- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
Günaydınnnnnn
dün süper bi menüm vardı yazmaya utanıyorum hatta korkuyorum :18:
sabah 3 dilim ekmek kk biraz büyük peynir
ara 1 bardak nescafe
öğlen nohut yemeyi çok az çorba 6-7 kaşık kadar makarna
ara bir portakal
ara 9 tane badem
akşam bi tabak pırasa küçük bi kase yoğurt veee bulgur pilavı kaç kaşık yedim bilmiyorum
bide bunlar yetmezmiş gibi kızımın bana diyet hediyesi çukolatalı gofret:18:
kendime ceza verdimbu sabah kahvaltı yapmadım biraz sonra bi elma yerim
canımmmm benimm sen hatalarını biliyorsun o yüzden yazmaya gerek yokkkk ama kahvaltı yapmayarak kendine çok büyük kötülük yapmışsınnnn((( şimdi çalışıyormusun evdemisin???
ben okuldayım şekerimmm gelememmmmm
hem ben ara öğünümü bile yaptımm
gunaydınnnnn okula gtcm birazdnnnnnnnn bi mrb diyim dedmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sucuk dedin canımı çektrdin.dilim olarak 5 dilim heralde değil mi:))menü güzelGÜNAYDINNN
gece son mesajı yazarken netim gittiii malesef tam muhabbet edecek günde gitti
dünkü menümmm
kalkar kalkmaz 2 adet kayısı
kahvaltı 1 yumurta 2 ince dilim ekmek 1kk peynir
ara 1 meyve
öğle tavuk 3 kaşık pilav
ara 1 meyve
ara 10 adet badem
akşam 5 tane sucuk 1 ince dilim ekmek domates salatalık
tabiki çok destekleyici canım.kaçamakları azaltmamızı sağlıyor.Günaydin hanimlar bugün nasilsiniz? ise gitmeden önce bir bakayim dedim...günlük menü yazmak kilo vermek icin cok destekleyici,diyetisyenler bile gün icinde yediklerinizi not edin diye söylüyorlar.
makarna ve pilavların miktarı fazla.karbonhidrat açısından yüklü öğle menün.Günaydınnnnnn
dün süper bi menüm vardı yazmaya utanıyorum hatta korkuyorum :18:
sabah 3 dilim ekmek kk biraz büyük peynir
ara 1 bardak nescafe
öğlen nohut yemeyi çok az çorba 6-7 kaşık kadar makarna
ara bir portakal
ara 9 tane badem
akşam bi tabak pırasa küçük bi kase yoğurt veee bulgur pilavı kaç kaşık yedim bilmiyorum
bide bunlar yetmezmiş gibi kızımın bana diyet hediyesi çukolatalı gofret:18:
kendime ceza verdimbu sabah kahvaltı yapmadım biraz sonra bi elma yerim
ooooooo maşallahhhhhhh sanaaaaa öğlen yemeğinde intikamımı alırımm ben önce yaparım
geçççç oldu amaaa ben yine de merhaba diyeyimmmm kankamaaagunaydınnnnn okula gtcm birazdnnnnnnnn bi mrb diyim dedmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tühhhhhh yine önden gidiyonnn neysee sen kaptansın önden gidecen tabi :)ÖĞLEN yemeğine gidiyorummmmm
merhaba sultanımmmm kolay gelsinnnnnnnmerhaba kızlar nasılsınız bugün çok yoğunum selam bile veremedim sabahtan beri öpüyorum herkesi kurt gibi acıktım yine
selam herkese bol kalori harcamalı bir gününüz olsun yarın tartılma günüydü değilmi 1 haftadır sabır ettim çıkmadım tartıy. ilk haftam inşallah güzel sonuçlar alırım
ne oldu ki canım ya seni bu kadar üzecek.paylaşmak istermisin.canım yanıyo deyişin beni çok etkilediben çok kötüyümm bugün markete gidip kocaman bi poşet çukulata alıp hepsini oturup ağlaya ağlaya yemek istiyorum canım yanıyo
selam kızlar nasılsınız? iki gündür hiç giremedim vaktim olmadı.geçmişi okumaya üşendim şimdi.dün altın günüm vardı.misafirlere ayıp olmasın die herşeyden yedim valla.bu hafta umutlu deilim.haftaya da annemler gelio nası diyet yapıcam bilmem.dolapta tatlı duruo.dayanamıyorum yaa.evde olunca illa yiyorum kaçamak kaçamakbi de buzluğa da konmaz o tatlı mecbur yencek.atsam günah eşim pek yemez e ben mi yicem apartmanda komşuluk da yok gidip birilerine dağıtsam.
selam herkese bol kalori harcamalı bir gününüz olsun yarın tartılma günüydü değilmi 1 haftadır sabır ettim çıkmadım tartıy. ilk haftam inşallah güzel sonuçlar alırım
ne oldu ki canım ya seni bu kadar üzecek.paylaşmak istermisin.canım yanıyo deyişin beni çok etkiledi(
eğer beni geçen hafta hiç bi sebep yokken bırakıp gitmeseydi erkek arkadaşım bugün birlikteliğimizin 2. yılı olucaktı hayır anlamadığım son konuşmamda seni seviyorum hatunum diyen adam ertesi gün ne olurda hiç bi açıklama yapmadfan çeker gider hazmedemiyorum çok canım yanıyo alışamadım onsuzluğa alışamıcammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?