ahh haklısın canım bugün spor salonunda bir hatun vardı 58 kiloymuş efendim 55 olsaymış daha iyiymiş çok uğraşıyormuş bir türlü verememiş dedim kendi kendime beni benim gibiler anlar kızım sen çabuk eve KK ne
tsk ederim..bu forum çok iyi geldi bana..belki 100 kere diyete başlayıp geri dönenlerdenim.iki gündürde paylaştıklarınızı okuyup gaza geldim.çevremdeki insanların neden veremiyosun yemesen verirsin gibi sözlerinden çok bunalmıştım.aynı duyguları paylaşan arkadaşlarla 1 kilo bile vermenin ne demek olduğunu bilen kişilerle olmak süperrrr..hihoyyyt
ya ben bugün bir pizza yedimhakim olamadim kendimi cok üzülorum
ama kendimi de avutuorum
sabah bi simit yedim
öglen yarim aci badem :)
bide sporda 600 kalori yaktim:))))
yinede cok yemisim dimi hatunlar
lavitacım canımın içi sana kızabilirmiyim pizzamııı simitmiiiiiii sakın gülüm yaa hamur işi bunlar heppp yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sakınnnnnnnnnn uzak dur bunlardan,unutma her uzak durdugun pizza seni mükemmel bir fizige kavulturacak degmezmi güzellik için,herkes hayran kalcak ve negüzel zayıflamışsın diycek sana valla ben olsam bütün bunlar için diyetimi sabote etcek herşeyden uzak dururum saglıklı ürünleri tercşih ederim,çünkü zayıf gördügümüz insanların inan hiçbiri yemegi sevmiyor sadece yaşamk için yiyor,bizler ise yemek için yaşıyoruz ,degiştirmemiz lazım bazı şeyleri,gerekirse pizzayı hayatından cıkaracaksın,zayıflamamız lazım bizim.önce ideal kilomuza ulaşalım,sonrada kilomuzu sabitleyelim.bogazımızı tutmamız şart canım,başka caremiz yok,sihirli degnek gelip bize dokunup bizi zayıflatmıyor,çok zorlu bir dönem bizi bekliyor biz başaracagız yenilmeyecegiz bogazımıza.bizde zayıf gösterişli narin hanımlardan olabiliriz.tamammı fıstıgımm,birdaha yok pizza simitt hamurişi yani:))klava:
ahh haklısın canım bugün spor salonunda bir hatun vardı 58 kiloymuş efendim 55 olsaymış daha iyiymiş çok uğraşıyormuş bir türlü verememiş dedim kendi kendime beni benim gibiler anlar kızım sen çabuk eve KK ne
kızlar ben çok mutsuzum Çok üzgünüm çoook bugün 2.günüm herşey çok güzel gidiyordu bu akşam biraz fazla kaçırdım hemde aç olduğum için değil. kızım 25 martta 1 yaşına girecek bu ara çok huysuz hem yürüyor hemde dişleri çıkıyor bende gerildikçe kendimi yemeye veriyorum sorun aç olmam değil yani. moralim çok bozuldu
kesinlikleee yok bi daha aboow, yermiyim bi dahaaa....
tabi süper olcaaaaaz:)
zaten güzeliz zayiflayinca süper olcaz caniim dimi:))
moralini bozma gülüm yeniden başlaa önceki yaptıgın hataları yapmamaya calış mesela yarın daha az ye miden boş olsun,madem buakşam kaçırdın yarın kendine ceza ver aldıgın kaloriyi azaltt.hatanın neresinden dönssen kardır,sakın bırakma kendini,moralinin bozuldugu motivasyonun azaldıgı günler elbet olcak kolay bişey degil önemli olan tekrar güclenip ayaga kalkmak,kendini bırakmak degil kolay olanı secme sakın,yarın detoks gibi hep sebzeyle beslen mesela sonra diyetine kaldıgın yerden devam et oldumu canısı,kolay gelsin sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?