80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

himm zor bir durum...zaten hep kendilerini hakli görürler..bu degismez kuraldir

ohoooo sende herkese pass veriyonnn hani beni alacakdınnn
senide alicam.seni gözdem yapicam...kocaman haremim olacak...benim sülümandan neyim eksik...kellik dersen var..boy kisaligi dersen var...erkeklik dersen var...coluk cocuk dersen var..bir haremim yok...:)

çoooooooook kötüsünnnnnnnnn :))) insan başda söylemezmi bende tulumbaları teker tekerr gizlerdim

ya bir dietisyen leblebiyi arkadaşıma kilo alması için söylemişti ama
tatlım yediğin ölçüüü önemliiiii durup durup yemiyorsun kiiiii ara öğünü onunlaa değerlendiriyorsunn ki oda ara öğünde yiyebileceğin kadar fazlası değil

yuk yuk ben mustafayııı olmadıııı mehmeti istiyommmmm allahımmm mehmetimm gözümün önünden gitmiyorrr

ok anladim yediklerimi gunluk yazacam buraya.insallah veririm yaa bugun ebe dediki sen simdi emziriyosun kilo veremezsin cok moralim bozuldu.soyle yaza hic olmazsa 70 lere dusebilsem yaa.
ben yaziim gunluk buraya sizde kizin banacunku cok yiyorum su ara zaten ben kendimi frenleyemiyorum birilerinin beni frenlemesi lagzim.

bence güzel canım ama meyvenin yanına sğt yoğurt vb protein al yağ olarak kalmaz
hem kuskus hem bulgur bi aradaolmamış

olamaış kamile hanım öğlen o kadar ekmek yenmez bi kere dur de o boğazına akşam makarnanın ne işi var be boşanda semerini ye

işte benim menüm

sabah: yarım poğaça
öğle: bir kase çorba, yoğurt, haşlanmıs tavuk
aksam: bir porsiyon sebze yemeği

hiç anlamıyorum bu diyet işinden nasıl olmuş bu günüm bilemedim :/
tamamm poğaça olmasa iyiydi ama arada meyve yoğurt falan ye akşam nasıl çıktın sen olmaz böle ölüm orucumu tutyon spor varmı peki

sabah: 3 dilim ekmek
birkac catal yumurta
birkac catal sosis

ara: yarim kase sütlac
ögle:2 elma
ara: yarim kase sütlac
aksam:1 dilim ekmek
2 dilim beyaz peynir
bir dilim salam
öğlen az elma olmamlış akşamda tembel çorba falan yapsan ya kolaya kaçmışın

ya o aradaki simit bozmuş sanki
ne o elma elma kızım doyurucu bişilerye olmaz böle

hem ekmek hem poğaça olmaz akşamdan sonra findüklar bademler şunları ayrı ayrı yeseydin ya hepini birlikte yemişin

hiç ekmek yok metabolizman hemen durmasın sonra bi anda böle kestiysen olmaz bence 1 dilim bari yeseydin

iyi gibi ama o tatlı çok geç bisatte değildir inş

kız bu şekerdenmi örnek alıyonuz noluyoruz tulumbalar falan o kötü örnek şuna uymayın bana uyun akşama kadar bi boy ekmek yiyin

aaa oda nerden çıktıııı sen ne bakıyonn onaa burdaki arkadaşlarrrr aksinee emziriyorum diyee rahat veriyorummm diyorlarrrr

dilara menulere sen bakican galiba yeni gorevin hayirli olsu ama biraz daha sert ol canim kusme yok sen kizarsan bidakine daha dikkatli oluruz ben bu menuyle cantayida hakkettim

gecmiste okudum sende tulumbalari goturmussun ama rekor bende

aaaaaaa benleşdii budaaaa fark ettin mi hiç birinee güzel yorum yazmamışsın bu arada menüüüünn kötü değillllll öğlenin ekmeği çok olmuş evettt akşam makarna yemeseydinn sorun yok benim bir gün ki ekmek hakkım 6 tek fazlalık makarna yani

Son düzenleyen: Moderatör:
hehe:)) yok benim gibi yapsinlar sütlaclar corbalar...seninkide birseymi:))) yok kiz ne tembelligi sabahlari corbayi genelde corbacida yiyoruz keyifli oluyor ama simdi gicik ya nasilsa götürmez diye mecbur kahvalti hazirladim....

yuk yuk ben mustafayııı olmadıııı mehmeti istiyommmmm allahımmm mehmetimm gözümün önünden gitmiyorrr
ay bu takmis mehmete de o mustafa degilmiydi:)))))) daha adini bilmiyor saskin:))

aaa oda nerden çıktıııı sen ne bakıyonn onaa burdaki arkadaşlarrrr aksinee emziriyorum diyee rahat veriyorummm diyorlarrrr

ayyy gercekten miii benim de acayip morlaim bozuldu.emzirme bitince ancak dedi.oooo ne zaman baslayacam diye dusunuyordum bende.emziren arkadaslar ozel bise yapiyolarmi acaba?bide su tatli istegim ne olacak yaaa

dilara menulere sen bakican galiba yeni gorevin hayirli olsu ama biraz daha sert ol canim kusme yok sen kizarsan bidakine daha dikkatli oluruz ben bu menuyle cantayida hakkettim

gecmiste okudum sende tulumbalari goturmussun ama rekor bende

evett canımm menü bildirimi bende artıkkkkk gözümee batanlarıııı söylüyorummm canımmmm daa daha ciddi olayımmm o zaman bundan sonraaa tamammm gülmek yokk kızma var artık DDD( ay ben mi ) sormaa kuzum sormaa yedim tulumbalarıı ama çok güzel di yaaaaaaa DDD benimki dee sohbet yemeğiydi sevap diye yedim zaten :)

durustum dimi hic guleceyim yoktu kiz yerken utanmiyozda buraya yazarkenmi utaniyim ( aslinda yazarkende utaniyorum oda ayri)
bugun cok oldu yarin telafi ederim INSALLAH

yok kızz fatihh sultan mehmettttttt :))))

ayyy gercekten miii benim de acayip morlaim bozuldu.emzirme bitince ancak dedi.oooo ne zaman baslayacam diye dusunuyordum bende.emziren arkadaslar ozel bise yapiyolarmi acaba?bide su tatli istegim ne olacak yaaa
tatlı isteği için süt ve tarçınnnn çok iyi canımmm sütüne yada yoğurdunaaa kat

durustum dimi hic guleceyim yoktu kiz yerken utanmiyozda buraya yazarkenmi utaniyim ( aslinda yazarkende utaniyorum oda ayri)

utaıyonuz dimi sizdeee bende çok utanıyorummm yaaa

valla sekerim dogru söylüyor.benim bile emziresim var hic emzirmedigim 3 yasindaki kizimi:)) günde 500 kalori gidiyormus fazladan..borumu ya ne demek:))

karistirma sevai..sevapsa tek bir tane yeseydin alla alla..sen suna bogazimi tutamadim deseneDD

buda tutmadıııı ama sende benimm bütün tesellilerimi bozuyorsunn lahmacunda da böyle yapmıdınnn :))))

yok kızz fatihh sultan mehmettttttt :))))
ay ne ayran gönüllüsün sen ya..hani mustafaya hayyrandin...bekarlikta böyle iste..bak ben hayran olabiliyormuyum baskasina..varsa yoksa gicik kocam..onada hayranligim kaldi sayilmazda neeeeeeeyseeeeeee

he valla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…