ay bunun elletesimi var nedir..tabiki nisanliliktada olmaz..elleyemedi diye aldatacak adam zaten sana gerekmez kiz..birak o ayaklari sen..kesinlikle yasakliyorum sadece bakabilirsin..oda perde arkasindan:)))niaşnlılıkk dönemişnde de mi olmaz kiii bak sonra çocuk aldatırsaa karışmam
Bugünkü menüm:
Sabah bir bardak ılık az sirkeli su.Kahvaltı 1 dilim kepek ekmek,Maydonoz,Bir dilim peynir,Yumurta açık çay şekersiz.
Ara öğün:4 kayısı
Öğlen 6 kaşık tavuk yemeği,salata,yoğurt.
Ara öğün:bir elma 5 badem.
Akşam:2 kepçe çorba,bir dilim ekmek.salata.
Ara öğün:Bitki çayı,etiform
bence güzel canım ama meyvenin yanına sğt yoğurt vb protein al yağ olarak kalmaz
hem kuskus hem bulgur bi aradaolmamış
olamaış kamile hanım öğlen o kadar ekmek yenmez bi kere dur de o boğazına akşam makarnanın ne işi var be boşanda semerini ye
tamamm poğaça olmasa iyiydi ama arada meyve yoğurt falan ye akşam nasıl çıktın sen olmaz böle ölüm orucumu tutyon spor varmı peki
öğlen az elma olmamlış akşamda tembel çorba falan yapsan ya kolaya kaçmışın
ya o aradaki simit bozmuş sanki
ne o elma elma kızım doyurucu bişilerye olmaz böle
hem ekmek hem poğaça olmaz akşamdan sonra findüklar bademler şunları ayrı ayrı yeseydin ya hepini birlikte yemişin
hiç ekmek yok metabolizman hemen durmasın sonra bi anda böle kestiysen olmaz bence 1 dilim bari yeseydin
iyi gibi ama o tatlı çok geç bisatte değildir inş
kız bu şekerdenmi örnek alıyonuz noluyoruz tulumbalar falan o kötü örnek şuna uymayın bana uyun akşama kadar bi boy ekmek yiyin
hayırrrrrrrrrr o olmadan olmazz aşk benim için herşeyyyyyyyyy :) vallahi bak çok ciddiyim tam bir aşk adamıyım ben aşka aşık biriyimmmmneden olmasin..zaten tipiminden ata demirerden farki yok...ama yok senden bana menejer olmaz sen görürsün bir yakisikli hemencik asik olursun:))) benim randevular söylesmeler havaya:)))) önce senin asik oldugun sinirlerini aldiririz sonra yapariz gösteriyi:)))))
ooo süperr yaaa ben daha iyi dengelerimm kendimiii bu aralar bayağı misafirliğe gider oldum daaaa çok çok çok tşkRica ederim canım birşeyi atlamışım tekrar yazayım gündüz gezmesinde öğlen yemeği ve ikindi ara öğün yok.Gezmede 1 tam tatlı bir tam tuzlu hakkın var.Akşam gezmesinde ise akşam yemeğinde ekmek yok.Gezmede ise 1 tam tatlı hakkın var akşam ara öğünü yok.
ay bunun elletesimi var nedir..tabiki nisanliliktada olmaz..elleyemedi diye aldatacak adam zaten sana gerekmez kiz..birak o ayaklari sen..kesinlikle yasakliyorum sadece bakabilirsin..oda perde arkasindan:)))
nereyee yaaaaaaaaaaaaaakizlar ben kacarim..yarin görüsürüz.hepinize iyi geceler.öpüldünüz..
Kızlar birşey sormak istiyorum stres hepimizde var illaki.Siz stresli olunca kilonuza etki yapıyormu yani yavaşlama yada kilo alımı oluyormu.Ben stresli olunca kendimi şişkin ve kilomda duraklama görüyorum napmam lazım.Diyetisyen bana stres yok desede elde olan birşey değilki bu.Sizler napıyorsunuz bu durum karşısında?:44:
tatlım gerçi diyetisyene gidiyorsun ama söylemeden yapamayacağımmm meyvelerin yanınaa süt koyman yararınaaa heleki çerez yerine koyman çok daha iyi onun dışında menğ gayet başarılı
hayırrrrrrrrrr o olmadan olmazz aşk benim için herşeyyyyyyyyy :) vallahi bak çok ciddiyim tam bir aşk adamıyım ben aşka aşık biriyimmmm
ooo süperr yaaa ben daha iyi dengelerimm kendimiii bu aralar bayağı misafirliğe gider oldum daaaa çok çok çok tşk
bakkkk şimdi hiç birşey olmasınnn nişanlılıkda gösterme yetkim olsun evlilişkdeee olan oluyo zatenallahımm durmuş ne konuşuyozz biri okusa ciddiye alırr yaa
nereyee yaaaaaaaaaaaaaa
melisaa çayı iç canımmm hemm sakinleştiriyo hem yağ yakıyoooooo papatya da olur ama benim favorim melisa(oğul otu)
günaydınnnn MELEĞİM menü güzel beğendimm ben meyve yanına süt olsaydı daha iyi olurdu amaaagünaydınlar
maşallah dün gece yazmışınız da yazmışınız
tulumbalar pilavlar pohaçalar da dökülmüş saçılmış.
böyle yemeye devam edersek çok güzel kilolar alacağız eminim.
kendinize gelin artık.
bu hafta da liste berbat olmasın.
ben adet döneminde olduğum için kilo vermeyebilirim ama kaçamak yapmıyorum sadece öğünler
yazayım hemen.
2.kaptanım görür belki:))
sabah:2 dilim mısır ekmek+1 kk krem peynir+çay
ara:1 incir+yeşil çay
öğle:1 kase çorba+2 kadınbudu köfte+6 kaşık kadar sade spagetti
ara:1 portakal+1 hurma+bitki çayı
akşam:1 kase yoğurt çorba+1 tabak yumurtalı ıspanak+4 kaşık kadar ince bulgurdan salata+1 dilim ekmek
ara:adaçayı
su 2.5 lt.
günaydın sabahlarımın sultaanııııııı bendee okula giderken çok dua ederdim :)))günaydınlar millet nasılsınız bakalım iyi bir güe inş başlayalım çok dua ettim tatil olsun die ama olmadı sağlık olsun dimi ya
günaydınnnnnn canlarım ciğerlerimmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?