80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama oldumu şimdiiii canımcımmm sen bi bak bakayım olmuş gibi duruyomuuu kahvaltı az ara yok öğlen sadece ekmek grubu akşam aynı şekilde hemde azzzz cıkssssss ama sebze çorbasıysa eğerr öğleni kurtarıyon hadi :)

olmadı tabikide canım benim ama iş yerinde yemek seçme gibi bi şansım yok öğlenleri kızartma vardı mecburen sadece çorba içmek zorunda kaldım.
sabahlarıda işlerimiz çok yoğun oluyo ara yapamıyorum zaten hiç acıkmıyorumda. akşamda aslında pırasa yapçaktım bi tencereye baktım bi pırasaya çorba yemek kolayıma geldi çok üşengeç oldum çokkk :106:

kızlar günaydın elma şekerim ve diğer kpss ciler yeni bi konu açtım sizde bakın belki işinize yarar
hadi yaaaaa link atsana canım benimmmmmmmm orayada geleyim bennnn

hımmm anladım canım iş hyerinde meyve sütttt olmaz belki ama yanına 15 tane leblebi al arada atarsın ağzınaaa zatenn öneli olan acıkmadann yemekkk o hissi hiççç yaşamamak şimdi canın istemezzzz diyetin ilk günleriii böyle olur ama sonra vücut pes ederrrr abur cuburaa yönelirsinnnnn

haklısın cnm söz dikkat edicem teşekkür ederim

günaydınlar millet nasılsınız bakalım iyi bir güe inş başlayalım çok dua ettim tatil olsun die ama olmadı sağlık olsun dimi ya
kamilecim nasilsin bu gün..moralin biraz daha düzeldimi...bizde durumlar ayni ama herif acayip grip oldu...sabaha kadar öznur dedi durdu sabah hasta hasta ise gitti..ama surat ayni asik asik...sabaha kadar öznur suuuuuuu öznur yorgan öznur ilaaaaaaaaaaaac derken iyiydi..ay deli edecek beni ya...adam günaydin demekten aciz..sanki kendini silah zoruyla koymuslar benim yatagima...:))) ama ise giderken resmi dairelere ugra sigorta isini hallet demeyide ihmal etmedi.... ay kiz cüzdaninida unutmus.bu adam aksama kadar ne yiyecek...sabah kahvaltida yapmadi..bir yandanda yüregim dayanmiyor..salakmiyim ne:)))

günaydın cnm okuyunca yorum yapmadan duramadım.

anlamıyorum artık ben erkekleri bizi ne olarak görüyolar bilmiyorum ki ben neler çektim zamanında
allahım deli olucam ya sabahları işe geç kalmasın diye uyandırırdım dövmekten beter ederdi ertesi gün gene uyandırırdım hasta olur başında beklerdim ben hasta olunca yinemi hastasın derdi allahıma şükür kurtuldumm

ah canim ya..gercektende öyle..ben hasta olsam birsey isteyemiyorum..nasilsa yapmayacak biliyorum..bosuna gerginlik olmasin diye sessiz sessiz sokarim kafami yorganima...o hasta oldumu ay ay bitirir beni..ah of lari nazlari..birde hamile gibi aserer....cani olmadik seyler ister...hic unutamiorum hamiledim...bizim ev 3c katli tripleks gibi birsey.orta katta yatiyorum..bir susadim gecenin bir vakti icim yaniyor.o siralar esim gec gelirdi yataga...sesine ve sususluguma uyandim..cok susadim canim bir bardak su getirsene dedim..ay bir söylendi bir söylendi..neymis ben hamileligimi bahane edip ona is yaptirmak istiyormusum...cok zoruma gitmisti..kalktim o koca gövdemle öfkele asagi iniyordumki ayagim kaydi düstüm...oldugum yerde aglamaya basladim...adam sese geldi bana bakti ne dedi biliyormusun..numara yapma...
bazi seyler hic unutulmuyor...ben bu evliligimde cok seyi unutamadim....kimbilir belki bir gün bende...belki ...kimbilir....belki.............

of ya dertlendim gene...millet dertlenince icesi gelir benim yiyesim geliyor...acilen senleniyoruz .dert yok mutluluk var huzur var..koca yok huzur var:)))) dur bir cay alip geleyim...yoksa cukulatalara dalacagim 5 dakkaya kadar:)))

senle birlikte 9 sene önceye gittim bugün hamile olduğumda tam mevsiminde canım dut çekti 1 hafta dilimden düşmedi ama almadı. 9 aylık hamileydim çıkıp alamadım da oyyy oy negünlerdi.
çok taviz verme canım benim nekadar çok taviz verirsen okadar tepene çıkar ben boşandıktan sonrada 2 yıl eşimle oturmak zorunda kaldım ama hergün ağlattım onu bana yaptıklarının hepsini ödettim :112: sıkma canını inan değmez sonra çok pişlman oluyolarda iş işten geçiyo

of ya dertlendim gene...millet dertlenince icesi gelir benim yiyesim geliyor...acilen senleniyoruz .dert yok mutluluk var huzur var..koca yok huzur var:)))) dur bir cay alip geleyim...yoksa cukulatalara dalacagim 5 dakkaya kadar:)))

yemek yokkkkkk kalk dans et hopla zıpla zayıflıcaz zayıflıcaz ki daha çok delircekler
böle innnnnncecik olcaz :)))

daha iyiyim canım dün gece biraz konuştuk sinirlenince ne dediğimi bilmiyrm dedi beni o zamanlar ciddiye alma dedi bende çok ağır konuşuyon dedim sonra iyi bi zamanımda beni uyar pişman oluyorm ama gururmu nedir bilmiyrm ama gelemiyrm yanına dedi bakalım birbirimize düzgün davranmaya çalışacağımıza söz verdik ama ne kadar sürer bilmiyrm biz birbirimiz çok severek evlenmiştik bu hale nasıl geldiğimizi o da bende anlayamıyrz iki taraftada gurur olunca işler zorlaşıyr ama dua ediyrm inş düzelir diye bizim bebekten sonra bu oldu çok ilgi bekliyo bende yetişemyrm bide kız konusunda ben çok hassasım ona karşı çıkınca inatlaşıyo işte yanlışta olsa devam ediyo müdahale etmedende ben duramıyrm ama frenlemeye çalışcaz kendimizi inş düzelecez diyrm

onu cok pisman ettigim günlerde oldu..terkettim cekemiyorum artik dedim..benimki sadece karikoca anlasmazligi olmadi malesef birde cocuk mevzularimiz vardi..sözün kisasi haftalarca annemin babamin yaninda agladigi oldu..ben ettim hatami anladim diye..bir ay sonra affettim onu..herseyin cok güzel olacagi vaatleri ve birtürlü bitmeyen sevgim malesef bu yuvaya geri cekti beni..elbette eskisi kadar kötü degil hersey..ama bana vaadedilen gibide olamadi...
kacyil evli kaldin cocugun varmi

bunlar asilamayacak konular degil canim..ama bir evlilikte saaygi bitmisse hersey bitmistir..kuru kuruya sevgi yetmiyor malesef...ve ben sunu ögrendim: evlilikte gurur olmaz. komsulukta arkadaslikta iste heryerde olur ama evlilikte olmaz..yoksa yürümüyor sende gurur onda gurur ...zor....ama zamanla asilacak seyler bunlar..yeterki saygiyi kaybetmeyin..

yemek yokkkkkk kalk dans et hopla zıpla zayıflıcaz zayıflıcaz ki daha çok delircekler
böle innnnnncecik olcaz :)))
cayi iciyorum ama aradada ceviz büyüklügünde findiikli cukulata gitti valla..yok böyle olmayacak..ben kilo verene kadar bu adamla hic tartismasam daha iyi:))) ya kafaya takma diyorlar..varmi bunun bir formülü..yani icini yiyen bir sikintiyi hic yokmus gibi unutup yasamanin bir formülü varmi?

bende çok sevdim canım deli oluyodum onun için 5 yıl evli kaldım 2 yılda boşandıktan sonra birlikte yaşadım elimden gelen herşeyi yaptım onun için ama olmadı 9 yaşında bi kızım var.

bende çok sevdim canım deli oluyodum onun için 5 yıl evli kaldım 2 yılda boşandıktan sonra birlikte yaşadım elimden gelen herşeyi yaptım onun için ama olmadı 9 yaşında bi kızım var.
allah bagislasin..kizinla yasarsin iste..zor olmadimi bosandiktan sonra ayni evde yasamak? bitmis bitmistir..adi bitmis olupta kendi bitememis bir evlilik sana zor durumlar yasatmis olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…