canim bu mesaji yazarak baslamis bulunuyorsun bile..simdi nasil devam etmeliyimi konusalim:))) sendek i boy bende olsa..ah genclik ah:))arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum ama nasıl başlamalıyım bilmiyorum. 175 boyum var 85 kiloyum yardım edin.
canim bu mesaji yazarak baslamis bulunuyorsun bile..simdi nasil devam etmeliyimi konusalim:))) sendek i boy bende olsa..ah genclik ah:))
ayyyy aynı beni anlatıyonn vallaaa :)))) bakalım kimde olacakkkk bu haftaaa kızz gel bu haftaaa yandAŞ ve kankaaa yı boş verelimmm son2 günnn aldıklarımızıı verebildiğimiz kadar verelimmmmolur mu :)ben buraya enaltta bize ulasin bölümü var.oraya mesaj atarak bildirdim..herkes öyle yaparsa ciddiye alinir ve bir sonuc bulunur
hiiic kusura bakma..bosami cektik o kadar bunalimi..buzdolabi pes etti elimden..canim SIKILDIKCA agladikca actim dolabi...hic birsey bulamadigimda zeytinekmek götürdüm o kadar beter yani..bu haftada birinciligi kaptirmam kusura bakma
hg canımm aramızaaaaaa kolay gelsinnnnnnn inş. hedeflediğin kiloya ulaşırsınnn ben dilaraa 2. kaptan oluyorumarkadaşlar bende zayıflamak istiyorum ama nasıl başlamalıyım bilmiyorum. 175 boyum var 85 kiloyum yardım edin.
senin boyun kaç ki canım. :) kilo vermek için herşeyi yapıyorum başarılı olamıyorum ya
ay yasasin yasasin...ayyyy aynı beni anlatıyonn vallaaa :)))) bakalım kimde olacakkkk bu haftaaa kızz gel bu haftaaa yandAŞ ve kankaaa yı boş verelimmm son2 günnn aldıklarımızıı verebildiğimiz kadar verelimmmmolur mu :)
hg canımm aramızaaaaaa kolay gelsinnnnnnn inş. hedeflediğin kiloya ulaşırsınnn ben dilaraa 2. kaptan oluyorum
arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum ama nasıl başlamalıyım bilmiyorum. 175 boyum var 85 kiloyum yardım edin.
hoşbulduk dilara. bende serpil. hedeflediğim kilo 65 ama şöyle bir bakınca hayal gibi görünüyo :) kendimi sizin ellerinize bırakıyorum artık :))
Hoş geldin arkadaşım boyumda kilomda seninle aynı..Ben tatlıya dayanamadığımdan geldim bu kiloya ... 2 haftayı geçti burdayım
1.si arkadaşlar sağolsun motive ve gaz işini hallettiler
2.si tatlıyı kestim tatlı ihtiyacımı kuru meyvelerle gidermeye çalıştım.
3.sü herkes hergün menü paylaşıyor yanlışlar gözüküyor böylece yanlışları düzeltmeye başladım ve yavaş yavaş gidiyo kilocuklar :))
2 gündeee aldık amaaa kuzummmm 2 günde de veririzzz yaa benceeeeee :))) 2 günnnn seninleee tedaş olalımay yasasin yasasin...senlede yandas..yokmu kiz biri daha onlada tedas falan:)))) tamam kizbu haftada yandasiz senle:)) ama sabah ac karna bir tartilayim.kac kilo aldim bakayim ama canim ya 2 gün var bildirime..iki günde ne vericezki (
kuzummmmmm artık onlarlaa şu dk dan itibarennnn vedalaşşşşşşşşş serapesciğimm ne güzel anlatmışşşşş bakkk sendee öylee olacaksınn ve kendini zorlamayacaksınn kendiliğinden olacakkk emin ollllben kendimi size şöyle tanıtayım canım. zaaflarım ==> gece 4 gibi uyuma öğlen 2 gibi uyanma :) kola içmek su az içmek. hareket olarak biraz az sayılır. arada çikolata krizi vs. aklıma bunlar geliyor şimdilik. bunlardan nasıl kurtulcam ben ya
tamam seni kesip yapistiralim:)) birgünde incecik :)) ama bunlar artik estetikte bile zor..en azindan birkac hafta sislik oluyor..bak ne diicem..bizi siki takip et..elinde olmadan az yiyeceksin.cok hareket edeceksin..birde bakican kaptan seni birinci yapmis bu haftanin elmasekeri gibi.ama sakin bu haftanin duyumu gibi sondan birinci olma:))
birde herseyi yapiyorum ama veremiyorum demissin..canim ya düzensiz uyku az su az hareket...cikolata krizi...geriyede zaten pek birsey kalmadi...:))ben kendimi size şöyle tanıtayım canım. zaaflarım ==> gece 4 gibi uyuma öğlen 2 gibi uyanma :) kola içmek su az içmek. hareket olarak biraz az sayılır. arada çikolata krizi vs. aklıma bunlar geliyor şimdilik. bunlardan nasıl kurtulcam ben ya
dogru seni motive ettik bende motive kalmadi ver kiz motivemimin birazini yoksa tombulsosis olacagim :))Hoş geldin arkadaşım boyumda kilomda seninle aynı..Bu arada yaşam tarzımızda benziyo bende 4 ten önce pek uyumam ama saat 10:30 gibi kalkarım saat 2 çok olmuş fazla uykuda kilo yapıyomuş ...Ben tatlıya dayanamadığımdan geldim bu kiloya ... 2 haftayı geçti burdayım
1.si arkadaşlar sağolsun motive ve gaz işini hallettiler
2.si tatlıyı kestim tatlı ihtiyacımı kuru meyvelerle gidermeye çalıştım.
3.sü herkes hergün menü paylaşıyor yanlışlar gözüküyor böylece yanlışları düzeltmeye başladım ve yavaş yavaş gidiyo kilocuklar :))
ilk defa duyuyorum zayiflatsin diyemiHoşbulduk arkadaşım. boy ve kilomuzun aynı olması güzel ben 21 yasındayım sen kaç yasındasın acaba. ben 2 gündür tere tohumu içiyorum uyanınca :) uyanınca dediğim öğlen 2bir çay kaşığı dövülmemiş tohumu ağzıma alıp su ile yutuyorum. bilmem yaptıgım dogrumu ?
hele gelecek haftanınn duyumu ve elma sekeri gibi hiç olma
hadi o zmn başlayalım :) yukarıdaki mesajda dedigim gibi tere tohumu yutuyom su ile dövülmemiş halde. ne diyorsunuz arkadaşlar bu işe. birde sizin mesajların altında kilo cetveli var onu nasıl yapıyoruz.
ay yasasin yasasin...senlede yandas..yokmu kiz biri daha onlada tedas falan:)))) tamam kizbu haftada yandasiz senle:)) ama sabah ac karna bir tartilayim.kac kilo aldim bakayim ama canim ya 2 gün var bildirime..iki günde ne vericezki (
o cizelgeyi henüz yapamiyorsun.bir sorun var o cizelgenin yapildigi yerde...hadi o zmn başlayalım :) yukarıdaki mesajda dedigim gibi tere tohumu yutuyom su ile dövülmemiş halde. ne diyorsunuz arkadaşlar bu işe. birde sizin mesajların altında kilo cetveli var onu nasıl yapıyoruz.
çeşitli yerlerden okumustum duyum bu bilgiyi. hatta bu sitede bile vardı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?