80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

birisi gökcenle bana gecen hafta havami atiyordu..sizin yarinlarda hic bitmiyor diye...yaslandim ama öylebirseyde vardi yane yane:)))

naaptin gökcenim yaaaaaaa

yidim yidim ya war ya bittim ben ya hafta sonuda annemler geliyo :26::26::26::26: almasam bari verdiklerimi

sabah iki dilim etimek bi kk peynir dört adet zeytin ballı tarçınlı çay

ara : şekersiz çay diyet biskuvi dört adet

öğle: bir kase yayla çorbası beş adet sarma

ara yarım paket light cubuk kıraker

dört gibi iki mandalina

akşam : bol salata balık yarım dilim ekmek

ara. bi küçük kase özbek üzümü ( tadı çok guzel tavsye ederm)

yatarken : ballı tarçınlı çay

yidim yidim ya war ya bittim ben ya hafta sonuda annemler geliyo :26::26::26::26: almasam bari verdiklerimi
heeey almasammi kiz kafanda yiyecegini garantilemis gibi konusuyorsun ne almasi...annenler gelsin..sen yemeyince kadincagiz birsey yiyemiyormu..aa delinin zoruna bak..anam bizden giden gelen eksik olmaz misafirligi git ye misafirin gelsin ye....ee git zindana at kendinide kurtul... yedin her lokmada beni hatirla..cenemden kurtulamazsin onagöre..

iremimmmm menüü uygulamasııı pazartesinden mı başlıyorrrrrrrrrrrrrrrrr
kaptan sensinnn:)))))))
sorma sormaaaa
tamam ya biz ne güne duruyoruz:)) otel rezervasyonu yapmadan önce bana tarihi ve ücreti mutlaka söyle...ay süper olacak süpeeeeeeeeeeeer

ya aaaaaaa hayır ama ben kıskanırım siziiii

bugün
sabah: 6 zeytin 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 üçgen peynir 1 çay
ara: yarım elma
öğlen: 1 kase çorba 1 dilim ekmek 1 kk peynir
ara: 2 kuru incir 1 bardak yedi otlu çay
akşam: 1 kase çorba 2 yemek kaşığı kavurma
ara: 1 portakal yarım elma

nasıl olmuş

birisi gökcenle bana gecen hafta havami atiyordu..sizin yarinlarda hic bitmiyor diye...yaslandim ama öylebirseyde vardi yane yane:)))

naaptin gökcenim yaaaaaaa

ben yarın demedim ki ama canımmmm 2 gün üst üste misafirlik var kaçamak olacak dedim aksinee şekerimmmmm

canim öylen biraz kacirmissin ama aksama dengelemissin ..bence gayet iyi..ay ben iki gündür yürümüyorumda olsun havalar isindi nasilsa..telafi ederim

öğlen de misafirlikteydim ama dikkat etmeye çalışıyorum heryere yürümeye çalışıyorum bu gün dondum umarım hasta olmam:26:

ay ay yüzsüzlüge bak hele..iki gün yiyecem demis..hadi diyelimki dedin dedin ama yedinde...yahu söleyince kilo aldirmiyormu yediklerin allah allah ya

iyi o zaman bundan sonra söylememmm DDDD şaka bir yanaa canımmmmm bennn cidden kalabalık ortamda kısamıyorummmmm herkesin ki boşken benşmkiş dolu oluncaaa göze batıyorrr tabak da güzel şeyler olunca az da yiyemiyorummm kendimiiii biliyorummmm bu huyumdan nefret ediyorummm amaaa birdee şeyy var birileriii kilo vemrişsinn az yiyonnn böyle giderseee güzel verirsin filan deyinceeee bendee zatenn uzun bir süreeee toplayamıyorummmm geçen haftaaa öyle olduuuuu çok göze battımmm

şu yürüyüşlere birde ben başalayabilsem istanbulda havalar birtürlü ısınmadı gitti ısınsın ama kiloları bir atacam pir atacam vallahi

yorum yok mu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…