80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla güzel.acayip güzel hava..bir kus sesleri var duygu gün agarmdan basliyor..aksamin gec karanligina kadar....kaynanama gidecem dedim ya..arabaya bindim ay bir kus sesleri..sanki bütün kuslar bir olmus bana öznur moralini bozma kendini bu koca ülkede kimsesiz sanma..yanliz grünsende yalniz degilsin..hepimiz senleyiz..hadi senlen der gibiydi...doymadim doyamadim sevmelere seni ben..kimseyi koyamadim ywerine yeniden doyamadim valla...söyle saatlerce yürüyesim geldi ama hüssrem kaciyordu:)))

benim bugün kü menüm

Sabah: 3 fincan nescafe 2 dilim kepek ekmegi üzerine hardal sürülmüs ve dilim tavuk gögsü ile birlikte

ara ögün:yarim elma ve armut

ögle: beyaz lahana salatasi ve nektarin ve bir fincan kahve

ara ögün: yarim elma ,yarim armut ve arasina krem peynir sürülmüs 2 dilim wasa kraker

aksam: 1 kase lahana corbasi ve 150 gr.sade yogurt

2 litre su,limon cayi

1 saat step aerobik yaptim

naber kızlar geçmiş yaptım ama yorum yazamıyrm kızı yeni uyuttum bi ton işim var menümü yazayım hemen,
son ana kadar fena değildi de son anda batırdım

sabah81 simit

ara112 hanımeller 1b çay

öğle13:00:et sote salata 3 dilim ekmek 1 b çay

akşam18tavuklu karnabahar yoğurt turp tavuk suyuna çorba 2 b çay

ara:bi avuç kraker 5 tane rondo kremalı bisküvi 1 b erik kayısı karışımı meyve suyu evde yaptım az şekrli

yani kamile bugün elmasekeri biryandan gökcen bir yandan sen bir yandan....kocam bir yandan..üf beeeeeeeeeeee sitrese soktunuz beni..ne bu kiz yediklerin....sen hic uyuma..odanin icinde sabaha kadar yürü dn dur hic caren yok

cok sükür senin güzel menünü okuyoruzda sakinlesiyoruz:))

bende yolun basindayim. yarin tam basliyacagim.yemem sadece sikinti dan insallah hepimiz birbirimize destek olarak vericez kilolari .en fazla 65 olan ben 90 na cikicam bir dur demem lazim.

kızlaaaarrrrrrrrrrrrr.ben mahvoldummm....dün doktora gittik nst tansiyon derken tartının üstüne çıkardı doktor...ve ibre 86 yı gösterdi!!!!!!ben bi doğursam da kurtulsam bu kilolardan yaaaa...ne yapcam nasıl olcakkkkk bu kadar kilo ne kadar zamanda verilir.hem emzirmek isterim sütüm azalmadan hemde zayıflamak!!!!!!!kafayı yiycem benn.bu arada doğum martın 12 si gibi duruyo dedi doktor sezeryanla.çünkü normalden tırsıorum biliyosunuz.böyle işte..aa bebek odası yaptık annem geldi geçen gün,şimdi herşey tamam gibi bi doğuramadım gitttii ya sanki bir yıldır hamle gibiyim bitmedi gitti yaaaa...

Bugünkü menüm

Sabah (09:30)

1 kase karamelli mısır gevreği + süt

Ara (12:00)

1 Bardak sıcak çikolata

Öğlen (15:00)

3 Dilim Pizza (Mantar+kaşar+sosis)

Akşam

YOK

Kızlar geçmiş yapamıyorum çok geç oldu neler kaçırdım merakta ediyorum doğrusu....Kayinvalidemler bende takip edemedim :) Menümü yazayım dedim

Sabah
1 dilim tb ekmek
1 çorba kaşığı lor peyniri
1 salatalık
1 domates
3 yeşil zeytin
1 yeşil çay

ara yok dışardaydım

öğlen

1 porsiyon ızgara tavuk şiş
2 kaşık pilav
salata
1 bardak ayran

ara

1 kahve
2 kuru kayısı

akşam

5 kaşık zeytinyağlı pırasa
1 dilim tb ekmek
yarım kase yoğurt

ara
1 elma
1 çay bardağı süt

1 beşi bir arada çay 2 litreden fazla su
Bugünde kazasız geçti çooook şükür :))

sabah:2 bardak farklı sıcaklıklarda su
kahvalt:2 dilim salam ve bir dilim kaşardan kepek ekmek ile yağsız tost 20 gr çikolata
ara:yok
öğle:mercimek çorbası ve 2 köfte kadar et 2 dilim patates haşlama ve 2 tane tulumba tatlısı(meyve yerine)
ara:3 adet bisküvi(ekmek yerine)
akşam:6 yk kabak yemeği bir kase yoğurt
ara:bir küçük muz
akşam2:2 köfte kadar et bol salata
1 lt su spor yok merdiven bol 2-3 kupa yeşil çay
bu saatten sonra yermiyim bilmiyorum...

menün güzel canım sadece lor 4 kaşık olursa ancak bir porsyon ediyor biraz daha yiyeblirsin...

Bugünkü menüm

1 Bardak sıcak çikolata

Akşam

YOK

canım kör eleştirilerden ve yargılamalardan hiç hoşlanmadığım için keskin yorumlarda yapmam ama koşullarını da bilmiyorum ama menün zayıflamaktan da öte sağlıksız...koşulların agır olsa da zorlamalısın..ben de bu saatte hala devam etmek zorundayım yesem de çantamda getirdiğim nispeten sağlıklı şeyleri yicem..

Günaydin kizlar bugün iste ilk günüm haftaninda son :))) bayadir sadece okuyorum telden yazmak zor oluyo yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz

günaydınlar
dünkü menü
sabah:2 dilim ekmek+1 kk krem peynir+çay
ara:form çay
öğle:1 tabak susuz kuru fasülye+6 kaşık p.pilavı+1 kase cacık+2 parça turşu
ara:-
akşam:yrm kase yoğurt çorba+1 tabak ıspanak kavurma+salata+3 kasık ince bulgur salatası
ara:1 bardak süt
dün çok yoğun olduğum için araları atladım malesef.biraz da rahatsızım.sol omzum tutuk.şiddetli baş ve kol ağrısı ile uğraşıyorum.işler de yoğun.boğazım da şişti.bugün kendimi toparlamayı düşünüyorum.akşam 9 da sızdım kaldım yorgunluktan.

GÜNAYDINNN
gece son mesajı yazarken netim gittiii malesef tam muhabbet edecek günde gitti

dünkü menümmm
kalkar kalkmaz 2 adet kayısı
kahvaltı 1 yumurta 2 ince dilim ekmek 1kk peynir
ara 1 meyve
öğle tavuk 3 kaşık pilav
ara 1 meyve
ara 10 adet badem
akşam 5 tane sucuk 1 ince dilim ekmek domates salatalık

Günaydin hanimlar bugün nasilsiniz? ise gitmeden önce bir bakayim dedim...günlük menü yazmak kilo vermek icin cok destekleyici,diyetisyenler bile gün icinde yediklerinizi not edin diye söylüyorlar.

geckaldin umutcum gitti bile kücük ceviz büyüklügünde icinde tüm findik olan cukulata..ama cok sükür onla kaldim..ya bugün kirmizi kart gördüm...yoksa dayanirdimda demekki bünye malum zaman sinyali vermis:))))

o kadarcıkla kaldığın ve hepsini yemediğin için tebrik ediyorum seni.
seb bu hafta toparlıyorsun bu güzel.
aleynacım seni de yakan bu komşu gezmeleri.ama akşama abartmamışsın.muhtemelen kalori olarak dengeledin.yine de dikkatli olmalısın.

çok iyi.kahvaltı güzel.ara öğünler güzel.yürüyüş iyi

menünün beğendim canım.

sabah: peynir,2dlm ekmek, domates
ara:1 muz
öğle: 1koca tabak pilav, 3 parça tavuk haşlama
ikindi-akşam: 3 dlm büskivili pasta
üff canım ya. bu ev gezmelerinden kendini kurtar veya az yemeye çalış.bir dilim yeseydin bari(
bence güzel ve dengeli canım.
sabah 2 3 çatal omlet peynir 3 dlm ekmek:26:
öğlen küçük tantuni:26:
ara2 bisküvi
akşam 3 köfte fırında patates salata yarım bardak kola:26::26:
:26::26::26::26::26::26::26::26:
tantuninin et ve ekmek grubundan oluştuğunu düşünerekten öğle için kötü bir tercih olduğunu düşünmüyorum ama sabah 3dilim ekmek fazla.ara bisküvi olmasaydı daha iyiyidi.

sabah çorba tercih edilebilir tabi.peyniri akşam tüketmişsin.pideler gerçekten küçük ise problem değil.kalbura bastıyı da görmedik.
en son aran da elma ve havuç ve süt bence fazla. havuç olmasaydı olurdu.yürüyüş çok iyi.
ara öğünlere bisküvi dışında bişeyler koymanı tavsiye ederim.fındık badem ceviz incir vs.
öğle sebze olabilirdi menünde.ama bence iyi canım tebrikler.

kahveyi fazla tüketmiyormusun canım.akşam menün de az geldi bana

canım sen de bisküvi kraker günü yapmışsın.acilen uzaklaş onlardan.sonuçta boş kalori ve hemen acıktırıyorlar.krakerlerin tuzu da malum.fazla su tutar.
bende yolun basindayim. yarin tam basliyacagim.yemem sadece sikinti dan insallah hepimiz birbirimize destek olarak vericez kilolari .en fazla 65 olan ben 90 na cikicam bir dur demem lazim.

hoşgeldin canım
canım yanlış anlama ama hele bi doğumunu yap hayırlısı ile bebeğine kavuş kilolar için sonra üzülürsün.bence kendini şimdiden gereksiz strese sokuyorsun.önünde atlatman gereken bir doğumun var.bu düşüncelerden kendini uzaklaştırmanı tavsiye ederim.86 kilo çok çok abartı bir kilo değil.doğumla bir kısmını atacaksın zaten.ama kilona bu kadar takarsan doğum sonrasında lohusalığında da sıkıntı yaşarsın.lohusalık zaten bir anne için duygusal açıdan zor bir dönemdir.
Bugünkü menüm

1 Bardak sıcak çikolata

Akşam

YOK
bu menü hiç olmamış canım ya.tercihlerini değiştirmelisin.normal bir kahvaltı düzenine geç.akşam yemeden olmaz.araları da meyve veya süt ile doldur.
tebrik ediyorum senin menülerini hep beğeniyorum.

2 adet tulumbayı bir meyve yerine tüketebiliyormuyuz.bu güzel bi haber.menün de gayet başarılı.

Günaydınnnnnn

dün süper bi menüm vardı yazmaya utanıyorum hatta korkuyorum :18:

sabah 3 dilim ekmek kk biraz büyük peynir
ara 1 bardak nescafe
öğlen nohut yemeyi çok az çorba 6-7 kaşık kadar makarna
ara bir portakal
ara 9 tane badem
akşam bi tabak pırasa küçük bi kase yoğurt veee bulgur pilavı kaç kaşık yedim bilmiyorum
bide bunlar yetmezmiş gibi kızımın bana diyet hediyesi çukolatalı gofret:18:

kendime ceza verdim bu sabah kahvaltı yapmadım biraz sonra bi elma yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…