başlangıç 27 02 2012
başlangıç kilosu 88
giden 0
gelen 0
hedef 60
boy 1.65
beden 44-46
inşallah her şey gönlümüzce olur
arkadaşlar hoşgeldiniz.inşallah kalıcı olursunuz.yani ni merhaba deyip kaybolmayın.fırsat buldukça paylaşımda bulunun.hem bizleri tanırsınız hem de kendinizi yaptıklarınızı tanıtırsınız.
haftanın yüz akı olarak tebrik ediyorum canım seni.
tebrikler canım güzel başladın.ilk gidenlerin ödem olduğunu bilerek yoluna devam etmelisin bundan sonra.ara öğünleri de doldurmanı tavsiye ederim.
herşey güzel oluyo da işte KARARLILIK bence en öneml kelime çok rahat verirsin bence asla vazgeçme sanırım yaşın da küçük.Aşağı yukarı aynıyız seninle ben 1.67 boyundayım en son 87 idim ama 90 ı da gördüm yani yediklerini yaz ve midene ne yaptığını gör ben gördüm özür dileedim :))
yaşlarınızı pek bilmiyorum tabi ama ben 20 yaşındayım ve okuyorum üniversitede ve bu yaşta bu kilo çok kötü bencesırf sitresten yemek yiyorum ve kendimi bildim bileli kiloluyum çok sıkıldım artık artık kararlıyım her şeyi geçtim sağlığımdan olacağım artık
neden ki ben daha 23 yaşındayım:)) üniversiteyi de bitireli 1.5 sene ldu ve gececiydim yaklaşık bi 5 kilom da ordan yapıştı çalışmaya başlayalı da bi 5 kilo derken böle olduk işte :))ewet çok özeniyorum üzülünce zayıflayanlara tabi ki en büyük sıkıntımız kilolarımız olsun ama bunu kendimize biz yapıyoruz mart da geldi yaz da yaklaştı ben bu yaz da koyu renk pantolonlar ile dolaşmak istemiyorum(
başarabiliriz değil mi yaaaaa :18:
neden olmasın ben zayıflayanların başarı öykülerine resimlerine baktım da çok etkili ooluyo motivasyon da çok önemliiiiiiiiii
ya ben yarım saat önce diyete karar verdiğim için sabah ve öğlen fazla yedim akşam nasıl dengelemeliyim tüm arkadaşlardan fikir bekliyorum
biz yapamıyoruz ama aksam ıcın en ideali çorba salata ve yoğurt üçlüsü diyetisyen çok kaçırdığımda çorba ve salata veriyordu yoğurt da yaşın icabı özellikle tüket ya da klasik menü 7 kaşık sebze yemeği senn yaşlarında gittiğim diyetisyen günde 6 dilim ekmek bir bardak süt badem yoğurt hepsini vermişti sağlıklı olman herseyden önemli
neden ki ben daha 23 yaşındayım:)) üniversiteyi de bitireli 1.5 sene ldu ve gececiydim yaklaşık bi 5 kilom da ordan yapıştı çalışmaya başlayalı da bi 5 kilo derken böle olduk işte :))ewet çok özeniyorum üzülünce zayıflayanlara tabi ki en büyük sıkıntımız kilolarımız olsun ama bunu kendimize biz yapıyoruz mart da geldi yaz da yaklaştı ben bu yaz da koyu renk pantolonlar ile dolaşmak istemiyorum(
bende koyu renk pantolanla dolaşmak istemiyorum kızlar çok azimliyim bu sefer başaracağıma inanıyorum sabahtan beri diyette olduğum için bir mutlu oldum ki sormayın gitsin ilk defa diyette olduğum için mutluyum vardır bunda bir keramet diyorum
kankammmm nberrr ozledmmm seniiiilisteyi gördmmmm toptan uctuk gttk yaaaaa vallaaaa cumartesinden yazdım bldrmi listede yokum zaten hak de etmedm çok cddyim üç gün çok fena saldm çokkk ama yarınnn hemen kendimi toplayıpp spor duzenli menu paylaşmı ve mekige başlıormmmmmmmmmmmm bi de bi iksir daha ogrendmmm cubuk tarcını kayantıosn üç dk içine bi çay kaşıgı bal sabah akşam birer çay bardagı iççm bunu metoblzmayı acaip hızlandrıomşşş kızlarrrrrrrrr toplanmaaaa zamanııı silkinmeeeeeee zamanııııııııııııııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?