80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süperrrrrrrrrrr ben bunlarıııı denerimm :)) tuzlu suyu yapıyordummmmm zaten hiç yararını görmedim amaa (( sirkeyi gkcn de söyledi ama midem almadıı kokusuu çok kötüüüü antibiyotik veee ağrı kesicilerr sanırımm benimm midemii bu kadar ezipp acıktırannn (((((((((((

Canım ya çok merak ettik bizde seni... Sensiz buraların tadı olmuyor hoşgeldinn..:))

İnşallahhh bütün sıkıntılarından kurtulursun zamanla Allah önce sağlık versin kalan herşey bir şekilde düzeliyor düzelmesede orta yol bulunuyor..:))

kızzzzzzlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr taze bir bilgiiiiiii paylaşayım mı sizinleeeeeeeeeee 1 limonuuuu sıkıpp 1 bardak suylaaa içinnnn tavsiyeee aç karnınaaaaa acayipppp yağğ yakıyormuşşş kitabımmm öylee diyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

benim ablammmmmm şişkooooooooo değilll fıstıkkk gibiii sadecee bir kaççç kilosu varr fazlaaa o kadarrrrrrrrr

herkes gelmiş yaaa duyumum solucanım devamını yazmıcam:) yaw walla ne güçlü kadınsın maşallah sana
bende bebekten sonra sinamayı ve avm yi özledim ama biz evde hergün yeni bi sinama çektiğimiz için çokta eksikliğini hissetmiyoruz gerilim olsun ne biliim komedi olsun

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr yeni bir blgi dahaaaaaaaaaaaa kilolar kadın hormonlarındaki sıkıntıdan da olduğu için ibrahim saraçoğlu günde 1 fincan aslan pençesiii çayını öneriyor 21 gün boyunca yapmak gerekiyor ve regl dönemindee yapılmıyormuş benim kitaplarda daa zayıflama çaylarının içinde aslan pençesiiiii var zatennnnn duyurulurrrrrrrrrr

ay canim benim..güclü rakibim..özledinmi beni..sagol canim..sorunlarimiz cözülür gibi görülmüyor..dedigim gibi sadece sular duruldu .birdahaki firtinaya kadar gideriz körtopal:)))olan benim kiloyada oldu..+1 kiloda üstüjne gelmis malesef....
benim ablammmmmm şişkooooooooo değilll fıstıkkk gibiii sadecee bir kaççç kilosu varr fazlaaa o kadarrrrrrrrr
oy yerim ben senin tatli dillerini...yoklugumu aratmadin insallah ortaliga:)))

aygökcen cok yasa emi kiz..hic bana solucanim denmesinin hosuma gidecegini düsünmemistim...kafayi yiyorum sanirim:)))

ee kaptanlik kolay degil..isik tutucan kizim bize...zaten bir kiloda almisim..allahim bunalim bana yaramiyor..bari ideal kiloma gelene kadar bozmasinlar moralimi yaaaaaaaaaaa ..biri bunu esime söyleyebilirmi

ayyy banada hastalık yaramıyorrrrrrrrrrrr bendeee bayağıı bi yiyorummm biri bunu dişime ve mideme söylesinn :)))) senin dediğin gibi kaptanın dediğini yap yaptığını yapma

ben de bi heves içtim bi hafta aama midesine güvenen içsin derim beni mafetti yandım bittim ama etkili olduguna inanıyorum...

slmm kızlar naslsnzz? yaa pazara az kaldı ve bu gıcık ticker factory hala duzelmedi protesto edıorm bu siteyii kaç gundur boyle işin garibi başka da zayflama tickerı yapacak uyumlu site yok lilie silimden denedm mesela olmadı ki onn tickerları daha guzel eee hep biz aynı klomzda mı kalıcaz yaniii :Ş

Son düzenleme:
ayyy banada hastalık yaramıyorrrrrrrrrrrr bendeee bayağıı bi yiyorummm biri bunu dişime ve mideme söylesinn :)))) senin dediğin gibi kaptanın dediğini yap yaptığını yapma
ya biz birsey biliyoruzda söylüyoruz demi ama:))

hala olmadimi ticker..oh oh zaten bende bir kilodan fazla aldim..bu haftada haftanin birinciligi bende gibi gibi

ay bir gecmis okuyayim dedim deli oldum.benim leptop cok yavas calisiyor..dayanamadim valla daha fazla..hemen son mesaj yaptim...gecmiste ne olmussa gecmiste kaldi benim icin

hala olmadimi ticker..oh oh zaten bende bir kilodan fazla aldim..bu haftada haftanin birinciligi bende gibi gibi

klo mu aldnn tickerın bildrmle bi alakası yok ama klo verıoz tickerı hala aynı görmek sinirimi bozuoooo km duycakk bizim sesimizi ya da başka ticker nasl yapablrzzz başka sitelerden uyumlu başka hiç mi yok yahuuuu :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

ben de bi heves içtim bi hafta aama midesine güvenen içsin derim beni mafetti yandım bittim ama etkili olduguna inanıyorum...
tok karnınaaa içmeyii denesen canımmmmm
ahh kuzummmm olmadımı halennnn bu benimde işimee gelirr vallaa çünküü çıkacakk pazar günü :9

aa valla olmazz 1. lik benimmmm :=)

ben buraya enaltta bize ulasin bölümü var.oraya mesaj atarak bildirdim..herkes öyle yaparsa ciddiye alinir ve bir sonuc bulunur

tok karnınaaa içmeyii denesen canımmmmm
ahh kuzummmm olmadımı halennnn bu benimde işimee gelirr vallaa çünküü çıkacakk pazar günü :9

aa valla olmazz 1. lik benimmmm :=)
hiiic kusura bakma..bosami cektik o kadar bunalimi..buzdolabi pes etti elimden..canim SIKILDIKCA agladikca actim dolabi...hic birsey bulamadigimda zeytinekmek götürdüm o kadar beter yani..bu haftada birinciligi kaptirmam kusura bakma

arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum ama nasıl başlamalıyım bilmiyorum. 175 boyum var 85 kiloyum yardım edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…