misafirlikteyken oluyo böyle menün güzel bence cok fazla bişi gözüme carpmadı
canım ya ALLAH kurtarsın benim içinde dua edermisin hamile kişilerin dogum yapacak kişilerin duası kabul olurmuş benimde cocugum olsun diye tüm cocuk isteyenler içinde dua edersen cok sevinirim
pilav la mucver aynı yerde biraz cok olmuş gibi sanki
öylenki ekmek cok olmuş canım ya
bide kızlar gec satte muz yiyorsunuz muzun kalorisi cok diye biliyorum bence gündüz yiyin kızlar
hoşgeldin canım aramıza tiroit çok etkiliyo bence bi baktır diyetsyenin bilerek hareket ediyodur diye düşünüyoırumMerhabalar aranıza yeni katılıyorum.Bende pko olup kilo verimi yavaş olan biriyim.Kendi kafama göre diyetler vs yaptım fakat olumlu bir sonuç alamadım.En sonunda özel diyetisyene gitmeye karar verdim ve halen gidiyorum yeni başladım sayılır ama diyete başlıyalı 3 4 ay oluyor.İlk 2 haftada 3 kilo verdim sonraki gittiğim diğer kontrolde ise 2 haftada anca 300 gr verebilmişim.Hergün 50 60 dk arası tempolu yürüyorum koşu bandım var mekik sırt harketleri yapıyorum hergün.Ama benim aklıma bazı soru işaretleri takıldı bana fikir verirseniz çok sevinirim.Diyetisyenimin ilk verdiği listede haftada 2 kırmızı et 3 yada 4 tavuk yada balık eti önerdi.O listeye göre davrandığımda 3 kilo vermiştim.Bu son verdiği listede ise her akşam et ürünü var kırmızı et haftada 2 diger günler tavuk yada balık.Sizler her akşam etmi yiyorsunuz ?Bana saçma gelmeye başladı bu durum ayrıca ögünlerde hergün slata bir bardak yogurt bir dilim ekmek var sizce çok degilmi bunlar?Neden kilo vermem durmuş olabilir.Geçen hafta baya bir stresliydim ondanda olabilirmi acaba?doktor hastaneye yönlendirdi tiriot hormonuma baktırmam için yavaş çalışıyorsa oda kilo vermeyi zorlaştırırmış.Sizlerdede benzer durumlar oluyormu sizce listeyi degiştirmesinmi isteyeyim fikirlerinizi bekliyorum.
eşine tekrardan geçmiş olsun canım.sen de ,şe başlayınca kendini toparlarsın artık.kilo almamak ta iyi bence.slm kizlar nasilsiniz bakalim ben idare ediyorum bu aralar esim evde malum hastaneden siti ve bi sürede böyle our galiba cigerleri iyi ama simdide yaralari intihaplanmis antibiuotikum aliyo
kizlar bu aralar malesef dikkat edemiyorum ama en azindan sabit kalmak icin caba gösteriyorum bu haftada en azindan sabit kalmayi umuyorum ben buraya geleli baya oldu ama hala 2 kilodan fazla veremedim ya ama degisecek ins haftaya ise basliyorum persembe baslarda normal yemek yemegi düsünüyorum kilo vermem durdugunda yada yavasladiginda ise dikkat etmek istiyorum ins isin etkisi olur
olacak artık o kadar.en azından gün içinde bir denge bulmuşa benziyor.sadece hergün olmazsa bu tatlı kaçamakları daha kolay tolere edebilirsin.iyi geceler kızlar...yine ben geldim kimse kalmamış kesin herkes dizi izliyor:)neyse kaptanımıs dileği de tebrik etmek istiyorum bu arada maşallah kimsenin mesajını atlamıyo vallaaa:)kaptan dediğin öyle böyle olur işte
ben bugün de az dikkat etmeye çalıştım taki kaynanam akşam bana tulumba tatlısı getirene kadar(((getirse bi türlü getirmese bi türlü.....
neyse sabahatatesli yumurta
iki dilim çavdar ek.
şekersiz çay
peynir
ara yok
öğle:2 ince dilim cevizli yuğurtmaç diycem tokatlılar bilir:)
peynir
7-8 zeytn yağlı sarma
ara:yok
akşam:ıspanak kavurma
iki dilim çavdar ek.
ara:işte burda günün hatası 4-5 tane tulumba tatlısı
yarım elma
yarım portakal...........:
bu günde bunları yedim şu tulumba olmasaydı çok mutlu olcaktım ama ....olamadı geçen pasta geldi bu gün tulumba
ben de diyodum bizim grupta kimse kraker gofret filan atıştırmıyo heralde diye.bi dadan mı yeniyor işte.ama o kadar abartı bi kaçamak değil sıkma canını.kızlar menümü yazmaya geldim akşam misafirim vardı bugun ipin ucu kactı kendimi kilo almış gibi hissediyorum
sabah 1 tane incir
kahvaltı 2 dilim kepek ekmeyi,2 bardak yeşil cay,2 dilim penir
öylen 1 tane elmalı kurabiye,10.15 tane ince cubuk krekerlerden 2 tanede göfret,2 bardak siyah cay
akşam 1 tabak kırmızı mercimek corbası, 1 tabak ıspanak 1 tabakta tavuklu pilav kıvırcık salata ve 1 bardak kola
cayın yanına dayanamayıp 1 gofret ve cubuk kreker yedim bugun ipin ucu kactı gitti yarın telafi etmem lazım İNŞALLAH yarın daha az yiyerek telafi yaparım sporda yapamıyorum afffffffffff
menü çok güzel.elma suyu hazırsa tercih etmeyebilirdin gerçi kahvaltıda.iki galeta , bir bardak elma suyu bir kk peynir dört zeytin
ara : dört adet kepekli biskuvi şekersiz çay
öğle :üç adet izmir köfte dört yk pilav salata
akşam : dört adet ızgara köfte bi yk rus salatası
patlıcan salata üç yk makarna
ara : yeşilçay
en zoru da misafirliğe gidip te böyle yemeden bırakmak heralde.bi de bayramdarda ikram edilen baklavalar benim kabusum.su böreğini yememeye nasıl dayandın:))selamlar. en geçe ben kalmışım sanırımmisafirliğe gittik.geç geldik kızı y ıkadık derken bu saat oldu.
menüm
sabah
üç galeta
sütlü malt kahve
bi rafadan yumurta
bi kaç zeytin
biraz peynir
ara bi muz
öğlen
malt kahve
beş petibör
ara
bi kaç tane pringles
akşam
kıymalı yoğurtlu makarna
ara misafirlikteydik
bi sıkım ufak çiğköfte
iki sarma
üç çatal yaş pasta
çay daha su böreği falan vardı çok zor tuttum valla kendimi.pastayı da öyle bıraktım ayıp oldu sanırım
öğle tek çorba çok az ama sonraki ara ile takviye olmuş:))muzu da gündüz tercih etsen daha iyi olurdunerde h erkes yaa benım tartı hala oynamıyo ölee duruyo nasıl olck bilmiyorum neyse dün gemeydı misafirlikti derken menu yazamadım
dünkü menüm
sabah tavada1 yumurta peynir çay
ara 2 3 ceviz
öğlen 1 kase çorba
ara :26::26::26: 2 parça piide ama küçüktü patates salatası
akşam 3 4 kaşık mantar sote 2 kaşık pilav 1 parça mücver fırında
gece 1 muz
öğle ekmek fazla.et sotenini miktarını da yazmamışsın belki o çok azdı da doymadın.tekrar günaydınlar dünk menümü yazayım
sabah:çeyrek ekmek 4 tane zeytin bi küçük kase yoğurt 1 b çay
ara: bi avuç kuru üzüm 1 minik havuç
öğleee:3-4 dilim ekmek ve et sote salata 1 b çay
ara:bi portakal yarım b. süt
akşam:brokoli tavuk karnabahar karışımı bi yemek 3-4 yaprak sarma çorba yoğurt 2b çay 1 çatalcık tatlı
ara:bi minik muz 1 havuç 1 çay b süt
spor yok 1 b rezene içebildim sadece
yaa ben bu 20 lik dişlerden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmm
kızlarrrrr bir tanıdığımızzz bugünnn kanserden ameliyat olacak çocuk daha çok genç 18 19 yaşlarındaaaa sizden ricammmmm dua edermisinizzzz onaaaaaaa
hoş geldin canım.kaç kilosun yazmamışsın.pkolu değilim bu konuda fikrim yok.kilona göre vermiştir diyetini heralde.ama kilo vermenin durması bizim de başımıza geliyor.sadece senin durumuna özel değil.direnç noktaları oluyor.sabırlı olup diyetini bozmamayı başarırsan yavaş ta olsa gidecektir kilolar.Merhabalar aranıza yeni katılıyorum.Bende pko olup kilo verimi yavaş olan biriyim.Kendi kafama göre diyetler vs yaptım fakat olumlu bir sonuç alamadım.En sonunda özel diyetisyene gitmeye karar verdim ve halen gidiyorum yeni başladım sayılır ama diyete başlıyalı 3 4 ay oluyor.İlk 2 haftada 3 kilo verdim sonraki gittiğim diğer kontrolde ise 2 haftada anca 300 gr verebilmişim.Hergün 50 60 dk arası tempolu yürüyorum koşu bandım var mekik sırt harketleri yapıyorum hergün.Ama benim aklıma bazı soru işaretleri takıldı bana fikir verirseniz çok sevinirim.Diyetisyenimin ilk verdiği listede haftada 2 kırmızı et 3 yada 4 tavuk yada balık eti önerdi.O listeye göre davrandığımda 3 kilo vermiştim.Bu son verdiği listede ise her akşam et ürünü var kırmızı et haftada 2 diger günler tavuk yada balık.Sizler her akşam etmi yiyorsunuz ?Bana saçma gelmeye başladı bu durum ayrıca ögünlerde hergün slata bir bardak yogurt bir dilim ekmek var sizce çok degilmi bunlar?Neden kilo vermem durmuş olabilir.Geçen hafta baya bir stresliydim ondanda olabilirmi acaba?doktor hastaneye yönlendirdi tiriot hormonuma baktırmam için yavaş çalışıyorsa oda kilo vermeyi zorlaştırırmış.Sizlerdede benzer durumlar oluyormu sizce listeyi degiştirmesinmi isteyeyim fikirlerinizi bekliyorum.
geçmiş olsun canım.kilo vermişsin ne güzel.aynen devam et.merabalar herkese şişen boğazlarım bir türlü inmeyince işe de gidemedim bugünantibiyotikler hak getire artık...Bukadar zor şartlarda bile dikkat etmeye çalışıyorum 87.5 olmuşum sonunda sevindirik oldum:))
hg canım aramızaa kolay gelsinn inş. hedefine ulaşırsınMerhabalar aranıza yeni katılıyorum.Bende pko olup kilo verimi yavaş olan biriyim.Kendi kafama göre diyetler vs yaptım fakat olumlu bir sonuç alamadım.En sonunda özel diyetisyene gitmeye karar verdim ve halen gidiyorum yeni başladım sayılır ama diyete başlıyalı 3 4 ay oluyor.İlk 2 haftada 3 kilo verdim sonraki gittiğim diğer kontrolde ise 2 haftada anca 300 gr verebilmişim.Hergün 50 60 dk arası tempolu yürüyorum koşu bandım var mekik sırt harketleri yapıyorum hergün.Ama benim aklıma bazı soru işaretleri takıldı bana fikir verirseniz çok sevinirim.Diyetisyenimin ilk verdiği listede haftada 2 kırmızı et 3 yada 4 tavuk yada balık eti önerdi.O listeye göre davrandığımda 3 kilo vermiştim.Bu son verdiği listede ise her akşam et ürünü var kırmızı et haftada 2 diger günler tavuk yada balık.Sizler her akşam etmi yiyorsunuz ?Bana saçma gelmeye başladı bu durum ayrıca ögünlerde hergün slata bir bardak yogurt bir dilim ekmek var sizce çok degilmi bunlar?Neden kilo vermem durmuş olabilir.Geçen hafta baya bir stresliydim ondanda olabilirmi acaba?doktor hastaneye yönlendirdi tiriot hormonuma baktırmam için yavaş çalışıyorsa oda kilo vermeyi zorlaştırırmış.Sizlerdede benzer durumlar oluyormu sizce listeyi degiştirmesinmi isteyeyim fikirlerinizi bekliyorum.
kuzum msn baktım istek yokkk, yok anacımm kavuşamayacağızz bizzzz bu arada çok bgeçmişşş olsunnn onudaa ben çok çekerimm acısını biliyorummmmmmmm kilona da çooookkk sevind,m tbrk ederimmmmmmmerabalar herkese şişen boğazlarım bir türlü inmeyince işe de gidemedim bugünantibiyotikler hak getire artık...Bukadar zor şartlarda bile dikkat etmeye çalışıyorum 87.5 olmuşum sonunda sevindirik oldum:))
geçmedimi şekerim daha ya:26:yaa ben bu 20 lik dişlerden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmm
allah şifa versinkızlarrrrr bir tanıdığımızzz bugünnn kanserden ameliyat olacak çocuk daha çok genç 18 19 yaşlarındaaaa sizden ricammmmm dua edermisinizzzz onaaaaaaa
durması çok normal canım benım bende ilk hafta 3 kg verdim ama son 2 3 haftadır 200 300 ancak verebiliyorum walla yavaşlıyo bi süre sonra tiroide bi baktır bakalım belkı onunla alakalıdırMerhabalar aranıza yeni katılıyorum.Bende pko olup kilo verimi yavaş olan biriyim.Kendi kafama göre diyetler vs yaptım fakat olumlu bir sonuç alamadım.En sonunda özel diyetisyene gitmeye karar verdim ve halen gidiyorum yeni başladım sayılır ama diyete başlıyalı 3 4 ay oluyor.İlk 2 haftada 3 kilo verdim sonraki gittiğim diğer kontrolde ise 2 haftada anca 300 gr verebilmişim.Hergün 50 60 dk arası tempolu yürüyorum koşu bandım var mekik sırt harketleri yapıyorum hergün.Ama benim aklıma bazı soru işaretleri takıldı bana fikir verirseniz çok sevinirim.Diyetisyenimin ilk verdiği listede haftada 2 kırmızı et 3 yada 4 tavuk yada balık eti önerdi.O listeye göre davrandığımda 3 kilo vermiştim.Bu son verdiği listede ise her akşam et ürünü var kırmızı et haftada 2 diger günler tavuk yada balık.Sizler her akşam etmi yiyorsunuz ?Bana saçma gelmeye başladı bu durum ayrıca ögünlerde hergün slata bir bardak yogurt bir dilim ekmek var sizce çok degilmi bunlar?Neden kilo vermem durmuş olabilir.Geçen hafta baya bir stresliydim ondanda olabilirmi acaba?doktor hastaneye yönlendirdi tiriot hormonuma baktırmam için yavaş çalışıyorsa oda kilo vermeyi zorlaştırırmış.Sizlerdede benzer durumlar oluyormu sizce listeyi degiştirmesinmi isteyeyim fikirlerinizi bekliyorum.
arkadaşlar ne varsa burda var diyerek size bir şey daha danışıcam..bildiğim kadarıyla aramızda doğum yapmış hanımlar var onlar daha iyi bilirler..ben sorumun cevabını bu gün bebek bekleyen anneler grubundan alamadımda orda anca yıkama yağlama yapılıyo kimse kimseyi sallamıyo bence nese.sorum şu;benim gebelik 36. haftayı bitirdi daha dün ama bebek hala dönmedi,aşağıya inmedi,doğum pozisyonu filan da almadı yerleşmedi kanala yani.bu ne zaman döner bi bilgisi olan var mı acaba??yarın sabahta kontrole gidicem bide orda sorayım,doktor 36 da düzdelir demişti ama bizimki hala hazır olda duruyo maşallah..zaten gören arkadaşlar hemen bakınca anlıyo hala tepede bu midenin üstünde boşalmamış yukarısı diyolar yani gözlede görülüyo anlıycanız...bu gün eşim bilgisayarı alacak artık ben öteki gün okurum mesajlarınızı şimdiden sağolun...
hg canım aramızaa kolay gelsinn inş. hedefine ulaşırsın
kuzum msn baktım istek yokkk, yok anacımm kavuşamayacağızz bizzzz bu arada çok bgeçmişşş olsunnn onudaa ben çok çekerimm acısını biliyorummmmmmmm kilona da çooookkk sevind,m tbrk ederimmmmmm
çoooooooookkk sağol kuzummmm ,aminnnnneşine tekrardan geçmiş olsun canım.sen de ,şe başlayınca kendini toparlarsın artık.kilo almamak ta iyi bence.
olacak artık o kadar.en azından gün içinde bir denge bulmuşa benziyor.sadece hergün olmazsa bu tatlı kaçamakları daha kolay tolere edebilirsin.
ben de diyodum bizim grupta kimse kraker gofret filan atıştırmıyo heralde diye.bi dadan mı yeniyor işte.ama o kadar abartı bi kaçamak değil sıkma canını.
menü çok güzel.elma suyu hazırsa tercih etmeyebilirdin gerçi kahvaltıda.
en zoru da misafirliğe gidip te böyle yemeden bırakmak heralde.bi de bayramdarda ikram edilen baklavalar benim kabusum.su böreğini yememeye nasıl dayandın:))
öğle tek çorba çok az ama sonraki ara ile takviye olmuş:))muzu da gündüz tercih etsen daha iyi olurdu
öğle ekmek fazla.et sotenini miktarını da yazmamışsın belki o çok azdı da doymadın.
20 lik diş çok zordur dilaracım.benim çene yapım dar olduğu için 20 likler çıkamamıştı.3 tanesini ameliyatla aldırdım.4.sü de çürümüş.6ay önce çektirdim.şimdi yok.belki senin ki de çıkamyacacak durumdadır bi baktırıp film çektirmende fayda var.gerçi seni bizi dinlemiyon ama yine de yazayım.
ah canım kanser dedin mi kanım donuyor.hele ki hastanız çok gençmiş.Rabbim yardımcısı olsun ameliyatında.inşallah çok başarılı geçer.Allahım ailesine bağışlasın evlatlarını evlat acısı çektirmesin.
hoş geldin canım.kaç kilosun yazmamışsın.pkolu değilim bu konuda fikrim yok.kilona göre vermiştir diyetini heralde.ama kilo vermenin durması bizim de başımıza geliyor.sadece senin durumuna özel değil.direnç noktaları oluyor.sabırlı olup diyetini bozmamayı başarırsan yavaş ta olsa gidecektir kilolar.
geçmiş olsun canım.kilo vermişsin ne güzel.aynen devam et.
geçmediiiiii berbat birşey yaaa geçen haftaaa arkadaşımın çıkıyorduuu ohh bee ben böyle acı çekmiyorumm demişdim büyük konuşmuşummm :) , aminnnnnngeçmedimi şekerim daha ya:26:
allah şifa versin
durması çok normal canım benım bende ilk hafta 3 kg verdim ama son 2 3 haftadır 200 300 ancak verebiliyorum walla yavaşlıyo bi süre sonra tiroide bi baktır bakalım belkı onunla alakalıdır
aminnn sağol kuzummmmmmslm kizlar dilara cnm allah hastaniza acil sifalr versin ins biran önce iyilesir sagligina kavusur AMIN
neyseee artıkk bekleyelim bakalımmm zatenn ne kalmış ki şunun şurasında 70 civarısaol canım geçer inşallah ama nasıl olur ekledim bengercekten kavusamayacağız sanırsam neyse 100 iletiyi beklicezrtık ben de özel atabilicem ozaman
saol canım geçer inşallah ama nasıl olur ekledim bengercekten kavusamayacağız sanırsam neyse 100 iletiyi beklicezrtık ben de özel atabilicem ozaman
Hoşbulduk canım evet tiroit çok etkiliyormuş bilmiyorum canım zamanla görcem diyetisyenin faydasını herhalde teşkler cevabın içinhaklısın canım muz yersiz oldu bide öğlen okulda kaçırıyrm sabah kahvaltıyı erken yapıyrm ara yapsam bile çok acıkıyrm okulda kahvaltı apsamda sadece sişmit oluyo oda pek iyi bi tercih değil ama elmem şekerim leblebi demişti onu deniycem
hoşgeldin canım aramıza tiroit çok etkiliyo bence bi baktır diyetsyenin bilerek hareket ediyodur diye düşünüyoırum
Canım hoşbulduk pkoda kilo yapabiliyor oyüzden benim normal birine göre kilo vermem daha yavaş oluyormuşeşine tekrardan geçmiş olsun canım.sen de ,şe başlayınca kendini toparlarsın artık.kilo almamak ta iyi bence.
olacak artık o kadar.en azından gün içinde bir denge bulmuşa benziyor.sadece hergün olmazsa bu tatlı kaçamakları daha kolay tolere edebilirsin.
ben de diyodum bizim grupta kimse kraker gofret filan atıştırmıyo heralde diye.bi dadan mı yeniyor işte.ama o kadar abartı bi kaçamak değil sıkma canını.
menü çok güzel.elma suyu hazırsa tercih etmeyebilirdin gerçi kahvaltıda.
en zoru da misafirliğe gidip te böyle yemeden bırakmak heralde.bi de bayramdarda ikram edilen baklavalar benim kabusum.su böreğini yememeye nasıl dayandın:))
öğle tek çorba çok az ama sonraki ara ile takviye olmuş:))muzu da gündüz tercih etsen daha iyi olurdu
öğle ekmek fazla.et sotenini miktarını da yazmamışsın belki o çok azdı da doymadın.
20 lik diş çok zordur dilaracım.benim çene yapım dar olduğu için 20 likler çıkamamıştı.3 tanesini ameliyatla aldırdım.4.sü de çürümüş.6ay önce çektirdim.şimdi yok.belki senin ki de çıkamyacacak durumdadır bi baktırıp film çektirmende fayda var.gerçi seni bizi dinlemiyon ama yine de yazayım.
ah canım kanser dedin mi kanım donuyor.hele ki hastanız çok gençmiş.Rabbim yardımcısı olsun ameliyatında.inşallah çok başarılı geçer.Allahım ailesine bağışlasın evlatlarını evlat acısı çektirmesin.
hoş geldin canım.kaç kilosun yazmamışsın.pkolu değilim bu konuda fikrim yok.kilona göre vermiştir diyetini heralde.ama kilo vermenin durması bizim de başımıza geliyor.sadece senin durumuna özel değil.direnç noktaları oluyor.sabırlı olup diyetini bozmamayı başarırsan yavaş ta olsa gidecektir kilolar.
geçmiş olsun canım.kilo vermişsin ne güzel.aynen devam et.
Hoşbulduk canım teşekkürler hepimze kolay gelsin ve inşllh istediğimiz kiloya geliriz hepimizhg canım aramızaa kolay gelsinn inş. hedefine ulaşırsın
kuzum msn baktım istek yokkk, yok anacımm kavuşamayacağızz bizzzz bu arada çok bgeçmişşş olsunnn onudaa ben çok çekerimm acısını biliyorummmmmmmm kilona da çooookkk sevind,m tbrk ederimmmmmm
İnşllh bundan sonra normal hıza döner canım ya yoksa gram gram vermek olunca insan strese giriyorgeçmedimi şekerim daha ya:26:
allah şifa versin
durması çok normal canım benım bende ilk hafta 3 kg verdim ama son 2 3 haftadır 200 300 ancak verebiliyorum walla yavaşlıyo bi süre sonra tiroide bi baktır bakalım belkı onunla alakalıdır
kızlarrrrr bir tanıdığımızzz bugünnn kanserden ameliyat olacak çocuk daha çok genç 18 19 yaşlarındaaaa sizden ricammmmm dua edermisinizzzz onaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?