himm zor bir durum...zaten hep kendilerini hakli görürler..bu degismez kuraldirayyy gercekten miii vala su sozlerinle bile gaza geldim.ya ben kendimi bildim bileli 50 kiloydum.ama evlendim bir sene icinde 25 kilo aldim.nasil oldu billmyorummmm.hic aliskin degilim bu halime.hic bisey yakistiramiyorum.simdik bendemi yediklerimi yazayim size?Nasil olcak bu is?
Vala harbi gicigim yaaa siinir sey sabahtan beri deli etti beni.bide kendi hakli gibi geziyor ortaliklarda.
benimki bildim bileli giciksadece bu ay olsa opüp basima koyacam
senide alicam.seni gözdem yapicam...kocaman haremim olacak...benim sülümandan neyim eksik...kellik dersen var..boy kisaligi dersen var...erkeklik dersen var...coluk cocuk dersen var..bir haremim yok...:)ohoooo sende herkese pass veriyonnn hani beni alacakdınnn
çoooooooook kötüsünnnnnnnnn :))) insan başda söylemezmi bende tulumbaları teker tekerr gizlerdimcanim tulumbalar gercekten cok olmus..hem sarma hem pilav...oda cok...benim dikkatimi cekti zaten sen nerdeyse hergün kurabiye pismaniye..ev yapimi simit:)) ille birseyler götürüyorsn.ama kutlarim seni cok dürüstsün vede hergün düzenli yaziyorsun menünü..dikkatimden kacmiyor..bende senin kadar dürüst olabilsem:))) ben listeyi yaziyorum ya sonradan geliyor aklima ah sunuda yemistim diye..gerci yaziyorum sonradan ama bir arada görünmeyince dikkat cekmiyor.tavsiye ederim..sen bu kurabiye pismaniye olaylarini benim gibi yap:))))))
tatlım yediğin ölçüüü önemliiiii durup durup yemiyorsun kiiiii ara öğünü onunlaa değerlendiriyorsunn ki oda ara öğünde yiyebileceğin kadar fazlası değilya bir dietisyen leblebiyi arkadaşıma kilo alması için söylemişti ama
himm zor bir durum...zaten hep kendilerini hakli görürler..bu degismez kuraldir
senide alicam.seni gözdem yapicam...kocaman haremim olacak...benim sülümandan neyim eksik...kellik dersen var..boy kisaligi dersen var...erkeklik dersen var...coluk cocuk dersen var..bir haremim yok...:)
ok anladim yediklerimi gunluk yazacam buraya.insallah veririm yaa bugun ebe dediki sen simdi emziriyosun kilo veremezsin cok moralim bozuldu.soyle yaza hic olmazsa 70 lere dusebilsem yaa.canım 1 2 sayfa geri gitt bak hepimizz günlük menülerimizi paylaşıyoruzzzzzzz sende 2 haftaa paylaşacaksınnn sonraaaa listeye gireceksinn liste ne diyeceksinnn 1. 2. 3. ... açıklanıyor ordaaaa nazar boncuğu takılıyorrr onlaraaaa veyaa alan arkadaşlarımızz oluyorr onlar da çanta yiyorrrama 1 hafta da 3 gün menü paylaşımı yapmazsan listeye girme hakkını ne yazıkkiii erteliyorsunnnnn
bence güzel canım ama meyvenin yanına sğt yoğurt vb protein al yağ olarak kalmazslm arkadaşlar bugünkü menümü paylaşayım
sabah 1dlim k.ekmek 4 zeytin peynir 1 fincan y.çay(şekersiz)
ara yok
öğlen 1 kase çorba 6 kaşık bamya
ara 1 portakal 5 tane diyet bisküvi
akşam 1 kase çorba 6 ymk k. kuru fasülye 3 k.yoğurt
saat 9 da bir portakal daha yiyeceğim
nasıl olmuş bugünkü menüm birde 30 dk evde spor yaptım tek sorun fazla su içmiyorum bugün toplasanız 1 litre anca içmişimdir en az 2 litre su içemek lazım
hem kuskus hem bulgur bi aradaolmamışslm kizlar bende yazayim menümü
sabah
iki dilim ekmek
tavada yumurta
cay
ara
minik bi kase ciss
öglen
üc kasik bulgur pilavi bol sebzeli
cacik
birazda kuskus
ara
meyve cayi
bisküvi
aksam
barbunya
salata
bugün cok ekmek grubu oldu farkindayim ayin birinde ise basliyorum ozamana kadar böyle idare etmeyi düsünüyorum cok abartmadan
olamaış kamile hanım öğlen o kadar ekmek yenmez bi kere dur de o boğazına akşam makarnanın ne işi var be boşanda semerini yebugünkü menüm sabah ii başlıyomda arkası gelmiyo
sabah:1 yumurta peynir 4 zeytin 2 dilim ekmek 1b çay
ara:1 kase yoğurt
öğle:mantar ve salata 4 dilim ekmek
akşam:bi çatal tavuk çorba salata yoğurt eh birazda makarna 2 b çay
ara:1 nescafe
tamamm poğaça olmasa iyiydi ama arada meyve yoğurt falan ye akşam nasıl çıktın sen olmaz böle ölüm orucumu tutyon spor varmı pekiişte benim menüm
sabah: yarım poğaça
öğle: bir kase çorba, yoğurt, haşlanmıs tavuk
aksam: bir porsiyon sebze yemeği
hiç anlamıyorum bu diyet işinden nasıl olmuş bu günüm bilemedim :/
öğlen az elma olmamlış akşamda tembel çorba falan yapsan ya kolaya kaçmışınsabah: 3 dilim ekmek
birkac catal yumurta
birkac catal sosis
ara: yarim kase sütlac
ögle:2 elma
ara: yarim kase sütlac
aksam:1 dilim ekmek
2 dilim beyaz peynir
bir dilim salam
ya o aradaki simit bozmuş sankibugünkü menüm
sabah
yarım dilim dilpeyniri
1,5 dilim tb ekmek
3 yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
ara
1 bardak süt
3 kuru kayısı
öğlen
5 kaşık zytinyağlı pırasa
1 bardak ayran
2 dilim tb ekmek
ara
çeyrek simit
1 bardak ayran
akşam
5 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
1 köfte kadar haşlama tavuk
yarım kase yoğurt
1 dilim tb ekmek
ara
1 elma
1 çaybardağı süt ilerleyen saatlerde yicem :))
booollll bolllll bitki çayı bolllll bolllll su KAÇAMAK yoookkkk :)))
ne o elma elma kızım doyurucu bişilerye olmaz bölesabah çavdar ekmeğinden kaşarlı 1 tost
ara elma
öğlen elma
ara elma 2 ceviz
akşam 1 kase çorba 1 tbk kuru fasulye salata
gece yok
spor 2 mil leslie
diceksinizki neden bu kadar çok elma yedin midemi çok rahatlattı bide üşendim walla bişiler hazırmalaya
hem ekmek hem poğaça olmaz akşamdan sonra findüklar bademler şunları ayrı ayrı yeseydin ya hepini birlikte yemişinSelam kızlar bakıyorum da gruba renk gelmiş:)
Bugünki menüm:
sabah:2 dilim kepek ekmeği,bi lokma poğaça,1 kk peynir,iki kaşık bal,5 zeytin
ara:2 kupa çay
öğlen:bi kase ısırgan çorbası
-4,5 kaşık yoğurt
-bi dilim ballı ekmek
-1/6 simit:)
ara:çay-nescafe
akşam:6-7 kaşık bulgur pilavı
-2 kaşık yoğurt
-çayın yanında 2 kuru kayısı,bi incir,çeyrek acıbadem,10 tane de fındık
yine ii yemişim :)
hiç ekmek yok metabolizman hemen durmasın sonra bi anda böle kestiysen olmaz bence 1 dilim bari yeseydinbende bugünkü menümü paylasayim:)
sabah: 2 fincan nescafe ve 1 kase bol acili lahana corbasi
ara:1 elma ve 1 havuc
ögle: 1 kase etsuyunda sebzeli corba ve 1 havuc
ara: yarim mango ve 1 mandalina
aksam:2 kase bol acili lahana corbasi ve 1 armut
1 saat pilates yaptim
iyi gibi ama o tatlı çok geç bisatte değildir inşsabah iki dilim etimek bi kk peynir dört adet zeytin tarcınlı ballı çay( metolbzmayı hızlandrıomş)
ara: yok ( nöbettenfırsat olmadı ne yazık ki)
öğle: bi kase tavuk suyu çorbası bi dilim ekmek bol salata
ara: bir paket light cubuk kıraker
beş gibi :iki mandalin
akşam : bi bucuk yk ıspanaklı yumrta üç sıkm çiğköfte bol yeşllk
ara : şekeri çok az bir küçük dilim pelte ( kayınvalidem zorla yedirdi valla bund(
kız bu şekerdenmi örnek alıyonuz noluyoruz tulumbalar falan o kötü örnek şuna uymayın bana uyun akşama kadar bi boy ekmek yiyinkizlar menum beni rezil edicek ama yazmam lazim
sabah 1 tane incir
kahvalti 1 dilim kepek ekmeyi 1 dilim peynir 1 haslanmis yumurta
oylen kuran vardi 1 tabak tavuklu pilav 5 tane kucuk tulumba tatlisi 4 tane zeytinyagli yaprak sarma 3 dilim tursu 2 bardak ayran
aksam 1 tabak dolusu ispanak
1 kase yogurt 1 tabak patates yemeyi kivircik salata
cayin yanina dayanamayip yine pismaniye yedim esime dedim al isyerine gotur bu pismaniyeyi yoksa benim diyetim gume gidecek
bukadar yemenin ustune vijdan yaptim ve 2 mil lesli yaptim
aaa oda nerden çıktıııı sen ne bakıyonn onaa burdaki arkadaşlarrrr aksinee emziriyorum diyee rahat veriyorummm diyorlarrrrok anladim yediklerimi gunluk yazacam buraya.insallah veririm yaa bugun ebe dediki sen simdi emziriyosun kilo veremezsin cok moralim bozuldu.soyle yaza hic olmazsa 70 lere dusebilsem yaa.
ben yaziim gunluk buraya sizde kizin banacunku cok yiyorum su ara zaten ben kendimi frenleyemiyorum birilerinin beni frenlemesi lagzim.
çoooooooook kötüsünnnnnnnnn :)))
öyleyimdir.tam bu anda bir inek saban gülüsü gönderiyorum:)))
ayyyyyyyyyyyyyy canım benimmm o tulumbayı görünce çok mutlu oldum vallaDDDD tamma şaka bir yanaaa ne buuuuuuuu beni geçmişsin bebeğimmmmmm keşkeee sarmaa olmasaymışşşş bu kadar kaçamağın üstüneee pişmaniye de olmamışşşş kuzummm
aaaaaaa benleşdii budaaaa fark ettin mi hiç birinee güzel yorum yazmamışsınbence güzel canım ama meyvenin yanına sğt yoğurt vb protein al yağ olarak kalmaz
hem kuskus hem bulgur bi aradaolmamış
olamaış kamile hanım öğlen o kadar ekmek yenmez bi kere dur de o boğazına akşam makarnanın ne işi var be boşanda semerini ye
tamamm poğaça olmasa iyiydi ama arada meyve yoğurt falan ye akşam nasıl çıktın sen olmaz böle ölüm orucumu tutyon spor varmı peki
öğlen az elma olmamlış akşamda tembel çorba falan yapsan ya kolaya kaçmışın
ya o aradaki simit bozmuş sanki
ne o elma elma kızım doyurucu bişilerye olmaz böle
hem ekmek hem poğaça olmaz akşamdan sonra findüklar bademler şunları ayrı ayrı yeseydin ya hepini birlikte yemişin
hiç ekmek yok metabolizman hemen durmasın sonra bi anda böle kestiysen olmaz bence 1 dilim bari yeseydin
iyi gibi ama o tatlı çok geç bisatte değildir inş
kız bu şekerdenmi örnek alıyonuz noluyoruz tulumbalar falan o kötü örnek şuna uymayın bana uyun akşama kadar bi boy ekmek yiyin
hehe:)) yok benim gibi yapsinlar sütlaclar corbalar...seninkide birseymi:))) yok kiz ne tembelligi sabahlari corbayi genelde corbacida yiyoruz keyifli oluyor ama simdi gicik ya nasilsa götürmez diye mecbur kahvalti hazirladim....bence güzel canım ama meyvenin yanına sğt yoğurt vb protein al yağ olarak kalmaz
hem kuskus hem bulgur bi aradaolmamış
olamaış kamile hanım öğlen o kadar ekmek yenmez bi kere dur de o boğazına akşam makarnanın ne işi var be boşanda semerini ye
tamamm poğaça olmasa iyiydi ama arada meyve yoğurt falan ye akşam nasıl çıktın sen olmaz böle ölüm orucumu tutyon spor varmı peki
öğlen az elma olmamlış akşamda tembel çorba falan yapsan ya kolaya kaçmışın
ya o aradaki simit bozmuş sanki
ne o elma elma kızım doyurucu bişilerye olmaz böle
hem ekmek hem poğaça olmaz akşamdan sonra findüklar bademler şunları ayrı ayrı yeseydin ya hepini birlikte yemişin
hiç ekmek yok metabolizman hemen durmasın sonra bi anda böle kestiysen olmaz bence 1 dilim bari yeseydin
iyi gibi ama o tatlı çok geç bisatte değildir inş
kız bu şekerdenmi örnek alıyonuz noluyoruz tulumbalar falan o kötü örnek şuna uymayın bana uyun akşama kadar bi boy ekmek yiyin
ay bu takmis mehmete de o mustafa degilmiydi:)))))) daha adini bilmiyor saskin:))yuk yuk ben mustafayııı olmadıııı mehmeti istiyommmmm allahımmm mehmetimm gözümün önünden gitmiyorrr
aaa oda nerden çıktıııı sen ne bakıyonn onaa burdaki arkadaşlarrrr aksinee emziriyorum diyee rahat veriyorummm diyorlarrrr
dilara menulere sen bakican galiba yeni gorevin hayirli olsu ama biraz daha sert ol canim kusme yok sen kizarsan bidakine daha dikkatli oluruz ben bu menuyle cantayida hakkettim
gecmiste okudum sende tulumbalari goturmussun ama rekor bende
canim tulumbalar gercekten cok olmus..hem sarma hem pilav...oda cok...benim dikkatimi cekti zaten sen nerdeyse hergün kurabiye pismaniye..ev yapimi simit:)) ille birseyler götürüyorsn.ama kutlarim seni cok dürüstsün vede hergün düzenli yaziyorsun menünü..dikkatimden kacmiyor..bende senin kadar dürüst olabilsem:))) ben listeyi yaziyorum ya sonradan geliyor aklima ah sunuda yemistim diye..gerci yaziyorum sonradan ama bir arada görünmeyince dikkat cekmiyor.tavsiye ederim..sen bu kurabiye pismaniye olaylarini benim gibi yap:))))))
hehe:)) yok benim gibi yapsinlar sütlaclar corbalar...seninkide birseymi:))) yok kiz ne tembelligi sabahlari corbayi genelde corbacida yiyoruz keyifli oluyor ama simdi gicik ya nasilsa götürmez diye mecbur kahvalti hazirladim....
ay bu takmis mehmete de o mustafa degilmiydi:)))))) daha adini bilmiyor saskin:))
tatlı isteği için süt ve tarçınnnn çok iyi canımmm sütüne yada yoğurdunaaa katayyy gercekten miii benim de acayip morlaim bozuldu.emzirme bitince ancak dedi.oooo ne zaman baslayacam diye dusunuyordum bende.emziren arkadaslar ozel bise yapiyolarmi acaba?bide su tatli istegim ne olacak yaaa
durustum dimi hic guleceyim yoktu kiz yerken utanmiyozda buraya yazarkenmi utaniyim ( aslinda yazarkende utaniyorum oda ayri)
bugun cok oldu yarin telafi ederim INSALLAH
valla sekerim dogru söylüyor.benim bile emziresim var hic emzirmedigim 3 yasindaki kizimi:)) günde 500 kalori gidiyormus fazladan..borumu ya ne demek:))ayyy gercekten miii benim de acayip morlaim bozuldu.emzirme bitince ancak dedi.oooo ne zaman baslayacam diye dusunuyordum bende.emziren arkadaslar ozel bise yapiyolarmi acaba?bide su tatli istegim ne olacak yaaa
evett canımm menü bildirimi bende artıkkkkk gözümee batanlarıııı söylüyorummm canımmmm daa daha ciddi olayımmm o zaman bundan sonraaa tamammm gülmek yokk kızma var artıkDDD( ay ben mi ) sormaa kuzum sormaa yedim tulumbalarıı ama çok güzel di yaaaaaaa DDD benimki dee sohbet yemeğiydi sevap diye yedim zaten :)
buda tutmadıııı ama sende benimm bütün tesellilerimi bozuyorsunn lahmacunda da böyle yapmıdınnn :))))valla sekerim dogru söylüyor.benim bile emziresim var hic emzirmedigim 3 yasindaki kizimi:)) günde 500 kalori gidiyormus fazladan..borumu ya ne demek:))
karistirma sevai..sevapsa tek bir tane yeseydin alla alla..sen suna bogazimi tutamadim deseneDD
ay ne ayran gönüllüsün sen ya..hani mustafaya hayyrandin...bekarlikta böyle iste..bak ben hayran olabiliyormuyum baskasina..varsa yoksa gicik kocam..onada hayranligim kaldi sayilmazda neeeeeeeyseeeeeeeyok kızz fatihh sultan mehmettttttt :))))
he valla:))durustum dimi hic guleceyim yoktu kiz yerken utanmiyozda buraya yazarkenmi utaniyim ( aslinda yazarkende utaniyorum oda ayri)
bugun cok oldu yarin telafi ederim INSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?