- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
ayyy vallahi hiç baymadı 6. da aldım daaaa bıraktımm yuhh artık deidm :))) bendee o dönmdeyim ne yazıkki((
insallah canim insallah.duasiz olmaz ama sadece duaylada olmaz:)) sen vermek istedigin kadar dua oku bir onun kadarda mekik cek ip atla..daha etkili olur gibime geliyor:))ewet aynen öyle şükür ve hamd çok farklı veren Allah alacak olan Alla sabır tevekkül şükür çok önemli çooook Vallahi size saçma geleebilir ama ben vermek istediğim kilo kadar Tefriciye okudum:)) sonuçta bu da Allah'ın iznile olcak bişi dimi:)))
iyidir canim sen sen nasil oldun..moralin düzeldimi biraz....bizim cephede soguk savaslar basladi:))
yok kiz o kadarda degil..ama defesdarliginiza ben sebep oluyor olabilirim yani:)))
hadi ya oh oh ..bizde yarisiyoruz kim daha iyi kas catar surat asar diye..ee her konuda oldugu gibi bundada harikayim:))))
bana cay getirmekmi havlulari katlamakmi kiz evlendik evleneli hic görmedim bana is yaptigini..görecegimide sanmiyorum ..
gözün kör olmasın nasıl güldüm son cümlene
insallah canim insallah.duasiz olmaz ama sadece duaylada olmaz:)) sen vermek istedigin kadar dua oku bir onun kadarda mekik cek ip atla..daha etkili olur gibime geliyor:))
evet evet bende 75 de başlıcamona ne şüphe tabiki akşamları plates yapmaya başladım çok inanıyorum faydasına müthiş bişey yarım saatte tüm vucudu ısıtıp sıkılaştırıyo bence özellikle kilo verenler yapmalı...
kızzzzzz ne akıllıca birşey o öylee yaaa vallahi tuttum bunu bende vereceğim kadar yasin mi okusam :) ciddiyim haa şaka yapmak için demiyomewet aynen öyle şükür ve hamd çok farklı veren Allah alacak olan Alla sabır tevekkül şükür çok önemli çooook Vallahi size saçma geleebilir ama ben vermek istediğim kilo kadar Tefriciye okudum:)) sonuçta bu da Allah'ın iznile olcak bişi dimi:)))
sen yeni gelen arkadaşlarımızdansınnn canımmm bizz tanışdık mı hatırlamıyom ama hoş geldin ben dilara :) bu arada kahvaltını hiççç beğenmedimmmmm bütün gün aç gezmedin miiiiibende bugünkü menümü paylasayim:)
sabah: 2 fincan nescafe ve 1 kase bol acili lahana corbasi
ara:1 elma ve 1 havuc
ögle: 1 kase etsuyunda sebzeli corba ve 1 havuc
ara: yarim mango ve 1 mandalina
aksam:2 kase bol acili lahana corbasi ve 1 armut
1 saat pilates yaptim
evet yaa vallaaaa öyle bi dedim 3 yazayımm bide yok dedim neyse ooo hem kızsınlarkiii ders olsunnn yankılansınn kafamdaa ve akşamdan beri serapesin lafıı çınlıyo kulağımda ben o kadar savaşırkenn siz nasıl yersinizz dediii yaa aldatmış hissettim siziafiyet olsun canım yapcak bişe yok garip olan sanki bi ikamera varmış gibi insan yalan da yazamıyo yahu poğaçayı yazmıcaktım aslında ama herkes yerken o poğaça o simit nasıl kokuyor nasıl kokuyor(
evet evet bende 75 de başlıcam
sakın canımmmmmm sakınnn çok sağlıksızzzz geçenlerde inceledim deee tek besinleeee zayıflamamı olur yaa sinir oldum yapanlaraaaaaa 3 4 gün kilo vereceklerrr ondan sonra normall beslenmeye geçeceklerr hadii geriii gellsin kilolarr hem vücut içinnnn ne büyük eziyett bence günah bileee allahın verdiği bünyeye işkenceeee hoş bizim kide işkenceee ama sağlık içinnn :)))elma diyeti nasıl bişi yaa yapan varmı ben yapımmi nasıl oluyo bakalım hem meyve sütüde çoğaltıyo
ee bi giciklik yapmazlarsa catlar ölürlerheee önce geldi yaptığım yemeklere laf soktu sonra öle yaptı:2:
ayy varyaa hep merak etmişimdirr benim adım niyee en başdaa harf sırasına bile uymuyorr diyee meğersemmmm herkes kendinde ilk görünüyormuş1. SueSue,
2. elmaSekeri23+,
3. melek_yt,
4. gyk,
5. gkcnnn,
6. duyum+,
7. serapes
herkeseee slmmmmmmnaslsnzzzzzz
ee bi giciklik yapmazlarsa catlar ölürlerbu gün 4 sene önce biten almanca kursundaki ögretmen ve hanimlarla bulustuk aksam üstü..o zamanlar benim halim daha beter icler acisiydi..bana ilk sorduklari bosadinmi o vicdansizi oldu..hicbirsey diyemedim (( bir ara terketttim ama hala beraberiz dedim...zavallilar umut verici birsey duyabilmek icin bari düzeldimi dediler...eskisi kadar degil kötü degil hersey dedim...fazlasini söylemeye dermanim yoktu hemen konuyu degistirdim..anladilar sanirim tamda moralimin bozuk oldugu güne denk geldi... yahu dünden beri kapris yapiyor bende ögleden sonra kizdim kaprisin alasina basladim..bu seferde laf sokuyor bana: tok acin halinden anlamaz kizim diyor..deli olucam ya..döndüm dedim karin evde cocuklarin evde..aciktim birseyler hazirlayin diyebilirsin..hic sesini cikarmadi..esasinda küsse gitsin karnini doyursun demi birde konusuyor ya..bu adam beni bu gün cok sinir etti.allahtan yarin ise gidiyorda aksama kadar yok....yoksa iyi didisirdik...adam küsken evdende cikmiyor (((keyifliykende eve girmiyor ne aksi ya...
hosgeldin canim ya..iyidir valla herifleri cekistiriyoruz:))) sen nasilsin..1. SueSue,
2. elmaSekeri23+,
3. melek_yt,
4. gyk,
5. gkcnnn,
6. duyum+,
7. serapes
herkeseee slmmmmmmnaslsnzzzzzz
ayy varyaa hep merak etmişimdirr benim adım niyee en başdaa harf sırasına bile uymuyorr diyee meğersemmmm herkes kendinde ilk görünüyormuşDDDD hg canım benimmmmmmmmmmmmm
ayy varyaa hep merak etmişimdirr benim adım niyee en başdaa harf sırasına bile uymuyorr diyee meğersemmmm herkes kendinde ilk görünüyormuşDDDD hg canım benimmmmmmmmmmmmm
hosgeldin canim ya..iyidir valla herifleri cekistiriyoruz:))) sen nasilsin..
aa bende bilmiyordum kiz...nerden anladin sen simdi bunu durup dururken
kankamın listesinden canım slm verirkennn kendi ismini en başa yazmışşş aşağıdaki sıraya bakıpda yazdığına göreee :))))hosgeldin canim ya..iyidir valla herifleri cekistiriyoruz:))) sen nasilsin..
aa bende bilmiyordum kiz...nerden anladin sen simdi bunu durup dururken
kankammmmmmmm menüüü süperrr tbrk ederimmmmmsabah iki dilim etimek bi kk peynir dört adet zeytin tarcınlı ballı çay( metolbzmayı hızlandrıomş)
ara: yok ( nöbettenfırsat olmadı ne yazık ki)
öğle: bi kase tavuk suyu çorbası bi dilim ekmek bol salata
ara: bir paket light cubuk kıraker
beş gibi :iki mandalin
akşam : bi bucuk yk ıspanaklı yumrta üç sıkm çiğköfte bol yeşllk
ara : şekeri çok az bir küçük dilim pelte ( kayınvalidem zorla yedirdi valla bund(
m.ooo canımmm sen daha iyi biliyorsundurrr amaaa öyle başlamak doğrumu ki acaba bencee düzenli beslennn ödem atıcı çaylarla destekleee sonuçda amacımız kilolardan sağlıklı bir şekilde dönüşümü olmadan kurtulmak beslenme düzenini oturtmaksen yeni gelen arkadaşlarımızdansınnn canımmm bizz tanışdık mı hatırlamıyom ama hoş geldin ben dilara :) bu arada kahvaltını hiççç beğenmedimmmmm bütün gün aç gezmedin miiiii
memnun oldum dilara bende selda:) bütün arkadaslara merhaba. evet ben cuma günü 1 yillik aradan sonra yine buraya gelmeye basladim...lahana corbasi diyeti ile basladim diyetime ilk etapta ödemlerden kurtulmak icin. aclik cekmiyorsun ama lahana corbasi baslibasina bir felaket :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?