80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu tere tophumunu da metabolizma hızlandırdıgı için kullanmak istiyorum. kan tahlilimde TSH oranım 4.97 çıktı. bunun anlamı benim bildiğim kadarı ile troid (metabolizma kısaca) az çalışması. belkide bundan benim kilo almam

meleğimmmmmm hgggggggg tşk ederimmmmmm sanırımmm sonundaa o alacakk bakalım nereye kadar direneceğimmmm galibaa ben kendime acı çektirmekten zevk alıyorum :)

canım çaylarıda denedim bol suda içtim ama fazla devam edemedim moral sıfır oldugu için. bir gün bakıyorum 83 olmusum bi bakıyorum yine 85 hatta 86

kuzummm zaten mucizee yaratmazkiii sadece destek olurrrr birdee yağ yakan olursaa yağ yakımınaa yardımcı olurrrrr gel sen yarın birr çay iç :)

bende 33buçuk diyim :))) bende sabah aç karnına birçok bitkinin bulunduğu bir çay içiyorum tereyi duymamıştım daha önce

4.97 mi benimki 6.2 kesinlikle etkiliyormuş ben yarın tekrar gitçem tahlillerimi yaptırcam sadece kiloda değil birsürü etkileri varmış o yüzden normal değerlere gelene kadar tedavi şart

Ama seninki fazla yüksek değil sınır 4.2 birz yükselmiş ama kontrol ettir ara sıra

Duyumcum ben senin motiveni haftaya geri versem nasıl olur bende bu hafta rekabet duygusundan kalmadıda

Hatta haftaya herkes 1.liğe yarışsın bu nasıl olur :)

iyi akşamlar kızlar....

annemi yolcu ettik kömürümüz bitmişmiş soğuktan kemiğimiz dondu yarın kardeşim ilk defa tek kalacak ve maalesef doğum günü..ne yaptım değişmedi nöbet...işle ilgili şeyler de zor ve bunaltıcı..yarın literatür anlarıcam bir de...Ama sabırla dua ediyorum...
öznurum Allah kolaylık versin ne diyeyim seni izleyerek cesaret bulduğum ne çok şey var bilmessin iyi ki varsın hep daha güçlü ol...
iremm özledim seni arayamadım da gelemedim de...aklımdasın hep..
dilara ne güzel şeyler paylaşmışsın...
geçmiş olsun hem de tekrar...sen onu çektir bence kuzum..
gökçenn duygu sizden naber ve dire arkadaslar..
yeni gelenler azminiz daim olsun..
irem ben..

Bugünkü menümüde yazayım

sabah
yok

ara

3 adet form bisküvi

öğle

2 dilim kepek ekmeği arası dil peynirli tost
1 bardak ayran

ara
1 adet elmalı tart

akşam

1 kase tarhana çorbası
4 kaşık taze fasulye
4 kaşık yoğurt

1 avuca yakın çiğ fındık

biraz sonra yicem :))
1 elma
yarım bardak süt

1 yeşilçay 1 beşibirarada suda fazla tüketemedim

dışarıda olunca düzen bozuluyo evdeyken rayında gidiyo ancak

Son düzenleme:
Bu günki menüm
sabah kk peynir,3 zeytin,2 dilim çavdar ekmeği
arada 2 adet altınbaşak
öğle mercimek çorbası,bezelye yemeği
arada 2 tane lokma tatlısı
akşam kereviz salatası,roka,yeşil soğan,kara üzüm
1,5 lt su

Merhaba canım pko gerçekten zor bir hastalıkErgenlik döneminden başlayan adet düzensizliği sonradanda olabiliyor.Polikistik yumurtlama bozukluğu canım.Adetlerde düzensizlik kilo alımı almayanlarda var ama genlde kilo aldırıyor.Tüylenme sivilce sivilce Allahtan bende hiç olmadı ama tüylenme ve kilo alımı adet düzensizliğ belirtilerini yaşadım yaşıyrumdaTedavi görüyorum bunlarda olunca hamile kalmayı engelliyor çünkü yumurtalayamıyorsun adetlerin düzensiz olduğu için.Allah beterinden korusun canım napalım herkezin imtihanı ayrı işte
sağol canım benim evet 20 lik diş

evet ((

yaaaaa kızlarr bu diş benim iştahımııı açtıı gülmeyin lütfenn ama sürekli yiyorummmm duramıyorummmmm((
Canım geçmiş olsun diş ağrısı hiç kolay değil benim 20 lik diş çekilmiştide kurtulmuştum inşallh iyi olursun canım sende
Canım hoşgeldin bend esen gibi yeniyim bu topikteYürüyüş spor çok önemli sade diyetle olmuyor.Yediklerimize dikkat etmediğimiz zman bakıyoruzki almış kilolar gidiyor.Allah bağışlasın çocuğunuda canım canını sıkma inşllh hepbirlikte azim ve sabırla vericez inşallh
Bende elma sirkesi kürü uyguluyorum canım.Limonlu suyunda faydalı olduğunu duydum
Bilgilerin için teşekkürler canım aslında her bitkiyi kullanmakta dogru degilmiş sonuçta her bünyede farklı etki yaptığı için ama yinede faydası vardır tabiki
Merhaba canım teşkler güzel dileklerin için umarım hepimiz sonuca ulaşırız

tiroit hormonunun yavaş çalışmasıda kilo verememeye nedenmiş bend ediyetisyene gidiyorum ve son iki haftadır kilo verimim yavaşladı diyetisyen endokrin doktoruna yönlendirdi bu konularla ilgilenen bölüm.Tiroit röntgenide çekiyorlarmış.Eğer içinde böyle bir şüphe varsa endokrin doktoruna görün canım.

slm kizlar nasilsiniz
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz duyumcum allah kolaylik versin cnm ins hersey yoluna girer sen daha fazla yipranmadan

banada endokrin uzmanına görünmemi söylediler ama fırsat bulup gidemedim. bulundugum yerdeki hastahanede o bölüm yok ne yazıkki

Nasıl oluyor böyle ya bu bölüm çok önemli aslında her hastanede olması lazım.Sonuçta hormonlarla ilgili hormonlarımızda vücudumuzun büyük bir önemini taşıyor.Bir iki arkadaşta böyle yazmıştı bulunduğu yerde olmadığını yoksa dahiliye bölümüne görün hormon tahlili iste canım tiroit hormonu vs.Birde tiroit röntgeni çekiyorlarsa çektirsen daha iyi sonuç belli olur inşllh vardır dahiliyede

canım dahiliyede filan tsh öğrendim zaten oda endokrin dedi ama durum bu işte

canım dahiliyede filan tsh öğrendim zaten oda endokrin dedi ama durum bu işte

Yakın bir zmanda endokrin olan bir hastaneye gitmeye çalış ozman canım çünkü her hastalığın uzmanına görünmek daha iyi tabiki dahiliyede doktor tabiki ama diğer bölümün doktorunun bakması daha başka.Allah yardımcımız olsun

çok teşekkür ederim tatlım. dahiliye doktoru bana böbrek üstü bezlerin fazla çalışıyorda demişti sevk etmişti endokrin e ama 2-3 ay oldu . o sevk süresi dolar mı acaba ? biliomusun

sagol canim..iyiki sende varsinda yüregimi isitan seyler duyuruyorsun bana:))) sen beni izlemee devam et anacim bende bu sans bu koca varken daha sana ne cesaretler veririm:)))

Duyumcum ben senin motiveni haftaya geri versem nasıl olur bende bu hafta rekabet duygusundan kalmadıda

Hatta haftaya herkes 1.liğe yarışsın bu nasıl olur :)
pazarlik yapma leyyyn:)))

kismet canim ya..simdiden dogumgününü kutluyorum kardesinin...calisan hanimlarin zor durumlarindan biri iste...canini SIKMA..

slm kizlar nasilsiniz
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz duyumcum allah kolaylik versin cnm ins hersey yoluna girer sen daha fazla yipranmadan

sagol tubacim...valla yipranacagim kadar yiprndimda dedigim gibi azicik solucanlik var kanimda..kivraniyorum kivraniyorum..kuyguru yeniden düzeltiorum:))

nooluyo bayanlar herkes dağıtmış bu hafta yok artıdayım yok yedim yok dayanamadım nappıyonuz yaa kendinize gelin hayallerimize nooldu bizim bikiniler dar jean ler eşimizden önce pijaja giymek için koşturmak zorunda kalmıcaktık zaıflayınca fıstık olcaktık laaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
mahvederim sizi öznur dilara laaaayyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnn silkinin kendinize gelin noluyooooo

sabah 2 küçük tost peynir
ara 1 muz
öğlen 3 kaşık menemen peynir 2 dlm ekmek
akşam 1 kase çorba yoğurt 1 kaşık yeşil fasulye
gece salep:2::2::2:
spor 40 dk tempolu yürüyüş mekik şınav binimum uydurduğum hareketler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…