80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

naber hatunlar..sabah giremedim evde degildim..simdi geldim..nevar ne yok bakalim..gecmise daha bakamadim..birazdan bakarim

hoşgeldin canım..

ben yavaş yavaş eve gidiyorum yarın görüşürüz inşallah gideyim yatağıma yatayım yorulup uyuya kalana kadar ağlıcam yoksa patlarım kızıma da çaktırmamam lazım bakalım nasıl başarcam offffffffff of geçsin artık gücüm bitti

hosbulduk canim ne haber nasilsin bu gün
iyiyimm çok şükürrr dün çok kötü bir rüyaaa gördümmm onun etkisi var birazzz amaa onun dışında iyiyim :)

o yemek yapmakdan bıkmaa her evde dönem dönem oluyorr sanırımmm ama bşizdeee öylee çok uzun zaman almaz en fazla 2 günn o gğünleri için de tavsiyemmm kahvaltı yumurta haşlaması peynir zeytin domatesss süper oluyorr hem gerçektentok tutuyorr hemdeeee çok hafif oluyor

allah yardımcınn olsunnn canım benimmmmmmmm diyecek hiç birşey bulamıyorummm aslında duyummmmm mantıklı şeylerr yaza bilirr bu konudaaaaa

Evet yarın kahvaltıda yumurta haşlayayım kendime en iyisi Teşekkürler tavsiyen için Şimdi motivasyonum hafif gelmişken bugün yürüyüşümü yapayım Burası gerçekten insana güç veren bir topik.

sabah-ara:çok az yağla ve neredeyse sadece kokusunu alacğım kadar ince dilimlediğim sucukla kırma yumurta ama hemen kızmayın yağı peynire sucuğu zeytine saydım:), 2dlm ekmek,domates
öğle:4 yk sebze yemeği,1 bardak ayran, köfte kadar et, 2dlm ekmek
ara:yarım muz,kahve fincanı kadar süt
akşam: 2 koca kase ıspanak çorbası,yarım kase yoğurt,köfte kadar et
arada yiyeceğim:1 porsiyon meyve,süt

Selaaaammmmm kızlarrrr

dondum bugün dondum çok soğuk yaaa ..Koca gün yine evde değildim...

öğleden sonra misafirliğe gittim neler vardı neler hepsiniiiii hoooop mideye yapcaktım ama yapmadım :))) Sadece 1 küçük tuzlu poğaca 1 dilim böreğinde çeyreğini yedimm... Öğlen yemeği niyetine :)) Yine ben kazandım yanii:) Ama çok zordu o güzelim tatlılara karşı koymak ilk başta bi çatal tadına bakayım dedim ama vazgeçtim biliyorum gerisi gelecek ahhhh şu 80 e
bi düşeyim ödüllendiricem kendimi sonra devam :))

Canım benim önceki günlere bakarsak bugünkü menün mükemmel Ha şöyle salmak yok :))

sormaa canım yaa çok şükürr normalee döndümmmm aferin bana :))) senidee çoookk tbrk ediyorummmm savaşı kazanmışsınnn

Gerçekten yıldızlı aferinnnnnn Kazandım ama birde bana sor buraya vereceğim hesap olmasa bide duyumun yazabilecekleri gözümün önünden geçti vazgeçtim burası olmasa göndermiştim mideye hepsiciğini :)))

Bir şey söyleyeceğim şoklardayım şu anda Benim de adım Kübra,23 yaşındayım ve erkek arkadaşımın adı gökhan ve seneye kısmetse evleneceğiz.nickinize baktım da kubragokhan diye şok oldum

Mesajinizi okuyunca cok guldum buyuk tesaduf siz kubra gokhan beyle evleninirsiniz ins ismail hamza diye bi oglunuz olursa tam benzeriz galiba :) :) :)

selamlar milllettt nasılsınız bakalımmmmmm

yeni gelenler hoşgeldiniz arkadaşlar azminiz daim olsunnnn

calista sıkma canını arkadaşlarımın da dediği gibi madem sevdiğini iddia ediyo eninde sonunda döner sana açıklama yapar bence üstüne düşme çünkü büyük ihtimallle onun yaptığı bi hata yüzüne bakamayacağı bi hataaaaa bekle kendi içini yesin dursunnnn azcıkkk

ben bi önce sonra fotosu koysam dilinizi yutarsınız herhalde önceyi görünce tabi:)sonrayı bilemiyorum:)daha o raddeye geçemedim henıüz...koca göbekli bi kadın üstelik bi dünyada ödem oldu hamilelilte..gıdığım bile çıktı:))))eşim dalga geçiyo onunla.neyse ben bugünkü listemi yazayım
SABAH:iki dilim ekmek
haşlanmış yumurta
peynir
şekersiz çay
çok az bal

ARA:iki üç tane çizi bisküvi

ÖĞLE:2 kase mercimek çorba
bir dlim ekmek

ARA:yarım bardak karışık taze meyve suyu.bir bardak süt

AKŞAM:bir çorba
biraz patlıcan yemeği
birazda fırında patates
2 bardak ayran
bir dilim ekmek

şu ana kadar bunları yedim son olarak ya meyve yerim yada süt içerim bilmiyorum.ben demişmiydim süt ve ayran manyağı olduğumu???acaba bu kadar ayran içmem doğrumu belki 4 bardağı buluyodur da günde?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…