ay ben ögleden sonra yatarsam tüm günüm karamsar geciyor..hic uyumam o yüzden ögleden sonralari...iilk be adaşım neolsn bugun oklda 7 saatt dersm vardı iki saat de ara bi geldm bi uyumuş hala uyku sersemliği var üzerimde
iyi o zaman bundan sonra söylememmmDDDD şaka bir yanaa canımmmmm bennn cidden kalabalık ortamda kısamıyorummmmm herkesin ki boşken benşmkiş dolu oluncaaa göze batıyorrr tabak da güzel şeyler olunca az da yiyemiyorummm kendimiiii biliyorummmm bu huyumdan nefret ediyorummm amaaa birdee şeyy var birileriii kilo vemrişsinn az yiyonnn böyle giderseee güzel verirsin filan deyinceeee bendee zatenn uzun bir süreeee toplayamıyorummmm geçen haftaaa öyle olduuuuu çok göze battımmm
aferin sana..sende is var is..yaza kadar cok zayiflayacaksin insallah bikmazsan tabi:)
ben de dört gözle beklıorm havaların ısınmasını yürüyüşle çook guzel gdıo klolar...şu yürüyüşlere birde ben başalayabilsem istanbulda havalar birtürlü ısınmadı gitti ısınsın ama kiloları bir atacam pir atacam vallahi
efeeeeeeeet asik bile oldu ona...komşu var kızzzz bakamıyommmm gitsinler netten izleyecemmm o hürremin yeni cariyesine gitti değil miiiii
allah allah yorum yaptim saniyordum.alinti yaptimda yazmadimmi gene ne:)) bencede gayet iyi..böyle devamyorum yok mu ya
şu yürüyüşlere birde ben başalayabilsem istanbulda havalar birtürlü ısınmadı gitti ısınsın ama kiloları bir atacam pir atacam vallahi
süper canımmmm çok beğendimmmm tbrkk ederimmmmmmyorum yok mu ya
bence gayet ii cnm menun
ben de dört gözle beklıorm havaların ısınmasını yürüyüşle çook guzel gdıo klolar...
efeeeeeeeet asik bile oldu ona...
allah allah yorum yaptim saniyordum.alinti yaptimda yazmadimmi gene ne:)) bencede gayet iyi..böyle devam
valla buralar isindi 10-12 derece arasi.civil civil kus sesleri var.ama günlerdir günes yüzü görmediktam yürüyüs havasi
süper canımmmm çok beğendimmmm tbrkk ederimmmmmm
ne demek canim..sen hele vermeye devam et asil o zaman cevrenden duyacaksin güzel sözleriumarım ya bu sefer kararlıyım ve çok sağollll çok güzel moral oldu bana şimdi bu gazla biraz wii oynarım ben zıplaya zıplaya
güzel sözlerin için çoooooooooooook sağolllllllllllllllllllllll
ben de dört gözle beklıorm havaların ısınmasını yürüyüşle çook guzel gdıo klolar...
kesinlikle katılıyorum yürüyüşle bende acayip ter atıyorum hem daha zinde hissediyor insan kendini hemde diyete de daha iyi konsantre oluyosun
kızz sen yapabiliyormusunnnnn benn hiç o güxel tabakları görünce dayanamıyorummmmmmay ben ögleden sonra yatarsam tüm günüm karamsar geciyor..hic uyumam o yüzden ögleden sonralari...
anacim kackere diyecem evden yede cik..ögün saatin olmasada ye..o zaman toplantida istesende yiyemeyeceksin anla artik ya of of
ne demek canim..sen hele vermeye devam et asil o zaman cevrenden duyacaksin güzel sözleri
hoplamakmi cocuklugumdan beri hic yapamadigim seydir..hopladigimda n takimlar beni cok rahatsiz ediyor hizli kilo alma verme durumlarindan..kosmak ve hoplamak sadece hayel..birkere kosarken esim bana gülmüstü..cok komik görüküyorsun diye..dedim al bu yaglari ön takimlari..birde sen kosda seni görelim dedim..adamda sadece koca bir göbek var ama kosarken hicbiryeri hoplamiyor dalga gecmesi kolay oluyor haliyle
ay evet bende 200 gr farketti valla..bu güne kadarda düzeltememistim menüler kabarikti ama genede 200 gr gitti ..iki gündür yürüyemedim ama yarinda sabah doktorda randevum var..artik aksama yürürüm insallah
umarım ya bu sefer kararlıyım ve çok sağollll çok güzel moral oldu bana şimdi bu gazla biraz wii oynarım ben zıplaya zıplaya
oh oh termalleride giyecek..ay bende cikarayim dolaptan giyeyim ya...ama onlarida her defasinda yikayip kurulamak zor oluyor yaevtt kesnlkle bi kaç ay once termal eşrtman da aldm onla yürücem bakalm o zaman daha da ii ter atarım
oh oh termalleride giyecek..ay bende cikarayim dolaptan giyeyim ya...ama onlarida her defasinda yikayip kurulamak zor oluyor ya(( cok islaniyor terden
bugün
sabah: 6 zeytin 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 üçgen peynir 1 çay
ara: yarım elma
öğlen: 1 kase çorba 1 dilim ekmek 1 kk peynir
ara: 2 kuru incir 1 bardak yedi otlu çay
akşam: 1 kase çorba 2 yemek kaşığı kavurma
ara: 1 portakal yarım elma
nasıl olmuş
ben gelirim artık beni kapıdan gizlice alırsınızzzz kaçamka tatil yaparım sizinle bir günnnsende gel sende gel...ay ay ne güzel olur..
burda güzeldi 3 gündür şimdi dışarıda fırtına var elektrikler gitti her an internette gidebilirşu yürüyüşlere birde ben başalayabilsem istanbulda havalar birtürlü ısınmadı gitti ısınsın ama kiloları bir atacam pir atacam vallahi
komşu var kızzzz bakamıyommmm gitsinler netten izleyecemmm o hürremin yeni cariyesine gitti değil miiiii
umarım ya bu sefer kararlıyım ve çok sağollll çok güzel moral oldu bana şimdi bu gazla biraz wii oynarım ben zıplaya zıplaya
canim ne diyorsun resmen su akiyordu ayak bileklerimden disari...ama ben yazin giymistim..bu havalarda bilemiyorum ama bence genede terletiro kadar ter attrıomu ya aldgmda bi ara grdm bırak terletmeyi dondum yılan derisi gib soguktuama bldgn naylon ılık havalardsa terletr evtt...
hehee neden olmasin..hatta biz sana geliriz belestende tatil yapariz:)) bak ne kadar uyanigim deni
ben gelirim artık beni kapıdan gizlice alırsınızzzz kaçamka tatil yaparım sizinle bir günnn
burda güzeldi 3 gündür şimdi dışarıda fırtına var elektrikler gitti her an internette gidebilir
yok ya bu hafta sicak 10-12 derece bu haftadan sonrada sogumuyor internetten gördügüm kadariyla...orasıı soguk degl mi adaşım ya nasl yüruon vala ben donuorm burda martın çıkması lazm heralde yürüyüş için ya da martın sonnda falan çok esıo çünkü sahil...
yok ya bu hafta sicak 10-12 derece bu haftadan sonrada sogumuyor internetten gördügüm kadariyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?