80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm herkese kimsecikler yokmuş bende kilo çizelgemi yaptım artık tam gaz yola devam
eksiklik var ama neden kaynaklanıyor anlamadım

Son düzenleme:
başlangıç 27 02 2012

başlangıç kilosu 88

giden 0

gelen 0

hedef 60

boy 1.65

beden 44-46

inşallah her şey gönlümüzce olur

Selam Kızlar

Sabatan beri yazıcam birtürlü fırsat bulamadım geçmişe de fazla dönemedim ama bu hafta liste gerçekten fenaaa....

Duyum canımmmm hazırmısın bu hafta rekor yapmak lazım :)))

Geçen hafta menülerim abuk subuktu dışarıda olunca özen gösterilmiyor ona rağmen kaçamak yapmadım

Bu hafta daha iyi olur inşallahhhhhh hepimiz için

başlangıç 27 02 2012

başlangıç kilosu 88

giden 0

gelen 0

hedef 60

boy 1.65

beden 44-46

inşallah her şey gönlümüzce olur

herşey güzel oluyo da işte KARARLILIK bence en öneml kelime çok rahat verirsin bence asla vazgeçme sanırım yaşın da küçük.Aşağı yukarı aynıyız seninle ben 1.67 boyundayım en son 87 idim ama 90 ı da gördüm yani yediklerini yaz ve midene ne yaptığını gör ben gördüm özür dileedim :))

valla benim buradan gitmeye hiç niyetim yok :) sizlerle daha tanışamadım ama hergün yazılanları okumak beni daha çok hırslandırıyo, yaza kadar 62 falan olmam lazım kardeşimin düğünü var elbise giymek istiyorum :).

evet şuan ödem atıyorum kilo verdiğim bile anlaşılmıyo zaten. ama kendimi öyle motive ediyorum işte yarından itibaren tavsiyeleriniz üzerine ara öğünlere başlıyorum :) çalıştığım için işe gelirken yanımda bişeyler getirmeyi unuttuğumdan böyle oluyor zaten. az önce wintersun ile sizin yazılarınızı okuyunca koştum bahçeden bi portakal koparttım yedim ara öğün yaptım :)))

yaşlarınızı pek bilmiyorum tabi ama ben 20 yaşındayım ve okuyorum üniversitede ve bu yaşta bu kilo çok kötü bence sırf stresten yemek yiyorum ve kendimi bildim bileli kiloluyum çok sıkıldım artık artık kararlıyım her şeyi geçtim sağlığımdan olacağım artık

Son düzenleme:

neden ki ben daha 23 yaşındayım:)) üniversiteyi de bitireli 1.5 sene ldu ve gececiydim yaklaşık bi 5 kilom da ordan yapıştı çalışmaya başlayalı da bi 5 kilo derken böle olduk işte :))ewet çok özeniyorum üzülünce zayıflayanlara tabi ki en büyük sıkıntımız kilolarımız olsun ama bunu kendimize biz yapıyoruz mart da geldi yaz da yaklaştı ben bu yaz da koyu renk pantolonlar ile dolaşmak istemiyorum (

başarabiliriz değil mi yaaaaa :18:

neden olmasın ben zayıflayanların başarı öykülerine resimlerine baktım da çok etkili ooluyo motivasyon da çok önemliiiiiiiiii

ya ben yarım saat önce diyete karar verdiğim için sabah ve öğlen fazla yedim akşam nasıl dengelemeliyim tüm arkadaşlardan fikir bekliyorum

ya ben yarım saat önce diyete karar verdiğim için sabah ve öğlen fazla yedim akşam nasıl dengelemeliyim tüm arkadaşlardan fikir bekliyorum

biz yapamıyoruz ama aksam ıcın en ideali çorba salata ve yoğurt üçlüsü diyetisyen çok kaçırdığımda çorba ve salata veriyordu yoğurt da yaşın icabı özellikle tüket ya da klasik menü 7 kaşık sebze yemeği senn yaşlarında gittiğim diyetisyen günde 6 dilim ekmek bir bardak süt badem yoğurt hepsini vermişti sağlıklı olman herseyden önemli

çok teşekkür ederim yardımlarınız için :)

Kızlar diyetisyenimin bana hazırladığı listeyi paylaşmak istedim belki benimle aynı kiloda olanlara faydası olur..

1400 kalorilik

kahvaltı
sabah 9-9:30

1 dilim (30g) yarım yağlı peynir
Haftada 2-3gün 1 haşlanmış yumurta
2 dilim tahıllı ekmek
domates,salatalık,yeşil biber,maydanoz vs.
2-3 zeytin

11:30

1 su bardağı süt
4 kuru kayısı

öğle

13:30

1 kase çorba
salata (yağsız) 1 dilim beyaz peynirli
1 dilim tahıllı ekmek

16:30

yarım simit
1 su bardağı ayran
1 orta boy elma

akşam

20:00

1 kase çorba
8 yemek kaşığı sebze yemeği
1 köfte kadar (30g) yağsız dana eti veya 1,5 köfte kadar (50g) tavuk yada balık
1 dilim tahıllı ekmek
yarım kase yoğurt

22:00

1 orta boy portakal

günde 10 su bardağı su
hergün yarım saat tempolu yürüyüş yada egzersiz

bende koyu renk pantolanla dolaşmak istemiyorum kızlar çok azimliyim bu sefer başaracağıma inanıyorum sabahtan beri diyette olduğum için bir mutlu oldum ki sormayın gitsin ilk defa diyette olduğum için mutluyum vardır bunda bir keramet diyorum

selamlar bugün çok dengesiz oldu sanırım

sabah
iki dilim ç ekmek
bi kk peynir
bi yumurta
sütlü malt kahve

ara
iki tane çilekli aktivia

öğlen
iki muz

akşam
kereviz yemeği
üç köfte
iki dilim ekmek

ara
yeşilçay
beş petibör
bu hafta altın günü bende bir sürü şey yapıcam hepsi kalıcak ve de mecbur yencek.daha çok buzluğa atmalık şeyler yapıcam bakalım. o yüzden pek umudum yok bu haftadan.güne hazırlanmaktan spor da yapamam.du bakalım nolcak.

Son düzenleme:

canım ya ne şanslısın bu benim kaçıncı bi düşüniyim kendim hiç abartısız 30 kere diyete girmişimdir iki kere diyetisyene gittim ve 5 er kilo verdim ikiinde de ama 1 bucuk ay geçti okadar yineliyorum tek sorun KARARLILIK (

kankammmm nberrr ozledmmm seniiii listeyi gördmmmm toptan uctuk gttk yaaaaa vallaaaa cumartesinden yazdım bldrmi listede yokum zaten hak de etmedm çok cddyim üç gün çok fena saldm çokkk ama yarınnn hemen kendimi toplayıpp spor duzenli menu paylaşmı ve mekige başlıormmmmmmmmmmmm bi de bi iksir daha ogrendmmm cubuk tarcını kayantıosn üç dk içine bi çay kaşıgı bal sabah akşam birer çay bardagı iççm bunu metoblzmayı acaip hızlandrıomşşş kızlarrrrrrrrr toplanmaaaa zamanııı silkinmeeeeeee zamanııııııııııııııııııııııııııııııııı

çooookk haklısın kankammmm ne ü 3 günü koca bşr hafta yemek yemediğim an olmadııı ve şuan kilomu bilmişyorummm tartılmaya korkuyorumm çünküüüüüü bugünn biraz toplamaya çalıştım amaaaaa çöok iyi değilllll inşallahhh daha iyi olacakkkk zaman toparlama zamanıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…