80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

halennn acı çekiyorum canım yaaaaaa ((( ne iğrenç birşeymiş

bende bi ara manavgatta çalıştım ilk mezün olduğum yıl... laradan gidiyodum ama önce merkeze gitmem gerekiyodu 5.45 te evden çıkıyodum ne zordu yaaa kolay gelin canımmm

oturduğun yerden farklı yerde çalışmak zor oluyo çok 2 yıldır böyle benim alıştım sanırım artık :) şimdi bide otel kapalı işe daha geç geliyoruz 1 ay sonra otel açılcak 1 saat daha erken çıkıcam evden... yazın zaten sıcaktan uyuyamıyorum sabaha karşı serinliyo biraz ozamanda uyanmam gerekiyo :)

Hoşbulduk canım kader arkadaşımEvet canım haklısın kiloda yapıyor pko kısır döngü yani.inşallah canım azimle vereceğiz bu kiloları inşallh zorda olsa bunu başarmak bize bağlı inşllh canım yanınızda olurum tabiki benimde ihtiyacım var çünkü morale
çok teşekkkür ederim canım kurtulalım şu kilolardan artık yaa ( ben bu siteyi bilmiyordum iyiki gördüm dün. sizlerle konuşmak iyi geldi zaten bunalımlardayım yüzüm güldü sayenizde biraz :)
Rica ederim canım evet bu site çok güzel aynı sorunlar, ortak noktalar, güzel arkadaşlıklarİnşallh kurtulacağız canım birde ben kendimden örnek vereyim stres en büyük düşman ben sinirli olunca kilo vermem duruyor oyüzden stres yapmamaya çalışalım.Çalışıyorsun galiba Allah kolaylık versin

Canım çok geçmiş olsun dişinmi ağrıyordu?

hoşgeldin aramıza canım :) valla ben de öyle iki kilo verip diyeti bırakanlardım ama şu doğum kilolarım iki kilo verip kurutluncak cinsten deil maalesef. burda insan motive oluyor gerçekten. hapları boşver yaa. güvenemiyorum ben onlara.

ben de bugün dayanamadım 79.3 geldim çok mutlu oldum biraz önce de bi tane nestle bitter çikolatayı mideme indirdim.220 kalori hayırı uğurlu olsun ama regl geldi gene ondan sanrım tatlıya dayanamıyorum bu hafta. bebek olduktan sonra en çok özlediğim şey sinema ve avm de dolanmak.

aynen dün akşam tartışır gibi olduk ben haklıydım gene de gittim sarıldım.o da bana sarıldı iş kapandı :)

ay canııım geçmiş olsun bebeyim.diş çok fena yaa.

bende 3 yıldır gidip geliyrm yol berbatbişey bütün düzen lt üst oluyo çünkü evinin üst,nde değlsin ne bulusan onu yiyosun o da zorluyo işte

bu pko nun belirtileri neler arkadaşlar merak ettim bendede varmı diye bu arad menü gayet iyi gibi geldi bana ama akşam az olmuş sanki acıkmıyosn sıkıntı yok ama

Selam kızlar bu hafta buraya pek uğrayamadım motivasyon gitgide düşüyo:))
Yarında sabahtan hastaneye gidicem bakalım tsh hormonlarım ne alemde
bide diyetisyene gidicem doğru yoldamıyım diye :))
Bide adet düzensizliği için kadın doğuma ... Yani bütün gün gene yokum
Bu sorunları halledersem daha hızlı verebilirim diye düşünüyorum kilocuklarımı bakalım

Herkez az çok burdada duyum yok merak ettim doğrusu hayırdır inşallah ????

sağol canım benim evet 20 lik diş

evet ((

yaaaaa kızlarr bu diş benim iştahımııı açtıı gülmeyin lütfenn ama sürekli yiyorummmm duramıyorummmmm((

yaaaaa kızlarr bu diş benim iştahımııı açtıı gülmeyin lütfenn ama sürekli yiyorummmm duramıyorummmmm((

dişim ağrıyo zaten bahanesiyle yüklendin mi yemeklere yoksa
neler yedin say bakayım çabuk ona göre çanta mı bavul mu karar verecem
şaka bi yana da kaç gündür çekiyosun bu ağrıyı içim acıdı valla canım ya.

ne güzel canım 7 li rakamlara düşmüşsün bile.ama kutlamayı da ihmal etmemişsin.
ben de 7 lere düşeyim aynen 1 paket yiyeceğim.

en doğrusu öyle olur canım.önce sağlıkla ilgili bi sorun varsa onu kontrol ettirmek en güzeli.diyetisyenle birlikte toparlanırsın tekrardan.

Artık bende varım. Dün itibariyle yürüyüşe başladım. Havaların tamamen ısınmasını dört gözle bekliyorum :) 1haftada 1bardak su içmeyen ben dünden beri çok severek olmasada içmem gerektiği için içmeye çalışıyorum. 4yaşında bi oğlum var. "Çocuk annesisin olucak bu kadar kilo" diyenler olsada etrafımda anne olmak benim teselli olmama yetmiyo. Zayıf annelerde var diyorum kendime. 3 sene öncesinde 20 kilo vermiştim 60 a düşmüstüm benden mutlusu yoktu sanki bi daha hiç kilo almıycam sandım yediğimde almıyodum sanki ama sonra hızla almaya başladım önüne geçemedim ipin ucu kaçtı. 85 kiloyla doğuma giden biri olarak 85 i hiç geçmem diye düşünürken bu sene bi baktım 88 olmuşum Allahtan boyum var ve yapılıyım kat kat bi görüntüm olmasada vücüdum heryerden kilo alıp sırıtmasada kilodan nefret ediyorum inşallah 65-70 arasına düşerim bunu o kadar çok istiyorum ki anlatamam...

Son düzenleme:
ahhhh ahhhh ne sen sorr ne ben söyleyim kuzumm dünyayıı yedim yineeeeee ((( vallaaa bendeee kendime acıyorum kuzum allah başka dert vermesin hiç birimizee canımmm yaaaaaa

Bende varım bende bende

hg kızzzzzz hadiii inşallah hedeflediğin kiloyaaa ulaşırsınn ben 2. kaptan dilaraaaaaaaa

evet ((

kız insanın dişi ağrıyınca bişi yiyesi gelmez sende ters tepmiş :)

inş.bana da sanki 80ler hiç bitmicek gibi geliodu ama bitio bitio.inş sen de bu hafta 7 leri görürsün canım :)

hayırlı uğurlu olsun.ben de önce bi yetmişe sonra da 65 e düşmek istiyorum uzun vadede 60.inş veririz.

ayy sormaaa bebeğim yaaa çok enteresan biriyimmmmm bu ağrıylaa görsenn nasıl işkence çeke çeke yiyorum yüzüm şekilden şekilee giriyorr ama yokkk midemmm eziliyo yaaa yok böylee birşeyyy yeni yed,mmmm yine eziliyorr amaa şimdii ne olurr bana birr çareeeeeeeeeeeeee

bugün hiç giremedim nete çok üzgünüm ama eve gelir gelmez okudum geçmişi yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum...ben de sonunda 87 yin gördüm:) dün 87.5 iken bugün 87,3 çıktım yarına da inşallah 86 lara geçicem :)) kilo veremeyince istemiyodum ama şimdi ticker bozuk olmasa ne güzel olurdu yahu :))bu arada hasta arkadaşlarımıza şifalar diliyorum,tüm dertlere devalar diliyorum perşembe gecesi mübarek gece hepiniz amin diyin:))

dişleini fırçala.diş fırçalamak yeme isteğini gideriyomuş

aha öznuru gördüm nasılsın nerlerdesin hepimiz seni merak ettik yahu.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

dişleini fırçala.diş fırçalamak yeme isteğini gideriyomuş

aha öznuru gördüm nasılsın nerlerdesin hepimiz seni merak ettik yahu.
birii diş fırçalamııı dediiiii kuzummmmmm bu acıylaaa fırçaa değdiremiyorum kiiiiii ((((((

selam hatunlar nasilsiniz bakalim? özledinizmi beni hi hi? pilim bitmisti..biraz sarja soktum kendimi:))))
saka bir yana cok SIKINTIli günler gecirdim.bunalim bunalim üstüne..resmen bittim ya..neyse yaradan ölye yyaratmiski...solucan gibi birseyim iste..hani kuyrugu kopar ..sancilanir kivrim kivrim kivranir..ama ölmez..sonra yavas yavas kuyruk yapar kendine....iste bu hafta kivrim kivrim kivranma haftam oldu malesef(( neyse..dedim ya yaradan öyle bir yaratmisti tüm hayvanlardan özellik katmis adinada insan demis:))) köpek gibi sadik essek gibi caliskan,solucangibi ölmeyen bitmeyen,inek gibi sisko.daha birsürüde neeeyse:)))

Dilaracım diş ağrıları için tavsiyelerim bende çok uğraşmıştım ama en sonunda çektirdim kurtuldum:)

sürekli ağzımda karanfille dolaşıyordum az biraz etkili

bol bol dişinol süruyodum yanaklarım yara oluyodu ama ağrı geçiyodu

apranax fort diş ağrısı için birebir

sirkeli tuzlu suyla gargara bir sürede olsa rahatlatıyo

ağrıyan yere siyah zeytin bastır bi ihtimal

antibiyotikte işe yarıyor ama bikaç zaman sonra tekrarlıyor

20 likte kesin çözüm çektirme

benimde yarısı çıkmıştı öbür yarısı çıkmak bilmedi en sonunda yarıp aldılar ama hiç acımadı boşuna çekmişim onca ağrıyı

yani canım benim acilinden dişçiye git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…