80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım genç olman bize göre büyük bi avantaj vücudun enerji dolu ve daha hızlı metabolizman.... kolaylıkla kurtulacağına inanıyorum ve şimdi tam sırası aslında vücudunu şekilllendirmen için... tekrar hoşgeldin bırakma burayı
canım sen süper gidiyosun hiççç merak etme ben senin yerinde olacaktımmm dağları yerdim wallla menün güzel öğle ve akşam arasına hem bebek hem senin için badem koyabilirsin bir meyve atabilirsin ben genelde öğle akşam arası 2 ara yapıyorum akşam yemeklere saldırmıyorum diyet listemde öyle yani
canım sen diyetisyene gidiyomusun???
seeeessssss 1-2 deneme burdayım burası neresi okulllll okulda napılır nöbet tututlurrrrrr hemde hafta sonu hafta sonuuuuu

ne derin izler bırakmış ses ten okula gitmek değişik olmuş doğrusu isteğimi geri aldım ses çok kalın geldi
neyse herkese iyigeceler diliyorum yarınki paylaşımlarınızı merakla bekliyorum sağlıcakla kalın...[/QUOTE]

duyum bende fena durumdayımmm kuzum yaaa 800 gr da ben almışım kız bizim kırmızı kart yeme dönemi yaklaştı ama bundan olmasın hoş ben bu hafta yapmadım kiiii.... nöbetlerde ne çıktıysa yedim ara yapmadım pazar günü 70.9 görünce ödül verecektim kendime o ödülü verdimmmmm bi doğumgününe gittim daha ne yapayımmmm
benide kestirsene kuzum gözüneeeee ihtiyacım var sanaaaa

slm kızlar ben daha yeni başladım 86 kiloyum diyetisyene başladım ilk 15 gün tartılmayı düşünmüyorum dr a gidinceye kadar ya kızlar ben çay içmeyi çok seviyorum hatta başıma ağrı girer içmeyince şekersizde içemiyorum tatlandırıcı kullansam olurmu birde ben hem pko hemde haşimoto var bana diyet harici yardımcı neler yapmamı önerirsiniz

hoşgeldin canımmm
ismin tanıdık geldi aslında evlimisin daha önce bebiş tedavisi filan yaptınmı???

bende pkoluyum diyetisyene gidiyorum bana kesinlikle çay kola kahve yasak spor yaptırmıyor henüz sporda yasak 27 kasımda başladım tartılmamayı başarabilirsen süper ben başaramıyorum malesefffff

burda menülerimizi paylaşıyoruz yorumlar yapıyoruz günlük hayat paylaşımlarımızı yapıyoruz
2 hafta sonunda bildirim yapıyoruz pazar günleri liste oluşturuyoruz

merhabalar
bende geldim aranıza isterdim ki 69-60 kilo arasında zayıflayanlar gurubunda olsam ama şu an için ben anca 89-80 kilo başlığı altında olabilirim inşallah bir gün 69-60 kilo arasında da olurum gözüm çok yüksekde değil 67 olsam yeter bana inşallah

kilom 87 idi 2 gün öncesine kadar
şu anki kilom 85.90
şu an isveç diyetindeyim 2 günde 1 kg vermişim hadi hayırlısı sizlere gün gün yazarım düşmüş olduğum kiloyu
burdaki her keze kolay gelsin diyorum inşallah her kez kaç kg düşmek istiyor ise en kısa sürede düşer diyorum

evliyim bir kızım var tedavisiz olan ben 2. bebişi isteyince pko gerçeğiyle yüzleştim 2 aşılama 1 tüp bebek tedavisi gördüm olmadı ama ben bi dünya oldum cuma diyetisyene gittim günde 45 dk spor 6 öğün diyet verdi dün annemlerdeydim tam uyamadım malesef ama imkan dahilinde yaptım ben diyet yaptığımı sadece eşim ve kız kardeşime söyledim şimdilik başkasına söylemeyi düşünmüyorum biraz zayıflayayım inşaallah tartılmaya gelince ben tartıdan çok korken haldeyim o yüzden no problem benim için akşam bugün neler yaptığımı yazarım şimdilik 45 dk koştum koşu bandında ev temizliycem dip köşe akşam yedikleride yazarım

boşver herkesin bilmesine gerek yok zaten sen zzayıfladıkça başlarlar nasıl yaptın demeyeee:)))

selam kizlar :) 1 yil sonra kilolarim daha da fazlalasarak geri döndüm.en son mesajimi 82 kilo ile yazmisim ve 1 yil gecmis üzerinden azimli olamadigim icin su an 87 kiloyum artik buna bir dur demem gerekiyor. bugün kendime lahana corbasi yaptim ilk etapta 3-4 kiloyu böyle vermeliyim ki sevkim kirilmasin.
bundan böyle düzenli olarak burada olmaya calisacagim.

hoşgeldin canım sen tecrübelilerdensin ozman kaç kilo vermiştin bir yıl önce???

hoşgeldin canım sen tecrübelilerdensin ozman kaç kilo vermiştin bir yıl önce???

hos buldum canim, maalesef verememistim cünkü düzenli girmiyordum.ben buraya 2007 yilinda üye oldum.o zamanlar 73 kiloya kadar düsmüstüm ama verdigim kilolari fazlasi ile geri aldim ilac ve hizli kilo vermek bir ise yaramiyor verdiklerini fazlasi ile geri aliyorsun.
bu kez insallah buraya düzeli girmeye calisacagim...buradaki hanimlarin basari öyküleri ve azimleri cok motive edici.

kilo bildirimim

baslangic: 90.5
gecen hafta:81.1
bu hafta: 80.9
giden: 200 gr
toplam giden: 9.6 kg
spor yok​

kızlar selam son 2 3 gün çok yoğun geçti gelen giden ufaklık huysuz falan çok giremedim fazla kaçamak yapmadım ama 2 gundur mısafir vardı e oldu arada bişi ler ama artıdayım oda sanırım şişkınlık çünkü adet öncesiyim sanırım

Başlangıç 86

Geçen hafta 79.200

Bu hafta 79.700

Giden

gelen 500

Toplam giden 6300

Hedef 75

spor 80 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…