80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Başlangıç: 84
Geçen Hafta: 78.4
Bu hafta:78.4
Giden:-
Toplam Giden: 5.6
Hedef: 72
Boy: 167
Beden: 42-44
Spor:yok

yarın evde yokm kızlar bugunden yapayım bidrimi

merhaba herkese bende aranıza yeni katılanlardan olmak istiyorum çok başarısız diyetler ve azimsizlik sonucu şuan 85 kiloyum 2 negatif tüp bebek sonucu galiba kendimi yemek ile motive ettim 65 den 85 e kadar çıktım 20 kg almışım bende halime inanamıyorum benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum hergün paylaşım yapabilirim nasıl olsa evdeyim yeni iş arayışı içindeyim.3.tüp bebek denememi bu sene ekim de yapmak istiyorum ekime kadar en az 65 olmam lazım malum kilo engelleyici bir sebep oluyor tüp bebekde.boyum 1,67 di bu arada.daha yazacak bişey bulamadım ama aranıza katılmayı çok istiyorum burdaki azimle bende yeniden çıtır ve güzel bir anne adayı olmak istiyorum.birde günlük olarak yapmam gereken birşeyler varsa söylermisiniz günlük menü paylaşımı dışında

Son düzenleme:
tabi canım benim hemen kafaya takmamak lazım bööle şeyleri stresten olmuyor bebiş ama bi hata varsa vücutlarımızda bunun da önlemini almamız gerekiyor sonuçta yaş ilerledikçe avantajımız azalıyor ben 30 yaşındayım sen kaç yaşındasın

arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz kusura bakmayın bu hafta aşırı yoğun bi hafta oldu biraz geç kalmış olabilirim hoşgeldiniz demek için affedinnn
ben kaptan irem 2 tane iremimiz var burda karıştırmamanız için yazıyorum buradaki dayanışmayı görerek geldiğinizi tahmin ediyorum ilk önce içimizdeki azimle ve daha sonra dayanışmamızla kilocuklarımızdan kurtulmak hedefimiz çoğumuz yarıladı kimimiz yaklaştı kimimiz en önemli olan ilk adımı attı sürekli burada bizimle kalmanızı tavsiye ediyorum hatta arada geçmiş yaparak güzel başarı öyküleri var onları okuyabilirsiniz mutlaka ama mutlaka burda kalın arkadaşlar

kurallardan bahsedeyim biraz
paylaşım yapıyoruz akşam girebilirsek gün içinde yediklerimizi paylaşıyoruz birbirimize destek oluyoruz her pazar bildirim yapıp listeye dahil oluyoruz yalnız bunun için yeni gelen arkadaşlarımızdan 2 hafta sabretmelerini istiyoruz ki bizimle olduklarından emin olalımmm
tekrar hg dinizzzzz

canım bu kadar seni üzecek yıpratacak bi olay yaşamana üzüldüm üzeerinden bir müddet geçtikten sonra aman boşunaymış bu kadar üzülmek diyebileceğin kadar önemsiz bişey olsun sıkma canınııı

seeeessssss 1-2 deneme burdayım burası neresi okulllll okulda napılır nöbet tututlurrrrrr hemde hafta sonu hafta sonuuuuu

Kızlar bildirimimde şimdiden yapıyım yarın yokum... Düzensiz bir hafta gidende belli ediyor kendini neyse..

Başlangıç 88

Geçen hafta 84.800

Bu hafta 84.400

Giden ,400 gr

Toplam giden 3.600

Hedef 80

Boy 1.75

Beden 44

İlk başlangıç tarihi 06.02.2012 merak edenler için

serapes tebrik ederim canım çok ii gidiosunnn burda çok güzel kilolar vereceğine inanıyorummmm

Sende hoşgeldin canım ... Elma diyetini pek tavsiye etmem yapan arkadaşlar vardı verdiği kiloları hızla geri aldılar ..

Aaaa gerçekten mi? ama çok iyi şeyler okumuştum elma diyetiyle ilgili ve bugün bi ton elma aldım gerçi tamamen elma yemiyorum.. sabah ya normal kahvaltı yapıyorum ya da kornfileks yiyorum sonra öğle ve akşam için elma yiyorum... bol su ve yeşil çay+açai çayı içiyorum :) bugün başladım bakalım ne olacak,desteğe ihtiyacım var ...

canım bence daha düzenli ve dengeli beslenerek kilo vermeye özen göstermeliyiz malesef kilolarımız çok fazla şöyle 3-5 kilo fazlalılığımız olsa bu tarz diyetler deneyebiliriz ama düşünsene 4-5 ay boyunca bu şekilde besleneibilirmisin bende biliyorum erzurumlu diye bi arkadaşımız yaptı ama çok kısa sürdü geri aldı

herkse iyi akşamlar...çok sessiz sedasız kalmış topiğimiz...
motivasyon da ddüşük gördüğüm kadar ile..verdiğimiz 100 grı ne kadar kolay gerialabileceğimizi unutmalayalım olur mu kzılar?? ben de çok istikrarlı değilim diyetisyenden döneli 1 ay oluyor ortalama ayda 3 kg veriyordum yakınında bile değilim..ama motivasyonumu düşürmenin bana hep bana zaraı var diye de bırakmak istemiyorum..elimden geldiğince kaçırdıklarımı dengelemey çalışyorum..meümlerim zöensiz diye pek yazmıyorum..iyi oldukalrında paylaşıyorum..özensiz olunca olumsuz etkleimemek için yazmaayayım diyorum...sevgiler...

Bana da yer var mı ki!? ^^, Geçen yaza kadar 100 küsürleri görmüştüm ama şuan 89um yarın tartılıcam bakalım kaç olmuşum:) 1.70 boyundayım daha 16 yaşındayım.Hem boyum hem de iri kemiklerim var.Dışardan görenler 18-20 arası sanıyor.Bazen hoşuma gitmiyor değil zaten bu durumada alıştım ama son zamanlarda çok takar oldum kilolarıma.Onlarla barışığım ama yinede memnun değilim.Her gün düzenli spor yapmama ve sağlıklı beslenmeme ve günde en az 1,5 lt su içmeme rağmen 1 ayda 5 kilo verdim valla.Açıkçası çok birşey değil ama aynada inceldiğimi ve hafiflediğimi hissediyorum.Hele ki 2 ay önce aldığım pantolonun bacak ve belden bol gelmesi çok hoşuma gidiyor.Daha 20 kilo fazlam var inşallah yaza kadar Allah'ın da izniyle vericem.Sizlerin hikayelerinizi okudukça daha bir motive oluyorum ve hırslanıyorum.Darısı benim gibi kilolarıyla barışık ve bir o kadarda rahatsızların başına.Bu yolda 60a kadar devam! :))

iyi akşamlar kızlar....bu gün erken geldim epeydir çok geç giriyodum imsecikler olmuyodu.hemen bugünün raporunu yazayım.rejim değil daha ama alıştım dikkat etmeye bence bide siz bakın bakalım ne diyceksiniz???
SABAH:
patatesli yumurta
bir dilim çavdar ekmek
şekersiz çay
ÖĞLE:
5 kaşık kısır
şekersiz çay
AKŞAM:
Bir tane yağsız peynirli gözleme
şekersiz çay
ARA:
bir elma
bir bardak süt

işte bunları yedim.farkındaysanız artık abur cubur yemiyorum:)eskiden dayanamıyodum yaaa ...anlatamam size sürekli bişeyler aranıyodum.çok şükür kestim onları.ama tamamen buranın verdiği sorumluluk duygusuyla oldu bu emin olabilirsiniz.doğumdan sonrada böyle devam etsem emzirirken de kilo veririm diye düşünüyorum.sporada başlayabilirim.evde ekliptik bisiklet var ona binicem.şu an binmek yasak ama doğumdan sonra inşallah binicem.bu arada kızlar normal doğum yapamıycağıma karar verdim.ptesi bi özel hastane var oraya görüşmeye gidicem.eğer bi aksilik çıkmazsa martın 15 ine kalmadan doğum yapıcam.böyle işte.
bu arada duyumu göremedim elma şekerini malum 2.kaptanımısı:)göremedim ...inşallah herkes iyidir.görüşmek üzere hoşçakalın....

Hoşbulduk canım bilgilerin için teşkler belkide ondandır canım bilemiyorum bugün telefonla aradım diyetisyenimi gram olarak verdiğimi söyledim.Bazı değişiklikler oldu listemde 1 su bardağı yoğurt yerine 1 çay bardağı yoğurt,akşamları ekmek vardı 1 dilim artık yok ben olmamasına çok sevindim çünkü verdiği liste bana biraz fazla gelmişti gibi.

29 yaşındayım canım bende.Haklısın yaş ilerledikçe zor olur ama stres yapınacada olacağı varsada olmuyor.Tabiki bir rahatsızlığımızı tedavi ettirmek çok güzel olumlu gelişmlere neden olur.Salı günü tiroitlerime baktırıcam hayırlısı olur inşallh.Teşekkür ederim canım

Dünkü menüm kızlar:Sabah 9:00 kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir 2 3 dilim domates,yumurta ,maydonoz,açık çay.
Ara öğün 11:30 4 kayısı
Öğlen 14:00 6 kaşık pırasa yemeği,yoğurt,3 kaşık bulgur pilavı.
Ara öğün 16:30 Orta boy portakal,5 badem.
Akşam19:00 Balık, salata
Ara öğün 2 etiform,Bir fincan sütlü çay.
Koşubandı:58 dk tempolu yürüme.Sırt çalıştırıp mekik hareketi yapma.

Düzenli spor ve sağlıklı beslenmek gibisi yok tabii ama çaresiz kaldığımız ve spor için zamanımızın olmadığı dönemler oluyor maalesef elma diyeti yapıyorum ama elmadan başka bişiy yemem diye yeminli değilim neticede, canımın çok çektiği şeyden bir kaç kaşık alıyorum... sabahları dönüşümlü olarak korn fileks veya kahvaltı yapıyorum... bu arada kesinlikle tavsiye ediyorm lipton'un açai form çayını kullanın günde bir kaç fincan olmak kaydıyla tabii, zayıflamaya yardımcı oluyor... moralleri bozmak yok,vereceğiz bu kiloları o kadar :))

seeeessssss 1-2 deneme burdayım burası neresi okulllll okulda napılır nöbet tututlurrrrrr hemde hafta sonu hafta sonuuuuu[/QUOTE]

ne derin izler bırakmış ses ten okula gitmek değişik olmuş doğrusu isteğimi geri aldım ses çok kalın geldi
neyse herkese iyigeceler diliyorum yarınki paylaşımlarınızı merakla bekliyorum sağlıcakla kalın...

sabah:1 kase mercimek çorbası ve bir dilim ekmek
öğlen:3 kaşık kavurma ve vir dilim ekmek
ara:bir dilim kek
ara:bir avuç kuru yemiş
akşam:bol salata ve 2 porsyon peynir kadar köy peyniri
düzensiz uyku spor yok su 2lt 2 kupa yeşil bir kupa mate çayı

canim ya hizin düstümü banami öyle geliyor..oh oh disime göre olmaya baslamissin:)))) bu hafta tam gaz basliyorum..biliyorsun seni gözüme kestirdim..bunalim falan dinlemiyorum...seni tek gecerim bu alemde ona göre:)))))))))) hazirlan ...suyumu yürüyüs ayakkabilarimi...enerjimi hazirladim bekliyorum:))) biri düdügü calsin tamamdir:))

bildirim veriyorum....

baslangic: 82.6
gecen hafta:78.5
bu hafta: 79.2
gidemeyip gelen: 700 gr
toplam giden: 3000gr
spor: bol bol tembellik:)))

ya kizlar ben herhalde bu haftada yerlerde sürünecegim;((( benm kadar alan yokturdur insallah...
ama haftaya tepelerden seslesiriz:))

günaydın canım ben daha beterim öğleden sornra yazıcam ama korkunç ilk defa çanta yiyicem uzun zamandan sonra...ama durmak yok yola devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…