80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Devran tatlandırıcı şeker hastaları kullanıyor genelde ama diyet yaparken bizde kullanıyoruz malesef. Çok fazla kullanmamaya çalış günde 9 taneden fazlası zararlı diye biliyorum.

kızlar tatlandırıcı aldım migrosdan onu kullansam nasıl olur çay içerken
canım şeker kullanmaman açısından bi avantaj tabi ama çay şekersiz de olsa yağ yakımını engelleyen bi içecek haberin olsun ben öğretmenim her tenefüs içerdim şimdi bitki çayları içiyorum azaltabildiğin kadar azaltmaya çalış diyetisyenim bu konu üzerinde çok durdu bende uymaya çalışıyorum
hoşbulduk

Diyet yapıyorum şuan. Et tavuk falan dışında bişicik yemiyorum. bir de sodalarım var
Evet beceremedim oonu yapmayı

tickerı yaptığın yerde pounds var onun altında kilogram çıkıyo kg ı seçmen gerekiyor değiştirmek istersenn

Kilogramı seçtim zaten ama toplam vermem gereken kiloyu gösteriyor. Neyse bir süre böyle idare edeyim. Vücut-kütle indeksini gösteriyor şuan tabloda

bende pko olduğu için şeker direnci onun için glifor kullanıyorum çaya gelince azaltmaya çalışıyorum normalde günde 10 15 bardak içerdim 2 gündür 4 bardak içiyorum zaten diyetisyenim kemiklerimin zayıf olduğunu söyledi çok çay tüketiminden dedi benim diyetim yogurt ve süt ağırlıklı o yüzden bugün sabah 2 bardak açık çay içtim 1 fincan yeşil çay içtim şimdi lıgt sütümü içiyorum

Kilogramı seçtim zaten ama toplam vermem gereken kiloyu gösteriyor. Neyse bir süre böyle idare edeyim. Vücut-kütle indeksini gösteriyor şuan tabloda
bizde seni bööle takip ederiz arrtıık:)
kar kardır canım azaltmakta iyidir belki zamanla vazgeçersin
bu arada diyetisyenin tam kan tahlili filan yaptımı bende troid çıktı bu da kilo vermeye ters bi durum ilaca başladım hem pko hem troid anlıyacağın..bende kullanıyorum gliforu

Son düzenleme:
ben geldimmm yaa kızlarrrrrrrr birii bana küllerindenn nasıl doğulurrrr öğretebilirmiiii ben uzun zamandırrrrr bi bocalama içindeyimmm yok olmuyorr düzeneee sokamıyorum hayatımıııııııı herşey mi terss gider yaaaa

iremlerimmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz ???
canımmmm nerelerdesin sen yaaaaa noldu önemli bişey yoktur umarımmmmm
kızlar bugün dayanamadım ekmek arası köfte yedim ya ( çok pişmanım

şeytan mı kaçtı kısss içine

Evet dün geceden beri aglıyorum çünkü artık 50 beden etek giyiyorum,diyete başlamak zayıflamak istiyorum,ama kendime güvenim yok.geçen yıl bu zamanlar burda bir grupdaydım baya kilo verdim çok mutluydum ama gine sonunu getiremedim fazlasıyla geri almışım.ama başlamalıyım böyle gitmez.kabul ederseniz grubunuza katılmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…