80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ekmek miiiiiiii tulumbadan daha masum ekmek kamile

ay ne ayran gönüllüsün sen ya..hani mustafaya hayyrandin...bekarlikta böyle iste..bak ben hayran olabiliyormuyum baskasina..varsa yoksa gicik kocam..onada hayranligim kaldi sayilmazda neeeeeeeyseeeeeee

he valla:))
:)))))) sen ölme emiiii bekarlığımın sultanlığını yaşayıpp bütün sultanlara aşık oluyorum işde :)

ayyy gercekten miii benim de acayip morlaim bozuldu.emzirme bitince ancak dedi.oooo ne zaman baslayacam diye dusunuyordum bende.emziren arkadaslar ozel bise yapiyolarmi acaba?bide su tatli istegim ne olacak yaaa

aramiza hosgeldin tatli isteyin icin 1 kase yogurda 1 tatlu kasigi tarcin koy acayip tatli isteyini kesiyor

buda tutmadıııı ama sende benimm bütün tesellilerimi bozuyorsunn lahmacunda da böyle yapmıdınnn :))))

yaparim tabi sende yeme..sonrda sevapmisda...bunalimmista...birak bahaneleri daha sen geccecik kizsin gelinlik giycen..dikkat edeceksin kendine...himmm dost aci söyler..urfa yer:))) oh oh olsada yesek..sonunda kafaayi yedim gözümüz ayidin:)))

tatlı isteği için süt ve tarçınnnn çok iyi canımmm sütüne yada yoğurdunaaa kat
tamam canim yarin allah izin verirse basliyorum deneyecem tarcini.
valla sekerim dogru söylüyor.benim bile emziresim var hic emzirmedigim 3 yasindaki kizimi:)) günde 500 kalori gidiyormus fazladan..borumu ya ne demek:))
hadi yaaa o zaman dikkat edersem avantaja cevirebilirim bu durumu yuppiiiii

inanmıyorummm acı gerçeklerii yüzümee tokat gibi çarptınnnnn seni hiç affetmeyeceğim DDD yok böyle kahkahalı küslükde orası da ayrııııı

insan zamanla resmilesiyor degilmi( kiz ben önceden bebek gibi severdim onu sonradan sonraya anladimki ben hassaslastikca adam odunlasiyor:)))

ha sunu bileydin:))))))))))))))

at tabi sekerim havanida at..kilonuda at..

kankammmm sanırımm o kötüü sıfat bana ait

akşam sekiz bucuk gibiydi cnm ....

hum anladım çok teşekkür ederim :)

:)))))) sen ölme emiiii bekarlığımın sultanlığını yaşayıpp bütün sultanlara aşık oluyorum işde :)
ol tabi ama elletme kendini:))) namusunu koru..göz falan kirpabilirsin ama...baktin yüz bulup yanina gelecek hemen ananin yanina kos baktin anan yok benim yanima kos..adam sana kosarken araya girerim bende nasiplenirim dermisiiiim..ay hic gülecegim yoktu kiz laf nerelere gidiyor ya....terbiyeni koruduktan sonra asikta olucan tabi neden olmasin:))

tamam canim yarin allah izin verirse basliyorum deneyecem tarcini.

hadi yaaa o zaman dikkat edersem avantaja cevirebilirim bu durumu yuppiiiii

ya avantaja dönderecen bu durumu..hadi bakalim hizli kilo vericek gibi duruyorsun

hum anladım çok teşekkür ederim :)
rica ederim canımm benimm yarın ki mnenüyü daha dolu bekliyorummmm

tövbe yarabbim evlenmeden çocuk yapma olayına döndüüü budaa oysaki bu lafımda virgüle de gerek yokdu ki yalnış anlaşılsın tamm anacımmm namusuma bağlı kalacammmm gösterecem ama elletmeyecem

inanmıyorummm acı gerçeklerii yüzümee tokat gibi çarptınnnnn seni hiç affetmeyeceğim DDD yok böyle kahkahalı küslükde orası da ayrııııı
gercekler acidir.baklava tatlidir.öyleyse baklava gercek degildir D ama senin ve aleynanin yedigi tulumbalar bal gibide gercekti:)))
akşam sekiz bucuk gibiydi cnm ....
ayy duygu cok yasa sen emi..herkesin mesajini alinti yapmissin.sadece en alta aksam sekizbucuk gibi yazmissin.simdi hangimiz üstümüze alalim bu cevabi:))))

acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yok anam bosa söylüyoruz bu yiyici gibi duruyor

DDDDDDDDDDD yinee yaş geldi gözümdenn nesin sen yaaa vallahii gel seninlee tek kişilik gösteri yapalım kızz türkiyeyi gezelim bende menejerin olayımmm :)

Evet canım ama sınırlı yedim tabiki bulgur yararlı birşey pirinç kilo aldırır ama bulgur okadar değil yinede tadımlık almak lazım tabaiki birde uzun zmandır yememiştim,Akşam sade salata yememin nedeni misafirlikteki yediklerim canm.Akşam slata ve yoğurt yedim sanırım dengelemiştir.
Canım ara öğünlerim var diyetisyen gündüz gezmesine gittiğinde öğlen ve ikindi ara öğün yok demişti oyüzden canım.Yoksa ara öğünlerimde var yani
Canım bende diyetisyenimin önerisini yazayım fikir edinmiş olursun.Gündüz gezmesine gittiğin zaman öğlen yemeği ve ikindi ara öğün yok gezmede ise bir tam bir tuzlu hakkın var dedi bana.Eğer istersen sende öyle yapabilirsin

Canım bugün endokrine gittim ve kan tahlili oldum sonuçlar yarından sonra belli olucak ama bizim ev oraya uzak olduğu için cuma günü dışarda işim var ozmaan alıcam sonucu inşallh iyidir sonuçlarım.Birşey sorucam tiroit röntgeni felan istemedi sadece tahlil istedi onu sonuca göremi söyler canım röntgeni felan?:44:

ay bak bu cevabi sevdim..ama sen göstermede.sonra adini kötüye cikarirlar. cok merak eden nikahi basar bakarda ellerde:))))) tövbe tövbe..

tamam canım benşm teşekkürrr ettimmm yarında misafirliğee gidecektimmmm uygulayayım bunu

Bugünkü menüm:
Sabah bir bardak ılık az sirkeli su.Kahvaltı 1 dilim kepek ekmek,Maydonoz,Bir dilim peynir,Yumurta açık çay şekersiz.
Ara öğün:4 kayısı
Öğlen 6 kaşık tavuk yemeği,salata,yoğurt.
Ara öğün:bir elma 5 badem.
Akşam:2 kepçe çorba,bir dilim ekmek.salata.
Ara öğün:Bitki çayı,etiform

DDDDDDDDDDD yinee yaş geldi gözümdenn nesin sen yaaa vallahii gel seninlee tek kişilik gösteri yapalım kızz türkiyeyi gezelim bende menejerin olayımmm :)

neden olmasin..zaten tipiminden ata demirerden farki yok...ama yok senden bana menejer olmaz sen görürsün bir yakisikli hemencik asik olursun:))) benim randevular söylesmeler havaya:)))) önce senin asik oldugun sinirlerini aldiririz sonra yapariz gösteriyi:)))))

tamam canım benşm teşekkürrr ettimmm yarında misafirliğee gidecektimmmm uygulayayım bunu

Rica ederim canım birşeyi atlamışım tekrar yazayım gündüz gezmesinde öğlen yemeği ve ikindi ara öğün yok.Gezmede 1 tam tatlı bir tam tuzlu hakkın var.Akşam gezmesinde ise akşam yemeğinde ekmek yok.Gezmede ise 1 tam tatlı hakkın var akşam ara öğünü yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…