80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bencede iyi gitmişsin wallla yok bu hafta herkes vermiş olacak ben inanıyorummmm
valla kaptanim eger tarti bozuk degilse bende 200 gr gitmis..ay iki haftadir hep artidaydim ya bu 200 gr bana 20 kilo gibi geldi valla..pek sevindim:)) yaza incecik olucak inceciiiik:) bugün calisda ilede konustum otel rezervasyonlarina falan baktimda acayip gaza geldim..gelecekte bir gün gelecek demi ama:))

iremcim bende start verdi az önce kirmizikart durumlari..sende basladimi...ayni gidiyoruz ya o sebeple :))
ya yok canım bende yaaaaa stres oluyorum hiç bişey belli değil o gelmiyo stres oluyorum stres oluyorum kırmızı kart gelmiyo işteeeee
nerelere baktın atsana bana da özeldennn bende bakayım bi gerçi ben gidemem ama olsun az bakınayımmm:) antalyada olursan bana da gelirsin kıssss

Selam kızlar nasıl gidiyorrrr

Ben bugün feci yoruldum ama iyi spor yapmış oldum :))))

Canım yaaa naptın ... Dilaradan sonra sende 5 tulumbayla çıktın karşımıza afiyet bal şeker olsun ne diyelim :))

Brovoooooo canım benim okadarcık çikolatadan birşeycik olmaz :)))

antalyada kesin olurum..orasii icin geliyoruz zaten...ama söyle iki haftasini bir otelde basbasa gecirelim istiyorum...bakalim iste..biryandanda diyorumki otele verecegim parayla diklestirme operasyonuda yaptirabilirim ama ne bileyim iste tatil daha cazip geliyor...etc tur var orada bir oteli cok begendim..bizim balayi otelimizi animsatiyor..ah genclik ay...gecen 6 yik degilde 60 yil gibi ya(

etc tur dan girdim otellere..orada corellami ne öyle bir otel var..dur bakayim yazarim hemen

bu arada benim tartı yanlış değilse bende de değişiklikler varrrr:)))
insallah olumlu degisikliktir:))

ay ne güzel cok hareket oldugu gün kendimi cok iyi hissediyorum ben ya..bedenim yoruldukca ruhum dinleniyor sapikmiyim neyim:))))

Canım küçük bir tavsiyede bulunayım geçen yıl biz gitmiştik çok memnun kalmıştık QUEEN ELIZABETH otelin adı incele bir istersen
hemen bakiyorum..parayi basinca cok yer var memnun kalacagimiz.ama hani birazda uygun olsa iyi olur kanaatindeyim..dur birde o otele bakayim..antalyadami

irem buldum oteli ama 10 dakikada bir mesaj atabildigimiz icin bekleyecegiz caresiz:))

buldum canım ben buldum süper görünüyooooo ya ben bööle tatilllere gitmek istiyorum ama benim kociş uykuyu çok seviyo eminim gider bööle bi yerde bile uyur bende sinir olurum o kadar para veriyoz kalk yatmaya mı geldik derimmm kesinnnn

ayni oteldenmi bahsediyoruz acaba:44: valla benimkide uykucu.. balayimizda kaldik otelde(hahaha ne komik laf oldu en son..ilk ve son demeliydim aslinda..)adam uykudan baska birsey bilmedi ya..bende gezmek tozmak istiyordum..bana sen git gez ben yatacagim demezmi..aslinda o zamanlardan belliydi adaminda biraz agaclik oldugu ama yesili severim iste:))) ama bu yesermeyen cinsten cikti..bendekide sans yani:))) cornella

Kızlar aklıma bi fikir geldi Aynı otele rezervasyon yaptıralım onlar uyusunlar biz hep birlikte takılalım nasıl ama :)))

Kızlar aklıma bi fikir geldi Aynı otele rezervasyon yaptıralım onlar uyusunlar biz hep birlikte takılalım nasıl ama :)))
ay süper fikir..kizlar ben ciddiye aliyorum bu teklifi ona göre..ay ay okeyde oynariz denize karsi geeeeeeeeeeel geeeeeeeel rüzgar esince yeeeeeeeeeeeel yeeeeeeeeel

kizlar biriki saatligine kaciyorum ..kaynanamin yanina gitmem gerek.patron emri verdi yatti..gideyimde emirlerini yerine getireyim tün gece uyuyamayasicanin:)))

ay süper fikir..kizlar ben ciddiye aliyorum bu teklifi ona göre..ay ay okeyde oynariz denize karsi geeeeeeeeeeel geeeeeeeel rüzgar esince yeeeeeeeeeeeel yeeeeeeeeel

Valla neden olmasın tarihlerimiz uyarsa...Bizde rezervasyon yaptırcaz bir türlü arkadaş bulamadık kendimize tek ikimiz gidince çoook sıkıcı oluyo da :)))

bencede çikolata olmasa gerçekten güzel

kizlar biriki saatligine kaciyorum ..kaynanamin yanina gitmem gerek.patron emri verdi yatti..gideyimde emirlerini yerine getireyim tün gece uyuyamayasicanin:)))

hay gözün kör olmasın güldürdün beni akşam akşam benimki uymadımı benide uyutmamak istiyo tabi çalışmaya başlayınca yapamıyo ama önceden gitme yanımda durderdi

kızlar gecmişe bakamıyorum eşim yanımda hemn menümü yazıp cıkıcam

sabah 1 tane incir

kahvaltı 1 dilim kepek ekmeyi 1 dilim peynir 1 badak yeşil cay

öyle komsudaydım 1 tane peynirli gül böreyi 2 tane kuru patlıcan dolması 1 tane ıspanaklı kek yemesem ayıp olurdu

akşam 1 tabak dolusu ıspanak 1 kase yogurt yarım tabakda patates yemeyi

yeşil cay yanına hiç bişi yemedimmm

Son düzenleme:

sorma canım ya bugun telafi edebilmişimdir İNŞALLAH

Bugünkü menüm: Sabah 1 dilim kepekli ekmek, 2 3 dilim domates, 1 dilim peynir, yumurta,açık çay.
Ara öğün: 3 kayısı
Öğlen 6 kaşık ıspanak yoğurt bir dilim ekmek.
Ara öğün: 3 tane tuzlu çubuk
Akşam ıspanak yoğurt 2 kepçe mercimek çorba
Ara öğünde de meyva ve bir bardak süt içmeyi düşünüyorum.
Koşu bandı:58 dk tempolu yürüme sırt çalıştırma ve mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…