80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

niaşnlılıkk dönemişnde de mi olmaz kiii bak sonra çocuk aldatırsaa karışmam
ay bunun elletesimi var nedir..tabiki nisanliliktada olmaz..elleyemedi diye aldatacak adam zaten sana gerekmez kiz..birak o ayaklari sen..kesinlikle yasakliyorum sadece bakabilirsin..oda perde arkasindan:)))

tatlım gerçi diyetisyene gidiyorsun ama söylemeden yapamayacağımmm meyvelerin yanınaa süt koyman yararınaaa heleki çerez yerine koyman çok daha iyi onun dışında menğ gayet başarılı

spor yok malesef

Kızlar birşey sormak istiyorum stres hepimizde var illaki.Siz stresli olunca kilonuza etki yapıyormu yani yavaşlama yada kilo alımı oluyormu.Ben stresli olunca kendimi şişkin ve kilomda duraklama görüyorum napmam lazım.Diyetisyen bana stres yok desede elde olan birşey değilki bu.Sizler napıyorsunuz bu durum karşısında?:44:

hayırrrrrrrrrr o olmadan olmazz aşk benim için herşeyyyyyyyyy :) vallahi bak çok ciddiyim tam bir aşk adamıyım ben aşka aşık biriyimmmm

ooo süperr yaaa ben daha iyi dengelerimm kendimiii bu aralar bayağı misafirliğe gider oldum daaaa çok çok çok tşk

ay bunun elletesimi var nedir..tabiki nisanliliktada olmaz..elleyemedi diye aldatacak adam zaten sana gerekmez kiz..birak o ayaklari sen..kesinlikle yasakliyorum sadece bakabilirsin..oda perde arkasindan:)))

bakkkk şimdi hiç birşey olmasınnn nişanlılıkda gösterme yetkim olsun evlilişkdeee olan oluyo zaten allahımm durmuş ne konuşuyozz biri okusa ciddiye alırr yaa

kizlar ben kacarim..yarin görüsürüz.hepinize iyi geceler.öpüldünüz..
nereyee yaaaaaaaaaaaaaa

melisaa çayı iç canımmm hemm sakinleştiriyo hem yağ yakıyoooooo papatya da olur ama benim favorim melisa(oğul otu)

bu günkü menüm
sabah 2dilim ekmek arası domates yağsız peynirli tost açık çay
ara 1 portakal 1 fincan yeşil çay içine bi çay kaşığı bal koydum
öğlen bol yeşillikli patates salatası 6 çatal kadar
ara yok öğlen biraz geç yedim
akşam küçük bir kase domates çorbası
5 inegöl köfte ızgara 1dilim ekmek salata su
eşimin zoruyla bir çatal ekmek tatlısı
ara küçük bir kase kadar mısır light kola
spor 30 dk koşu bandı vede 3 saatlik ev temizliği oda spordan syılır demi
tam dayaklığım demi eşimle fetih 1453 filmini izlemeye sinemaya gittik son ara orda oldu en azından kolayı içmemeliydim ya çook pimanım:18::18:

Son düzenleme:
tatlım gerçi diyetisyene gidiyorsun ama söylemeden yapamayacağımmm meyvelerin yanınaa süt koyman yararınaaa heleki çerez yerine koyman çok daha iyi onun dışında menğ gayet başarılı

Canım akşam ara öğünde hergün süt ve etiform var 2 tane evde süt kalmamıştı bitki çayı içtim bende

Birşey değil canım nedemek inşallah faydalı olabilirim

günaydınlar millet nasılsınız bakalım iyi bir güe inş başlayalım çok dua ettim tatil olsun die ama olmadı sağlık olsun dimi ya

günaydınlar
maşallah dün gece yazmışınız da yazmışınız
tulumbalar pilavlar pohaçalar da dökülmüş saçılmış.
böyle yemeye devam edersek çok güzel kilolar alacağız eminim.
kendinize gelin artık.
bu hafta da liste berbat olmasın.
ben adet döneminde olduğum için kilo vermeyebilirim ama kaçamak yapmıyorum sadece öğünler biraz fazla gidiyor.
yazayım hemen.
2.kaptanım görür belki:))

sabah:2 dilim mısır ekmek+1 kk krem peynir+çay
ara:1 incir+yeşil çay
öğle:1 kase çorba+2 kadınbudu köfte+6 kaşık kadar sade spagetti
ara:1 portakal+1 hurma+bitki çayı
akşam:1 kase yoğurt çorba+1 tabak yumurtalı ıspanak+4 kaşık kadar ince bulgurdan salata+1 dilim ekmek
ara:adaçayı
su 2.5 lt.

günaydınnnn MELEĞİM menü güzel beğendimm ben meyve yanına süt olsaydı daha iyi olurdu amaaa

günaydın arkadaşlarrr

dünkü menüm;

sabah 1 dilim ekmek küçük bi parça peynir salatalık
ara yok
öğlen 2 kase mercümek çorbası 1 dilim ekmek
ara 1küçük portakal 8 tane badem
akşam 1kase çorba yarım dilim ekmek (yemek yapmaya üşendimde)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…