canım şeker kullanmaman açısından bi avantaj tabi ama çay şekersiz de olsa yağ yakımını engelleyen bi içecek haberin olsun ben öğretmenim her tenefüs içerdim şimdi bitki çayları içiyorum azaltabildiğin kadar azaltmaya çalış diyetisyenim bu konu üzerinde çok durdu bende uymaya çalışıyorumkızlar tatlandırıcı aldım migrosdan onu kullansam nasıl olur çay içerken
hoşbulduk
Diyet yapıyorum şuan. Et tavuk falan dışında bişicik yemiyorum. bir de sodalarım var
Evet beceremedim oonu yapmayı
bizde seni bööle takip ederiz arrtıık:)Kilogramı seçtim zaten ama toplam vermem gereken kiloyu gösteriyor. Neyse bir süre böyle idare edeyim. Vücut-kütle indeksini gösteriyor şuan tabloda
kar kardır canım azaltmakta iyidir belki zamanla vazgeçersinbende pko olduğu için şeker direnci onun için glifor kullanıyorum çaya gelince azaltmaya çalışıyorum normalde günde 10 15 bardak içerdim 2 gündür 4 bardak içiyorum zaten diyetisyenim kemiklerimin zayıf olduğunu söyledi çok çay tüketiminden dedi benim diyetim yogurt ve süt ağırlıklı o yüzden bugün sabah 2 bardak açık çay içtim 1 fincan yeşil çay içtim şimdi lıgt sütümü içiyorum
ben geldimmm yaa kızlarrrrrrrr birii bana küllerindenn nasıl doğulurrrr öğretebilirmiiii ben uzun zamandırrrrr bi bocalama içindeyimmm yok olmuyorr düzeneee sokamıyorum hayatımıııııııı herşey mi terss gider yaaaa
canımmmm nerelerdesin sen yaaaaa noldu önemli bişey yoktur umarımmmmmiremlerimmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz ???
kızlar bugün dayanamadım ekmek arası köfte yedim ya( çok pişmanım
canımmmm nerelerdesin sen yaaaaa noldu önemli bişey yoktur umarımmmmm
şeytan mı kaçtı kısss içine
aslındaaa varrrr ama buda geçecekkkkk inşallahhh iremm bu haftaaaa listeyee girmesemm olur muuuu???canımmmm nerelerdesin sen yaaaaa noldu önemli bişey yoktur umarımmmmm
şeytan mı kaçtı kısss içine
evet ya ye ye ne olcak bir tanesinden ki filan dedi vve kötü sonyarım ekmek köfte kaç kalori eder :)
adresini bilesek evine geliyorduk derecesinde merak içindeyiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?