valla güzel.acayip güzel hava..bir kus sesleri var duygu gün agarmdan basliyor..aksamin gec karanligina kadar....kaynanama gidecem dedim ya..arabaya bindim ay bir kus sesleri..sanki bütün kuslar bir olmus bana öznur moralini bozma kendini bu koca ülkede kimsesiz sanma..yanliz grünsende yalniz degilsin..hepimiz senleyiz..hadi senlen der gibiydi...doymadim doyamadim sevmelere seni ben..kimseyi koyamadim ywerine yenidenohh ne guzelll
naber kızlar geçmiş yaptım ama yorum yazamıyrm kızı yeni uyuttum bi ton işim var menümü yazayım hemen,
son ana kadar fena değildi de son anda batırdım
sabah81 simit
ara112 hanımeller 1b çay
öğle13:00:et sote salata 3 dilim ekmek 1 b çay
akşam18tavuklu karnabahar yoğurt turp tavuk suyuna çorba 2 b çay
ara:bi avuç kraker 5 tane rondo kremalı bisküvi 1 b erik kayısı karışımı meyve suyu evde yaptım az şekrli
benim bugün kü menüm
Sabah: 3 fincan nescafe 2 dilim kepek ekmegi üzerine hardal sürülmüs ve dilim tavuk gögsü ile birlikte
ara ögün:yarim elma ve armut
ögle: beyaz lahana salatasi ve nektarin ve bir fincan kahve
ara ögün: yarim elma ,yarim armut ve arasina krem peynir sürülmüs 2 dilim wasa kraker
aksam: 1 kase lahana corbasi ve 150 gr.sade yogurt
2 litre su,limon cayi
1 saat step aerobik yaptim
cok sükür senin güzel menünü okuyoruzda sakinlesiyoruz:))
Kızlar geçmiş yapamıyorum çok geç oldu neler kaçırdım merakta ediyorum doğrusu....Kayinvalidemler bende takip edemedim :) Menümü yazayım dedim
Sabah
1 dilim tb ekmek
1 çorba kaşığı lor peyniri
1 salatalık
1 domates
3 yeşil zeytin
1 yeşil çay
ara yok dışardaydım
öğlen
1 porsiyon ızgara tavuk şiş
2 kaşık pilav
salata
1 bardak ayran
ara
1 kahve
2 kuru kayısı
akşam
5 kaşık zeytinyağlı pırasa
1 dilim tb ekmek
yarım kase yoğurt
ara
1 elma
1 çay bardağı süt
1 beşi bir arada çay 2 litreden fazla su
Bugünde kazasız geçti çooook şükür :))
Bugünkü menüm
Sabah (09:30)
1 kase karamelli mısır gevreği + süt
Ara (12:00)
1 Bardak sıcak çikolata
Öğlen (15:00)
3 Dilim Pizza (Mantar+kaşar+sosis)
Akşam
YOK
menün güzel canım sadece lor 4 kaşık olursa ancak bir porsyon ediyor biraz daha yiyeblirsin...
geckaldin umutcum gitti bile kücük ceviz büyüklügünde icinde tüm findik olan cukulata..ama cok sükür onla kaldim..ya bugün kirmizi kart gördüm...yoksa dayanirdimda demekki bünye malum zaman sinyali vermis:))))
sabah: 3 dilim beyaz ekmek
4 zeytin
bir tüm motzeralla (100 gr yaklasim 200 kalori)
ara:bir kücük ceviz büyüklügünde findikli cukulata
ögle:2 kuru kayisi bir kuru incir( ayiptir söylemesi büyük tuvalete cikamiyorumda..
ara: yok
aksam:
3 köfte
3-5 kasik bulgur pilavi
1 bardak ayran
nasil ama cukulatayi saymasak hicte fena degilim bu gün ha ne dersiniz:))
aleynacım seni de yakan bu komşu gezmeleri.ama akşama abartmamışsın.muhtemelen kalori olarak dengeledin.yine de dikkatli olmalısın.kızlar gecmişe bakamıyorum eşim yanımda hemn menümü yazıp cıkıcam
sabah 1 tane incir
kahvaltı 1 dilim kepek ekmeyi 1 dilim peynir 1 badak yeşil cay
öyle komsudaydım 1 tane peynirli gül böreyi 2 tane kuru patlıcan dolması 1 tane ıspanaklı kek yemesem ayıp olurdu
akşam 1 tabak dolusu ıspanak 1 kase yogurt yarım tabakda patates yemeyi
yeşil cay yanına hiç bişi yemedimmm
çok iyi.kahvaltı güzel.ara öğünler güzel.yürüyüş iyiBugünkü menüm: Sabah 1 dilim kepekli ekmek, 2 3 dilim domates, 1 dilim peynir, yumurta,açık çay.
Ara öğün: 3 kayısı
Öğlen 6 kaşık ıspanak yoğurt bir dilim ekmek.
Ara öğün: 3 tane tuzlu çubuk
Akşam ıspanak yoğurt 2 kepçe mercimek çorba
Ara öğünde de meyva ve bir bardak süt içmeyi düşünüyorum.
Koşu bandı:58 dk tempolu yürüme sırt çalıştırma ve mekik
menünün beğendim canım.iyi akşamlar kızlar bugünkü menümü yazayım
sabah 2 dilim k.ekmek 4 zeytin bir parça peynir 1 çay k.bal 1 fincan y.çay
ara yok
öğlen 2 kepçe tarhana çorba 4 kaşık kuru fasülye 1 kase yoğurt
ara 1 tane portakal
akşam 1 dilim peynirli börek 1 kase tarhana çorbası salata
1,5 litre su 1 fincan mate çayı içtim bukadar
üff canım ya. bu ev gezmelerinden kendini kurtar veya az yemeye çalış.bir dilim yeseydin barisabah: peynir,2dlm ekmek, domates
ara:1 muz
öğle: 1koca tabak pilav, 3 parça tavuk haşlama
ikindi-akşam: 3 dlm büskivili pasta
bence güzel ve dengeli canım.sabah:2 dilim kepek ekmeği,5 zeytin,2'şer kaşık bal-pekmez,1 kk peynir
öğle:bi kase ısırgan çorbası,yarım kase yoğurt,yarım dilim ekmek
ara:bi bardak hazır domates çorbası
akşam:bi kase taze fasulye,6-7 çatal yoğurtlu patlıcan höseleme,bi tavuk kanat,az da turşu
sonra da çayla iki kuru incir 6-7 tane fındık yedim
az yememişim ama çok da deil ya burda kar yağıyoenerji şart :))
tantuninin et ve ekmek grubundan oluştuğunu düşünerekten öğle için kötü bir tercih olduğunu düşünmüyorum ama sabah 3dilim ekmek fazla.ara bisküvi olmasaydı daha iyiyidi.sabah 2 3 çatal omlet peynir 3 dlm ekmek:26:
öğlen küçük tantuni:26:
ara2 bisküvi
akşam 3 köfte fırında patates salata yarım bardak kola:26::26:
:26::26::26::26::26::26::26::26:
sabah çorba tercih edilebilir tabi.peyniri akşam tüketmişsin.pideler gerçekten küçük ise problem değil.kalbura bastıyı da görmedik.bu günkü menüm
sabah 1 kase tarhana çorbası küçük bi kase kıtır ekmek papatya çayı
ara biraz çubuk kraker
öğlen 1 parça 1de yarım parça ıspanaklı pide bir kaç çatal fasulye piyazı yarım kalbura bastı çok ısrar ettiler
2 bardak açık çay
ara yok
akşam 1 kase tarhana çorbası bol yeşil salata üzerine biraz diyet peynir küçük bir kase yoğurt
ara birazdan 1 bardak süt 1 elma ve havuç
1.5 saat yürüyüş 2.5 litre su
nasıl kızlar gerçi dünkü menümü değerlendirmediniz ama neyse:18::18:
ara öğünlere bisküvi dışında bişeyler koymanı tavsiye ederim.fındık badem ceviz incir vs.sabah iki dilim etimek bi kk peynir dört adet zeytin ballı tarçınlı çay
ara : şekersiz çay diyet biskuvi dört adet
öğle: bir kase yayla çorbası beş adet sarma
ara yarım paket light cubuk kıraker
dört gibi iki mandalina
akşam : bol salata balık yarım dilim ekmek
ara. bi küçük kase özbek üzümü ( tadı çok guzel tavsye ederm)
yatarken : ballı tarçınlı çay
öğle sebze olabilirdi menünde.ama bence iyi canım tebrikler.bugün
sabah: 6 zeytin 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 üçgen peynir 1 çay
ara: yarım elma
öğlen: 1 kase çorba 1 dilim ekmek 1 kk peynir
ara: 2 kuru incir 1 bardak yedi otlu çay
akşam: 1 kase çorba 2 yemek kaşığı kavurma
ara: 1 portakal yarım elma
nasıl olmuş
benim bugün kü menüm
Sabah: 3 fincan nescafe 2 dilim kepek ekmegi üzerine hardal sürülmüs ve dilim tavuk gögsü ile birlikte
ara ögün:yarim elma ve armut
ögle: beyaz lahana salatasi ve nektarin ve bir fincan kahve
ara ögün: yarim elma ,yarim armut ve arasina krem peynir sürülmüs 2 dilim wasa kraker
aksam: 1 kase lahana corbasi ve 150 gr.sade yogurt
2 litre su,limon cayi
1 saat step aerobik yaptim
naber kızlar geçmiş yaptım ama yorum yazamıyrm kızı yeni uyuttum bi ton işim var menümü yazayım hemen,
son ana kadar fena değildi de son anda batırdım
sabah81 simit
ara112 hanımeller 1b çay
öğle13:00:et sote salata 3 dilim ekmek 1 b çay
akşam18tavuklu karnabahar yoğurt turp tavuk suyuna çorba 2 b çay
ara:bi avuç kraker 5 tane rondo kremalı bisküvi 1 b erik kayısı karışımı meyve suyu evde yaptım az şekrli
bende yolun basindayim. yarin tam basliyacagim.yemem sadece sikinti dan insallah hepimiz birbirimize destek olarak vericez kilolari .en fazla 65 olan ben 90 na cikicam bir dur demem lazim.
canım yanlış anlama ama hele bi doğumunu yap hayırlısı ile bebeğine kavuş kilolar için sonra üzülürsün.bence kendini şimdiden gereksiz strese sokuyorsun.önünde atlatman gereken bir doğumun var.bu düşüncelerden kendini uzaklaştırmanı tavsiye ederim.86 kilo çok çok abartı bir kilo değil.doğumla bir kısmını atacaksın zaten.ama kilona bu kadar takarsan doğum sonrasında lohusalığında da sıkıntı yaşarsın.lohusalık zaten bir anne için duygusal açıdan zor bir dönemdir.kızlaaaarrrrrrrrrrrrr.ben mahvoldummm....dün doktora gittik nst tansiyon derken tartının üstüne çıkardı doktor...ve ibre 86 yı gösterdi!!!!!!ben bi doğursam da kurtulsam bu kilolardan yaaaa...ne yapcam nasıl olcakkkkk bu kadar kilo ne kadar zamanda verilir.hem emzirmek isterim sütüm azalmadan hemde zayıflamak!!!!!!!kafayı yiycem benn.bu arada doğum martın 12 si gibi duruyo dedi doktor sezeryanla.çünkü normalden tırsıorum biliyosunuz.böyle işte..aa bebek odası yaptık annem geldi geçen gün,şimdi herşey tamam gibi bi doğuramadım gitttii ya sanki bir yıldır hamle gibiyim bitmedi gitti yaaaa...
bu menü hiç olmamış canım ya.tercihlerini değiştirmelisin.normal bir kahvaltı düzenine geç.akşam yemeden olmaz.araları da meyve veya süt ile doldur.Bugünkü menüm
Sabah (09:30)
1 kase karamelli mısır gevreği + süt
Ara (12:00)
1 Bardak sıcak çikolata
Öğlen (15:00)
3 Dilim Pizza (Mantar+kaşar+sosis)
Akşam
YOK
tebrik ediyorum senin menülerini hep beğeniyorum.Kızlar geçmiş yapamıyorum çok geç oldu neler kaçırdım merakta ediyorum doğrusu....Kayinvalidemler bende takip edemedim :) Menümü yazayım dedim
Sabah
1 dilim tb ekmek
1 çorba kaşığı lor peyniri
1 salatalık
1 domates
3 yeşil zeytin
1 yeşil çay
ara yok dışardaydım
öğlen
1 porsiyon ızgara tavuk şiş
2 kaşık pilav
salata
1 bardak ayran
ara
1 kahve
2 kuru kayısı
akşam
5 kaşık zeytinyağlı pırasa
1 dilim tb ekmek
yarım kase yoğurt
ara
1 elma
1 çay bardağı süt
1 beşi bir arada çay 2 litreden fazla su
Bugünde kazasız geçti çooook şükür :))
sabah:2 bardak farklı sıcaklıklarda su
kahvalt:2 dilim salam ve bir dilim kaşardan kepek ekmek ile yağsız tost 20 gr çikolata
ara:yok
öğle:mercimek çorbası ve 2 köfte kadar et 2 dilim patates haşlama ve 2 tane tulumba tatlısı(meyve yerine)
ara:3 adet bisküvi(ekmek yerine)
akşam:6 yk kabak yemeği bir kase yoğurt
ara:bir küçük muz
akşam2:2 köfte kadar et bol salata
1 lt su spor yok merdiven bol 2-3 kupa yeşil çay
bu saatten sonra yermiyim bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?