80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar bugünkü menümü yazayım

sabah 2 dilim k.ekmek 4 zeytin bir parça peynir 1 çay k.bal 1 fincan y.çay

ara yok

öğlen 2 kepçe tarhana çorba 4 kaşık kuru fasülye 1 kase yoğurt

ara 1 tane portakal

akşam 1 dilim peynirli börek 1 kase tarhana çorbası salata

1,5 litre su 1 fincan mate çayı içtim bukadar

sabah: peynir,2dlm ekmek, domates
ara:1 muz
öğle: 1koca tabak pilav, 3 parça tavuk haşlama
ikindi-akşam: 3 dlm büskivili pasta

ohhh maşallah bacım naptın böyle 3 dilim pastayı yemeseydin güzel bir salata yapaydın akşama pilavda çok olmuş
canım evde deildimmm kiii((
napıyon kuzum sennnnnnnn

bebeğimmm yaa arkadaşımın annesi çok ısrar ettii uzun zamandırdaa görmüyommm kadınııı baktımm üzülüyooo yedim vallaaaa :)) üzerinede çantaa çok güzel gitti:)

Son düzenleyen: Moderatör:
sabah: peynir,2dlm ekmek, domates
ara:1 muz
öğle: 1koca tabak pilav, 3 parça tavuk haşlama
ikindi-akşam: 3 dlm büskivili pasta
kiz bu hafta tozuttun iyice ha ne zaman TOPARLANMAYI DÜSÜNÜYORSUN SÖYLERMISIN

birde günah cikarmis:))) yesilcayin yanina hicbirsey yemedim diye..yiyecegini öglen yemissin zaten aleynacim ne bu kiz börek kek dolma....no no no..kurabiye yememis diye sevinirken börek cikti karsima:))
normalde bizimkide uyutmuyorda küsüs ya sözde ellemez beni:))) ay bu adam beni gercekten dengesizlestirecek ya..aksam üstü aradi..isten müroya gelmis.gel beni al dedi.gittim almaya..is arabasindan bir seyler indiriyorlar 3 adam..tam karsilarina parkettim basladim be´klemeye..günaydin demedigi gibi bye demedende indiydi sabah arabadan...o ciddi herif esya tasirken beni gördü basladi kas göz dil hareketlerine..höng oldu yüzüm..ya bu soytarilik yapan adam sabah yüzüme bakmadan giden adam degilmi? nese icten icede sevindim..allaha sükür gerginlik bitiyor diye...adam arkadaslariyla vedalasti arabaya geldi.koltuga oturdu amanin bir surat bit terslik....pe süphan allah ...yahu disarinin havasinda narkozmu vardi neydi arabanin havasimi adami birden degistirdi anlamadim..ee dedim etkiye tepki ne yapayim...bendede ayni surat..o suratlada yemegi yedi gitti odasina...yahu bendemi anormallik var yoksa bu adam dogadisi birseymi:))))
Valla neden olmasın tarihlerimiz uyarsa...Bizde rezervasyon yaptırcaz bir türlü arkadaş bulamadık kendimize tek ikimiz gidince çoook sıkıcı oluyo da :)))

vayyyy beeeee btün cihanı yönetiyosunda bi kadını yönetemiyon dedi asarlar bunuuuu:))
yok simdilik degil:))) hürrem zehirli kaftan giydirtmek isteyecek ama basaramayacak..süleyman kendi elleriyle astirtacak oglunu..astirtacakmi..adam beni o kadar dengesizlestirdiki kelimelerim bile bir tuhaf oldu..kendi elleriyle astirtacak..lafa bak hizaya gel:))))))

napıyon kuzum sennnnnnnn
kiz cantayla olmaz baltayla olur yoksa bu freni tutamayacak bu gidisle:))

Valla neden olmasın tarihlerimiz uyarsa...Bizde rezervasyon yaptırcaz bir türlü arkadaş bulamadık kendimize tek ikimiz gidince çoook sıkıcı oluyo da :)))

tamam ya biz ne güne duruyoruz:)) otel rezervasyonu yapmadan önce bana tarihi ve ücreti mutlaka söyle...ay süper olacak süpeeeeeeeeeeeer

sabah:2 dilim kepek ekmeği,5 zeytin,2'şer kaşık bal-pekmez,1 kk peynir
öğle:bi kase ısırgan çorbası,yarım kase yoğurt,yarım dilim ekmek
ara:bi bardak hazır domates çorbası
akşam:bi kase taze fasulye,6-7 çatal yoğurtlu patlıcan höseleme,bi tavuk kanat,az da turşu
sonra da çayla iki kuru incir 6-7 tane fındık yedim

az yememişim ama çok da deil ya burda kar yağıyoenerji şart :))

sabah 2 3 çatal omlet peynir 3 dlm ekmek:26:
öğlen küçük tantuni:26:
ara2 bisküvi
akşam 3 köfte fırında patates salata yarım bardak kola:26::26:
:26::26::26::26::26::26::26::26:

yarınnnn :) sözzzz

bence gayet dengeli..cok görünüyor ama hafif ..findiklarda faydali ama aksama olacagina öglene daha iyi ama 6-7 birsey degildi..arada cizgi olmasa cok seyde:)))
aferin sana:)

bence gayet dengeli..cok görünüyor ama hafif ..findiklarda faydali ama aksama olacagina öglene daha iyi ama 6-7 birsey degildi..arada cizgi olmasa cok seyde:)))
aferin sana:)

sağol canım ya ben çayı çok seviyorum boş da içemiyorum abur cubur yerine de sağlıklı bişeler yemeye çalııyorum ama haklısın :)

yarınnnn :) sözzzz
birisi gökcenle bana gecen hafta havami atiyordu..sizin yarinlarda hic bitmiyor diye...yaslandim ama öylebirseyde vardi yane yane:)))

sabah 2 3 çatal omlet peynir 3 dlm ekmek:26:
öğlen küçük tantuni:26:
ara2 bisküvi
akşam 3 köfte fırında patates salata yarım bardak kola:26::26:
:26::26::26::26::26::26::26::26:
naaptin gökcenim yaaaaaaa

bu günkü menüm

sabah 1 kase tarhana çorbası küçük bi kase kıtır ekmek papatya çayı
ara biraz çubuk kraker
öğlen 1 parça 1de yarım parça ıspanaklı pide bir kaç çatal fasulye piyazı yarım kalbura bastı çok ısrar ettiler
2 bardak açık çay
ara yok
akşam 1 kase tarhana çorbası bol yeşil salata üzerine biraz diyet peynir küçük bir kase yoğurt
ara birazdan 1 bardak süt 1 elma ve havuç

1.5 saat yürüyüş 2.5 litre su

nasıl kızlar gerçi dünkü menümü değerlendirmediniz ama neyse:18::18:

sağol canım ya ben çayı çok seviyorum boş da içemiyorum abur cubur yerine de sağlıklı bişeler yemeye çalııyorum ama haklısın :)
valla ben cayi bosta severim doluda..ama bu gün tatli krizindeyim iki kuru kayisi daha yedim pasta bisküvi yemiyeyim diye...insallah yemeden bitiririm bu aksami

birde plates yapan arkadaşlar nasıl yapıyosunuz evdeni cd denmi bende yapmak istiyorum evde olursa daha iyi olacak

canim öylen biraz kacirmissin ama aksama dengelemissin ..bence gayet iyi..ay ben iki gündür yürümüyorumda olsun havalar isindi nasilsa..telafi ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…