80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pek anlamam otelcilikten ama teknik servis elektirik falan degilmi:))) o isler genelde erkek iside:)) rezervasyon olsaydin fiyat falan sorardim yaza ölmez sag kalirsak gelmeye niyetimiz var antalyaya...

olsun sen yinede gel canım benim ayarlarız arkadaşlara söylerim istersen ama erken rezervasyon yap bence baya uygun oluyo fiyat ozaman.

teknikservisteyim evet canımda ben elemanları yönlendiriyorum şu odada arıza var falan diye hemde teknik dosyaları tutuyorum sekreter gibi bişi işte

ahaaaaaaaaa simdi anladim..hangi otel..internetten bir bakayim herifinde hosuna giderse simdiden 10 -15 günlük rezervasyon yapalim o zaman..bak ben gelirsem:
1.7-21.8 tarihleri arasinda gelirim.okullar o zaman tatil oluyor cünkü..mesela agustosun ilk iki haftasi cok uygun..fiyatlar nasil olur.cift kisilik..cocuklari annemlere birakiriz..basbasa sorunsuz iki hafta fena olmaz...ucak bileti falan olmayacak..biz arabayla geliriz..dogrudan otele..otel kac yildizli bu arada..ay ne cok soracak seyim varmis sana ya:))))
koca derdinden basladik sohpete kocayla tatil planlariyla devam ediyoruz ne dengesiz kadinim ben ya:))

ama sen otelin adini direkt yazma..nolur nolmaz..özelden yaz:))

bende tam onu dicektim otelin adını aratırlar googleden sonra çıkar benim yazılar zaten bi meraklı çalışanlar şu mesajlarım 50 olsunda yazayım canım benim.

yanlız ben nekadar yardımcı olsamda direk otelden rezervasyon yapınca daha pağlı oluyo tur şirketiyle yapsan acaip indirimler var şuan 5 yıldızlı otel 2 tane var yazarım adını hangini beğenirsen bakarsın..

işler çok yoğun bakamıyorum sürekli geç oldu biraz idare et

tahmin ettim canim sorun degil islerine bak sen..arada haberlesiriz..sakincasi turun adini alayim bari..su krolmayasicaya süpriz yapayim...yok yaza kadar bosanirsakta ablami alirim yanima. yoo daha iyi fikrim var babamla annemii göndeririz..ne güzel süpriz olur:))

oyyy kıyamam :) boşanmayın canım benim düzelsin herşey istediğin gibi olsun mutlu ol çoooookkkk tıka kulaklarını duyma bişey şarkı söyle baktın suratı asık al bi elma bişey yokmuş gibi otur elma ye ben çok yaptım :)

ETS tur canım bak ordan otellere ben sana otelin adını yazarım birazsonra 50 olcak az kaldı :)

oy oy kulaklarimi tikaya tikayi tansiyona düstüm zaten:)) kiz nasil anliyorsun kac mesaj attigini

günaydınnnn MELEĞİM menü güzel beğendimm ben meyve yanına süt olsaydı daha iyi olurdu amaaa
teşekkür ederim şekercim.

of ya dertlendim gene...millet dertlenince icesi gelir benim yiyesim geliyor...acilen senleniyoruz .dert yok mutluluk var huzur var..koca yok huzur var:)))) dur bir cay alip geleyim...yoksa cukulatalara dalacagim 5 dakkaya kadar:)))
öznurcum yeme bitanem o çikolalaları.kocalara inat zayıflayacağız.benimki de duruyo duruyo hani nerenden belli zayıfladığın diyo.bacakların aynı duruyo diyo.çok canımı sıkıyo.sinirimden senin gibi çikolatalara dalasım geliyor.

hepsi aynı bu erkeklerin ya.hele bebekten sonra bi bocalama dönemi oluyor illa.düzelir tabiki canım zamanla.ama ufak tefek atışmalar da evliliğin tuzu biberi.

kizlar beni de araniza alin .bende yaza kadar vermek istiyorum.dügünüz var akrabimizin .acil yardim
hoşgeldin canım.kendini tanıtırsan ve paylaşımlarda bulunursan aramıza katılarak güzel kilolar verebilrisin.

siz yine gece toplaşıp makara yapacaksınız heralde:))
sabahtan beri işyerinde çok yoğunum.dışarıya gittim geldim kimsecikler yok.
bugün yoğunluktan ara öğünler de gitti.akşama ne yerim bilmiyorum valla kendimden korkuyorum.başarılı bir akşam yemeyi umuyorum ama bakalım kısmet

geckaldin umutcum gitti bile kücük ceviz büyüklügünde icinde tüm findik olan cukulata..ama cok sükür onla kaldim..ya bugün kirmizi kart gördüm...yoksa dayanirdimda demekki bünye malum zaman sinyali vermis:))))

sabah: 3 dilim beyaz ekmek
4 zeytin
bir tüm motzeralla (100 gr yaklasim 200 kalori)

ara:bir kücük ceviz büyüklügünde findikli cukulata

ögle:2 kuru kayisi bir kuru incir( ayiptir söylemesi büyük tuvalete cikamiyorumda..

ara: yok

aksam:
3 köfte
3-5 kasik bulgur pilavi
1 bardak ayran

nasil ama cukulatayi saymasak hicte fena degilim bu gün ha ne dersiniz:))

kızlarr yaa yeni bir nevresim takımı diktirdimmmm bideee kalın perde dikdirdim aynı kumaşdannnn çokkk güzel olduu odam çiçek bahçesi gibi bakmaya doyamıyorummmmmmmmmmm
bende çeyizlik zannettim bizimki almışta sermiş bile odasınaaa:)
elma diyeti nasıl bişi yaa yapan varmı ben yapımmi nasıl oluyo bakalım hem meyve sütüde çoğaltıyo
bence uygun bi diyet değil canım hiç başlama derim bnennn
katılıyorummmmmmmm
kimse yorum yapmamış
ben yapmıştım o akşammmmm sen okumamışsınnnnnn
önce sonuçlara bakıyolar yüksek çıkarsa istiyolar yani bana ööle yaptılarrr işalllah düşşük çıkar bu ilaç ömür boyu kullanılıyo maleseffff
stresi duymamıştım biliyomusun benim işim çok stresli demek başka bi işim olsa daha rahat zayıflardım:44::44:
kizlar beni de araniza alin .bende yaza kadar vermek istiyorum.dügünüz var akrabimizin .acil yardim

hoşgeldinnnnnn

maşalllah diyorum sizeeee geçmişi okumaktan gözlerim şaşı oldu akşam burada olamadığıma üzüldümmmmm mart ayı nöbetleri çıktı 10 tane nöbetim var cümlemize hayırılllııııı olsunnnnn ama ondan sonra hiçççççççççççç nöbetim olmayacak kızlarrrr çok mutlu olucammm

hürremcilerrrrr bugün bizim günümüzzzz

bencede iyi gitmişsin wallla yok bu hafta herkes vermiş olacak ben inanıyorummmm

iremcim bende start verdi az önce kirmizikart durumlari..sende basladimi...ayni gidiyoruz ya o sebeple :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…