- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
süperrrrrrrrrrr ben bunlarıııı denerimm :)) tuzlu suyu yapıyordummmmm zaten hiç yararını görmedim amaaDilaracım diş ağrıları için tavsiyelerim bende çok uğraşmıştım ama en sonunda çektirdim kurtuldum:)
sürekli ağzımda karanfille dolaşıyordum az biraz etkili
bol bol dişinol süruyodum yanaklarım yara oluyodu ama ağrı geçiyodu
apranax fort diş ağrısı için birebir
sirkeli tuzlu suyla gargara bir sürede olsa rahatlatıyo
ağrıyan yere siyah zeytin bastır bi ihtimal
antibiyotikte işe yarıyor ama bikaç zaman sonra tekrarlıyor
20 likte kesin çözüm çektirme
benimde yarısı çıkmıştı öbür yarısı çıkmak bilmedi en sonunda yarıp aldılar ama hiç acımadı boşuna çekmişim onca ağrıyı
yani canım benim acilinden dişçiye git
selam hatunlar nasilsiniz bakalim? özledinizmi beni hi hi? pilim bitmisti..biraz sarja soktum kendimi:))))
saka bir yana cok SIKINTIli günler gecirdim.bunalim bunalim üstüne..resmen bittim ya..neyse yaradan ölye yyaratmiski...solucan gibi birseyim iste..hani kuyrugu kopar ..sancilanir kivrim kivrim kivranir..ama ölmez..sonra yavas yavas kuyruk yapar kendine....iste bu hafta kivrim kivrim kivranma haftam oldu malesef(( neyse..dedim ya yaradan öyle bir yaratmisti tüm hayvanlardan özellik katmis adinada insan demis:))) köpek gibi sadik essek gibi caliskan,solucangibi ölmeyen bitmeyen,inek gibi sisko.daha birsürüde neeeyse:)))
iyi diyelim iyi olalim canim ya..hayatin kendinden baska bir terslik yok cok sükür.özlemisim yahu cene calmayidişleini fırçala.diş fırçalamak yeme isteğini gideriyomuş
aha öznuru gördüm nasılsın nerlerdesin hepimiz seni merak ettik yahu.
selam hatunlar nasilsiniz bakalim? özledinizmi beni hi hi? pilim bitmisti..biraz sarja soktum kendimi:))))
saka bir yana cok SIKINTIli günler gecirdim.bunalim bunalim üstüne..resmen bittim ya..neyse yaradan ölye yyaratmiski...solucan gibi birseyim iste..hani kuyrugu kopar ..sancilanir kivrim kivrim kivranir..ama ölmez..sonra yavas yavas kuyruk yapar kendine....iste bu hafta kivrim kivrim kivranma haftam oldu malesef(( neyse..dedim ya yaradan öyle bir yaratmisti tüm hayvanlardan özellik katmis adinada insan demis:))) köpek gibi sadik essek gibi caliskan,solucangibi ölmeyen bitmeyen,inek gibi sisko.daha birsürüde neeeyse:)))
ay canim benim..güclü rakibim..özledinmi beni..sagol canim..sorunlarimiz cözülür gibi görülmüyor..dedigim gibi sadece sular duruldu .birdahaki firtinaya kadar gideriz körtopal:)))olan benim kiloyada oldu..+1 kiloda üstüjne gelmis malesef...Canım ya çok merak ettik bizde seni... Sensiz buraların tadı olmuyor hoşgeldinn..:))
İnşallahhh bütün sıkıntılarından kurtulursun zamanla Allah önce sağlık versin kalan herşey bir şekilde düzeliyor düzelmesede orta yol bulunuyor..:))
oy yerim ben senin tatli dillerini...yoklugumu aratmadin insallah ortaliga:)))benim ablammmmmm şişkooooooooo değilll fıstıkkk gibiii sadecee bir kaççç kilosu varr fazlaaa o kadarrrrrrrrr
herkes gelmiş yaaa duyumum solucanım devamını yazmıcam:) yaw walla ne güçlü kadınsın maşallah sana
bende bebekten sonra sinamayı ve avm yi özledim ama biz evde hergün yeni bi sinama çektiğimiz için çokta eksikliğini hissetmiyoruz gerilim olsun ne biliim komedi olsun
ee kaptanlik kolay degil..isik tutucan kizim bize...zaten bir kiloda almisim..allahim bunalim bana yaramiyor..bari ideal kiloma gelene kadar bozmasinlar moralimi yaaaaaaaaaaa ..biri bunu esime söyleyebilirmikendimi marketlerdeee indirimiii haber veren anonsculara benzettim
ee kaptanlik kolay degil..isik tutucan kizim bize...zaten bir kiloda almisim..allahim bunalim bana yaramiyor..bari ideal kiloma gelene kadar bozmasinlar moralimi yaaaaaaaaaaa ..biri bunu esime söyleyebilirmi
kızzzzzzlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr taze bir bilgiiiiiii paylaşayım mı sizinleeeeeeeeeee 1 limonuuuu sıkıpp 1 bardak suylaaa içinnnn tavsiyeee aç karnınaaaaa acayipppp yağğ yakıyormuşşş kitabımmm öylee diyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya biz birsey biliyoruzda söylüyoruz demi ama:))ayyy banada hastalık yaramıyorrrrrrrrrrrr bendeee bayağıı bi yiyorummm biri bunu dişime ve mideme söylesinn :)))) senin dediğin gibi kaptanın dediğini yap yaptığını yapma
slmm kızlar naslsnzz? yaa pazara az kaldı ve bu gıcık ticker factory hala duzelmedi protesto edıorm bu siteyiikaç gundur boyle işin garibi başka da zayflama tickerı yapacak uyumlu site yok lilie silimden denedm mesela olmadı ki onn tickerları daha guzel eee hep biz aynı klomzda mı kalıcaz yaniii :Ş
ya biz birsey biliyoruzda söylüyoruz demi ama:))
hala olmadimi ticker..oh oh zaten bende bir kilodan fazla aldim..bu haftada haftanin birinciligi bende gibi gibi
tok karnınaaa içmeyii denesen canımmmmmben de bi heves içtim bi hafta aama midesine güvenen içsin derim beni mafetti yandım bittim ama etkili olduguna inanıyorum...
ahh kuzummmm olmadımı halennnn bu benimde işimee gelirr vallaa çünküü çıkacakk pazar günü :9slmm kızlar naslsnzz? yaa pazara az kaldı ve bu gıcık ticker factory hala duzelmedi protesto edıorm bu siteyiikaç gundur boyle işin garibi başka da zayflama tickerı yapacak uyumlu site yok lilie silimden denedm mesela olmadı ki onn tickerları daha guzel eee hep biz aynı klomzda mı kalıcaz yaniii :Ş
aa valla olmazz 1. lik benimmmm :=)ya biz birsey biliyoruzda söylüyoruz demi ama:))
hala olmadimi ticker..oh oh zaten bende bir kilodan fazla aldim..bu haftada haftanin birinciligi bende gibi gibi
ben buraya enaltta bize ulasin bölümü var.oraya mesaj atarak bildirdim..herkes öyle yaparsa ciddiye alinir ve bir sonuc bulunurklo mu aldnn tickerın bildrmle bi alakası yok ama klo verıoz tickerı hala aynı görmek sinirimi bozuoooo km duycakk bizim sesimizi ya da başka ticker nasl yapablrzzz başka sitelerden uyumlu başka hiç mi yok yahuuuu:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
hiiic kusura bakma..bosami cektik o kadar bunalimi..buzdolabi pes etti elimden..canim SIKILDIKCA agladikca actim dolabi...hic birsey bulamadigimda zeytinekmek götürdüm o kadar beter yani..bu haftada birinciligi kaptirmam kusura bakmatok karnınaaa içmeyii denesen canımmmmm
ahh kuzummmm olmadımı halennnn bu benimde işimee gelirr vallaa çünküü çıkacakk pazar günü :9
aa valla olmazz 1. lik benimmmm :=)
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 80-89 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?