sabah: peynir,2dlm ekmek, domates
ara:1 muz
öğle: 1koca tabak pilav, 3 parça tavuk haşlama
ikindi-akşam: 3 dlm büskivili pasta
canım evde deildimmm kiiiohhh maşallah bacım naptın böyle 3 dilim pastayı yemeseydin güzel bir salata yapaydın akşama pilavda çok olmuş
napıyon kuzum sennnnnnnn
iremimmmm menüü uygulamasııı pazartesinden mı başlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrvayyyy beeeee btün cihanı yönetiyosunda bi kadını yönetemiyon dedi asarlar bunuuuu:))
kiz bu hafta tozuttun iyice ha ne zaman TOPARLANMAYI DÜSÜNÜYORSUN SÖYLERMISINsabah: peynir,2dlm ekmek, domates
ara:1 muz
öğle: 1koca tabak pilav, 3 parça tavuk haşlama
ikindi-akşam: 3 dlm büskivili pasta
birde günah cikarmis:))) yesilcayin yanina hicbirsey yemedim diye..yiyecegini öglen yemissin zaten aleynacim ne bu kiz börek kek dolma....no no no..kurabiye yememis diye sevinirken börek cikti karsima:))kızlar gecmişe bakamıyorum eşim yanımda hemn menümü yazıp cıkıcam
sabah 1 tane incir
kahvaltı 1 dilim kepek ekmeyi 1 dilim peynir 1 badak yeşil cay
öyle komsudaydım 1 tane peynirli gül böreyi 2 tane kuru patlıcan dolması 1 tane ıspanaklı kek yemesem ayıp olurdu
akşam 1 tabak dolusu ıspanak 1 kase yogurt yarım tabakda patates yemeyi
yeşil cay yanına hiç bişi yemedimmm
normalde bizimkide uyutmuyorda küsüs ya sözde ellemez beni:))) ay bu adam beni gercekten dengesizlestirecek ya..aksam üstü aradi..isten müroya gelmis.gel beni al dedi.gittim almaya..is arabasindan bir seyler indiriyorlar 3 adam..tam karsilarina parkettim basladim be´klemeye..günaydin demedigi gibi bye demedende indiydi sabah arabadan...o ciddi herif esya tasirken beni gördü basladi kas göz dil hareketlerine..höng oldu yüzüm..ya bu soytarilik yapan adam sabah yüzüme bakmadan giden adam degilmi? nese icten icede sevindim..allaha sükür gerginlik bitiyor diye...adam arkadaslariyla vedalasti arabaya geldi.koltuga oturdu amanin bir surat bit terslik....pe süphan allah ...yahu disarinin havasinda narkozmu vardi neydi arabanin havasimi adami birden degistirdi anlamadim..ee dedim etkiye tepki ne yapayim...bendede ayni surat..o suratlada yemegi yedi gitti odasina...yahu bendemi anormallik var yoksa bu adam dogadisi birseymi:))))bencede çikolata olmasa gerçekten güzel
hay gözün kör olmasın güldürdün beni akşam akşambenimki uymadımı benide uyutmamak istiyo tabi çalışmaya başlayınca yapamıyo ama önceden gitme yanımda durderdi
Valla neden olmasın tarihlerimiz uyarsa...Bizde rezervasyon yaptırcaz bir türlü arkadaş bulamadık kendimize tek ikimiz gidince çoook sıkıcı oluyo da :)))
yok simdilik degil:))) hürrem zehirli kaftan giydirtmek isteyecek ama basaramayacak..süleyman kendi elleriyle astirtacak oglunu..astirtacakmi..adam beni o kadar dengesizlestirdiki kelimelerim bile bir tuhaf oldu..kendi elleriyle astirtacak..lafa bak hizaya gel:))))))vayyyy beeeee btün cihanı yönetiyosunda bi kadını yönetemiyon dedi asarlar bunuuuu:))
kiz cantayla olmaz baltayla olur yoksa bu freni tutamayacak bu gidisle:))napıyon kuzum sennnnnnnn
Valla neden olmasın tarihlerimiz uyarsa...Bizde rezervasyon yaptırcaz bir türlü arkadaş bulamadık kendimize tek ikimiz gidince çoook sıkıcı oluyo da :)))
kiz bu hafta tozuttun iyice ha ne zaman TOPARLANMAYI DÜSÜNÜYORSUN SÖYLERMISIN
birde günah cikarmis:))) yesilcayin yanina hicbirsey yemedim diye..yiyecegini öglen yemissin zaten aleynacim ne bu kiz börek kek dolma....no no no..kurabiye yememis diye sevinirken börek cikti karsima:))
normalde bizimkide uyutmuyorda küsüs ya sözde ellemez beni:))) ay bu adam beni gercekten dengesizlestirecek ya..aksam üstü aradi..isten müroya gelmis.gel beni al dedi.gittim almaya..is arabasindan bir seyler indiriyorlar 3 adam..tam karsilarina parkettim basladim be´klemeye..günaydin demedigi gibi bye demedende indiydi sabah arabadan...o ciddi herif esya tasirken beni gördü basladi kas göz dil hareketlerine..höng oldu yüzüm..ya bu soytarilik yapan adam sabah yüzüme bakmadan giden adam degilmi? nese icten icede sevindim..allaha sükür gerginlik bitiyor diye...adam arkadaslariyla vedalasti arabaya geldi.koltuga oturdu amanin bir surat bit terslik....pe süphan allah ...yahu disarinin havasinda narkozmu vardi neydi arabanin havasimi adami birden degistirdi anlamadim..ee dedim etkiye tepki ne yapayim...bendede ayni surat..o suratlada yemegi yedi gitti odasina...yahu bendemi anormallik var yoksa bu adam dogadisi birseymi:))))
bence gayet dengeli..cok görünüyor ama hafif ..findiklarda faydali ama aksama olacagina öglene daha iyi ama 6-7 birsey degildi..arada cizgi olmasa cok seyde:)))sabah:2 dilim kepek ekmeği,5 zeytin,2'şer kaşık bal-pekmez,1 kk peynir
öğle:bi kase ısırgan çorbası,yarım kase yoğurt,yarım dilim ekmek
ara:bi bardak hazır domates çorbası
akşam:bi kase taze fasulye,6-7 çatal yoğurtlu patlıcan höseleme,bi tavuk kanat,az da turşu
sonra da çayla iki kuru incir 6-7 tane fındık yedim
az yememişim ama çok da deil ya burda kar yağıyoenerji şart :))
bence gayet dengeli..cok görünüyor ama hafif ..findiklarda faydali ama aksama olacagina öglene daha iyi ama 6-7 birsey degildi..arada cizgi olmasa cok seyde:)))
aferin sana:)
birisi gökcenle bana gecen hafta havami atiyordu..sizin yarinlarda hic bitmiyor diye...yaslandim ama öylebirseyde vardi yane yane:)))yarınnnn :) sözzzz
naaptin gökcenim yaaaaaaasabah 2 3 çatal omlet peynir 3 dlm ekmek:26:
öğlen küçük tantuni:26:
ara2 bisküvi
akşam 3 köfte fırında patates salata yarım bardak kola:26::26:
:26::26::26::26::26::26::26::26:
valla ben cayi bosta severim doluda..ama bu gün tatli krizindeyim iki kuru kayisi daha yedim pasta bisküvi yemiyeyim diye...insallah yemeden bitiririm bu aksamisağol canım ya ben çayı çok seviyorum boş da içemiyorum abur cubur yerine de sağlıklı bişeler yemeye çalııyorum ama haklısın :)
canim öylen biraz kacirmissin ama aksama dengelemissin ..bence gayet iyi..ay ben iki gündür yürümüyorumdabu günkü menüm
sabah 1 kase tarhana çorbası küçük bi kase kıtır ekmek papatya çayı
ara biraz çubuk kraker
öğlen 1 parça 1de yarım parça ıspanaklı pide bir kaç çatal fasulye piyazı yarım kalbura bastı çok ısrar ettiler
2 bardak açık çay
ara yok
akşam 1 kase tarhana çorbası bol yeşil salata üzerine biraz diyet peynir küçük bir kase yoğurt
ara birazdan 1 bardak süt 1 elma ve havuç
1.5 saat yürüyüş 2.5 litre su
nasıl kızlar gerçi dünkü menümü değerlendirmediniz ama neyse:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?