- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
Allah hastaniza acil sifalar versin insallah bir an önce iyilesir sagligina kavusur.
kızlarrrrrrrrrrr fetih 1453 e gittimm muhteşemmmmmmmmmmmmm bayıldımmmm resmennnnn tavsiye ediyorummmmmmmm diş ağrımı bile unutturduuu bana :)
Canım merhaba öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin.Fetih 1453 e en kısa zamanda eşimle gideceğim inşllh çok merak ediyorum
tşk ederimmm kuzummmm yaa ben zatennnnnn fatiheee haranımdırrr muhteşem yüzyılııı keşkee onun zamanındann başlatsalardı der dururdummmm ama bugün okuduğum habere göreee diziyeeee geçecekmişş budaaaa neysee fatihee zaten hatrandımm bide aşık oldummm ne tatlı şey o öylee yaa :)))
günaydın canlarım
nerelerdesiniz yaaaaaaaaaa
sayfalar hiç ilerlemiyor.muhabbet azaldı.herkesin bu hafta işleri yoğun sanırım.
ama diyetler iyi gidiyodur inşallah.
hadi bakalım biraz toparlanalım hızlanalım.
ben gün içinde ara ara uğruyorum ama çok durgunluk var bu hafta.
bi ses verin bakayım
ben de merak ediyorum canım.dikkatimi cekti duyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yok haberi olan varmı neden gelmiyo ki
Selam dün internette gezerken gördüm sizleri aranızdaki dayanışma çok hoşuma gitti :) ve üye oldum bu siteye 1,5 haftadır bende diyetteyim 2 kilo vermişim 84 kiloyum şuan zayıflamak istiyorum fakat bir süre sonra umudumu kaybedip bırakıyorum diyetiama bu sefer kararlıyım zayıflıcam 2 sene önce baya bi inatla 62kg oldum tutamadım şu boğazımı gittikçe kilo aldım 2 hafta önce bi tartınayım dedim gözlerime inanamadım 86 olmuşum o an söz verdim kendime artık kendime dikkat edicem diye sizlerle birlikte bu kez bıkmadan usanmadan kilo vermek istiyorum. benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum :))
çok teşekkür ederim:) 30 yaşındayım ben 9 yaşında bi kızım var ben kilo aldıkça dikkatimi çekiyoda oda kilo alıyor kızıma örnek olmam gerekiyo biraz :)) 5 yıl önce ayrıldım eşimden kızımla birlikte mutlu bi yuvamız var bide kilo verebilirsem süper olucak :) paylaşırım tabiki herşeyi sizlerle 6 gün önce iyimi yaptım bilmiyorum ama maurers kullanmaya başladım. pek yan etkisi yok şimdilik bakalım ama korkarak kullanıyorum . çok fazla bişey yediğimde söylenemez zaten.
evet yaaa face ye de girmiyorrrrrrrr inşallahhh önemli birşey yokturrrrrrr rabbim yuvasına huzur versindeeeeeee inş.... birbirlerine vakit ayırmak için girmemişdirrrr en sonn sorun yaşamışdıdikkatimi cekti duyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yok haberi olan varmı neden gelmiyo ki
Selam dün internette gezerken gördüm sizleri aranızdaki dayanışma çok hoşuma gitti :) ve üye oldum bu siteye 1,5 haftadır bende diyetteyim 2 kilo vermişim 84 kiloyum şuan zayıflamak istiyorum fakat bir süre sonra umudumu kaybedip bırakıyorum diyetiama bu sefer kararlıyım zayıflıcam 2 sene önce baya bi inatla 62kg oldum tutamadım şu boğazımı gittikçe kilo aldım 2 hafta önce bi tartınayım dedim gözlerime inanamadım 86 olmuşum o an söz verdim kendime artık kendime dikkat edicem diye sizlerle birlikte bu kez bıkmadan usanmadan kilo vermek istiyorum. benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum :))
hgg cnımm aramızaaaaa inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsınn ben dilara 2. kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?