- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 398
- 43
hoşgeldin canım genç olman bize göre büyük bi avantaj vücudun enerji dolu ve daha hızlı metabolizman.... kolaylıkla kurtulacağına inanıyorum ve şimdi tam sırası aslında vücudunu şekilllendirmen için... tekrar hoşgeldin bırakma burayıBana da yer var mı ki!? ^^, Geçen yaza kadar 100 küsürleri görmüştüm ama şuan 89um yarın tartılıcam bakalım kaç olmuşum:) 1.70 boyundayım daha 16 yaşındayım.Hem boyum hem de iri kemiklerim var.Dışardan görenler 18-20 arası sanıyor.Bazen hoşuma gitmiyor değil zaten bu durumada alıştım ama son zamanlarda çok takar oldum kilolarıma.Onlarla barışığım ama yinede memnun değilim.Her gün düzenli spor yapmama ve sağlıklı beslenmeme ve günde en az 1,5 lt su içmeme rağmen 1 ayda 5 kilo verdim valla.Açıkçası çok birşey değil ama aynada inceldiğimi ve hafiflediğimi hissediyorum.Hele ki 2 ay önce aldığım pantolonun bacak ve belden bol gelmesi çok hoşuma gidiyor.Daha 20 kilo fazlam var inşallah yaza kadar Allah'ın da izniyle vericem.Sizlerin hikayelerinizi okudukça daha bir motive oluyorum ve hırslanıyorum.Darısı benim gibi kilolarıyla barışık ve bir o kadarda rahatsızların başına.Bu yolda 60a kadar devam! :))
canım sen süper gidiyosun hiççç merak etme ben senin yerinde olacaktımmm dağları yerdim wallla menün güzel öğle ve akşam arasına hem bebek hem senin için badem koyabilirsin bir meyve atabilirsin ben genelde öğle akşam arası 2 ara yapıyorum akşam yemeklere saldırmıyorum diyet listemde öyle yaniiyi akşamlar kızlar....bu gün erken geldim epeydir çok geç giriyodum imsecikler olmuyodu.hemen bugünün raporunu yazayım.rejim değil daha ama alıştım dikkat etmeye bence bide siz bakın bakalım ne diyceksiniz???
SABAH:
patatesli yumurta
bir dilim çavdar ekmek
şekersiz çay
ÖĞLE:
5 kaşık kısır
şekersiz çay
AKŞAM:
Bir tane yağsız peynirli gözleme
şekersiz çay
ARA:
bir elma
bir bardak süt
işte bunları yedim.farkındaysanız artık abur cubur yemiyorum:)eskiden dayanamıyodum yaaa ...anlatamam size sürekli bişeyler aranıyodum.çok şükür kestim onları.ama tamamen buranın verdiği sorumluluk duygusuyla oldu bu emin olabilirsiniz.doğumdan sonrada böyle devam etsem emzirirken de kilo veririm diye düşünüyorum.sporada başlayabilirim.evde ekliptik bisiklet var ona binicem.şu an binmek yasak ama doğumdan sonra inşallah binicem.bu arada kızlar normal doğum yapamıycağıma karar verdim.ptesi bi özel hastane var oraya görüşmeye gidicem.eğer bi aksilik çıkmazsa martın 15 ine kalmadan doğum yapıcam.böyle işte.
bu arada duyumu göremedim elma şekerini malum 2.kaptanımısı:)göremedim ...inşallah herkes iyidir.görüşmek üzere hoşçakalın....
canım sen diyetisyene gidiyomusun???Dünkü menüm kızlar:Sabah 9:00 kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir 2 3 dilim domates,yumurta ,maydonoz,açık çay.
Ara öğün 11:30 4 kayısı
Öğlen 14:00 6 kaşık pırasa yemeği,yoğurt,3 kaşık bulgur pilavı.
Ara öğün 16:30 Orta boy portakal,5 badem.
Akşam19:00 Balık, salata
Ara öğün 2 etiform,Bir fincan sütlü çay.
Koşubandı:58 dk tempolu yürüme.Sırt çalıştırıp mekik hareketi yapma.
seeeessssss 1-2 deneme burdayım burası neresi okulllll okulda napılır nöbet tututlurrrrrr hemde hafta sonu hafta sonuuuuu
ne derin izler bırakmış ses ten okula gitmek değişik olmuş doğrusu isteğimi geri aldım ses çok kalın geldi
neyse herkese iyigeceler diliyorum yarınki paylaşımlarınızı merakla bekliyorum sağlıcakla kalın...[/QUOTE]
canim ya hizin düstümü banami öyle geliyor..oh oh disime göre olmaya baslamissin:)))) bu hafta tam gaz basliyorum..biliyorsun seni gözüme kestirdim..bunalim falan dinlemiyorum...seni tek gecerim bu alemde ona göre:)))))))))) hazirlan ...suyumu yürüyüs ayakkabilarimi...enerjimi hazirladim bekliyorum:))) biri düdügü calsin tamamdir:))
duyum bende fena durumdayımmm kuzum yaaa 800 gr da ben almışım kız bizim kırmızı kart yeme dönemi yaklaştı ama bundan olmasın hoş ben bu hafta yapmadım kiiii.... nöbetlerde ne çıktıysa yedim ara yapmadım pazar günü 70.9 görünce ödül verecektim kendime o ödülü verdimmmmm bi doğumgününe gittim daha ne yapayımmmmbildirim veriyorum....
baslangic: 82.6
gecen hafta:78.5
bu hafta: 79.2
gidemeyip gelen: 700 gr
toplam giden: 3000gr
spor: bol bol tembellik:)))
ya kizlar ben herhalde bu haftada yerlerde sürünecegim;((( benm kadar alan yokturdur insallah...
ama haftaya tepelerden seslesiriz:))
benide kestirsene kuzum gözüneeeee ihtiyacım var sanaaaa