80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar...işte size hem metabolizmayı hızlandıran hem yağ emilimini azaltan,hem tok tutan bir de bunların üstüne sizi hastalıklardan koruyan en önemlisi de kanserden koruyan formül..
Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 1/2 ya da 1 çay bardağı suyun içine tepeleme 1 çay kaşığı toz zencefil + 1 çay kaşığı tepeleme toz zerdeçal + 4-5 damla ya da az doldurulumuş 1 çay kaşığı çörekotu yağını suyun içinde karıştırıp içiyorsunuz..25-30 gün önceden tartılın.. Içmeden önce kaçtınız.. Içtikten sonra kaça düştünüz..gözlerinizle görün..
Ben denedim.. Ama ben hastalıklardan korunmak için içiyordum.. Iştahım da yerindeydi yani..baktım ki iştahım kesilmeye başladı.. Tokluk hissi verdi..sonra bende tatlı atakları oluyordu hergün..tatlı ataklarını tamamen geçirdi..hayretler içerisinde kaldım..deneyin.. Farkı görün..ben tartılmadım ama 20 gün kadar içinde 3-4 kilo vermişimdir..hem de açlık ve halsizlik, sinirlilik hissetmeden....
Zerdeçal başta kanser olmak üzere sizi 100 den fazla hastalıktan korur..vücuttaki iltahabı eritir..zencefil solunum yolları ve kanser için iyidir..metabolizmayı hızlandırarak sizi tok tutar..sindirim sistemini çalıştırır..
çörekotuda şekeri dengeler..aç karnına alındığında zayıflatarak tepeden tırnağa vücudu ve hücreleri yeniler..ölümden başka herşeye devadır..
Artıları çok fazla olan bu formülü denemenizi şiddetle tavsiye ediyorumm...:))
1 TAŞLA 100 DEN FAZLA KUŞ VURUN:))

sen bilirsin iremcim..zor olur dersen yapma .ama yapsan da olur bence yüzümüze tokat gibi insin de ders alalım...
yok yawww dalga geçiyorummm sondan kaçıncı olucam bakmammm lazımmmmm
yapıcam yarın sabahhh bana çok bi zorluğu yok canım rezilliğimizi görmemiz lazımmm
başlangıç:84
geçen hafta:80
bu hafta:79.1
toplam giden:4.9
bu hafta giden:900 gr
hedef:70
spor:125dk yürüyüş 3 mil leslie

Evet.. Zencefil kan sulandırır.. çörekotu da adet söktürür..hamile kalmak isteyenler ya da lohusa olup bebek emzirenler doktorlarına danışıpda kullansınlar...ama hamile kalmak istemeyen ya da lohusa olmayanlar çocuk emzirmeyenler bence mutlaka kullanmalı..zerdeçalı ve zencefili dünyaca ünlü onkoloji profu erkan topuzun önermesinin yanında birçok proflar tavsiye ediyorlar..çörekotunu da aynı şekilde..ender saraçtan tutun ahmet marankiye kadar..ya da eğer şüpheniz varsa googledan araştırın ve de doktorunuza sorun..ben sadece bu bilgiyi paylaşmak istedim..belki zayıflamak isteyipte dışarıdan destek ya da bilgi almak isteyenlere deneyen bir kişi olarak bir parça fikir verdiysem ne mutlu bana..:)))

bayağı gelen olmuşşş maşallahhhhhhhhhh ben dilara kızlarrrrrrr hepinizzzz hedeflediğinizzz kiloyaa ulaşırsınızz inşallahhhh
aranıza aldığınız için teşekkürler,sanırım pazar akşamları kilo bildirimi yapılıyor.

sıcak suyamı atılacak bide tadı nasıl oluyor acı olmazmı.......

Sıcak su değil canım..normal su..tadı berbat gerçekten..içtikten sonra 1 çay kaşığının yarısı kadar bal atın ağzınıza.. Ağzınızın tadını değiştirmesi için..ama mutlaka aç karnına olmalı..çünkü tok karnına kilo alırsınız..

kilo bildirimi yapmak gerekli sanırım

başlangıç 25 02 2012

başlangıç kilosu 86

giden 0

gelen 0

hedef 60

boy 1.60

ne haber kizlar nasilsiniz...pek giremedim..iki gündür o kadar yogunumki..hemen menümü yaziyorum

sabah:
3 dilim ekmek
birkac catal soganli yumurta
2 kk peynir
3 balik

ara yok
ögle:bir dilim kek
ara yok

aksam: yarim cupra(firinda pisirdim ama)
2-3 kasik bulgurpivi
bir dilim ekmek
2-3 catal sogan salatasi
1 barak kola(kola ve ekmek cok oldu degilmi aksam aksam..bugün cok dalandim valla..spordan beter yoruldum..kendimide böyle kandirdim iste:))

ben yatar kızlar gecede bildirim yapan olur belki yarın okuldan yayınlarım listeyi hepinizi öpüyorum iiii gecelerrr

başlangıç----85
giden--------5
gelen--------0
hedef--------70
boy---------1.70

bölemi oluyo bildirim kızlar?

başlangıç: 89
geçen hafta: 78.5
bu hafta: 77.1
giden: 1.4
hedef: 67
boy: 1.70
beden:44
spor yok

arkadaşlar nette sorun vardı giremedim..bu hafta güzel sonuç aldım ama dün çok fazla tatlı kaçamağım oldu..telafi edeceğim inş.

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] eranisa [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 77.1 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 11.9 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] blackroseimmortal [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 4.9 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 125dk yürüyüş 3mil leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] serapes[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 84.8 [/TD] [TD] 84.4 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 3.6 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] umuts76 [/TD] [TD] 90.5 [/TD] [TD] 81.1 [/TD] [TD] 80.9 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 9.6 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] gkcnnn [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] 79.7 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 6.3 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 80dk yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] duyum [/TD] [TD] 82.6 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 79.2 [/TD] [TD] +0.7 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] irongirl [/TD] [TD] 87.2 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] +0.8 [/TD] [TD] 13.1 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 84.5 [/TD] [TD] 70.9 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] +0.8 [/TD] [TD] 12.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] 54tuğba [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 85.2 [/TD] [TD] 86.8 [/TD] [TD] +1.6 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]

Günaydınnnn :)

bu sabah tartındım 12. günüm bugün diyette 4 kg vermişim. çok mutlu oldum motivasyon süper şuan. hiç spor yapmadım (yapamadım) otelin içinde koşturuyorum okadar..
bide 10 güne kadar akşamları yürüşe başlıcam..

dünün menüsü

sabah yarım simit
ara yok
öğlen çorba yoğurt birazda salata
ara yok
akşam küçük bir tabak mercümek yemeği 3 kaşık pilav yoğurt
bol bollll ılık su (ben soğuk su içemiyorum)

ekmek hiç yemiyorum diyebilirim yersemde yarım dilim falan. çok fazla hareketli olmadığım için yemek istemiyorum.

diyete başlama tarihi : 16.02.2012
başlangıç: 86
giden : 4
gelen : 0
boy : 1,57

ben daha aranıza yeni katıldığım için 2 hafta beklemem gerekiyor sanırım kilo bildirimi yapmak için Kaptan öle dedi :)))
o yüzden diyete başladığım tarihten bu yana verdiğim kiloları yazdım.

çok iyi canım azmin daim olsun yalnız ara öğüün yok hiç onu halletmen lazım ara öğünde yediğin yiyecekler sadec yemiş olmak için değil önceki yediklerinin erimesine yardımcı oluyor mesela 10 tane badem yedin bi ara öğünde hem metabolizman hızlanacak hemde öğlenki yediklerin yakıma geçecektir..

ben 2 haftadır listeye giremedim herhalde giremicem öylemi arkadaşlar.paylaşımlarım düşük kaldı herhalde öylemi?

kızlar bu liste işi benim canımı sıktı biiraz.... bunu biraz düzene sokmamız gerekiyor

yeni gelenler 2 hfta listeye girmek için bekleyeceklerdi zaten bunu biliyoruz yalnızca bildiri için gelen arkadaşlar var bildirim yapıp çıkıyolar lsteye almasam hoş olmuyor ama böylede olmuyor bu hafta oluşan boşluktan dolayı çoğu kişi kilo aldı olabilir ama bu kendimizin bildiğini başkasından saklamaya gerek yok

bu hafta oldu bitti ama bundan sonraki haftalarda listeye dahil olucaz özel sebebplerimiz olabilir herkesin yaşantısı bir değil kabul ediyorum herkesi listeye dahil edebilmek içinde içinde şöyle bi önerim var listeye girmek istemeyen veya bi haftya boyunca paylaşımda bulunmayanları 2 hafta listeye girmek için bekletmeyi düşünüyorum ve fikirlerinizi bekliyrummm

Son düzenleme:
ben 2 haftadır listeye giremedim herhalde giremicem öylemi arkadaşlar.paylaşımlarım düşük kaldı herhalde öylemi?

begümmmmm kusura bakma canım yaaaa benim hatam gözden kaçırmışım seniiii akşam tekrar hazırlayıp yayınlarım istersennnn

inanmiyorum ya o kadar yazdim yazdim..pencere kapandi birden bire..bütün yazdigim gitti((
özet geceyim bari:
cok haklisin iremcim...kesinlikle düzene sokmaliyiz..birdepazarlari kilo bildirimi verme süresinide belirlesek diyorum..mesela aksam 6 mesela ama:))sabahin köründe bildirim veripte sonucu görmek icin 24 saat beklemek benim gibi sabirsizlar icin zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…