Hoişgeldin canım aramıza bende diyet yapamayanlardanım ama burda ben bile bile kilo verdim biraz daha spor yapabilsem vercem ama vaktim yok emin ol gayret edersen en güzel burdaki arkadaşlık ortamında veriliyoSelam dün internette gezerken gördüm sizleri aranızdaki dayanışma çok hoşuma gitti :) ve üye oldum bu siteye 1,5 haftadır bende diyetteyim 2 kilo vermişim 84 kiloyum şuan zayıflamak istiyorum fakat bir süre sonra umudumu kaybedip bırakıyorum diyetiama bu sefer kararlıyım zayıflıcam 2 sene önce baya bi inatla 62kg oldum tutamadım şu boğazımı gittikçe kilo aldım 2 hafta önce bi tartınayım dedim gözlerime inanamadım 86 olmuşum o an söz verdim kendime artık kendime dikkat edicem diye sizlerle birlikte bu kez bıkmadan usanmadan kilo vermek istiyorum. benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum :))
zayıflama hapımı bu bence hiç uğrama yanına derim bizim hapa falan ihtiyacımız yok irademiz olsun yeterçok teşekkür ederim:) 30 yaşındayım ben 9 yaşında bi kızım var ben kilo aldıkça dikkatimi çekiyoda oda kilo alıyor kızıma örnek olmam gerekiyo biraz :)) 5 yıl önce ayrıldım eşimden kızımla birlikte mutlu bi yuvamız var bide kilo verebilirsem süper olucak :) paylaşırım tabiki herşeyi sizlerle 6 gün önce iyimi yaptım bilmiyorum ama maurers kullanmaya başladım. pek yan etkisi yok şimdilik bakalım ama korkarak kullanıyorum . çok fazla bişey yediğimde söylenemez zaten.
aynen bende 7 de çıkıyrm kahvaltı olmuyo düzenli okulda acıkıp öğlen azıtıyrm bizim gibilr için zor ama sabredersen olanaksız bişey yokçalışıyorum ben sabahları 6:30 da evden çıkıyorum doğru dürüst bir kahvaltı etme şansım yok o yüzden her sabah yarım simit yiyorum evden salatalık, elma falan getiriyorum yanımda 9 gibi atıştırmaya çalışıyorum, öğlenleri iş yerinde ne çıkarsa artık bi kase çorba biraz salata birazda yemekten yiyorum akşamda üşenmessem tavuk haşlıyorum yoğur falan karnımı doyurmaya çalışıyorum sürekli sebze yemekleri yapmaya başladım kızımda ndaha dengeli besleniyor böylece. maurerse gelince ben zaten az yiyorum son günlerde böle gidersem ilaca gerek kalmadan zayıflamam mümkün zaten bencede ilaca gerek yok sanırım :)
inş bi sorunu yoktur o kadarda çağırdım amaevet yaaa face ye de girmiyorrrrrrrr inşallahhh önemli birşey yokturrrrrrr rabbim yuvasına huzur versindeeeeeee inş.... birbirlerine vakit ayırmak için girmemişdirrrr en sonn sorun yaşamışdı((
hgg cnımm aramızaaaaa inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsınn ben dilara 2. kaptan
yaaa kızlarrrr biliyorummmm sıktımm siziii ama bir sorum olacakk benim dişimin bir kısmı önceden çıkmışşşş ben fark etmeden :) bir kısmıdaa şimdi çıkıyorrrrrr önceden çıkan kısmındaa çatlak fark ettimmmmmmm bu anormal bir durum mu? bideee sizinnn çıkarkenn kaç günnnn ağrıdı yaa bugün 5. gün olduuuuuuuu
ay 2 sayfa ilerlemiş kızlar çok mutlu oldum ayrıca bu sabah 78 i de gördüm her ne kadar 78.900 olarak görmüş olsamda yeter banabide o gazla kalktım 40 dk tepindim koşu bandında bide mekik çektim pazara belki 300 400 daha verirsem demeyin keyfime walla bu arada kılo verınce insan daha çok gaza gelıyo ama tartı oynamayınca daha çok yiyesim geliyo walla bu arada dilaracım demek film çok güzel ama benım bu cadıyla bi yere gitmem çok zor babaneye bıraksam 2 3 saat durmaz sanırım artık dvd den izlicez bizde
olsunn cnm önemli olann eşinle izlemek zatennnnn ha dvd ha sinemaaa :)))) gerçekten beğendimm heleeee mehmete aşık oldum :) o değildee bayağııı uzunnn bir filmdiii yeşil yoldan sonraaa ilk kezz bu kadar uzun film izledim 2.30 saat sürdüüü yanılmıyorsammmmm bazı yerleriiii abartıııı türkleriiii övmek için yapılmış sahnelerr varrr amaaa o günleriiiii bulabileceğimm bir film oldu benim içinnnnn inşallah sizde beğenirsinizzzzzzzzay 2 sayfa ilerlemiş kızlar çok mutlu oldum ayrıca bu sabah 78 i de gördüm her ne kadar 78.900 olarak görmüş olsamda yeter banabide o gazla kalktım 40 dk tepindim koşu bandında bide mekik çektim pazara belki 300 400 daha verirsem demeyin keyfime walla bu arada kılo verınce insan daha çok gaza gelıyo ama tartı oynamayınca daha çok yiyesim geliyo walla bu arada dilaracım demek film çok güzel ama benım bu cadıyla bi yere gitmem çok zor babaneye bıraksam 2 3 saat durmaz sanırım artık dvd den izlicez bizde
maşallahhhhhhh canım benimmm allah devamını getirsinnn sen de kazma gibi durmuyorsundur inş. :) ben ne zamann güzellik yapsamm aşkımmmm öyle dururrddaaaevet bende veremedikçe umudum azalıyor
filmi bizim arkadaşlarda çok beğenmişkler bakalım benim kızı satabilirsem bende kocacımla bi gideyim hem karanlıkta azıcık aşk tazeleriz be yabnim adam pek romantik bu günlerde şaşırtıyo benidün eve bi gitttim ban kocişim çiğ köfte yapmış akşamda bi ilgi bir ilgi şımardım doğrusu
olsunn cnm önemli olann eşinle izlemek zatennnnn ha dvd ha sinemaaa :)))) gerçekten beğendimm heleeee mehmete aşık oldum :) o değildee bayağııı uzunnn bir filmdiii yeşil yoldan sonraaa ilk kezz bu kadar uzun film izledim 2.30 saat sürdüüü yanılmıyorsammmmm bazı yerleriiii abartıııı türkleriiii övmek için yapılmış sahnelerr varrr amaaa o günleriiiii bulabileceğimm bir film oldu benim içinnnnn inşallah sizde beğenirsinizzzzzzzz
maşallahhhhhhh canım benimmm allah devamını getirsinnn sen de kazma gibi durmuyorsundur inş. :) ben ne zamann güzellik yapsamm aşkımmmm öyle dururrddaaa
:)))) ayyy evet bende öyleyimdirrrrr hiç ilk adım benden gitmezzzzz kendimi çok odun hissediyorummm şimdi ilk adım derkennn benim ki başka yerlere sapabilirrrrr kavgaa ettiktenn sonra filann yaniYok ya bende biraz var o dediğinden kızım aslında kadın dediğin biraz cilveli işveli olcak nazlı olcak ben dümdüzüm ama yeni yeni öğreniyrm o gelmeden ben mesela yanuına gitmem hata blyrm ama işte gururmu kibirmi bilmyrm ama kötü şte geçen sen demiştimn ya burda eve gidince önce biraz gerildik sonrası güzel oldu aşkta evlilikte gurur olmamalıymış bunu anladım bende çok yapıyrm onu e eşimdede olunca uzuyo ama aşıyrz yavaş yavaş
aynen bende 7 de çıkıyrm kahvaltı olmuyo düzenli okulda acıkıp öğlen azıtıyrm bizim gibilr için zor ama sabredersen olanaksız bişey yok
:)))) ayyy evet bende öyleyimdirrrrr hiç ilk adım benden gitmezzzzz kendimi çok odun hissediyorummm şimdi ilk adım derkennn benim ki başka yerlere sapabilirrrrr kavgaa ettiktenn sonra filann yaniama dediğin gibiii gurur sadece yoruyorrrrr ilişkiyi yıpratıyorrrrrr o yüzdennn onu görmeyeceksinnn
selam kızlarrrr
calistaa hoşgeldin canım memleketimdesin çok özledim oralarııı merkezdemi otel*??
ben irem bu arada memnun oldum bırakmadan devam et lütfennn
selam kızlarrrr
calistaa hoşgeldin canım memleketimdesin çok özledim oralarııı merkezdemi otel*??
tebrikler canım.ben de kimseden ses çıkmayınca diyetler rafa kalktı heralde diyodumay 2 sayfa ilerlemiş kızlar çok mutlu oldum ayrıca bu sabah 78 i de gördüm her ne kadar 78.900 olarak görmüş olsamda yeter banabide o gazla kalktım 40 dk tepindim koşu bandında bide mekik çektim pazara belki 300 400 daha verirsem demeyin keyfime walla bu arada kılo verınce insan daha çok gaza gelıyo ama tartı oynamayınca daha çok yiyesim geliyo walla bu arada dilaracım demek film çok güzel ama benım bu cadıyla bi yere gitmem çok zor babaneye bıraksam 2 3 saat durmaz sanırım artık dvd den izlicez bizde
hepimiz zaman zaman odun olabiliyoruz:)))) ayyy evet bende öyleyimdirrrrr hiç ilk adım benden gitmezzzzz kendimi çok odun hissediyorummm şimdi ilk adım derkennn benim ki başka yerlere sapabilirrrrr kavgaa ettiktenn sonra filann yaniama dediğin gibiii gurur sadece yoruyorrrrr ilişkiyi yıpratıyorrrrrr o yüzdennn onu görmeyeceksinnn
selam kızlarrrr
duyum yokmuş haaa merak ettim bak kızlar biz önceki topikte en iyi anlaştığımız kişilere telefon numarası vermiştik acil bi durumda ulaşabilelim diye yine yapalım burda da yapalım özelden telefonlarınızı atın bana elmaşekerine yada istediğiniz bi arkadaşa
ben pokuldayım öğle arası olacak şimdi civcivlerime yemek yedireyim öpüyorum sizi bu kadar suskun olmayın listemiz çantalarla dolacak gibi geliyo bana
beni kızdırmayın liste yapmama bak bu hafta size:))))))
kaptanımmmm canımcımmmmmm çok güzell fikirr bizde numaralaşalımmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrr benimm özelimeeee de atınnn bende de olsunn numaralarınızzzzselam kızlarrrr
duyum yokmuş haaa merak ettim bak kızlar biz önceki topikte en iyi anlaştığımız kişilere telefon numarası vermiştik acil bi durumda ulaşabilelim diye yine yapalım burda da yapalım özelden telefonlarınızı atın bana elmaşekerine yada istediğiniz bi arkadaşa
ben pokuldayım öğle arası olacak şimdi civcivlerime yemek yedireyim öpüyorum sizi bu kadar suskun olmayın listemiz çantalarla dolacak gibi geliyo bana
beni kızdırmayın liste yapmama bak bu hafta size:))))))
Canım hoşgeldin bende yeni katıldım arkadaşlara gerçekten motivasyonun faydası çok büyük.İnşallah veririz hep birlikte umudunu tüketmek yokSelam dün internette gezerken gördüm sizleri aranızdaki dayanışma çok hoşuma gitti :) ve üye oldum bu siteye 1,5 haftadır bende diyetteyim 2 kilo vermişim 84 kiloyum şuan zayıflamak istiyorum fakat bir süre sonra umudumu kaybedip bırakıyorum diyetiama bu sefer kararlıyım zayıflıcam 2 sene önce baya bi inatla 62kg oldum tutamadım şu boğazımı gittikçe kilo aldım 2 hafta önce bi tartınayım dedim gözlerime inanamadım 86 olmuşum o an söz verdim kendime artık kendime dikkat edicem diye sizlerle birlikte bu kez bıkmadan usanmadan kilo vermek istiyorum. benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum :))
Allah bağışlasın canım kızını Allah yardımcın olsun zayıflama hapı bende tavsiye etmiyorum ben diyetisyene gitmeden önce forever living almıştım okadar para verdim bir umut işte vücdum inceldi ama kilomda bir degişme olmadı oyüzden tavsiye etmiyorum hiçbirini en sağlıklısı sağlıklı beslenme yle birlikte spor birde bunlara başlamadan önce tiroitlerine baktır ben baktırıcam çünkü normal hızda verdiğim söylenemez bakalım haftaya randevum gidicem nasip olursaçok teşekkür ederim:) 30 yaşındayım ben 9 yaşında bi kızım var ben kilo aldıkça dikkatimi çekiyoda oda kilo alıyor kızıma örnek olmam gerekiyo biraz :)) 5 yıl önce ayrıldım eşimden kızımla birlikte mutlu bi yuvamız var bide kilo verebilirsem süper olucak :) paylaşırım tabiki herşeyi sizlerle 6 gün önce iyimi yaptım bilmiyorum ama maurers kullanmaya başladım. pek yan etkisi yok şimdilik bakalım ama korkarak kullanıyorum . çok fazla bişey yediğimde söylenemez zaten.
ay 2 sayfa ilerlemiş kızlar çok mutlu oldum ayrıca bu sabah 78 i de gördüm her ne kadar 78.900 olarak görmüş olsamda yeter banabide o gazla kalktım 40 dk tepindim koşu bandında bide mekik çektim pazara belki 300 400 daha verirsem demeyin keyfime walla bu arada kılo verınce insan daha çok gaza gelıyo ama tartı oynamayınca daha çok yiyesim geliyo walla bu arada dilaracım demek film çok güzel ama benım bu cadıyla bi yere gitmem çok zor babaneye bıraksam 2 3 saat durmaz sanırım artık dvd den izlicez bizde
Bende aranıza dün katıldım 29 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve pko hastasıyım çocuk tedavisine geçmeden önce kilo vermek istedim.çünkü pkoda kilo vermek çok önemli bazen kilodanda gebe kalınamadığı söyleniyor pkolar için.85.200 kgdayım.Ve hedefim inşallh 60 ları görmek bir zamanlar 60 kilo olduğum günlerde oldu ama sonradan stres pko denen hastalık olunca git gide kilo aldım tabi düzenli diyette yapmadım.İnşllah bu topik uğurlu gelir hepimize ve veririz kilolarıBen en son çare özel diyetisyene gidiyorum.menümü yazayım bu arada.Dünün menüsü:
Sabah 8:00 kalkış Bir bardak elma sirkeli ılık su,Maydonoz kürü.
9:00 Kahvaltı 1 dilim kepek ekmeği,yumurta,1 dilim peynir,maydonoz,açık şekersiz çay.
11:30 Ara öğün:3 kayısı
14:00 Öğlen yemeği:6 yemek kaşığı yeşil mercimek yemeği,salata,yoğurt,bir dilim kepek ekmeği
16:30 Ara öğün:1 orta boy elma 5 badem.
19:00 Akşam yemeği:teflonda 2 köfte büyüklüğünde tavuk sote salata,yoğurt.
21:30 Ara öğün 1 bardak süt ve 2 etiform limonlu.
24: yatış bazen 1 e dogru yatıyorum.Ve günde 8 bardak su içmeye çalışıyorum çünkü çok su içemiyorum ama daha fazla kendimi alıştırıcam su içmeye.Benim listem böyle arkadaşlar.Hergün yediklerimi paylaşmaya çalışacağım sizlerle.Bu arada hergün 55-60 dk arası koşu bandında tempolu yürüyüş yapıyorum. Mekik hareketi ve twisterle bel, oklavalaylada kollarımı ve sırtımı çalıştırıyorum
bende bi ara manavgatta çalıştım ilk mezün olduğum yıl... laradan gidiyodum ama önce merkeze gitmem gerekiyodu 5.45 te evden çıkıyodum ne zordu yaaa kolay gelin canımmmHoşbulduk İremcim bende Minebende çok memnun oldummm :) hayır merkezde değil kemer göynükte otel o yüzden zaten sabahın altısında kalkıyorum hergün 3 saatim yolda geçiyo. keşke merkezde olsa
ben görünemiyorum okulda nöbetlerim var normalde bu kadar yoğun değil ama tüp bebeğe gidecek olduğumuz için bu aya yüklendik biraz salı sabahı okula bi giriyorum çarşamba 3te anca çıkıyorum işaret dili kursu filan dün akşam 7di eve geldim taziye vardı gittim anca işte aralarda okuldan ulşamaya çalışıyorum sizlere....hoşgeldin kaptancım canımcım nasılsın ya sende çok görünmüyon ha olabilir canım iyi bi düşünce tel meselesi bende civcivlerimi dağıtıp yemeğe gitcem birazdan siz kendinizmi yediriyosunuz zor oluyodur sizin meslek değilmi
canımmmm dişin nasıl olduuuu???kaptanımmmm canımcımmmmmm çok güzell fikirr bizde numaralaşalımmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrr benimm özelimeeee de atınnn bende de olsunn numaralarınızzzz
hoşgeldin canım bende pkoluyum zor bi durum herşey kilo almaya yönlendirirken seni ve beni ve bizim gibileri biz artı bunun üstüne gidip vermeye çalışıyoruz 2 kat efor sarfediyoruz ama oluyo olmayacak dşiye bişey yokkkk azimle devam et canım hep yanımızda olllBende aranıza dün katıldım 29 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve pko hastasıyım çocuk tedavisine geçmeden önce kilo vermek istedim.çünkü pkoda kilo vermek çok önemli bazen kilodanda gebe kalınamadığı söyleniyor pkolar için.85.200 kgdayım.Ve hedefim inşallh 60 ları görmek bir zamanlar 60 kilo olduğum günlerde oldu ama sonradan stres pko denen hastalık olunca git gide kilo aldım tabi düzenli diyette yapmadım.İnşllah bu topik uğurlu gelir hepimize ve veririz kilolarıBen en son çare özel diyetisyene gidiyorum.menümü yazayım bu arada.Dünün menüsü:
Sabah 8:00 kalkış Bir bardak elma sirkeli ılık su,Maydonoz kürü.
9:00 Kahvaltı 1 dilim kepek ekmeği,yumurta,1 dilim peynir,maydonoz,açık şekersiz çay.
11:30 Ara öğün:3 kayısı
14:00 Öğlen yemeği:6 yemek kaşığı yeşil mercimek yemeği,salata,yoğurt,bir dilim kepek ekmeği
16:30 Ara öğün:1 orta boy elma 5 badem.
19:00 Akşam yemeği:teflonda 2 köfte büyüklüğünde tavuk sote salata,yoğurt.
21:30 Ara öğün 1 bardak süt ve 2 etiform limonlu.
24: yatış bazen 1 e dogru yatıyorum.Ve günde 8 bardak su içmeye çalışıyorum çünkü çok su içemiyorum ama daha fazla kendimi alıştırıcam su içmeye.Benim listem böyle arkadaşlar.Hergün yediklerimi paylaşmaya çalışacağım sizlerle.Bu arada hergün 55-60 dk arası koşu bandında tempolu yürüyüş yapıyorum. Mekik hareketi ve twisterle bel, oklavalaylada kollarımı ve sırtımı çalıştırıyorum
Canım hoşgeldin bende yeni katıldım arkadaşlara gerçekten motivasyonun faydası çok büyük.İnşallah veririz hep birlikte umudunu tüketmek yok
Allah bağışlasın canım kızını Allah yardımcın olsun zayıflama hapı bende tavsiye etmiyorum ben diyetisyene gitmeden önce forever living almıştım okadar para verdim bir umut işte vücdum inceldi ama kilomda bir degişme olmadı oyüzden tavsiye etmiyorum hiçbirini en sağlıklısı sağlıklı beslenme yle birlikte spor birde bunlara başlamadan önce tiroitlerine baktır ben baktırıcam çünkü normal hızda verdiğim söylenemez bakalım haftaya randevum gidicem nasip olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?