tabi canım benim hemen kafaya takmamak lazım bööle şeyleri stresten olmuyor bebiş ama bi hata varsa vücutlarımızda bunun da önlemini almamız gerekiyor sonuçta yaş ilerledikçe avantajımız azalıyor ben 30 yaşındayım sen kaç yaşındasınCanım baya bir uğraşmışsın ya bende korktum bak şimdi ben daha henüz çocuk tedavisine geçmedim bile 29 yaşındayım.Eşimde olur tedavi görünce kafana takma diyor eşim benden rahat bu konudaAllah aratmasın canım ya.Rabbim hepimize nasip etsin inşallh.Sen tiroit tedavisimi görüyorsun hala?
bundan 3 belki 4 sene önce burada sizlerin sayesinde az kalsın 70-79 grubuna gidecektim.çok iyi motive oluyo insan.aranıza kabul ederseniz bende girmek isterim tekrar.pazartesi işe başlıyacağım.onunla beraberde diyete niyetlendim.2. doğumumu 1 sene önce yaptım çok indim ama sonradan bayağı aldım.sabah tartılıyım yazarım.bana biraz anlatırmısınız son kuralları hepinizi öpüyorum.
Ben de yeni üye oldum ve bu gruba girmek istiyorum,desteğinize ihtiyacım var kızlar..şuan 85 kiloyum..benim özellikle akşamları krizlerim tutuyor ve bazan yemek yiyorum bunu nasıl yok edebilirim bilmiyorum..o kadar diyet yapıyorum ama bu, akşam/gece yemeleri yüzünden tekrar kilo alıyorum offfffff :'(
yarın elma diyetine başlıycam bakalım nasıl olacak :)
arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz kusura bakmayın bu hafta aşırı yoğun bi hafta oldu biraz geç kalmış olabilirim hoşgeldiniz demek için affedinnnmerhaba herkese bende aranıza yeni katılanlardan olmak istiyorum çok başarısız diyetler ve azimsizlik sonucu şuan 85 kiloyum 2 negatif tüp bebek sonucu galiba kendimi yemek ile motive ettim 65 den 85 e kadar çıktım 20 kg almışım bende halime inanamıyorum benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum hergün paylaşım yapabilirim nasıl olsa evdeyim yeni iş arayışı içindeyim.3.tüp bebek denememi bu sene ekim de yapmak istiyorum ekime kadar en az 65 olmam lazım malum kilo engelleyici bir sebep oluyor tüp bebekde.boyum 1,67 di bu arada.daha yazacak bişey bulamadım ama aranıza katılmayı çok istiyorum burdaki azimle bende yeniden çıtır ve güzel bir anne adayı olmak istiyorum.birde günlük olarak yapmam gereken birşeyler varsa söylermisiniz günlük menü paylaşımı dışında
Günaydınnn herkese..
liste yazayım diycem size ama 3 gündür moralim çok bozuk hiç bişey yiyemiyorum çay sigara 2 günde 2 kilo vermişimbu şekilde kilo vermek pek hoş olmuyo
ama sabah zorla yarım simit yedimX
öğlende bi kase çorbaX
akşam içinde karnıbahar salatası hazırladım kendime
aralardada etinin mısır pirinç patlağından aldım bugün zorlucam kendimi hepsini yicem
seeeessssss 1-2 deneme burdayım burası neresi okulllll okulda napılır nöbet tututlurrrrrr hemde hafta sonu hafta sonuuuuugünaydın herkese gerçi yine kimsecikler yok buralarda sson günlerde forum biraz ıssız yarın paylaşım günü canlanır sanırım yeni gelen arkadaslar da cevap bekliyor umarım kaptanlar iyidir ve sesimizi duyuyorlardır seeeeeessssss X
A.s canım tiroit çok öenmli bende baktırıcam bu hafta inşallh bir sorun çıkmaz.Bende gidiyorum özel diyetisyene ve banada verdikleri fazlaymış gibi geldi.Kilodan kaynaklanıyor kolestrol vs kilonnu verirsen yolun girer inşallh herşey Allah yardımcımız olsun hepimizin
Amin canım benim..
bundan 3 belki 4 sene önce burada sizlerin sayesinde az kalsın 70-79 grubuna gidecektim.çok iyi motive oluyo insan.aranıza kabul ederseniz bende girmek isterim tekrar.pazartesi işe başlıyacağım.onunla beraberde diyete niyetlendim.2. doğumumu 1 sene önce yaptım çok indim ama sonradan bayağı aldım.sabah tartılıyım yazarım.bana biraz anlatırmısınız son kuralları hepinizi öpüyorum.
Hoşgeldin canım buradaki dayanışmayla hedefine ulaşman çok daha kolay olucak....
Ben de yeni üye oldum ve bu gruba girmek istiyorum,desteğinize ihtiyacım var kızlar..şuan 85 kiloyum..benim özellikle akşamları krizlerim tutuyor ve bazan yemek yiyorum bunu nasıl yok edebilirim bilmiyorum..o kadar diyet yapıyorum ama bu, akşam/gece yemeleri yüzünden tekrar kilo alıyorum offfffff :'(
yarın elma diyetine başlıycam bakalım nasıl olacak :)
Sende hoşgeldin canım ... Elma diyetini pek tavsiye etmem yapan arkadaşlar vardı verdiği kiloları hızla geri aldılar ..
merhaba herkese bende aranıza yeni katılanlardan olmak istiyorum çok başarısız diyetler ve azimsizlik sonucu şuan 85 kiloyum 2 negatif tüp bebek sonucu galiba kendimi yemek ile motive ettim 65 den 85 e kadar çıktım 20 kg almışım bende halime inanamıyorum benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum hergün paylaşım yapabilirim nasıl olsa evdeyim yeni iş arayışı içindeyim.3.tüp bebek denememi bu sene ekim de yapmak istiyorum ekime kadar en az 65 olmam lazım malum kilo engelleyici bir sebep oluyor tüp bebekde.boyum 1,67 di bu arada.daha yazacak bişey bulamadım ama aranıza katılmayı çok istiyorum burdaki azimle bende yeniden çıtır ve güzel bir anne adayı olmak istiyorum.birde günlük olarak yapmam gereken birşeyler varsa söylermisiniz günlük menü paylaşımı dışında
Hoşgeldin canım zaten buraya yazmakla aramıza katılmış oldun birbirimizden destek alarak vericez kilocuklarımızı :))
slmmmmmm bende katılmak istiyorum boyum 1.68 kilom 84 zayıflamak istiyorum doğum yapalı 2 ay olduuuu
hoşgeldin canım daha yeni doğum yapmışssın eminim kilo vermen çoook daha kolay olucak ...
Sende hoşgeldin canım ... Elma diyetini pek tavsiye etmem yapan arkadaşlar vardı verdiği kiloları hızla geri aldılar ..
Aaaa gerçekten mi? ama çok iyi şeyler okumuştum elma diyetiyle ilgili ve bugün bi ton elma aldımgerçi tamamen elma yemiyorum.. sabah ya normal kahvaltı yapıyorum ya da kornfileks yiyorum sonra öğle ve akşam için elma yiyorum... bol su ve yeşil çay+açai çayı içiyorum :) bugün başladım bakalım ne olacak,desteğe ihtiyacım var ...
Hoşbulduk canım bilgilerin için teşkler belkide ondandır canım bilemiyorum bugün telefonla aradım diyetisyenimi gram olarak verdiğimi söyledim.Bazı değişiklikler oldu listemde 1 su bardağı yoğurt yerine 1 çay bardağı yoğurt,akşamları ekmek vardı 1 dilim artık yok ben olmamasına çok sevindim çünkü verdiği liste bana biraz fazla gelmişti gibi.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
et protein olduğundan vücudu daha çok yoruyor ve de yağa daha geç dönüşüyor. sanırım ondan.kardeşim de doktor bana protein ağırlıklı beslen dedi. yoğurt ayranın yağ yakımını hızlandırmasının nedeni budur belki.onlar da protein. sen doktorunu dinle bence canım. eti yağlı pişirme daha hafif pişir.
tabi canım benim hemen kafaya takmamak lazım bööle şeyleri stresten olmuyor bebiş ama bi hata varsa vücutlarımızda bunun da önlemini almamız gerekiyor sonuçta yaş ilerledikçe avantajımız azalıyor ben 30 yaşındayım sen kaç yaşındasın
arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz kusura bakmayın bu hafta aşırı yoğun bi hafta oldu biraz geç kalmış olabilirim hoşgeldiniz demek için affedinnn
ben kaptan irem 2 tane iremimiz var burda karıştırmamanız için yazıyorum buradaki dayanışmayı görerek geldiğinizi tahmin ediyorum ilk önce içimizdeki azimle ve daha sonra dayanışmamızla kilocuklarımızdan kurtulmak hedefimiz çoğumuz yarıladı kimimiz yaklaştı kimimiz en önemli olan ilk adımı attı sürekli burada bizimle kalmanızı tavsiye ediyorum hatta arada geçmiş yaparak güzel başarı öyküleri var onları okuyabilirsiniz mutlaka ama mutlaka burda kalın arkadaşlar
kurallardan bahsedeyim biraz
paylaşım yapıyoruz akşam girebilirsek gün içinde yediklerimizi paylaşıyoruz birbirimize destek oluyoruz her pazar bildirim yapıp listeye dahil oluyoruz yalnız bunun için yeni gelen arkadaşlarımızdan 2 hafta sabretmelerini istiyoruz ki bizimle olduklarından emin olalımmm
tekrar hg dinizzzzz
canım bu kadar seni üzecek yıpratacak bi olay yaşamana üzüldüm üzeerinden bir müddet geçtikten sonra aman boşunaymış bu kadar üzülmek diyebileceğin kadar önemsiz bişey olsun sıkma canınııı
seeeessssss 1-2 deneme burdayım burası neresi okulllll okulda napılır nöbet tututlurrrrrr hemde hafta sonu hafta sonuuuuu
Kızlar bildirimimde şimdiden yapıyım yarın yokum... Düzensiz bir hafta gidende belli ediyor kendini neyse..
Başlangıç 88
Geçen hafta 84.800
Bu hafta 84.400
Giden ,400 gr
Toplam giden 3.600
Hedef 80
Boy 1.75
Beden 44
İlk başlangıç tarihi 06.02.2012 merak edenler için
bildirim veriyorum....
baslangic: 82.6
gecen hafta:78.5
bu hafta: 79.2
gidemeyip gelen: 700 gr
toplam giden: 3000gr
spor: bol bol tembellik:)))
ya kizlar ben herhalde bu haftada yerlerde sürünecegim;((( benm kadar alan yokturdur insallah...
ama haftaya tepelerden seslesiriz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?