80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımmmm benimm sen hatalarını biliyorsun o yüzden yazmaya gerek yokkkk ama kahvaltı yapmayarak kendine çok büyük kötülük yapmışsınnnn ((( şimdi çalışıyormusun evdemisin???

canımmmm benimm sen hatalarını biliyorsun o yüzden yazmaya gerek yokkkk ama kahvaltı yapmayarak kendine çok büyük kötülük yapmışsınnnn ((( şimdi çalışıyormusun evdemisin???

çalışıyorum canım ya okadar kızdımki kendime rüyama bile girdi ama kızım çok zorladı akşam çukulatayı yemem dedim diye bile ağladı iş yerinde pek bi sorunum yokta kızım çok zorluyo bu diyet konusunda beni insan diyet hediyesi olarak çukulatalı gofret alırmı düşün işte

sucuk dedin canımı çektrdin.dilim olarak 5 dilim heralde değil mi:))menü güzel
Günaydin hanimlar bugün nasilsiniz? ise gitmeden önce bir bakayim dedim...günlük menü yazmak kilo vermek icin cok destekleyici,diyetisyenler bile gün icinde yediklerinizi not edin diye söylüyorlar.
tabiki çok destekleyici canım.kaçamakları azaltmamızı sağlıyor.
makarna ve pilavların miktarı fazla.karbonhidrat açısından yüklü öğle menün.
gofrete de üzülme.kızının kalbini kırmamış yemişsin iyi etmişsin boşver.ama bi dahaki seçenekleri farklı olsun hediye olarak tatlı dille söylersin.

merhaba kızlar nasılsınız bugün çok yoğunum selam bile veremedim sabahtan beri öpüyorum herkesi kurt gibi acıktım yine

gunaydınnnnn okula gtcm birazdnnnnnnnn bi mrb diyim dedmmmmmmmmmmmmmmmmmm
geçççç oldu amaaa ben yine de merhaba diyeyimmmm kankamaaa
ÖĞLEN yemeğine gidiyorummmmm
tühhhhhh yine önden gidiyonnn neysee sen kaptansın önden gidecen tabi :)

merhaba kızlar nasılsınız bugün çok yoğunum selam bile veremedim sabahtan beri öpüyorum herkesi kurt gibi acıktım yine
merhaba sultanımmmm kolay gelsinnnnnnn

selam herkese bol kalori harcamalı bir gününüz olsun yarın tartılma günüydü değilmi 1 haftadır sabır ettim çıkmadım tartıy. ilk haftam inşallah güzel sonuçlar alırım

selam herkese bol kalori harcamalı bir gününüz olsun yarın tartılma günüydü değilmi 1 haftadır sabır ettim çıkmadım tartıy. ilk haftam inşallah güzel sonuçlar alırım

güzel d,lekleeriinn için çokk sağol cnmmm aminnnn yok yarın değil bizim günümüzz pazar günüü canımmmmm

ben çok kötüyümm bugün markete gidip kocaman bi poşet çukulata alıp hepsini oturup ağlaya ağlaya yemek istiyorum canım yanıyo

selam kızlar nasılsınız? iki gündür hiç giremedim vaktim olmadı.geçmişi okumaya üşendim şimdi.dün altın günüm vardı.misafirlere ayıp olmasın die herşeyden yedim valla.bu hafta umutlu deilim.haftaya da annemler gelio nası diyet yapıcam bilmem.dolapta tatlı duruo.dayanamıyorum yaa.evde olunca illa yiyorum kaçamak kaçamak bi de buzluğa da konmaz o tatlı mecbur yencek.atsam günah eşim pek yemez e ben mi yicem apartmanda komşuluk da yok gidip birilerine dağıtsam.

ben çok kötüyümm bugün markete gidip kocaman bi poşet çukulata alıp hepsini oturup ağlaya ağlaya yemek istiyorum canım yanıyo
ne oldu ki canım ya seni bu kadar üzecek.paylaşmak istermisin.canım yanıyo deyişin beni çok etkiledi(

tatlıyı uzaklaştırmalısın bi şekilde evden.illa ki bul ver birilerine.zaten kaçamağın çok olmuş anladığım kadarıyla.daha fazla yemezssin böylece.

hevesini pazara sakla artık canım.güzel dileklerin için sağol.

ne oldu ki canım ya seni bu kadar üzecek.paylaşmak istermisin.canım yanıyo deyişin beni çok etkiledi(

eğer beni geçen hafta hiç bi sebep yokken bırakıp gitmeseydi erkek arkadaşım bugün birlikteliğimizin 2. yılı olucaktı hayır anlamadığım son konuşmamda seni seviyorum hatunum diyen adam ertesi gün ne olurda hiç bi açıklama yapmadfan çeker gider hazmedemiyorum çok canım yanıyo alışamadım onsuzluğa alışamıcammmmm

anladım canım ya hiç bir açıklama yapmaması tuhaf tabi.ilişkinizin detayını bilemediğim için fazla yorum yapamam tabi ama tel de filan görüşmüyomusunuz.tuhaf biraz dediğin şekilde çekip gitmesi.
ama teselliyi çikolata da aramak yok tamam mı.
buraya yaz paylaşabildiğin kadarı ile duygularını ama çikolataya dalmak yok
belki seni teselli edebiliriz elimizden geldiği kadar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…