80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim bu deneyecek olduğum 2 aşılama ve 4 tüp bebek sonrası 5. tüp bebek denemem olacak troid varken tüp bebeğin tutunma ihtimali bile düşüyomuş düşüne biliyomusun onun için cabalıyorum bende...

Teşekkür ettim canımAhh birde şu pko olmasaydı düşün yani bunları yaptığım halde gram gram veriyorum pkoda yavaşlatıyor kilo vermemi Allah yardımcımız olsun inşallah.

mutlaka çok etkiliyor ama pkolu olup ta güzel kilo veren çok gördüm aramızda da var.bunlar moral olsun sana.diyet yapmıyor olsaydın kilo üstüne kilo ekleyecektin.oysa şimdi mücadele ediyorsun.gram da olsa kar kardır.

kuzumm mide hastalığın varsa eğerrr tok karnına yapppppp , yaa kopma ama nasıl kopmaa süreklii ac hissediyorum kend,mii yok böyle birşey neden ki acaba

kuzumm mide hastalığın varsa eğerrr tok karnına yapppppp , yaa kopma ama nasıl kopmaa süreklii ac hissediyorum kend,mii yok böyle birşey neden ki acaba
daha önce de yaşarmıydın böyle.diyette kendimizi çok kısıtlıyoruz ya bi zaman geliyor kontrolden çıkıyor.freni boşalmış araba gibi oluyoruz.ne ölçüde yiyosun bilmiyorum ama ben mesela paket paket bisküvi yerim çikolata yerim olmadı ekmek arasına peynir zeytin koyar yerim.patlayacak gibi olurum.
işte bu da bir tür yeme bozukluğu.altında yatan psikolojik sebepler var.ben dün akşam biraz böyleydim işyerinde sıkıntım vardı ve çok gergindim eve giderken.sinirimi yiyerek bastırmaya çalıştım.ya da hastaysam yerim.çünkü nasılsa hastayım yiyeyim de iyileşeyim moral olsun diye düşünürüm veya önemli bir ailevi mesele varsa en çok bu iter beni aşırı yemeye..
90 kiloya çıkamın sebebi de bu.geçen ekim ve kasım ayında oğlum ve eşim ameliyat oldu sıra ile.aniden gelişen bu sorunla başetmekte çok zorlandım.yedikçe yedim.oğlum ameliyat olurken 83 kilolarda olan ben kasım sonunda eşimin ameliyatı filan geçmişken-yani 45 gün sonra 90.5 kilo olmuştum bile.dehşet bi durum değil mi.
şimdi senin durumun bunlara benzemeyebilir tabiki.ben kendimden örnek verdim sadecene.
diş ağrın ne durumda canımcım bu arada.

haklısın canım ben biraz kaçış yola bahane arıyrm kendime

hoşgeldin kaptancım bendede varmı bilmiyrm troid çünkü ben dahiliyey öksürüyrm die gitim geçen sene sırtıma bakarken kıllanma olduğuınu endokrinolojiye görünmemi söledi bu bi belirtiyse olabilir ama reglim düzenli oluyo

canım ya herkeste oluyo deertsiz kimse yok ne yzıkki ama bazılarına Allah ekstra sıkıntı veriyor belki kaldırabileceği için öle veriyor banada çok güçlü olduğumu sölerler hep ama ben bebekten sonra kendimi ekstra güçsüz hissediyrm doğum sonrası depresyonu denilen şeyi yaşadım eşimle aram bozuldu ki dünyanın enkötü şeylerinddeen biri bu amaaaaaaaaaaaaaan bazen oluruna bırakyrm ben zaman hallediyo herşeyi diye

canım yakında yaptırmış olduğun bi tsh değerin varsa bak bakalım ne durumda? ben her ay yüzümü aldırmak zorunda kalacaka kadar tüylüyüm malesefffff...

hiçç 4 4lük yaşayan yok değil miiii herkesinnn bir yerden sıkıntısıı oluyorrrr bakıyorumda kimlerr nelerdenn çekiyorrr yinede hamd olsunnn allahımaaa inşallahhh sorun kalmamışdırr atlatmışsındırr canımmm hastalıklarııı asıl önemli olan oo kilo giderrrr bir şekildee o bizim elimizde olan birşeyyy

öyle tabiki canım.hayat böyle bişey.mutluluk kadar sıkıntı da var üzüntü de var hastalık ta var ölüm de var.yine de çok şükür elimiz ayağımız tutuyor yiyecek kadar kazanıyoruz bunlar önemli.
eşim oğlum iyiler çok şükür sağolasın canım.

slm kızlar uzun zamandır yoktum kızlar ben büyük bi hata yaparak diyeti bozdum veee tekrar 83.4 e çıktımmmm ama gene 1 haftayı geçkindir diyetteyim inş.tekrar bozmam yaaaa

Selam kızlar

Sabahtan beri hastanedeydim bütün kontrollerimi yaptırdım

Tsh 6.2 den 3.2 lere düşmüş doktorum 2 ye düşürmeliyiz dedi.... Sizde anlamsız yere kilo alıp, vermekte zorlanıyorsanız kesinlikle TSH değerlerinizi kontrol ettirin sadece kilo da değil sinirlilik,yorgunluk,tüylenme gibi birsürü etkisi varmış...

kolestrolum yüksek çıktı hap kullanmak istemiyordum ama artık risk alamazmışım hap kullanmaya başlıyacağım

Sonrasında diyetisyenede girdim öyle bir liste verdiki nerdeyse yediklerimin 2 katı Ben bu listedekilerimi yiyip zayıflıyacağım dedim güldüü herkez aynı şeyi söylüyormuş bakalım uygulayacağız işe yarıyacakmı ??

Canım baya bir uğraşmışsın ya bende korktum bak şimdi ben daha henüz çocuk tedavisine geçmedim bile 29 yaşındayım.Eşimde olur tedavi görünce kafana takma diyor eşim benden rahat bu konudaAllah aratmasın canım ya.Rabbim hepimize nasip etsin inşallh.Sen tiroit tedavisimi görüyorsun hala?
A.s canım tiroit çok öenmli bende baktırıcam bu hafta inşallh bir sorun çıkmaz.Bende gidiyorum özel diyetisyene ve banada verdikleri fazlaymış gibi geldi.Kilodan kaynaklanıyor kolestrol vs kilonnu verirsen yolun girer inşallh herşey Allah yardımcımız olsun hepimizin

Evet canım illaki vardır inşallh azim ve sabırla bende istediğim kiloya gelirim moral verdiğin için teşkler

herkes gitmişken boş duvarlara iyi geceler diliyim bariii bugün hiç giremedim umarım ilerleyen günlerde telafi ederim iyi tatilller herkese offfff hep haftasonu çok kalori olarak dönüyo inşallah bu sefer öyle olmaz iigeceleeer ...

iyi geceler diycemm ama benden başka kimse yok yine sanırım...ben bugünün raporunu yazayım
SABAH:2 dilim ekmek
yumurta haşlanmış
peynir
yeşil zeytin
bir tatlı kaşığı bal(bebiş
için malum)
şekersiz çay
ÖĞLE:4 kaşık pilav
mantarlı tavuk sote
2 koca bardak ayran
ARA:iki tane tuzlu kurabiye
iki tanede petibör
AKŞAM:melemen
2 dilim ekmek
ARA:bir küçük elma
bir küçük portakal

işte hanımlar bu gün bunları yedim.kurabiyeler olmasa iyiydi de bende ki kayınvalide fazla becerikli tutamıyorum kendimi.rejime girsem daha dikkat ederim abur cubur yememeye ama hamileliğin şu son haftalarının tadını çıkarayım bari dimi yane:)))

bundan 3 belki 4 sene önce burada sizlerin sayesinde az kalsın 70-79 grubuna gidecektim.çok iyi motive oluyo insan.aranıza kabul ederseniz bende girmek isterim tekrar.pazartesi işe başlıyacağım.onunla beraberde diyete niyetlendim.2. doğumumu 1 sene önce yaptım çok indim ama sonradan bayağı aldım.sabah tartılıyım yazarım.bana biraz anlatırmısınız son kuralları hepinizi öpüyorum.

Ben de yeni üye oldum ve bu gruba girmek istiyorum,desteğinize ihtiyacım var kızlar..şuan 85 kiloyum..benim özellikle akşamları krizlerim tutuyor ve bazan yemek yiyorum bunu nasıl yok edebilirim bilmiyorum..o kadar diyet yapıyorum ama bu, akşam/gece yemeleri yüzünden tekrar kilo alıyorum offfffff :'(
yarın elma diyetine başlıycam bakalım nasıl olacak :)

Günaydınnn herkese..

liste yazayım diycem size ama 3 gündür moralim çok bozuk hiç bişey yiyemiyorum çay sigara 2 günde 2 kilo vermişim bu şekilde kilo vermek pek hoş olmuyo

ama sabah zorla yarım simit yedim
öğlende bi kase çorba
akşam içinde karnıbahar salatası hazırladım kendime

aralardada etinin mısır pirinç patlağından aldım bugün zorlucam kendimi hepsini yicem

günaydınlaaar. akşam giremedim kızım huysuzdu biraz

dünkü menüm

sabah
bi buçuk dilim organik ekmek üzeri krem peynir ve acılı yeşil zeytin
bi kupa malt kahve

ara
bi muz

öğlen
patates püresi
beş petibör bi tane de form büskivi

ara
kereviz yemeği için sıktığım portakalların posası

akşam
bi tabak kereviz yemeği
yarım dilim ekmek

ara
yeşil çay iki tane gün kurusu kayısı

üç mil leslie

Son düzenleme:
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

et protein olduğundan vücudu daha çok yoruyor ve de yağa daha geç dönüşüyor. sanırım ondan.kardeşim de doktor bana protein ağırlıklı beslen dedi. yoğurt ayranın yağ yakımını hızlandırmasının nedeni budur belki.onlar da protein. sen doktorunu dinle bence canım. eti yağlı pişirme daha hafif pişir.

günaydın herkese gerçi yine kimsecikler yok buralarda sson günlerde forum biraz ıssız yarın paylaşım günü canlanır sanırım yeni gelen arkadaslar da cevap bekliyor umarım kaptanlar iyidir ve sesimizi duyuyorlardır seeeeeessssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…