canim yoldasiiim ay ne iyi ettinde kizdin yaaaa..saldimki tam saldim..bir hafta kaybim oldu malesef..yooo iki hafta veremedigim gibi almista oldum simdi.normalde iki kilo vermis olacaktim.bir kilo aldim aksine 3 kilo zararim var..yarin sabah yürüyüse cikiyorum..herif nasilsa evde kiza bakar.tamam söz..hemen toparlaniyorumnooluyo bayanlar herkes dağıtmış bu hafta yok artıdayım yok yedim yok dayanamadım nappıyonuz yaa kendinize gelin hayallerimize nooldu bizimbikiniler dar jean ler eşimizden önce pijaja giymek için koşturmak zorunda kalmıcaktık zaıflayınca fıstık olcaktık laaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
mahvederim sizi öznur dilara laaaayyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnn silkinin kendinize gelin noluyooooo
ay sendeki bu azim beni bitiriyor.aferin kiz 3 kasik melemen haa.bu hafta herhalde ayni kiloda oluruz gibi geliyor..tam yoldas oluruz yeniden.hatirliyonmu kiz grami gramina ayniydik demi:)))sabah 2 küçük tost peynir
ara 1 muz
öğlen 3 kaşık menemen peynir 2 dlm ekmek
akşam 1 kase çorba yoğurt 1 kaşık yeşil fasulye
gece salep:2::2::2:
spor 40 dk tempolu yürüyüş mekik şınav binimum uydurduğum hareketler
canim yoldasiiim ay ne iyi ettinde kizdin yaaaa..saldimki tam saldim..bir hafta kaybim oldu malesef..yooo iki hafta veremedigim gibi almista oldum simdi.normalde iki kilo vermis olacaktim.bir kilo aldim aksine 3 kilo zararim var..yarin sabah yürüyüse cikiyorum..herif nasilsa evde kiza bakar.tamam söz..hemen toparlaniyorum
ay sendeki bu azim beni bitiriyor.aferin kiz 3 kasik melemen haa.bu hafta herhalde ayni kiloda oluruz gibi geliyor..tam yoldas oluruz yeniden.hatirliyonmu kiz grami gramina ayniydik demi:)))
ya sabah tartıldım aç karnına 78.900 geldim onu görünce bi azim geldi öznurum bide yürüdüm üstüne ohhhh yarın kaldığımız yerden devam sözmü yaaa moralin nasıl nooldu yine
afferim kiz sana su anda benden hafifsin..nerdeyse bir kilo:))) utandim kendimden valla...yarindan tezi yok tavada yag gibi eriyecek bu kilolar:)))ya sabah tartıldım aç karnına 78.900 geldim onu görünce bi azim geldi öznurum bide yürüdüm üstüne ohhhh yarın kaldığımız yerden devam sözmü yaaa moralin nasıl nooldu yine
haydi öznur haydi öznur haydiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiafferim kiz sana su anda benden hafifsin..nerdeyse bir kilo:))) utandim kendimden valla...yarindan tezi yok tavada yag gibi eriyecek bu kilolar:)))
haydi öznur haydi öznur haydiii tam zamanı tam zamanı şimdiiii
şu şekeride sürükle yanındada oda kendine gelsim ben kaçar öptüm ii geceler
merhaba kızlar nasılsınız herkeslere günaydıııııııın
öznurcum inşallah hallolur meselen üzüldüm ama gerçekten süpersin eğer insan gerçek haytaında bu kadar hem acı çekip hem mutlu görünmeyi becerebilyosa ulaşılamayacak bişeyi başarmıştır onca yaşadığın şeye rağmen yinede burda azzimle devam edebiliyosan senden öğrenilecek çok şeyimiz var demektir öpüorum seni inş sorunun en kısa zamnda neyse düzelir
ben bu kilo işini anlamdım kızlar napsam hareket etmiyo ibre spor yapamayınca galiba bi çözüm yolu lütfen bu arada elmaşekerim okula limon götürüyom tavsiyelerini uyguluycaam
gkcnn senin menülerini ve azmini çok beğeniyrm banada bi yol gösterin ya napsam bu haftayla nerdeyse 1 ay olcak ibre 1 kilo bile hareket etmedi
hoşgeldin öznur.selam hatunlar nasilsiniz bakalim? özledinizmi beni hi hi? pilim bitmisti..biraz sarja soktum kendimi:))))
saka bir yana cok SIKINTIli günler gecirdim.bunalim bunalim üstüne..resmen bittim ya..neyse yaradan ölye yyaratmiski...solucan gibi birseyim iste..hani kuyrugu kopar ..sancilanir kivrim kivrim kivranir..ama ölmez..sonra yavas yavas kuyruk yapar kendine....iste bu hafta kivrim kivrim kivranma haftam oldu malesef(( neyse..dedim ya yaradan öyle bir yaratmisti tüm hayvanlardan özellik katmis adinada insan demis:))) köpek gibi sadik essek gibi caliskan,solucangibi ölmeyen bitmeyen,inek gibi sisko.daha birsürüde neeeyse:)))
mideye dokunmuyormu ki.bi deneyeyeim bakayım.kızzzzzzlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr taze bir bilgiiiiiii paylaşayım mı sizinleeeeeeeeeee 1 limonuuuu sıkıpp 1 bardak suylaaa içinnnn tavsiyeee aç karnınaaaaa acayipppp yağğ yakıyormuşşş kitabımmm öylee diyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım ya illa bi kopma oluyor diyetten.ben de hastayken çok yerim.bahane olur hastalık bana.çok nadirdir iştahımın kapandığı.ayyy banada hastalık yaramıyorrrrrrrrrrrr bendeee bayağıı bi yiyorummm biri bunu dişime ve mideme söylesinn :)))) senin dediğin gibi kaptanın dediğini yap yaptığını yapma
canım hoşgeldin.maşallah güzel bir boyun var.biraz kilo verince manken gibi olursun o boyla.gerçekten vermek istiyorsan kilolarını burada paylaşımda bulun yediklerini yaz.arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum ama nasıl başlamalıyım bilmiyorum. 175 boyum var 85 kiloyum yardım edin.
zararı telafi etme çalışmaları ha.ay yasasin yasasin...senlede yandas..yokmu kiz biri daha onlada tedas falan:)))) tamam kizbu haftada yandasiz senle:)) ama sabah ac karna bir tartilayim.kac kilo aldim bakayim ama canim ya 2 gün var bildirime..iki günde ne vericezki (
bu iyi olmuş işte.nooluyo bayanlar herkes dağıtmış bu hafta yok artıdayım yok yedim yok dayanamadım nappıyonuz yaa kendinize gelin hayallerimize nooldu bizimbikiniler dar jean ler eşimizden önce pijaja giymek için koşturmak zorunda kalmıcaktık zaıflayınca fıstık olcaktık laaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
mahvederim sizi öznur dilara laaaayyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnn silkinin kendinize gelin noluyooooo
Merhaba canım evet tiroit hormonuda çok önemli belkide yavş kilo vermemmin nedeni o olabilir diye muayene olucam endokrinden randevu aldım diyetisyenimde yönlendirdi oraya.Bencede canım hemen tü bebeğe geçme çünkü kilo verimin artarsa kendiliğindende hamile kalma durumun olur inşallah.Sen baktırıcakmısın tekrardan tiroitine sendede pko vardı sanırım ben gibi benim yaptığımı normal biri yapsa şimdiye zyıflamıştı pko çok engelliyor normal hızda vermeyi ama azimle devam etmek lazım sonuç alana kadar Allah yardımcımız olsundün yediklerimmm
kalkar kalkmaz 2 kuru kayısı 1 activia
kahvaltı yoğurt 1 dilim ekemk 1 meyve
ara yok
öğlen bol salata yarım balık
ara 15 adet badem
gerisi yokkkkkk
ama niye yok okuldan eve geldik 4 gibi yttım ve şimdi kalktım vücudumun yorgunluğunu düşünün artık ben ki hafta sonu bile 9 da kalkarımmm
hoşgeldiniz hepiniz ben kaptan irem
bu ara giremiyordum çok yoğundum ama daha sık girmeye çalışıcam bundan sonra gerçi yarın yine nöbetim var okuldan kaçamak yaparım ara sıraaa
öznur baya merak ettik seni toparlanmış gelmişsin kuzuuummmm çok öpüyorum seniii
gökçen çok haklısın dağıtıldı bu haftaaa ama toparlanacak herkes demi arkadaşlarrrrrrrrrr
doktorum iremim bekledim gelememişsin yarın bekliyorum o zman bak mutlakaaaaaaaa
kızlar troid hakında konuşmuşsunuz benimde yüksek çıktı hem hamilelik hemde kilo için çok önemli bi hormon bunu kesinlikle unutmayın 4.2 sınır evet ama insanın kendi sınırı bilinmiyor malesef ben uzmanına göründüm tıp fakültesinde bu bi grup insanın değerlei ve ortalaması alınmış hali dedi belki senin sınırın 3 bunu bilemeyiz dedi ve hemen ilaça başladı ben tüp bebek yaptırmaya gidicem dedim 3-4 ay bekle belki kendiliğinden olur dedi diyetisyenimde bi ay kilo veremememi buna bağladı mutlaka halledin
kociş başımda hadi hadi diyip duruyo öpüyorum hepinizi görüşürüz
Rica ederim canım.2 3 ay olmuşsa iptal olmuş olabilir canım tekrardan sevk iste istersençok teşekkür ederim tatlım. dahiliye doktoru bana böbrek üstü bezlerin fazla çalışıyorda demişti sevk etmişti endokrin e ama 2-3 ay oldu . o sevk süresi dolar mı acaba ? biliomusun
nooluyo bayanlar herkes dağıtmış bu hafta yok artıdayım yok yedim yok dayanamadım nappıyonuz yaa kendinize gelin hayallerimize nooldu bizimbikiniler dar jean ler eşimizden önce pijaja giymek için koşturmak zorunda kalmıcaktık zaıflayınca fıstık olcaktık laaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Negüzel yazmışsın valla motivasyon dayanışma süperya sabah tartıldım aç karnına 78.900 geldim onu görünce bi azim geldi öznurum bide yürüdüm üstüne ohhhh yarın kaldığımız yerden devam sözmü yaaa moralin nasıl nooldu yine
Canım Allah yardımcın olsun sağlıkla al bebeğini kucağına inşallh.Güzel dilkerin için tşkler hoşbulduk canımiyi geceler kızlar...kimsecikler yok yine.ben bu gün anca girebildim nete.dün doktora gittik benim bebiş dönmüş ama şimdi bende normal doğum korkusu başladı ne yapcam bilmiyorum artık...bu gün yediklerime hiç dikkat etmedim.çünkü stresteyken ne bulsam götürüorum.ama yarın inşallah düzeltirim diye düşünüyorum.aramıza yeni arkadaşlar gelmiş giderek büyüyoruz:)hoşgelmiş hepsi iyi etmişler bencede.burası insana sorumluluk duygusu aşılıyo ve diyet günlüğünü burda tutuyosun daha verimli oluyo diye düşünüyorum.neyse baakalaım ben yatayım yarın görüşürüz günlük raporumu yazarken....hoşçakalınnnn....
Günaydın eğer diyetini düzenli yapıyorsun sporunuda ihmal etmiyorsan tiroitlerine baktır derim bendede kilo yavaşlaması var çünkü diyetisyene endokrine yönlendirdi.Her bayanın hormonlarını kontrol ettirmesi gerekiyormuş özellikle tiroitleremerhaba kızlar nasılsınız herkeslere günaydıııııııın
öznurcum inşallah hallolur meselen üzüldüm ama gerçekten süpersin eğer insan gerçek haytaında bu kadar hem acı çekip hem mutlu görünmeyi becerebilyosa ulaşılamayacak bişeyi başarmıştır onca yaşadığın şeye rağmen yinede burda azzimle devam edebiliyosan senden öğrenilecek çok şeyimiz var demektir öpüorum seni inş sorunun en kısa zamnda neyse düzelir
ben bu kilo işini anlamdım kızlar napsam hareket etmiyo ibre spor yapamayınca galiba bi çözüm yolu lütfen bu arada elmaşekerim okula limon götürüyom tavsiyelerini uyguluycaam
gkcnn senin menülerini ve azmini çok beğeniyrm banada bi yol gösterin ya napsam bu haftayla nerdeyse 1 ay olcak ibre 1 kilo bile hareket etmedi
Dünki Menüm:Sabah:Bir tabak müsli,
Ara öğün:3 kayısı
Öğlen: 6 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa,yoğurt,bir dilim ekmek.
Ara öğün:Bir orta boy portakal 5 badem.
Akşam:6 kaşık yemeği nohut,3 kaşık bulgur pilavı,salata.
Ara öğün:Bitki çayı,açık çay
60 DK koşu bandında tempolu yürüyüş.Mekik ve sırt çalıştırma.
Normalde diyetisyenim her akşam et türü yememi söyledi dün evde et yoktu hergün yemekten sıkılmaya başladım .Birde sanki her akşam et türü yediğimde kilo veremiyormuşum gibi geliyor oyüzden dün ilk diyet listesindeki gibi yaptım gidincede söylüyeceğim bilmem doğrumu yaptım yanlışmı ama herakşam et türü yemek bana yaramıyor kilo verdirmek yerine ya durduruyor yada aldırıyor bence
tesekkür ederim canim.insallah diyebiliyorum güzel dileklerine.insan yasadikca ögreniyor.umarim bu direnci ögrenecek kadar aci tecrübelerin olmaz...merhaba kızlar nasılsınız herkeslere günaydıııııııın
benim dönüsüm herzaman muhtesem olmustur:)))) yok anam bana birsey olmaz..hani su plastik oyuncakalr olur ya cekersin süner süner ip gibi olur ama kopmaz..öyle bir durumum var:))) valla benle ugrasanlar bosuna ugrasir nasilsa kopmam toplanirim:)))dün yediklerimmm
kalkar kalkmaz 2 kuru kayısı 1 activia
kahvaltı yoğurt 1 dilim ekemk 1 meyve
ara yok
öğlen bol salata yarım balık
ara 15 adet badem
gerisi yokkkkkk
ama niye yok okuldan eve geldik 4 gibi yttım ve şimdi kalktım vücudumun yorgunluğunu düşünün artık ben ki hafta sonu bile 9 da kalkarımmm
hoşgeldiniz hepiniz ben kaptan irem
bu ara giremiyordum çok yoğundum ama daha sık girmeye çalışıcam bundan sonra gerçi yarın yine nöbetim var okuldan kaçamak yaparım ara sıraaa
öznur baya merak ettik seni toparlanmış gelmişsin kuzuuummmm çok öpüyorum seniii
gökçen çok haklısın dağıtıldı bu haftaaa ama toparlanacak herkes demi arkadaşlarrrrrrrrrr
doktorum iremim bekledim gelememişsin yarın bekliyorum o zman bak mutlakaaaaaaaa
kızlar troid hakında konuşmuşsunuz benimde yüksek çıktı hem hamilelik hemde kilo için çok önemli bi hormon bunu kesinlikle unutmayın 4.2 sınır evet ama insanın kendi sınırı bilinmiyor malesef ben uzmanına göründüm tıp fakültesinde bu bi grup insanın değerlei ve ortalaması alınmış hali dedi belki senin sınırın 3 bunu bilemeyiz dedi ve hemen ilaça başladı ben tüp bebek yaptırmaya gidicem dedim 3-4 ay bekle belki kendiliğinden olur dedi diyetisyenimde bi ay kilo veremememi buna bağladı mutlaka halledin
kociş başımda hadi hadi diyip duruyo öpüyorum hepinizi görüşürüz
hosbulduk canim maasallah kacamakta tam kacamak olmus.ben bugünden itibaren basliorum yeniden yazmaya..bu hafta yazamadim ama artik kaptanlara kalmis beni listeye alip almamalari..zaten artidada oldugum icin:))) malum zamanlarda o kriz tutuyor ama abartmamaktada fayda var demi amahoşgeldin öznur.
mideye dokunmuyormu ki.bi deneyeyeim bakayım.
canım ya illa bi kopma oluyor diyetten.ben de hastayken çok yerim.bahane olur hastalık bana.çok nadirdir iştahımın kapandığı.
canım hoşgeldin.maşallah güzel bir boyun var.biraz kilo verince manken gibi olursun o boyla.gerçekten vermek istiyorsan kilolarını burada paylaşımda bulun yediklerini yaz.
zararı telafi etme çalışmaları ha.valla size kızacak halim yok.dün akşam ben de biraz cozuttum.siz yediklerinizi yazmıyosunuz ama ben yazayım.helva-çokoprens-çubuk kraker-badem-gofret.ama ben bu hafta sadece dün akşam kaçamak yaptım.adet olmak üzereyim de.kilom da aynı geçen haftakiyle.
bu iyi olmuş işte.
ben beğendim.Dünki Menüm:Sabah:Bir tabak müsli,
Ara öğün:3 kayısı
Öğlen: 6 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa,yoğurt,bir dilim ekmek.
Ara öğün:Bir orta boy portakal 5 badem.
Akşam:6 kaşık yemeği nohut,3 kaşık bulgur pilavı,salata.
Ara öğün:Bitki çayı,açık çay
60 DK koşu bandında tempolu yürüyüş.Mekik ve sırt çalıştırma.
işin doğrusu dün işyerinde biraz sinir ve stres yaşadım eve gidince aburcubura dadandım.aslında hiçbirini de canım aman aman istemiyordu.benim en kötü alışkanlığım bu işte.sinirlenince aburcubura dalarım ve ne yediğimin de pek farkında olmam.abartmak konusunda üstüme yokturtesekkür ederim canim.insallah diyebiliyorum güzel dileklerine.insan yasadikca ögreniyor.umarim bu direnci ögrenecek kadar aci tecrübelerin olmaz...
benim dönüsüm herzaman muhtesem olmustur:)))) yok anam bana birsey olmaz..hani su plastik oyuncakalr olur ya cekersin süner süner ip gibi olur ama kopmaz..öyle bir durumum var:))) valla benle ugrasanlar bosuna ugrasir nasilsa kopmam toplanirim:)))
hosbulduk canim maasallah kacamakta tam kacamak olmus.ben bugünden itibaren basliorum yeniden yazmaya..bu hafta yazamadim ama artik kaptanlara kalmis beni listeye alip almamalari..zaten artidada oldugum icin:))) malum zamanlarda o kriz tutuyor ama abartmamaktada fayda var demi ama
ben beğendim.
işin doğrusu dün işyerinde biraz sinir ve stres yaşadım eve gidince aburcubura dadandım.aslında hiçbirini de canım aman aman istemiyordu.benim en kötü alışkanlığım bu işte.sinirlenince aburcubura dalarım ve ne yediğimin de pek farkında olmam.abartmak konusunda üstüme yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?