80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tsk ederim..bu forum çok iyi geldi bana..belki 100 kere diyete başlayıp geri dönenlerdenim.iki gündürde paylaştıklarınızı okuyup gaza geldim.çevremdeki insanların neden veremiyosun yemesen verirsin gibi sözlerinden çok bunalmıştım.aynı duyguları paylaşan arkadaşlarla 1 kilo bile vermenin ne demek olduğunu bilen kişilerle olmak süperrrr..hihoyyyt

arkadaşlar bu sandoloz sakızını bende iki gündür arıyorum..bugün annemi görevlendirdim..herkese şiddetle tavsiye ediyorum..elma sirkesiyle birlikte..kuzenim aktar ve kendiside kullanıyor.tamamen yağdan yakıyormuş.

canım ya öyle inanlara bende sinir oluyorum saçını başını yolasım geliyorklava:3 kilo fazlası varmış bak bak bak ...oturup haline şükredeceği yerde..zayıflaayınca bizdemi öyle oluruz acaba:roflol:

evet kızlar bende sinir oluyorum öyle zayıfolupta fazlalıgım var diyenlere onların fazlası varsa biz ne oluyoruz acaba bize ne gözle bakıyorlar

canım sen en iyisi cevrendekilere söyleme diyette oldugunu böyle daha iyi yanlışları dogruları burda paylaşalım cünki eminim hepimiz aynı dertten muzdaripiz cünki cevremizdekiler bizi fazla ciddiye almaz oldular ama iyiki kk var va bu işi burda başaracagız hep beraber a.s.a.s.

ya ben bugün bir pizza yedim hakim olamadim kendimi cok üzülorum
ama kendimi de avutuorum
sabah bi simit yedim
öglen yarim aci badem :)
bide sporda 600 kalori yaktim:))))

yinede cok yemisim dimi hatunlar

ya ben bugün bir pizza yedim hakim olamadim kendimi cok üzülorum
ama kendimi de avutuorum
sabah bi simit yedim
öglen yarim aci badem :)
bide sporda 600 kalori yaktim:))))

yinede cok yemisim dimi hatunlar

lavitacım canımın içi sana kızabilirmiyim pizzamııı simitmiiiiiii sakın gülüm yaa hamur işi bunlar heppp yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sakınnnnnnnnnn uzak dur bunlardan,unutma her uzak durdugun pizza seni mükemmel bir fizige kavulturacak degmezmi güzellik için,herkes hayran kalcak ve negüzel zayıflamışsın diycek sana valla ben olsam bütün bunlar için diyetimi sabote etcek herşeyden uzak dururum saglıklı ürünleri tercşih ederim,çünkü zayıf gördügümüz insanların inan hiçbiri yemegi sevmiyor sadece yaşamk için yiyor,bizler ise yemek için yaşıyoruz ,degiştirmemiz lazım bazı şeyleri,gerekirse pizzayı hayatından cıkaracaksın,zayıflamamız lazım bizim.önce ideal kilomuza ulaşalım,sonrada kilomuzu sabitleyelim.bogazımızı tutmamız şart canım,başka caremiz yok,sihirli degnek gelip bize dokunup bizi zayıflatmıyor,çok zorlu bir dönem bizi bekliyor biz başaracagız yenilmeyecegiz bogazımıza.bizde zayıf gösterişli narin hanımlardan olabiliriz.tamammı fıstıgımm,birdaha yok pizza simitt hamurişi yani:))klava:

kesinlikleee yok bi daha aboow, yermiyim bi dahaaa....
tabi süper olcaaaaaz:)
zaten güzeliz zayiflayinca süper olcaz caniim dimi:))

selam kızlar nasılsınız bende neler yediğimi yazayım;
sabah 1 dilim kepek ekmeği tuzsuz lor yarım biber ve yarım domates bir haşlanmış yumurta 2 yeşl zeytin ve şekersiz çay,arada yeşil çayımı içtim öğleden sonra yarım elma (elma baya büyüktü kaydirigubbakcemile3) akşamda menemene benzer bişey yaptım bir kaşık yağ tuzsuz bir domates bir biber bir soğan bir diş sarımsakla yanında da 2 kaşık yoğurt yedim bu kadar arkadaşım geldi birer kahve içtik az şekerli onuda acı içemiyorum neskafe olsa neysede türk kahveside acı gitmiyor yaşimdide yeşil çayımı içiyorum te bukadar çaydan sonra ağzımızı kapatıyoruz ve bugün erken yatmayı denicem yarın cuma zayıflama yarışması var sabah erken kalkıp kilomu bildirmem gerekiyo,umarım kilo vermişimdir hepinizi öpüyoruma.s.

kızlar ben çok mutsuzum Çok üzgünüm çoook bugün 2.günüm herşey çok güzel gidiyordu bu akşam biraz fazla kaçırdım hemde aç olduğum için değil. kızım 25 martta 1 yaşına girecek bu ara çok huysuz hem yürüyor hemde dişleri çıkıyor bende gerildikçe kendimi yemeye veriyorum sorun aç olmam değil yani. moralim çok bozuldu

slm kızlar sandoloz sakızımı aldım bakalım fyadsını görücezmi inş görürüm herkese tavsiye edrim o zaman allahım yardım sen bizlere inş çabucak zayıflarız

selmacım çok haklısın :)) aynen dediğin gibi herkes dalga geçiyor.nasıl olsa 3 gün sürcek diye bende sinirlenip yiyorum...hepinize iyi akşamlarr..bu arada sandaloz sakızı tozunu buldum yarın başlıyorum umarım faydası olur ...görüşmek üzere.

ben öyle insanlarla karşılaşmak istemem sanki dalga geçer gibi kaydirigubbakcemile

moralini bozma gülüm yeniden başlaa önceki yaptıgın hataları yapmamaya calış mesela yarın daha az ye miden boş olsun,madem buakşam kaçırdın yarın kendine ceza ver aldıgın kaloriyi azaltt.hatanın neresinden dönssen kardır,sakın bırakma kendini,moralinin bozuldugu motivasyonun azaldıgı günler elbet olcak kolay bişey degil önemli olan tekrar güclenip ayaga kalkmak,kendini bırakmak degil kolay olanı secme sakın,yarın detoks gibi hep sebzeyle beslen mesela sonra diyetine kaldıgın yerden devam et oldumu canısı,kolay gelsin sana.

1saat yürüyüşümü yaptım,yarım armut yedim 1bardakta süt içtim,midem almıyor artık yaa sırf kendimi ac bırakmayım diye yiyorum,canım hiçbişey istemiyor.galiba ben midemi küstürdüm:))hep küs sen bana midecim olurmu :)))iyigeceler herkese yarın görüşürük

kesinlikleee yok bi daha aboow, yermiyim bi dahaaa....
tabi süper olcaaaaaz:)
zaten güzeliz zayiflayinca süper olcaz caniim dimi:))

evet canım kesinlikle bomba gibi olcaz herkes agzı acık hayran hayran diyecekki azmine hayranım nasıl verdin kilonu çok güzelleşmişsin vs.iltifatlar iltifatlar:))bana gelmeye başladı bilee valla insan süper hissediyor.hele birde 65e düşünce sorma keyfimii:))ayyyyyyyyyyyyy çok heycanlandımmm,yola devammmmmmmmm zayıflayacazzzzzzzzzz:))delikafadulden

çok teşekkürler zeynep önerilerine kulak vericem. Umarım yaza hepimiz 0 beden oluruz dermişim :d

şaka bir yana bedenimiz ve ruhumuz aynı yaşta olurda hayatımızı huzur içinde geçiririz inşallah. Hepinize iyi geceler tatlı rüyalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…