meleğimmmmmm hgggggggg tşk ederimmmmmm sanırımmm sonundaa o alacakk bakalım nereye kadar direneceğimmmm galibaa ben kendime acı çektirmekten zevk alıyorum :)iyi akşamlar kızlar....
annemi yolcu ettik kömürümüz bitmişmiş soğuktan kemiğimiz dondu yarın kardeşim ilk defa tek kalacak ve maalesef doğum günü..ne yaptım değişmedi nöbet...işle ilgili şeyler de zor ve bunaltıcı..yarın literatür anlarıcam bir de...Ama sabırla dua ediyorum...
öznurum Allah kolaylık versin ne diyeyim seni izleyerek cesaret bulduğum ne çok şey var bilmessin iyi ki varsın hep daha güçlü ol...
iremm özledim seni arayamadım da gelemedim de...aklımdasın hep..
dilara ne güzel şeyler paylaşmışsın...
geçmiş olsun hem de tekrar...sen onu çektir bence kuzum..
gökçenn duygu sizden naber ve dire arkadaslar..
yeni gelenler azminiz daim olsun..
irem ben..
canım çaylarıda denedim bol suda içtim ama fazla devam edemedim moral sıfır oldugu için. bir gün bakıyorum 83 olmusum bi bakıyorum yine 85 hatta 86
Hoşbulduk arkadaşım. boy ve kilomuzun aynı olması güzel ben 21 yasındayım sen kaç yasındasın acaba. ben 2 gündür tere tohumu içiyorum uyanınca :) uyanınca dediğim öğlen 2bir çay kaşığı dövülmemiş tohumu ağzıma alıp su ile yutuyorum. bilmem yaptıgım dogrumu ?
bu tere tophumunu da metabolizma hızlandırdıgı için kullanmak istiyorum. kan tahlilimde TSH oranım 4.97 çıktı. bunun anlamı benim bildiğim kadarı ile troid (metabolizma kısaca) az çalışması. belkide bundan benim kilo almam
yok anacım ben 1. olunca cozutuyommmmm 3. lük iyidirDuyumcum ben senin motiveni haftaya geri versem nasıl olur bende bu hafta rekabet duygusundan kalmadıda
Hatta haftaya herkes 1.liğe yarışsın bu nasıl olur :)
Merhaba canım pko gerçekten zor bir hastalıkbende 3 yıldır gidip geliyrm yol berbatbişey bütün düzen lt üst oluyo çünkü evinin üst,nde değlsin ne bulusan onu yiyosun o da zorluyo işte
bu pko nun belirtileri neler arkadaşlar merak ettim bendede varmı diye bu arad menü gayet iyi gibi geldi bana ama akşam az olmuş sanki acıkmıyosn sıkıntı yok ama
Canım geçmiş olsun diş ağrısı hiç kolay değil benim 20 lik diş çekilmiştide kurtulmuştum inşallh iyi olursun canım sendesağol canım benim evet 20 lik diş
evet((
yaaaaa kızlarr bu diş benim iştahımııı açtıı gülmeyin lütfenn ama sürekli yiyorummmm duramıyorummmmm((
Canım hoşgeldin bend esen gibi yeniyim bu topikteArtık bende varım. Dün itibariyle yürüyüşe başladım. Havaların tamamen ısınmasını dört gözle bekliyorum :) 1haftada 1bardak su içmeyen ben dünden beri çok severek olmasada içmem gerektiği için içmeye çalışıyorum. 4yaşında bi oğlum var. "Çocuk annesisin olucak bu kadar kilo" diyenler olsada etrafımda anne olmak benim teselli olmama yetmiyo. Zayıf annelerde var diyorum kendime. 3 sene öncesinde 20 kilo vermiştim 60 a düşmüstüm benden mutlusu yoktu sanki bi daha hiç kilo almıycam sandım yediğimde almıyodum sanki ama sonra hızla almaya başladım önüne geçemedim ipin ucu kaçtı. 85 kiloyla doğuma giden biri olarak 85 i hiç geçmem diye düşünürken bu sene bi baktım 88 olmuşum Allahtan boyum var ve yapılıyım kat kat bi görüntüm olmasada vücüdum heryerden kilo alıp sırıtmasada kilodan nefret ediyorum inşallah 65-70 arasına düşerim bunu o kadar çok istiyorum ki anlatamam...
Bende elma sirkesi kürü uyguluyorum canım.kızzzzzzlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr taze bir bilgiiiiiii paylaşayım mı sizinleeeeeeeeeee 1 limonuuuu sıkıpp 1 bardak suylaaa içinnnn tavsiyeee aç karnınaaaaa acayipppp yağğ yakıyormuşşş kitabımmm öylee diyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bilgilerin için teşekkürler canım aslında her bitkiyi kullanmakta dogru degilmiş sonuçta her bünyede farklı etki yaptığı için ama yinede faydası vardır tabikikızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr yeni bir blgi dahaaaaaaaaaaaa kilolar kadın hormonlarındaki sıkıntıdan da olduğu için ibrahim saraçoğlu günde 1 fincan aslan pençesiii çayını öneriyor 21 gün boyunca yapmak gerekiyor ve regl dönemindee yapılmıyormuş benim kitaplarda daa zayıflama çaylarının içinde aslan pençesiiiii var zatennnnn duyurulurrrrrrrrrr
Merhaba canım teşkler güzel dileklerin için umarım hepimiz sonuca ulaşırıziyi akşamlar kızlar....
annemi yolcu ettik kömürümüz bitmişmiş soğuktan kemiğimiz dondu yarın kardeşim ilk defa tek kalacak ve maalesef doğum günü..ne yaptım değişmedi nöbet...işle ilgili şeyler de zor ve bunaltıcı..yarın literatür anlarıcam bir de...Ama sabırla dua ediyorum...
öznurum Allah kolaylık versin ne diyeyim seni izleyerek cesaret bulduğum ne çok şey var bilmessin iyi ki varsın hep daha güçlü ol...
irem ben..
bu tere tophumunu da metabolizma hızlandırdıgı için kullanmak istiyorum. kan tahlilimde TSH oranım 4.97 çıktı. bunun anlamı benim bildiğim kadarı ile troid (metabolizma kısaca) az çalışması. belkide bundan benim kilo almam
banada endokrin uzmanına görünmemi söylediler ama fırsat bulup gidemedim. bulundugum yerdeki hastahanede o bölüm yok ne yazıkki
slm kizlar nasilsiniz
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz duyumcum allah kolaylik versin cnm ins hersey yoluna girer sen daha fazla yipranmadan
Nasıl oluyor böyle ya bu bölüm çok önemli aslında her hastanede olması lazım.Sonuçta hormonlarla ilgili hormonlarımızda vücudumuzun büyük bir önemini taşıyor.Bir iki arkadaşta böyle yazmıştı bulunduğu yerde olmadığını yoksa dahiliye bölümüne görün hormon tahlili iste canım tiroit hormonu vs.Birde tiroit röntgeni çekiyorlarsa çektirsen daha iyi sonuç belli olur inşllh vardır dahiliyede
canım dahiliyede filan tsh öğrendim zaten oda endokrin dedi ama durum bu işte
Nasıl oluyor böyle ya bu bölüm çok önemli aslında her hastanede olması lazım.Sonuçta hormonlarla ilgili hormonlarımızda vücudumuzun büyük bir önemini taşıyor.Bir iki arkadaşta böyle yazmıştı bulunduğu yerde olmadığını yoksa dahiliye bölümüne görün hormon tahlili iste canım tiroit hormonu vs.Birde tiroit röntgeni çekiyorlarsa çektirsen daha iyi sonuç belli olur inşllh vardır dahiliyede
sagol canim..iyiki sende varsinda yüregimi isitan seyler duyuruyorsun bana:))) sen beni izlemee devam et anacim bende bu sans bu koca varken daha sana ne cesaretler veririm:)))iyi akşamlar kızlar....
irem ben..
pazarlik yapma leyyyn:)))Duyumcum ben senin motiveni haftaya geri versem nasıl olur bende bu hafta rekabet duygusundan kalmadıda
Hatta haftaya herkes 1.liğe yarışsın bu nasıl olur :)
kismet canim ya..simdiden dogumgününü kutluyorum kardesinin...calisan hanimlarin zor durumlarindan biri iste...canini SIKMA..iyi akşamlar kızlar....
irem ben..
slm kizlar nasilsiniz
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz duyumcum allah kolaylik versin cnm ins hersey yoluna girer sen daha fazla yipranmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?