80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vayy dostlarim benim..gecen hafta tekbasima cantayi yedim ya kiyamadiniz bana degilmi..yalniz kalmayayim diye ha saka bir yanada naaptiniz kizlar ya herkeste bir boslama bir birakma...kalkiiiiiiiiiiiiiin uyanin hadi mars mars..
bak ben sabahin köründe 40 dakika totom donadona yürüdüm..hadi..ben salinca herkes salmis yahu..sizide bosbirakmaya gelmiyor ha

ellerine saglık irem ben 3 gündür gelemiyorum annemin evi taşındı yardıma gittim internette yoktu haber veremedim ben bu hafta listeye giremedim gec kaldım bildirim yapmada yinede yapıyım mı bildirimi

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız bakalım

kaptanım kusura bakma cuma apar topar köye gittik dünde gece geldik bildirim yapamadım bende gelen giden yok yine bildirm yapayım

başlangıç:80

geçen hafta:73.5

bu hafta 73.5

spor:yok

hedef:60​

dünkü menüm:

sabah:bi küçük çörek 4-5 zeytin 1 kaşık kadar çökelek 2. b çay

öğle:4 kaşık bulgur pilavı yoğurt bi kase tavuk suyu 1 dilim ekmek

ara:1 havuç

akşam:2 küçük kızarmış balık 2 dilim ekmek salata 2b çay

ara:bi kaç kaşık kısır 5-6 tane fındık 2 b çay

yatarken:1 b süt
akşam görümcemlerdeydik e biraz kısır yedik mecburen

diyorumki kilo verene kadar akraba ziyaretlerini kessekmi ne:)) benide bu ziyaretler mahvediyor...

haaklısın canım ya bencede bildrim ve paylaşım yapmayanları cezalandıralım birde bu menü takibini ii yapsak fena olmayacak mesela ben kaç gündür yapamıyrm menü bildirimi evet zorlayıp yapmam lazım ama kimsenin ruhu duymuyor bi çok arkadaşta yapmıyo menü bildirimi amacımızdan sapmamıza neden oluyor bence kaptanlardan biri yada bu iş için ayrı vakti olan birisi görevlendirilsin ve sadece menü takibi yapılsın yazıp yazmadığı. 2 gün bildirmzse ceza alsın yada başka önerisi olan varsa onu yapalım ama bi düzen yapalım diyorum

diyorumki kilo verene kadar akraba ziyaretlerini kessekmi ne:)) benide bu ziyaretler mahvediyor...

ben bu haftadan sonra bi kaç hafta gidemem artık kimseye evdeyim bi daha olmaz inş ama fena fikir değil irademize hakim olamayınca düşünülebilir

merhaba arkadaşlar ben de 84 kilo ile aranıza yeni katıldım:)) benim yaptığım diyet çiğ beslenme(raw food) diyeti biraz ağır bir diyet:)) sanırım çok kısa sürede fazlalıklarımı atacağım..ben hipotiroidi hastasıyım hergün ilaç alıyorum..buna rağmen metabolizmam yavaş çalışıyor.ayrıca son testlerimde insülin direnci çıktı sanırım 60 kiloya düşmeden rahat edemeyeceğim..hepimizinde gördüğü üzere bu kilolar birsürü hastalığın da kapısını açıyor..şimdilik bu kadar hergün yediklerimi burada sizinle paylaşacağım:))hepimize bol sağlıklı günler
boy:1.57 cm
kilo:84

ben bu haftadan sonra bi kaç hafta gidemem artık kimseye evdeyim bi daha olmaz inş ama fena fikir değil irademize hakim olamayınca düşünülebilir
aslinda inatlasinca irademe sahip olabiliyorumda genede evdeki gibi olmuyor..kadincagiz hazirliyor dünyayi...yemesen ayip yesen kendine ayip:))) ayipta bahane isimize geliyor yani..oh kisirlar dolmalar...börekler cörekler....
yok yok ben yaza kadar akrabalik iliskilerimi kesiyorum

merhaba canim aramiza hosgeldin...insallah diledigin kiloya ulasirsin:)))hepimizin dilegi ayyni valla

kızlar bende size katılıyorum menü bildirimi hergün yapılsın yapılmayana ceza olsun bende yapmıyorum kamilenin dediyi gibi kimse farketniyor bile

bıldırım

başlangıc 86

gecen hafta 71.900

bu hafta 71.600

giden 200

spor yok

beden 44

bay 1.65

merhaba kizlar, bende cuma günü diyete basladim ilk etapta motivasyon olsun diye lahana corbasi yemeye basladim cumadan bu yana 3 kilo ödem atmisim:) haftaya pazara bende bilgilerimi paylasacagim insallah.

merabalar herkese geçen hafta liste gerçkten iç açıcı deil ama sanırım bu hafta çok daha iyi olacak ben sanırım yanlış anladım bu bildirimlerimizi iki hafta grupta kaldıktan sonra yapıcaktık diye bi düşünceyle bayadır öyle havadan sudan yazıyorum bugünden itibaren menümü de paylşaıcam sanırım sürem doldu :))

menü..
sabah:malesef 1 simit,iki kaşık bal,i kk peynir,3 zeytin
öğlen bir dilim kepek ekmeği ile bi kase ısırgan çorbası
akşam:1 dilim ekmekle yine ısırgan çorbası yicem hı arada bi dilim kek de yedim of ya ilk bildirimden çöktüm ne çok yiyorum ben cede bildirim olayının net bi düzene girmesi lazım :))

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım öncelikle bir kaç bişey sormak istiyorum.
kilo bildirimi cuma mı pazar mı yapılıyor hergün menü paylaşılıyordu yanılmıyorsam birde listeye girmek için pazar günleri 2 hafta bilidirim yapmadan beklemek mi lazım birisi açıklayabilir mi tam olarak nasıl oluyor kafam karıştı

daha önce bir kere yazmıştım ama bazı problemler sebebiyle diyete başlayamadım aranıza katılabilirmiyim bu yaşta bu kiloyla çok utanıyorum ne yapıcam neyi ne zman bildirmem gerekiyo size onu da bilemiyorum
beni de aranıza alsanız :26:

begümmmmm kusura bakma canım yaaaa benim hatam gözden kaçırmışım seniiii akşam tekrar hazırlayıp yayınlarım istersennnn

önemli değil tatlım da.daha birbirimizide pek tanımadığımızdan herhalde ben kaçgündür yazıyorum ama kimse bana ne dönüyo ne cevap veriyo ,bende listede de adımı görmeyince acaba takımda değilmiyim diye en son ortaya değilde bide kaptana sorayım dedim o bakımdan

bilgiler için çok sağol canım.eline sağlık.

aranıza aldığınız için teşekkürler,sanırım pazar akşamları kilo bildirimi yapılıyor.

kilo bildirimi yapmak gerekli sanırım

başlangıç 25 02 2012

başlangıç kilosu 86

giden 0

gelen 0

hedef 60

boy 1.60
arkadaşlar hoşgeldiniz.inşallah kalıcı olursunuz.yani ni merhaba deyip kaybolmayın.fırsat buldukça paylaşımda bulunun.hem bizleri tanırsınız hem de kendinizi yaptıklarınızı tanıtırsınız.
haftanın yüz akı olarak tebrik ediyorum canım seni.

tebrikler canım güzel başladın.ilk gidenlerin ödem olduğunu bilerek yoluna devam etmelisin bundan sonra.ara öğünleri de doldurmanı tavsiye ederim.

listeye girmeyi istememe gibi bir seçeneğimiz var mıydı iremcim.olmalı mı olmamalı mı tartışabiliriz ama sanki motivasyonu düşürmezmi hem kişinin hem de tüm grubun.ama bu hafta listeye girmek istemiyorum diyeni 2 hafta bekletmeliyiz kesinlikle.aksi çok keyfi bir uygulama olur.bu benim fikrim tabi.

kaçamak yapanlarımız kesinlikle menü paylaşmıyor.diyetini tam uyguladığını düşündüğü günleri yazıyor.bu doğru mu bilmiyorum.ben ise eğer tüm günü rezil bir biçimde geçirmişsem yazmayabiliyorum ama gün içinde yaptığım kaçamakları yazarım.mesela krakerdir gofrettir filan benim menülerde gözükür hep.yazalım ki birbirimizi uyarabilelim.ben burada bir kişi bile beni uyarsa ben kendimi toparlama eğilimine giriyorum utancımdan.bak diyorum herkes ne düzgün menüler yazıyor bi de sen yediklerine bak diye kendi kendimi fırçalıyorum.geçen hafta grubumuz fena dağıttı.bu hafta toparlanırız inş.

hoşgeldin canım.yaptığın diyetin detaylarını bilmiyorum.dr kontrolünde yapmıyosundur heralde.ağır bir diyeti uzun süre götüremeyebilirsin.çok klişe olsa da yazmadan edemicem hızla giden hızla gelir lafı aslında çok doğru.aramıza katılırsan seçtiğin yöntemle ilgili fikirlerin değişebilir diye düşünüyorum.

merhaba kizlar, bende cuma günü diyete basladim ilk etapta motivasyon olsun diye lahana corbasi yemeye basladim cumadan bu yana 3 kilo ödem atmisim:) haftaya pazara bende bilgilerimi paylasacagim insallah.
hoşgeldin canım.
menülerini yaz tabiki canım.ara öğün neden yapmıyosun.

bildirimler pazar günü canım.ama sen günlük menülerini paylaşabilirsin.listeye girmek için 2 hafta şartı var ama düzenli paylaşım şartı da var.

hoşgeldin canım.yukarıda yazdığım gibi şartlar.utanmana da gerek yok ayrıca.sonuçla hepimiz fazla kiloluyuz ve vermeye çalışıyoruz.sen de başarabilirsin

yeni gelen arkadaşlarımın tamamına söylüyorum bir iki mesajla sizleri tanıyabilmemiz mümkün değil.ayrıca bizler de çok çok eski üyeler değiliz.ama elimizden geldiği kadar paylaşımda bulunmaya çalışıyoruz.sizler ne kadar çok burada bulunursanız sizin faydanıza olur.daha çabuk konsantre olursunuz kilo vermeye.

bugün yine inler cinler top oynamış burda.
akşamamı toplanacaksınız yoksa.
inşallah öyle olur.
valla takımın bu hali beni de demoralize ediyor.
midemden rahahsızım da fazla yiyemiyorum.
yoksa bu moralsizlikle bikaç paket benimo yiyebilirdim.
aşağıya bakıyorum üye yok.6 -8 ziyaretçi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…