birisi gökcenle bana gecen hafta havami atiyordu..sizin yarinlarda hic bitmiyor diye...yaslandim ama öylebirseyde vardi yane yane:)))
naaptin gökcenim yaaaaaaa
heeey almasammi kiz kafanda yiyecegini garantilemis gibi konusuyorsun ne almasi...annenler gelsin..sen yemeyince kadincagiz birsey yiyemiyormu..aa delinin zoruna bak..anam bizden giden gelen eksik olmaz misafirligi git ye misafirin gelsin ye....ee git zindana at kendinide kurtul...yidim yidimya war ya bittim ben ya hafta sonuda annemler geliyo :26::26::26::26: almasam bari verdiklerimi
slmmm kızlarrrrrrrrrr
kaptan sensinnn:)))))))iremimmmm menüü uygulamasııı pazartesinden mı başlıyorrrrrrrrrrrrrrrrr
sorma sormaaaayok simdilik degil:))) hürrem zehirli kaftan giydirtmek isteyecek ama basaramayacak..süleyman kendi elleriyle astirtacak oglunu..astirtacakmi..adam beni o kadar dengesizlestirdiki kelimelerim bile bir tuhaf oldu..kendi elleriyle astirtacak..lafa bak hizaya gel:))))))
kiz cantayla olmaz baltayla olur yoksa bu freni tutamayacak bu gidisle:))
tamam ya biz ne güne duruyoruz:)) otel rezervasyonu yapmadan önce bana tarihi ve ücreti mutlaka söyle...ay süper olacak süpeeeeeeeeeeeer
kaptan sensinnn:)))))))
sorma sormaaaa
ya aaaaaaa hayır ama ben kıskanırım siziiii
birisi gökcenle bana gecen hafta havami atiyordu..sizin yarinlarda hic bitmiyor diye...yaslandim ama öylebirseyde vardi yane yane:)))
naaptin gökcenim yaaaaaaa
canim öylen biraz kacirmissin ama aksama dengelemissin ..bence gayet iyi..ay ben iki gündür yürümüyorumdaolsun havalar isindi nasilsa..telafi ederim
ay ay yüzsüzlüge bak hele..iki gün yiyecem demis..hadi diyelimki dedin dedin ama yedinde...yahu söleyince kilo aldirmiyormu yediklerin allah allah yaben yarın demedim ki ama canımmmm 2 gün üst üste misafirlik var kaçamak olacak dedim aksinee şekerimmmmm
aferin sana..sende is var is..yaza kadar cok zayiflayacaksin insallah bikmazsan tabi:)öğlen de misafirlikteydim ama dikkat etmeye çalışıyorum heryere yürümeye çalışıyorum bu gün dondum umarım hasta olmam:26:
hosgeldin adasim benim..ne haber ne var ne yok..
ay ay yüzsüzlüge bak hele..iki gün yiyecem demis..hadi diyelimki dedin dedin ama yedinde...yahu söleyince kilo aldirmiyormu yediklerin allah allah ya
elmasekeriiim bakiyormusun hürreme gitti senin mustafa ..basinsagolsun:)))
bugün
sabah: 6 zeytin 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 üçgen peynir 1 çay
ara: yarım elma
öğlen: 1 kase çorba 1 dilim ekmek 1 kk peynir
ara: 2 kuru incir 1 bardak yedi otlu çay
akşam: 1 kase çorba 2 yemek kaşığı kavurma
ara: 1 portakal yarım elma
nasıl olmuş
yorum yok mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?