adresini bilesek evine geliyorduk derecesinde merak içindeyiz...
slm canım kilo cetvelin dikkatimi çekti,bende bu sabah tartıldım 87.200 çıktım.74 ne kadar zamanda indin.
aslında bildirim yapan 3-4 kişi var ben bu haftayı es geçsekmi acaba diyorum iron artıda gökçen artıda öznur artıda ben artıdayım bi 200 gr veren var kimdi hatırlayamadım geri dönüp bakarım umuts du galiba ona bi yıldızlı pekiyi versek yetecek sanki bilmiyorum siz bilirsinizzzaslındaaa varrrr ama buda geçecekkkkk inşallahhh iremm bu haftaaaa listeyee girmesemm olur muuuu???
gel canım gel hoşgeldinnnEvet dün geceden beri aglıyorum çünkü artık 50 beden etek giyiyorum,diyete başlamak zayıflamak istiyorum,ama kendime güvenim yok.geçen yıl bu zamanlar burda bir grupdaydım baya kilo verdim çok mutluydum ama gine sonunu getiremedim fazlasıyla geri almışım.ama başlamalıyım böyle gitmez.kabul ederseniz grubunuza katılmak istiyorum.
hepimizin acil toparlanması lazımmmm fena durumdayız üstteki yazdıklarıma bi bakasanaaabu hafta hepimiz moralsiz ve umutsuzduk ama toparlanlım..kendimiz için ve birbirimzi için...sanırım bir ay hatta daha uzun zamnadır ilk defa artı çıktım..çok da büyük hatalar yapmadığım halde..ama toparlamak zorundayım...emeklerimiz kıymetli durmak yok yola devam...
benim 1 kutu bitmek üzere alıştım sanırım troid ilacı için yarım saat erken uyanıp az suyla içiyorum biraz daha uyuyup uyanıyorum uykum bölünüyo o yüzden sevmiyorum ama çok önemliymiş sadece kilo vermek adına değil hamiş kaldığında troid kontrollü olmazsa down sendromuna yol açıyomuş Allah korusunnnkan tahlili yaptı canım 9. kontrolde bakıcaz bendede troid var canım umarım en kısa zaman da veririz kiloları ben şimdi hem troid hemde glifor kullanıyorum kullanmazsam ne yapsan zayıflayamazsın dedi dr glifor beni mahvediyo sende nasıl benim miğdemi mahvediyor
öncesinde boooool su iç yanına domates salatalık doğra normalde yiyeceğin dilimin yarısnı al küçük küçük parçala en çok sebzeleri yiyerek ye hem tam doyarsın hem de börekten çok yememiş olursun hem de gözünde kalıp diyetten uzaklaşmana neden olmazzzzkızlaaaaaaarr annem maydonozlu-peynirli börek yapmış, fırında pişiyor şimdi çok güzel kokuyor.. ne yapayım ???????????? elma diyeti yapıyorum kahvaltı sonrasında full elma yedim çok güzel koktu offf ...lütfen aciiil cevapkendime hakim olmalı mıyıııım ????
aslında bildirim yapan 3-4 kişi var ben bu haftayı es geçsekmi acaba diyorum iron artıda gökçen artıda öznur artıda ben artıdayım bi 200 gr veren var kimdi hatırlayamadım geri dönüp bakarım umuts du galiba ona bi yıldızlı pekiyi versek yetecek sanki bilmiyorum siz bilirsinizzz
gel canım gel hoşgeldinnn
hepimizin acil toparlanması lazımmmm fena durumdayız üstteki yazdıklarıma bi bakasanaaa
benim 1 kutu bitmek üzere alıştım sanırım troid ilacı için yarım saat erken uyanıp az suyla içiyorum biraz daha uyuyup uyanıyorum uykum bölünüyo o yüzden sevmiyorum ama çok önemliymiş sadece kilo vermek adına değil hamiş kaldığında troid kontrollü olmazsa down sendromuna yol açıyomuş Allah korusunnn
öncesinde boooool su iç yanına domates salatalık doğra normalde yiyeceğin dilimin yarısnı al küçük küçük parçala en çok sebzeleri yiyerek ye hem tam doyarsın hem de börekten çok yememiş olursun hem de gözünde kalıp diyetten uzaklaşmana neden olmazzzz
umarım ben yazana kadar midenene inmemiştir 2-3 dilimmm:))))
tabi canım benim hemen kafaya takmamak lazım bööle şeyleri stresten olmuyor bebiş ama bi hata varsa vücutlarımızda bunun da önlemini almamız gerekiyor sonuçta yaş ilerledikçe avantajımız azalıyor ben 30 yaşındayım sen kaç yaşındasın
arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz kusura bakmayın bu hafta aşırı yoğun bi hafta oldu biraz geç kalmış olabilirim hoşgeldiniz demek için affedinnn
ben kaptan irem 2 tane iremimiz var burda karıştırmamanız için yazıyorum buradaki dayanışmayı görerek geldiğinizi tahmin ediyorum ilk önce içimizdeki azimle ve daha sonra dayanışmamızla kilocuklarımızdan kurtulmak hedefimiz çoğumuz yarıladı kimimiz yaklaştı kimimiz en önemli olan ilk adımı attı sürekli burada bizimle kalmanızı tavsiye ediyorum hatta arada geçmiş yaparak güzel başarı öyküleri var onları okuyabilirsiniz mutlaka ama mutlaka burda kalın arkadaşlar
kurallardan bahsedeyim biraz
paylaşım yapıyoruz akşam girebilirsek gün içinde yediklerimizi paylaşıyoruz birbirimize destek oluyoruz her pazar bildirim yapıp listeye dahil oluyoruz yalnız bunun için yeni gelen arkadaşlarımızdan 2 hafta sabretmelerini istiyoruz ki bizimle olduklarından emin olalımmm
tekrar hg dinizzzzz
canım bu kadar seni üzecek yıpratacak bi olay yaşamana üzüldüm üzeerinden bir müddet geçtikten sonra aman boşunaymış bu kadar üzülmek diyebileceğin kadar önemsiz bişey olsun sıkma canınııı
seeeessssss 1-2 deneme burdayım burası neresi okulllll okulda napılır nöbet tututlurrrrrr hemde hafta sonu hafta sonuuuuu
bugünkü menüm
sabah 2 dilim kepekli ekmek b.peynir 4 zeytin bir çay k.bal
öğle 1 kase mercimek çorba
ara 1 elma 1 muz
akşam 1 kase mercimek çorba 6 ymk k. yoğurtlu ıspanak 1 dilim ekmek
birazdan 1 tane portakal yiyeceğim
canım benim sırf seni merak ettiğim için girdim şimdi siteye.inşallah daha iyisindir.sorunun tam olarak nedir bilmiyorum ama hayatımız boyunca defalarca aynı bocalamaları yaşayıp yaşayıp çıkmak durumundayız.hayatlarımız inişli çıkışlı.sıkıntıların arkasından güzel günler gelir.eminim senin için de öyle olur.ben geldimmm yaa kızlarrrrrrrr birii bana küllerindenn nasıl doğulurrrr öğretebilirmiiii ben uzun zamandırrrrr bi bocalama içindeyimmm yok olmuyorr düzeneee sokamıyorum hayatımıııııııı herşey mi terss gider yaaaa
sen bilirsin iremcim..zor olur dersen yapma .ama yapsan da olur bence yüzümüze tokat gibi insin de ders alalım...
aslında bildirim yapan 3-4 kişi var ben bu haftayı es geçsekmi acaba diyorum iron artıda gökçen artıda öznur artıda ben artıdayım bi 200 gr veren var kimdi hatırlayamadım geri dönüp bakarım umuts du galiba ona bi yıldızlı pekiyi versek yetecek sanki bilmiyorum siz bilirsinizzz
gel canım gel hoşgeldinnn
hepimizin acil toparlanması lazımmmm fena durumdayız üstteki yazdıklarıma bi bakasanaaa
benim 1 kutu bitmek üzere alıştım sanırım troid ilacı için yarım saat erken uyanıp az suyla içiyorum biraz daha uyuyup uyanıyorum uykum bölünüyo o yüzden sevmiyorum ama çok önemliymiş sadece kilo vermek adına değil hamiş kaldığında troid kontrollü olmazsa down sendromuna yol açıyomuş Allah korusunnn
öncesinde boooool su iç yanına domates salatalık doğra normalde yiyeceğin dilimin yarısnı al küçük küçük parçala en çok sebzeleri yiyerek ye hem tam doyarsın hem de börekten çok yememiş olursun hem de gözünde kalıp diyetten uzaklaşmana neden olmazzzz
umarım ben yazana kadar midenene inmemiştir 2-3 dilimmm:))))
azz yemek yemeyii özledim vallaaa yaaaaaaaa(((
çoooooooooooooookkkkkk sağoll cnımmm benim yaaaaaaaa siz çok güzel dostlarsınızzzzz zatenn duygusal modumdayımmm bu ilgiyle ağlarımmm vallacanım benim sırf seni merak ettiğim için girdim şimdi siteye.inşallah daha iyisindir.sorunun tam olarak nedir bilmiyorum ama hayatımız boyunca defalarca aynı bocalamaları yaşayıp yaşayıp çıkmak durumundayız.hayatlarımız inişli çıkışlı.sıkıntıların arkasından güzel günler gelir.eminim senin için de öyle olur.
irem ben de durumumdan memnun değilim.kaçamaksız ve çoğu gün kendimi sıkarak geçirdiğim bir haftaydı ve sonuç bu. ama liste yapılması gerekli diye düşünüyorum.yoksa çoğunluğun kilo veremediği her hafta listeyi hep iptal etmen gerekir.
evett canım ne yazık k,i öyle amaaa bencee dönem dönemmm normalllll buuu ister istemezz oluyorrr yarından itibaren eski düzen devammmmmmmmmmmmyoksa diyetin ilerleyen zamanlarında böyle mi oluyor vallahi çok azimliyim inşallah gidecek bu kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?