80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet ya okuyunca safiye gib durdum dimi ama kızım çocuk olunca yalnız yapamazmışsın gibi geliyo ya ondan düşündüm ama bak bende güldüm şimdi halime

gülll tabiii öyle şeyler de düşünmeee o kadar çok yaşanmışlık varki gerideee bazennn canıma tak ediyorrr niye çekiyorum diyorummm evli bile değilimmm ayrıl gitsinnn ama hayatımaa giren yeni birii çokmu başka olacakkkk ilk günlerrrr canım cicim bir zaman sonraa hergün kavga gürültüüüü amaaa ya güzel anılarrrr onlarıı neden çöpe atayımmm neden onlardan olayım ki diyorummmm

selam kizlar
bende 2 ay oluyor dogum yapali.en son 86 kilo falandim ama dogumdan kalmadi.hamileyken fazla kilo almadim hemen eski kiloma dondum.ama ben nasil verecem yaaa bu kilolari.omru hayatimda rejim yapmadim.bide emziriyorum diyemidir nedir surekli tatli yiyesim var.ama olmyuor boyle.saglikli beslenmeyi becerebilsem gene de sutum gelir sonucta.ne yapcam ben yaaa.bu gidisle daha da kilo alacam.bide sezeryan oldum.zaten gobegim vardi iyice kalacak :2::2::2::2::2:
bu arada bende kocama bu ara gicik oluyorum

ol anam ol burda yakında kocasına gıcık olanlar diye bii grupdaha açacaz bu ne ya hiçmi memnun lan yok şunlardan kız duyum gerçekten boşayıp şunu seni alsam daha ii beeee

gel kızz gelll bura kaybedenler+ kazananlar klubü :)))) hg canım benişmm ben dilaraaa herşeyy zamanlaaa olacakkkkkk oturacak emin ol yeter ki azmini yitirme birşeyleri zamanlaaa oturttt burayı hep takip et emziren çok arkadaş var onlarr çok şükürr oturttularrrrr menüleriii paylaştıkca bizzzz hatalarını yüzüne vuracağızz ki ben bu işi çok seviyomm DDD sendee düzelteceksinn bakacaksın ki çıtırr bir anne olmuşsun 10 yıl sonraaaa çocuğuna ablan mı diyecekler :)

vallahi sorma:)))

kankammmm sanırımm o kötüü sıfat bana ait
sanirimmi:)))))))))))

sendemi :))) demekki bu aylar adamlarin giciklasma aylari:)) hani tüy dökme mevsimi falan vardirya

kizlar menum beni rezil edicek ama yazmam lazim

sabah 1 tane incir

kahvalti 1 dilim kepek ekmeyi 1 dilim peynir 1 haslanmis yumurta

oylen kuran vardi 1 tabak tavuklu pilav 5 tane kucuk tulumba tatlisi 4 tane zeytinyagli yaprak sarma 3 dilim tursu 2 bardak ayran

aksam 1 tabak dolusu ispanak
1 kase yogurt 1 tabak patates yemeyi kivircik salata

cayin yanina dayanamayip yine pismaniye yedim esime dedim al isyerine gotur bu pismaniyeyi yoksa benim diyetim gume gidecek

bukadar yemenin ustune vijdan yaptim ve 2 mil lesli yaptim

kimse yorum yapmamış
yahu menün yokki yorum yapalim:)) ben senin bu yediklerinin tamamini ara ögünde götürüyorum dermisim:)))))))))) gayet basarili canim..ama aralarada hafif birseyler sikistir ya az gibime geldi

ol anam ol burda yakında kocasına gıcık olanlar diye bii grupdaha açacaz bu ne ya hiçmi memnun lan yok şunlardan kız duyum gerçekten boşayıp şunu seni alsam daha ii beeee
düsündügün kabahat canim..bak giden zaman ömürdendir haberin ola:)))

ayyyyyyyyyyyyyy canım benimmm o tulumbayı görünce çok mutlu oldum valla DDDD tamma şaka bir yanaaa ne buuuuuuuu beni geçmişsin bebeğimmmmmm keşkeee sarmaa olmasaymışşşş bu kadar kaçamağın üstüneee pişmaniye de olmamışşşş kuzummm

ara öğünlerde ne yemeliyim ki? mesela süt olur mu ki
canım benim en uygunu 1 porsiyon meyve ve süt

bundan sıkıldın çeşitlendirmek mi istiyon o zaman 15 leblebi

buda olmadı 2 galeta
buda olmadı aktivia ( böyle yazılıyordu dimi :)

ben genelde meyve ve sütü tercih ediyorum hem tok tutuyorr hemde yağ yakıyorrrrr süt yerine yoğurtta olur

ohoooo sende herkese pass veriyonnn hani beni alacakdınnn

ayyy gercekten miii vala su sozlerinle bile gaza geldim.ya ben kendimi bildim bileli 50 kiloydum.ama evlendim bir sene icinde 25 kilo aldim.nasil oldu billmyorummmm.hic aliskin degilim bu halime.hic bisey yakistiramiyorum.simdik bendemi yediklerimi yazayim size?Nasil olcak bu is?
Vala harbi gicigim yaaa siinir sey sabahtan beri deli etti beni.bide kendi hakli gibi geziyor ortaliklarda.
vallahi sorma:)))

sanirimmi:)))))))))))

sendemi :))) demekki bu aylar adamlarin giciklasma aylari:)) hani tüy dökme mevsimi falan vardirya
benimki bildim bileli gicik sadece bu ay olsa opüp basima koyacam

canim tulumbalar gercekten cok olmus..hem sarma hem pilav...oda cok...benim dikkatimi cekti zaten sen nerdeyse hergün kurabiye pismaniye..ev yapimi simit:)) ille birseyler götürüyorsn.ama kutlarim seni cok dürüstsün vede hergün düzenli yaziyorsun menünü..dikkatimden kacmiyor..bende senin kadar dürüst olabilsem:))) ben listeyi yaziyorum ya sonradan geliyor aklima ah sunuda yemistim diye..gerci yaziyorum sonradan ama bir arada görünmeyince dikkat cekmiyor.tavsiye ederim..sen bu kurabiye pismaniye olaylarini benim gibi yap:))))))

ya bir dietisyen leblebiyi arkadaşıma kilo alması için söylemişti ama

canım 1 2 sayfa geri gitt bak hepimizz günlük menülerimizi paylaşıyoruzzzzzzz sende 2 haftaa paylaşacaksınnn sonraaaa listeye gireceksinn liste ne diyeceksinnn 1. 2. 3. ... açıklanıyor ordaaaa nazar boncuğu takılıyorrr onlaraaaa veyaa alan arkadaşlarımızz oluyorr onlar da çanta yiyorrr ama 1 hafta da 3 gün menü paylaşımı yapmazsan listeye girme hakkını ne yazıkkiii erteliyorsunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…