80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eyvahhhh çok vahimm birrr durummm gidip gelip eşinizz ağzına daya :)
aşağıdaki ziyaretçiler kimler acaba.
çıkın bakayım ortaya.:))
meleeğimm dostummmm nasılsınnn bakayımmmm

canım benimmmmm kalbininnn nasıl sızladığınııı tahmin ediyorummm çok iğrenç bir durummmmmm ne dersem diyeyimm sana tesellide olmayacak biliyorummm o acıyııı yaşayacaksın bir süreeeee amaaa o yediğin çikolatalarda teselli olmayacak

eyvahhhh çok vahimm birrr durummm gidip gelip eşinizz ağzına daya :)
meleeğimm dostummmm nasılsınnn bakayımmmm

canımcım bugün ev gezmesi yok değil mi
biraz rahatsızım boyun kol baş ağrısı vs.onun dışında idare ediyorum şekercim
sen de iyimisin çeyrek kaptanım.

Son düzenleme:

uzağız birbirimize o izmitte ben antalyadayım yakın olsak kalkıp gidip sorun ne öğrenicem ama hiç bişey yoktu ( en son telefonu güzelce kapattık 3 gün ulaşamadım sonra iş yerini aradım burda dediler ama çıkmadı telefonlarıma 1,5 haftayı geçti sanırım iş yerinden arıyorum orda biliyorum ama teli açmıyo cebi açık ama açmıyo telefonu sadece 2,3 mesaj attı ben şerefsi aşşalık bi adamım diyo sadece seni çok seviyorum yazdı başkada hiç bişey yok... anlam veremiyorum deli gibiyim belli etmemeye çalışıyorum kimseye

çikulotada yemedim yemicem merak etmeyin

canım benim geçermi sence azalırmı bu acı

Herkese meraba,ben de 86 kiloyum.Kendimi bildim bileli hep kiloluydum zaten.Artık bıktım ama bir türlü harekete geçip kilo veremiyorum.
Abur cubur yemem,gece atıştırmalarım yok,akşam ekmek filan yemem ama hareketsizlikten de veremiyorum.Formdakal diye eti ürünlerinin olduğu bir site var ve form puan sistemi var.Kilo ve boyunuzu girince günlük almanız gereken kalori miktarı çıkıyor.Yediklerinizi tek tek yazarak günde kaç kalori aldığınızı öğreniyorsunuz.Eğer kendiniz diyet yapmak istemezseniz,diyetisyenin hazırlamış olduğu bir sürü diyet programı da var.Bakalım oraya her gün yazacağım neler yiyorsam.Sistem size yemek yediğiniz ürünlere göre karbonhidratı az aldın,su içmedin gibi uyarılar veriyor.Yaptığınız sporları da girip günlük kalori miktarınızı yükseltebiliyorsunuz ve haftalık çizelgeler var grafik şeklinde.Kilonuzu,bel kalça basen ölçülerinizi girip değişimlerini görebiliyorsunuz.

Şöyle 3,4 kilo vermeye başlasam gerisi gelecek hissediyorum ama umutsuzum

Son düzenleme:

yazdığı mesaja bakılırsa kendini bişeyden dolayı suçlu hissediyor ve senle yüzleşmekten kaçıyor.bence kendini çok yıpratma, sakin olmaya çalış.bişekilde sana açılacağını düşünüyorum.
baya uzakmışsınız birbirinize.yüzyüze konuşabilseniz iyi olurdu tabi.
inşallah kısa sürede ve basitçe halledebileceğiniz bir meseledir.2 yıllık bir ilişki az değil tabi.

canımcım bugün ev gezmesi yok değil mi
biraz rahatsızım boyun kol baş ağrısı vs.onun dışında idare ediyorum şekercim
sen de iyimisin çeyrek kaptanım.
maşallah hiç birşeyin de yokmuş haaaaaa, yok yokk şükürrrrr bugün evdeyimm ve kaçamaksız bir menümile karşınızaa çıkacağım inşallahhhh eski halimee döndümm hissediyorummmmmmmm

canım benim geçermi sence azalırmı bu acı

çok saçmaaa ne dengesizz bir harekettttt yaptığıı n eolursa olsun 2 yıl için açıklama yapması gerekirdiiiiiii geçecekk canım benimmm bazen aklına gelecekk düşüneceksin ama 5 dk sürecek sonra hayatına devam edeceksinnnn hatta belkideee çok şükür ki onunla devam etmemişimmm diyeceksinnnnn gerçi nelerr yaşadınızzz bilmiyorum sevginizz ne boyuttaydıııı amaaaa bir açıklama bilee yapmadan gitmesiiii çok ağırrrr

umutsuz olma canım.bak bişeyler araştırmışsın.buraya da gelmişsin hazır.bırakma ipin ucunu.emek vermeden kilo da veremeyiz.kendini biraz zorlayacaksın.kilo vermek için kendine çok haklı gerekçeler sunacaksın.kendini bi yerde mecbur hissedeceksin kilo vermeye.mesela bu evlenme hazırlığı olur-işe başlama hazırlığı olur-hamile kalma hazırlığı olur-doğum kilolarını atma olur.artık senin durumun hangisine uyuyorsa.

reklam gibi olmuş :)))ama sistem güzelll kolay gelsinnnnnnn

Seneye mezun olacağım,sonra da evlilik hazırlıkları var.Aslında sadece sağlığım ve istediğim kıyafetlerin üzerimde düzgün durması bile başlı başına yeter.Yürüyüşe de başlamıştım,evde koşu bandım var her gün 45 dk yürüyorum daha 3 gün oldu başlayalı tabi.Ama hemen pes ediyorum,sıkılıyorum filan.Bu tembellik beni öldürecek

reklam gibi olmuş :)))ama sistem güzelll kolay gelsinnnnnnn

Evet biraz öyle oldu gibi.Ama ne bileyim böyle bir sistem hoşuma gitti.Bugün yediklerimi yazınca,az yiyorum diye düşünürdüm ama dengesiz yediğim şeylerin farkına vardım,kızdım kendime

evet doğruyu söylemek gerekirse pazartesiden beri dökülüyorum.zoraki işe gel git eve git yemek yap.bu hafta pilim bitik.
artık haftasonunda toparlarım kendimi.
eski haline dönmeni dörttttttt gözlen bekliyoruz kaptanım.sen yemeyeceksin ki bize yedirmeyeceksin.yesek te burnumuzdan getireceksin anlaştık mı
bak mart geldi.al sana bahar.sonra havalar ısınacak kabanlar montlar atılacak.bizim bıngıl bıngıl yağlar gözler önüne çıkacak.
ıyyy düşüncesi bile korkunç.
önümüzdeki 3 ayda 10 kilo verebilmeyi çok istiyorum şekercim ya bunu başarmak istiyorum.olurmu ki.

ha bak işte senin de bu kiloları atmak için çok güzel gerekçelerin var.hayatının baharındasın henüz.at o fazlalıkları üstünden.ileride daha fazlasını koyarsın üstüne.bi 86 kilodan zayıflamaya uğraşmak var bi de 96-106 kilodan değil mi canım.tembellik yapma.

Evet çok haklısınız.Bundan 2,3 sene önce 88 kiloydum ve diyet yapmadan sadece akşam belli bir saatten sonra yemeyi keserek,kola cips,çekirdek gibi şeyleri hayatımdan çıkartarak 5 ayda 15 kilo verdim 73e düştüm.Sadece ilk 1 ay haftanın 3 günü 45 dk yürüyüş ardından 45 dk plates yaptım.Ama sonra onu da bırakmıştım,yine de kilo vermeye devam ettim.Sonra o kiloları korumak istedim ama malesef ramazanlık,bayram girdi araya derken hooppp 78 e kadar çıktım.Geçen seneye kadar 78dim bu sene yazdan sonra 86 oldum Şimdi de sanki yapıştı kilolar,daha zor veriyorum artık.Ben de artık motivasyon eksikliğinden bıktığım için son çare kendimi bu topiğe attım

Son düzenleme:
canım benim asıl önemli olan yeme düzenini oturtmakkk aslındaa ne zamna ne yiyeceğini bilmekkkkk şimdiii biz acıkmaya fırsat vermiyoruz kendimize inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekildeee verirsin kilolarını aradığın desteği burda bulacağından emin olabilirsin canım bu arada ben dilara
tamammmmm kuzummm anlaştıkkkkkkk sırff size kızmak içinnnn yemeyecem dermişim :)))) ferirsinn klızz hiçç merak etmeeee senin cetvelde bayağı ilerlemiş maşallahh biraz önce dikkatimi çekti

Selam kizla kendimi tanitayim önce Benim adim kübra 23 yasindayim 3 yillik evliyim 2 yasinda bal topagi bi oğlum. Var her sey buraya kadar guzel. :) amaaaaaaa evlendigimde 60 kiloydum evlilign verdigi mutluluk ve rahatlikla hemencecik 8 kilo aldim oldum 68 snra hamile kaldim 20 kilo aldim dogumdan snra 81 kilo kaldim boyum 160 cm 2 ay kadar once bu topikte diyet ve spora basladim cok gaza gelmistim 78 kiloya inmistim ama devam etmedim taniyanlar bilir belki neyse simdi tekrar diyete basladm ins bu sefer sonun kadar gidebilirim 20 kilo vermem lazim en az ama spor yapmak beni çok zorluyor evde kosu bandim var azar azar spora baslamayi dusunuyorum. İns basarili olabilirim szlerle birlikte inss hepinize koayliklar diliyorum...

naber hatunlar..sabah giremedim evde degildim..simdi geldim..nevar ne yok bakalim..gecmise daha bakamadim..birazdan bakarim

hg canım aramıza kolay gelsin inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın ben dilara

naber hatunlar..sabah giremedim evde degildim..simdi geldim..nevar ne yok bakalim..gecmise daha bakamadim..birazdan bakarim

hg ablammmm

Memnun oldum ben de Kübra.Motivasyon ve desteğin çok önemli olduğuna inanıyorum.Bizim evde de tam tersi böyle bir şey yok.Yemekleri annem yapar evde,ev hanımı ama o da bıkmış yıllardır yemek yapmaktan sanırım O yüzden de aylardır hep sağlıksız,dışarıdan besleniyoruz.Akşamları annem işin kolayına kaçıp fast food tarzı yemekler hazırlıyor,akşam yemeğini yemek saat 9 u buluyor ya da dışarıdan yemek söylüyoruz filan derken bunların çok etkisi oldu kilo almam da.Annem de çok kilo aldı tabi Aslında yine de mazeret olmamalıydı bu bana,kendim hazırlasaydım yemeğimi diyorum.Ama son zamanlarda eve sebze alınmıyor desem yeridir yani.

Bir şey söyleyeceğim şoklardayım şu anda Benim de adım Kübra,23 yaşındayım ve erkek arkadaşımın adı gökhan ve seneye kısmetse evleneceğiz.nickinize baktım da kubragokhan diye şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…