bence güzel canım ama meyvenin yanına sğt yoğurt vb protein al yağ olarak kalmaz
hem kuskus hem bulgur bi aradaolmamış
olamaış kamile hanım öğlen o kadar ekmek yenmez bi kere dur de o boğazına akşam makarnanın ne işi var be boşanda semerini ye
tamamm poğaça olmasa iyiydi ama arada meyve yoğurt falan ye akşam nasıl çıktın sen olmaz böle ölüm orucumu tutyon spor varmı peki
öğlen az elma olmamlış akşamda tembel çorba falan yapsan ya kolaya kaçmışın
ya o aradaki simit bozmuş sanki
ne o elma elma kızım doyurucu bişilerye olmaz böle
hem ekmek hem poğaça olmaz akşamdan sonra findüklar bademler şunları ayrı ayrı yeseydin ya hepini birlikte yemişin
hiç ekmek yok metabolizman hemen durmasın sonra bi anda böle kestiysen olmaz bence 1 dilim bari yeseydin
iyi gibi ama o tatlı çok geç bisatte değildir inş
kız bu şekerdenmi örnek alıyonuz noluyoruz tulumbalar falan o kötü örnek şuna uymayın bana uyun akşama kadar bi boy ekmek yiyin
:)))))) sen ölme emiiii bekarlığımın sultanlığını yaşayıpp bütün sultanlara aşık oluyorum işde :)ay ne ayran gönüllüsün sen ya..hani mustafaya hayyrandin...bekarlikta böyle iste..bak ben hayran olabiliyormuyum baskasina..varsa yoksa gicik kocam..onada hayranligim kaldi sayilmazda neeeeeeeyseeeeeee
he valla:))
ayyy gercekten miii benim de acayip morlaim bozuldu.emzirme bitince ancak dedi.oooo ne zaman baslayacam diye dusunuyordum bende.emziren arkadaslar ozel bise yapiyolarmi acaba?bide su tatli istegim ne olacak yaaa
buda tutmadıııı ama sende benimm bütün tesellilerimi bozuyorsunn lahmacunda da böyle yapmıdınnn :))))
tamam canim yarin allah izin verirse basliyorum deneyecem tarcini.tatlı isteği için süt ve tarçınnnn çok iyi canımmm sütüne yada yoğurdunaaa kat
hadi yaaa o zaman dikkat edersem avantaja cevirebilirim bu durumu yuppiiiiivalla sekerim dogru söylüyor.benim bile emziresim var hic emzirmedigim 3 yasindaki kizimi:)) günde 500 kalori gidiyormus fazladan..borumu ya ne demek:))
yaparim tabi sende yeme..sonrda sevapmisda...bunalimmista...birak bahaneleri daha sen geccecik kizsin gelinlik giycen..dikkat edeceksin kendine...himmm dost aci söyler..urfa yer:))) oh oh olsada yesek..sonunda kafaayi yedim gözümüz ayidin:)))
insan zamanla resmilesiyor degilmi( kiz ben önceden bebek gibi severdim onu sonradan sonraya anladimki ben hassaslastikca adam odunlasiyor:)))
ha sunu bileydin:))))))))))))))
at tabi sekerim havanida at..kilonuda at..
gülll tabiii öyle şeyler de düşünmeee o kadar çok yaşanmışlık varki gerideee bazennn canıma tak ediyorrr niye çekiyorum diyorummm evli bile değilimmm ayrıl gitsinnn ama hayatımaa giren yeni birii çokmu başka olacakkkk ilk günlerrrr canım cicim bir zaman sonraa hergün kavga gürültüüüü amaaa ya güzel anılarrrr onlarıı neden çöpe atayımmm neden onlardan olayım ki diyorummmm
kankammmm sanırımm o kötüü sıfat bana ait
akşam sekiz bucuk gibiydi cnm ....bence güzel canım ama meyvenin yanına sğt yoğurt vb protein al yağ olarak kalmaz
hem kuskus hem bulgur bi aradaolmamış
olamaış kamile hanım öğlen o kadar ekmek yenmez bi kere dur de o boğazına akşam makarnanın ne işi var be boşanda semerini ye
tamamm poğaça olmasa iyiydi ama arada meyve yoğurt falan ye akşam nasıl çıktın sen olmaz böle ölüm orucumu tutyon spor varmı peki
öğlen az elma olmamlış akşamda tembel çorba falan yapsan ya kolaya kaçmışın
ya o aradaki simit bozmuş sanki
ne o elma elma kızım doyurucu bişilerye olmaz böle
hem ekmek hem poğaça olmaz akşamdan sonra findüklar bademler şunları ayrı ayrı yeseydin ya hepini birlikte yemişin
hiç ekmek yok metabolizman hemen durmasın sonra bi anda böle kestiysen olmaz bence 1 dilim bari yeseydin
iyi gibi ama o tatlı çok geç bisatte değildir inş
kız bu şekerdenmi örnek alıyonuz noluyoruz tulumbalar falan o kötü örnek şuna uymayın bana uyun akşama kadar bi boy ekmek yiyin
çoooooooook kötüsünnnnnnnnn :))) insan başda söylemezmi bende tulumbaları teker tekerr gizlerdim
tatlım yediğin ölçüüü önemliiiii durup durup yemiyorsun kiiiii ara öğünü onunlaa değerlendiriyorsunn ki oda ara öğünde yiyebileceğin kadar fazlası değil
ol tabi ama elletme kendini:))) namusunu koru..göz falan kirpabilirsin ama...baktin yüz bulup yanina gelecek hemen ananin yanina kos baktin anan yok benim yanima kos..adam sana kosarken araya girerim bende nasiplenirim dermisiiiim..ay hic gülecegim yoktu kiz laf nerelere gidiyor ya....terbiyeni koruduktan sonra asikta olucan tabi neden olmasin:)):)))))) sen ölme emiiii bekarlığımın sultanlığını yaşayıpp bütün sultanlara aşık oluyorum işde :)
tamam canim yarin allah izin verirse basliyorum deneyecem tarcini.
hadi yaaa o zaman dikkat edersem avantaja cevirebilirim bu durumu yuppiiiii
rica ederim canımm benimm yarın ki mnenüyü daha dolu bekliyorummmmhum anladım çok teşekkür ederim :)
tövbe yarabbim evlenmeden çocuk yapma olayına döndüüü budaa oysaki bu lafımda virgüle de gerek yokdu ki yalnış anlaşılsınol tabi ama elletme kendini:))) namusunu koru..göz falan kirpabilirsin ama...baktin yüz bulup yanina gelecek hemen ananin yanina kos baktin anan yok benim yanima kos..adam sana kosarken araya girerim bende nasiplenirim dermisiiiim..ay hic gülecegim yoktu kiz laf nerelere gidiyor ya....terbiyeni koruduktan sonra asikta olucan tabi neden olmasin:))
ya avantaja dönderecen bu durumu..hadi bakalim hizli kilo vericek gibi duruyorsun
gercekler acidir.baklava tatlidir.öyleyse baklava gercek degildirinanmıyorummm acı gerçeklerii yüzümee tokat gibi çarptınnnnn seni hiç affetmeyeceğimDDD yok böyle kahkahalı küslükde orası da ayrııııı
ayy duygu cok yasa sen emi..herkesin mesajini alinti yapmissin.sadece en alta aksam sekizbucuk gibi yazmissin.simdi hangimiz üstümüze alalim bu cevabi:))))akşam sekiz bucuk gibiydi cnm ....
yok anam bosa söylüyoruz bu yiyici gibi duruyoracıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gercekler acidir.baklava tatlidir.öyleyse baklava gercek degildirD ama senin ve aleynanin yedigi tulumbalar bal gibide gercekti:)))
ayy duygu cok yasa sen emi..herkesin mesajini alinti yapmissin.sadece en alta aksam sekizbucuk gibi yazmissin.simdi hangimiz üstümüze alalim bu cevabi:))))
yok anam bosa söylüyoruz bu yiyici gibi duruyor
Evet canım ama sınırlı yedim tabiki bulgur yararlı birşey pirinç kilo aldırır ama bulgur okadar değil yinede tadımlık almak lazım tabaiki birde uzun zmandır yememiştim,Akşam sade salata yememin nedeni misafirlikteki yediklerim canm.Akşam slata ve yoğurt yedim sanırım dengelemiştir.valla kalbim sıkıştıı ne olurr birinizzz güzell haberlee gleinn ltfnnnnnnnn hadi tedaşımmmm ablammm toparlanma vaktiiiiiii çık bakalım bisiklete :)
kısırrr yedin hadiiii cnım benim keşkle yarım börek en kötü ihtimal 1 börek yeseydinnnn keşkee bir dahakinee öyle yapp tamam mı :) akşamı hiç beğenmedim salataa yemek değil ki öğün olarak yazmışsınnnn orayaaaa salata yediğin zaman en azından yanınaaa 1 parçaaaa et tavuk balık köfte fark etmez ve ayran koy ltfn
Canım ara öğünlerim var diyetisyen gündüz gezmesine gittiğinde öğlen ve ikindi ara öğün yok demişti oyüzden canım.Yoksa ara öğünlerimde var yaniara öpğünler yok anım sıkıntı olur senin için
sorma hep öleler benimkide öyleydi sabah
canım bence bildirimi yapmaya devam et ben iki haftadır düzenli yapmıyrm kilo falanda vermiyrm bence bırakma derim çünkü bıraktıkça gidiyo tecrübe konuşuyo
maşallah ama bana biraz az gibi geldi ya hele aralarda yok sıkıntı olmuyomu
evet dido pişmaniye bozmuş yoksa gayet iyiymiş canım
evet oluyo ama bizde çok fazla olmaya başladı bi kaç aydır bıktım bu durumdan dualarını bekliyrm
evet ağladıkça arkası gelişyo ben bide sulugöz oldum iyice bakalım neolcak nereye kadar bu ağlama furyası
nazar değdi yaaa hepimize ne güzel gidiyoduk dimi
sabahki ekmeği dağıtsaydın ya canım öğlede yok olmamış
Canım bende diyetisyenimin önerisini yazayım fikir edinmiş olursun.Gündüz gezmesine gittiğin zaman öğlen yemeği ve ikindi ara öğün yok gezmede ise bir tam bir tuzlu hakkın var dedi bana.Eğer istersen sende öyle yapabilirsinkızlarr yaaaaa saçma olacak biliyorumm amaa lütfen yarım edinnnnn şimdiiii kahvaltımı yaptımmm güzelceee saat 1 öğle yemeği vaktiiii misafirliğe gideceğimmm yerdeee mercimekli köfte salata tulumba varrrr öğlen yemek yiyeyim miii ordaa neler yiyeyim ne kadar yiyeyimmmmmmm lütfenn bana bir ölçü verinnnnnnnnnnnn
yaaaa bayılırım ben patetesli yumurtaya diyete başladığımdan beri yemiyorum sende gördükçe içim gidiyoooo kaldır onu bakiyimmm
bende her geldiğimde seni burada görmeyi özledimmmm
suyumu kirletmeeee:)) ya demi yaklaştı bizim kırmızı kartlarrrr gelsin ama artık ya o kadar gerginim kiii sorma gitsin gerçi sende kocişinle dargın olduğuna göre benden pek farklı değilsinnnn
evet evet kaptanımız takip edecek çok da iyi yapar eminimmmmmm
troid önmeli canım mutlaka baktır sonucunu söyle bize deee..
aha bak kırmızı kart etkilerriiiii
yoık yok paylaşımlara devam artık yazmamk girmemek yokkkk hııııııııı
öğle niye yok kız bu menüdee:)çayın yanına kadar süper gitmişsin aslındaaa
midem bozuk deeee benceeee
tebriklerrr ama seni burada daha sık görmek istiyoruz haberin olsunnn
okuyabiliyo canım malesef hatta üye olmaynlar bile okuyabiliyor ama sen o arkadaşının nickşini öğrenip editörlere haber verirsen üyeliği silinirrr
rica ederim canımm benimm yarın ki mnenüyü daha dolu bekliyorummmm
tövbe yarabbim evlenmeden çocuk yapma olayına döndüüü budaa oysaki bu lafımda virgüle de gerek yokdu ki yalnış anlaşılsıntamm anacımmm namusuma bağlı kalacammmm gösterecem ama elletmeyecem
Evet canım ama sınırlı yedim tabiki bulgur yararlı birşey pirinç kilo aldırır ama bulgur okadar değil yinede tadımlık almak lazım tabaiki birde uzun zmandır yememiştim,Akşam sade salata yememin nedeni misafirlikteki yediklerim canm.Akşam slata ve yoğurt yedim sanırım dengelemiştir.
Canım ara öğünlerim var diyetisyen gündüz gezmesine gittiğinde öğlen ve ikindi ara öğün yok demişti oyüzden canım.Yoksa ara öğünlerimde var yani
Canım bende diyetisyenimin önerisini yazayım fikir edinmiş olursun.Gündüz gezmesine gittiğin zaman öğlen yemeği ve ikindi ara öğün yok gezmede ise bir tam bir tuzlu hakkın var dedi bana.Eğer istersen sende öyle yapabilirsin
Canım bugün endokrine gittim ve kan tahlili oldum sonuçlar yarından sonra belli olucak ama bizim ev oraya uzak olduğu için cuma günü dışarda işim var ozmaan alıcam sonucu inşallh iyidir sonuçlarım.Birşey sorucam tiroit röntgeni felan istemedi sadece tahlil istedi onu sonuca göremi söyler canım röntgeni felan?:44:
niaşnlılıkk dönemişnde de mi olmaz kiii bak sonra çocuk aldatırsaa karışmamay bak bu cevabi sevdim..ama sen göstermede.sonra adini kötüye cikarirlar. cok merak eden nikahi basar bakarda ellerde:))))) tövbe tövbe..
DDDDDDDDDDD yinee yaş geldi gözümdenn nesin sen yaaa vallahii gel seninlee tek kişilik gösteri yapalım kızz türkiyeyi gezelim bende menejerin olayımmm :)
tamam canım benşm teşekkürrr ettimmm yarında misafirliğee gidecektimmmm uygulayayım bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?