80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:)))))))))))))) ters anacım tersss esasenn erkeklerden nefret ediyorummm ama hepsinden değil
ben sadece kocamdan dermisim:))) yok yok orasi saka genede nefret edemiyorum kiz ben bu giciktan:)))

kankamaaaaa ayy kendme de slm vermişimm

açlın ben geldmmmmm dvm ednn ii bi konu dök taşları rahatla misali

valla adasim gündüzden beri bende tas kalmadi döke döke..ama adam beni tsa cevirdi tasa.tas gibi kari oldum valla:))

ben sadece kocamdan dermisim:))) yok yok orasi saka genede nefret edemiyorum kiz ben bu giciktan:)))

valla adasim gündüzden beri bende tas kalmadi döke döke..ama adam beni tsa cevirdi tasa.tas gibi kari oldum valla:))

:)))))))))))))) valla duyumm hiç inanasım yokk bencee adamm taş olmuşdur bu çeneyle

saol kankammm evt dönüş fena degl ama çok şiişim ben yaa bu aralar şu tarcın bal ii gelir inş .sen bugun altı tane ne yedn geçmişi tam okuyamadım ondan anlayamadım :44:

bak hele suna..bana gelince MENÜNÜ BEGENMEDIM::NE SÜTLACMIIIIIII NE AKSAM YEMEGINE MERCIMEK CORBASIMI
duyguya gelince cok begendim..bana gelince neeeeeeeeeeee neeeeeeeeeeee yahu benim menüden ne farki var duygunun menüsünün..kahvaltida 4 dilim ekmek,bir kase sütlac iki corba..ve yazmadigim karpuz cekirdekleri kayisi incir kurularinin haricinde... desene nesi ayniki :))muhabbet olsun iste

saol kankammm evt dönüş fena degl ama çok şiişim ben yaa bu aralar şu tarcın bal ii gelir inş .sen bugun altı tane ne yedn geçmişi tam okuyamadım ondan anlayamadım :44:

haaa 6 taneee salatalık yedim yaa acıktıkcaaa çerez niyetinee yedimmm zaten kalorisi de düşük :)))))

vallahiii çok özlemişimm ben bu muhabbetleri yaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))) sözz yarın menünüü beğenecemmmmmm artık menülerr benden soruluyorrrrrrrrr DDDDD ara araa havamıda atayımmm mı P

ben de iki gündür mesafeli davranıom kendisine gerek oldgunda konşuorm çok da rahatım valla biz yüz verıoz bunlara var yaaa azcık çeknce kendini bi ii oluolar sorma ben de dertlym ama artık akıllandm oyle hmen yüz vermek yok

:)))))))))))))) valla duyumm hiç inanasım yokk bencee adamm taş olmuşdur bu çeneyle

yok canim ya..ona cene yapmiyorum.o eskidendi..aman beni anlasin diye söylenirdimde söylenirdim ne kadar bosmus..ama umurumdaydi beni dogru anlayip anlamamasi..artik hic önemi yok..nasilsa neticede bildigini okuyor...artik sadece satasirca cevabini veriyorum ki devam etmesin satasmaya...evde suspus geziyoruz valla:))

aayyy evet yaa ne kadar konuşursan konuşşş nato kafa natoo mermerrrr dün diyorummmm kiiii sabit fikirlisin birşeyyiii tuıtturdumu tutturoyon söylediğimiiii almamak için elinden geleni yapıyonnnnn erkekliğin kanunu diyo bana

valla ben anlamıyrm bu yaratıkları ne istylr bizden ama huysuzlar işte benimkide ilk başta surat ediydu eve gelince uyuyo numaraları falan ama ben hiç bişi olmamış gibi normal davrandım canım cicim yok belki ama anormalde davranmadm arada gidiyz bugün bende düşündüm boşamayı ama yenisi dahamı ii olcak evlenmesen huzur vermezler en azından kızım babasıyla büyüsün işte

insan zamanla resmilesiyor degilmi( kiz ben önceden bebek gibi severdim onu sonradan sonraya anladimki ben hassaslastikca adam odunlasiyor:)))

çooooook üçkağıtçısın varya :)))))
ha sunu bileydin:))))))))))))))

vallahiii çok özlemişimm ben bu muhabbetleri yaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))) sözz yarın menünüü beğenecemmmmmm artık menülerr benden soruluyorrrrrrrrr DDDDD ara araa havamıda atayımmm mı P
at tabi sekerim havanida at..kilonuda at..

haaa 6 taneee salatalık yedim yaa acıktıkcaaa çerez niyetinee yedimmm zaten kalorisi de düşük :)))))
ohh AFİYET OLSNN CNMMMMM

adaşımm bnmm yaaaaa alemsin sen heee valal yaa hanidir menu muhabbeti yapmıodk ohh sonda eski halmze döndükkk

hee kızlar kaptanın ajanı kim olcakbelli oldu muuu bana da bakk kötü benn ajan dedm şakkk dieeee

Son düzenleme:

çok özürr dilerimmmm sabahlarımın sultanı bu durumdan gülünmezz biliyommm amaaaaaa sennn 1. yi boşamadannnn 2. yii mi planladın DDDD ayy süpersinn bebeğim vallaaaaaa akasya durağında safiyee varyaaaaa kocası içerdeee öldü ölecekk kalkmış akrabasını arıyoo osman birazdan ölecek bana koca bul o geldi aklıma

kankammmm sanırımm o kötüü sıfat bana ait

evet ya okuyunca safiye gib durdum dimi ama kızım çocuk olunca yalnız yapamazmışsın gibi geliyo ya ondan düşündüm ama bak bende güldüm şimdi halime

valla ben eninde sonunda yapacak gibiyim..daha iyisini falanda istemiyorum.kim rahat birakmaz....büyüten büyütüyor cocugunu..elbette anali babali cok cok daha iyi ama herseyde biryere kadar.allah kimsenin yuvasini bozmasin..nediiim...bosverdaha iyisini..benden iyisinimi bulucan:)))) bak ben bizim gereksiz gibi olmam..is yaparim sana...cayini getiririm..kalorifrin üstündeki havlulari katlarim:))) yok canin cok cekerse sinir ederim kizdiririm seni....bana gel canim bana gel:)))

nato kafa nato mermer...ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…