80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrrrrrrrrrr fetih 1453 e gittimm muhteşemmmmmmmmmmmmm bayıldımmmm resmennnnn tavsiye ediyorummmmmmmm diş ağrımı bile unutturduuu bana :)

kızlarrrrrrrrrrr fetih 1453 e gittimm muhteşemmmmmmmmmmmmm bayıldımmmm resmennnnn tavsiye ediyorummmmmmmm diş ağrımı bile unutturduuu bana :)

Canım merhaba öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin.Fetih 1453 e en kısa zamanda eşimle gideceğim inşllh çok merak ediyorum

Canım merhaba öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin.Fetih 1453 e en kısa zamanda eşimle gideceğim inşllh çok merak ediyorum

tşk ederimmm kuzummmm yaa ben zatennnnnn fatiheee haranımdırrr muhteşem yüzyılııı keşkee onun zamanındann başlatsalardı der dururdummmm ama bugün okuduğum habere göreee diziyeeee geçecekmişş budaaaa neysee fatihee zaten hatrandımm bide aşık oldummm ne tatlı şey o öylee yaa :)))

Hayran olunmazmı Peygamber Efendimizin(s.a)övündüğü asker Muhteşem yüzyılda osmanlı zmanındaki olaylar yokki okadar saptırılmışki gerçek osmanlıyla alakası yok

selamlarr

menümü yazip kaçıcam geçmişi yarın okurum artık

sabah
iki dilim krem peynirli ekmek
yeşil çay

ara yok

öğle
bi buçuk paket form bisküvi
sütlü malt kahve

ara yok

akşam
domates çorbası
iki tane ıspanaklı köfte
bi dilim ekmek

ara yeşilçay
yarım saat yürüdüm dün de 45 dk yürümüştüm

Kızlar anca gelebildim menümü yazıp kaçıcam bıraz geç oldu ama Özledim sizi öpüyorum kocaman

sabah

1 dilim tb ekmek
1 kk peynir
4 yeşil zeytin

ara
yok

öğle

1 kır pidesi
1 ayran

ara yok

akşam
8 adet istavrit malesef yağda kızarmış
bol salata

2 adet form yulaflı bisküvi

bitki çayı da fazla içemedim hep dışardaydım bu hafta düzen bozuldu

günaydın canlarım
nerelerdesiniz yaaaaaaaaaa
sayfalar hiç ilerlemiyor.muhabbet azaldı.herkesin bu hafta işleri yoğun sanırım.
ama diyetler iyi gidiyodur inşallah.
hadi bakalım biraz toparlanalım hızlanalım.
ben gün içinde ara ara uğruyorum ama çok durgunluk var bu hafta.
bi ses verin bakayım

kızlar gercekten cok sesiz buralar nerdesinizzzzzzzzzzz

menümü yazıyım

sabah 1 tane incir

sabah 2 dilim kepek ekmeyi 2 dilim peynir birkac tane zeytin 2 bardak yeşil cay

öylen 1 tabak ayran aşı corbası 1 tabak ıspanak 3 kasık yogurt

akşam 2 tabak ıspanak 1 kase yogurt 3 kasık pilav

2 bardak yeşil cay

1 tane incir

umut gercekten cok sessiz kalmış buralar kızlar hadi toplanalım nerelerdesinizzzzzzz

Selam dün internette gezerken gördüm sizleri aranızdaki dayanışma çok hoşuma gitti :) ve üye oldum bu siteye 1,5 haftadır bende diyetteyim 2 kilo vermişim 84 kiloyum şuan zayıflamak istiyorum fakat bir süre sonra umudumu kaybedip bırakıyorum diyeti ama bu sefer kararlıyım zayıflıcam 2 sene önce baya bi inatla 62kg oldum tutamadım şu boğazımı gittikçe kilo aldım 2 hafta önce bi tartınayım dedim gözlerime inanamadım 86 olmuşum o an söz verdim kendime artık kendime dikkat edicem diye sizlerle birlikte bu kez bıkmadan usanmadan kilo vermek istiyorum. benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum :))

dikkatimi cekti duyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yok haberi olan varmı neden gelmiyo ki
ben de merak ediyorum canım.
onun dışında da çok sessiz buralar baksan.kimseler yok.bazılarımız da bir mesaj bırakıp gidiyo.
bu pazarki listeyi merak ediyorum bu gidişle.

merhaba canım hoşgeldin.tabiki katılabilirsin aramıza.yeter ki paylaşımda bulun.günlük menülerini yaz.yaptıklarını yaz.aradığın motivasyonu bulabilirsin.kaç yaşındasın.evlimisin çocuk var mı.

çok teşekkür ederim:) 30 yaşındayım ben 9 yaşında bi kızım var ben kilo aldıkça dikkatimi çekiyoda oda kilo alıyor kızıma örnek olmam gerekiyo biraz :)) 5 yıl önce ayrıldım eşimden kızımla birlikte mutlu bi yuvamız var bide kilo verebilirsem süper olucak :) paylaşırım tabiki herşeyi sizlerle 6 gün önce iyimi yaptım bilmiyorum ama maurers kullanmaya başladım. pek yan etkisi yok şimdilik bakalım ama korkarak kullanıyorum . çok fazla bişey yediğimde söylenemez zaten.

ben de 36 yaşındayım 6 yaşında oğlum var.kilo vermeye karar vermekle iyi yapmışssın.kızının da kiloya yatkınlığı varsa onu da fazla kilodan koruyabilirsin böylece.
maurers dediğin zayıflama hapıysa kullanma derim ben.buradaki arkadaşlardan kullanan da tavsiye eden de yok.
günlük dengeli bir menü oturtabilirsen kilolar gider elbet.
ilk önce yediklerini yazmakla ve burada yazılan diğer menüleri incelemekle başla derim ben.

çalışıyorum ben sabahları 6:30 da evden çıkıyorum doğru dürüst bir kahvaltı etme şansım yok o yüzden her sabah yarım simit yiyorum evden salatalık, elma falan getiriyorum yanımda 9 gibi atıştırmaya çalışıyorum, öğlenleri iş yerinde ne çıkarsa artık bi kase çorba biraz salata birazda yemekten yiyorum akşamda üşenmessem tavuk haşlıyorum yoğur falan karnımı doyurmaya çalışıyorum sürekli sebze yemekleri yapmaya başladım kızımda ndaha dengeli besleniyor böylece. maurerse gelince ben zaten az yiyorum son günlerde böle gidersem ilaca gerek kalmadan zayıflamam mümkün zaten bencede ilaca gerek yok sanırım :)

Son düzenleme:
dikkatimi cekti duyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yok haberi olan varmı neden gelmiyo ki
evet yaaa face ye de girmiyorrrrrrrr inşallahhh önemli birşey yokturrrrrrr rabbim yuvasına huzur versindeeeeeee inş.... birbirlerine vakit ayırmak için girmemişdirrrr en sonn sorun yaşamışdı ((

hgg cnımm aramızaaaaa inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsınn ben dilara 2. kaptan

yaaa kızlarrrr biliyorummmm sıktımm siziii ama bir sorum olacakk benim dişimin bir kısmı önceden çıkmışşşş ben fark etmeden :) bir kısmıdaa şimdi çıkıyorrrrrr önceden çıkan kısmındaa çatlak fark ettimmmmmmm bu anormal bir durum mu? bideee sizinnn çıkarkenn kaç günnnn ağrıdı yaa bugün 5. gün olduuuuuuuu

canım hoşgeldin gökcen ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…