlen

yok

ara

3 adet eti form bisküvi

akşam

4 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık kuru fasulye
4 kaşık yoğurt

ara

1 elma
1 bardak süt

bol su 1 adet yeşil çay 1 adet beşibirarada 3 çay bardağı karışık bitki çayı

Bu günki menüm
sabah kk peynir,3 zeytin,2 dilim çavdar ekmeği
arada 2 tane altınbaşak
öğle domates çorbası,tavuk kavurma,salata
arada 1 elma
akşam 1 tane tavuk but,bir kase kereviz salatası
arada lihgt süt içcem
1,5 lt su

slm kizlar nasilsiniz bakalim ben idare ediyorum bu aralar esim evde malum hastaneden siti ve bi sürede böyle our galiba cigerleri iyi ama simdide yaralari intihaplanmis antibiuotikum aliyo

kizlar bu aralar malesef dikkat edemiyorum ama en azindan sabit kalmak icin caba gösteriyorum bu haftada en azindan sabit kalmayi umuyorum ben buraya geleli baya oldu ama hala 2 kilodan fazla veremedim ya ama degisecek ins haftaya ise basliyorum persembe baslarda normal yemek yemegi düsünüyorum kilo vermem durdugunda yada yavasladiginda ise dikkat etmek istiyorum ins isin etkisi olur

iyi geceler kızlar...yine ben geldim kimse kalmamış kesin herkes dizi izliyor:)neyse kaptanımıs dileği de tebrik etmek istiyorum bu arada maşallah kimsenin mesajını atlamıyo vallaaa:)kaptan dediğin öyle böyle olur işte
ben bugün de az dikkat etmeye çalıştım taki kaynanam akşam bana tulumba tatlısı getirene kadar(((getirse bi türlü getirmese bi türlü.....

neyse sabah atatesli yumurta
iki dilim çavdar ek.
şekersiz çay
peynir
ara yok
öğle:2 ince dilim cevizli yuğurtmaç diycem tokatlılar bilir:)
peynir
7-8 zeytn yağlı sarma
ara:yok
akşam:ıspanak kavurma
iki dilim çavdar ek.
ara:işte burda günün hatası 4-5 tane tulumba tatlısı
yarım elma
yarım portakal...........:

bu günde bunları yedim şu tulumba olmasaydı çok mutlu olcaktım ama ....olamadı geçen pasta geldi bu gün tulumba

iki galeta , bir bardak elma suyu bir kk peynir dört zeytin

ara : dört adet kepekli biskuvi şekersiz çay

öğle :üç adet izmir köfte dört yk pilav salata

akşam : dört adet ızgara köfte bi yk rus salatası
patlıcan salata üç yk makarna

ara : yeşilçay

kızlar menümü yazmaya geldim akşam misafirim vardı bugun ipin ucu kactı kendimi kilo almış gibi hissediyorum

sabah 1 tane incir

kahvaltı 2 dilim kepek ekmeyi,2 bardak yeşil cay,2 dilim penir

öylen 1 tane elmalı kurabiye,10.15 tane ince cubuk krekerlerden 2 tanede göfret,2 bardak siyah cay

akşam 1 tabak kırmızı mercimek corbası, 1 tabak ıspanak 1 tabakta tavuklu pilav kıvırcık salata ve 1 bardak kola

cayın yanına dayanamayıp 1 gofret ve cubuk kreker yedim bugun ipin ucu kactı gitti yarın telafi etmem lazım İNŞALLAH yarın daha az yiyerek telafi yaparım sporda yapamıyorum afffffffffff

kızlar kimse yok kendi kendime konuştum gidiyorum herkese ALLAH rahatlık versin

ALLAHIM hepimizin gölümüzdeki muradımızı versin İNŞALLAH AMİN

selamlar. en geçe ben kalmışım sanırımmisafirliğe gittik.geç geldik kızı y ıkadık derken bu saat oldu.

menüm

sabah
üç galeta
sütlü malt kahve
bi rafadan yumurta
bi kaç zeytin
biraz peynir

ara bi muz

öğlen
malt kahve
beş petibör

ara
bi kaç tane pringles

akşam
kıymalı yoğurtlu makarna

ara misafirlikteydik
bi sıkım ufak çiğköfte
iki sarma
üç çatal yaş pasta
çay daha su böreği falan vardı çok zor tuttum valla kendimi.pastayı da öyle bıraktım ayıp oldu sanırım

arkadaşlar ne varsa burda var diyerek size bir şey daha danışıcam..bildiğim kadarıyla aramızda doğum yapmış hanımlar var onlar daha iyi bilirler..ben sorumun cevabını bu gün bebek bekleyen anneler grubundan alamadımda orda anca yıkama yağlama yapılıyo kimse kimseyi sallamıyo bence nese.sorum şu;benim gebelik 36. haftayı bitirdi daha dün ama bebek hala dönmedi,aşağıya inmedi,doğum pozisyonu filan da almadı yerleşmedi kanala yani.bu ne zaman döner bi bilgisi olan var mı acaba??yarın sabahta kontrole gidicem bide orda sorayım,doktor 36 da düzdelir demişti ama bizimki hala hazır olda duruyo maşallah..zaten gören arkadaşlar hemen bakınca anlıyo hala tepede bu midenin üstünde boşalmamış yukarısı diyolar yani gözlede görülüyo anlıycanız...bu gün eşim bilgisayarı alacak artık ben öteki gün okurum mesajlarınızı şimdiden sağolun...

canım 36 da felan dönüyo sanırım ama birden oluyo o iş yavaş yavaş diil bi bakıyon zırt dönüvermiş

nerde h erkes yaa benım tartı hala oynamıyo ölee duruyo nasıl olck bilmiyorum neyse dün gemeydı misafirlikti derken menu yazamadım
dünkü menüm
sabah tavada1 yumurta peynir çay
ara 2 3 ceviz
öğlen 1 kase çorba
ara :26::26::26: 2 parça piide ama küçüktü patates salatası
akşam 3 4 kaşık mantar sote 2 kaşık pilav 1 parça mücver fırında
gece 1 muz

tekrar günaydınlar dünk menümü yazayım

sabah:çeyrek ekmek 4 tane zeytin bi küçük kase yoğurt 1 b çay

ara: bi avuç kuru üzüm 1 minik havuç

öğleee:3-4 dilim ekmek ve et sote salata 1 b çay

ara:bi portakal yarım b. süt

akşam:brokoli tavuk karnabahar karışımı bi yemek 3-4 yaprak sarma çorba yoğurt 2b çay 1 çatalcık tatlı

ara:bi minik muz 1 havuç 1 çay b süt

spor yok 1 b rezene içebildim sadece

Son düzenleme:
kızlarrrrr bir tanıdığımızzz bugünnn kanserden ameliyat olacak çocuk daha çok genç 18 19 yaşlarındaaaa sizden ricammmmm dua edermisinizzzz onaaaaaaa

misafirlikteyken oluyo böyle menün güzel bence cok fazla bişi gözüme carpmadı
canım ya ALLAH kurtarsın benim içinde dua edermisin hamile kişilerin dogum yapacak kişilerin duası kabul olurmuş benimde cocugum olsun diye tüm cocuk isteyenler içinde dua edersen cok sevinirim
pilav la mucver aynı yerde biraz cok olmuş gibi sanki

öylenki ekmek cok olmuş canım ya

bide kızlar gec satte muz yiyorsunuz muzun kalorisi cok diye biliyorum bence gündüz yiyin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…