naber hatunlar..sabah giremedim evde degildim..simdi geldim..nevar ne yok bakalim..gecmise daha bakamadim..birazdan bakarim
iyiyimm çok şükürrr dün çok kötü bir rüyaaa gördümmm onun etkisi var birazzz amaa onun dışında iyiyim :)hosbulduk canim ne haber nasilsin bu gün
o yemek yapmakdan bıkmaa her evde dönem dönem oluyorr sanırımmm ama bşizdeee öylee çok uzun zaman almaz en fazla 2 günn o gğünleri için de tavsiyemmm kahvaltı yumurta haşlaması peynir zeytin domatesss süper oluyorr hem gerçektentok tutuyorr hemdeeee çok hafif oluyorMemnun oldum ben de Kübra.Motivasyon ve desteğin çok önemli olduğuna inanıyorum.Bizim evde de tam tersi böyle bir şey yok.Yemekleri annem yapar evde,ev hanımı ama o da bıkmış yıllardır yemek yapmaktan sanırımO yüzden de aylardır hep sağlıksız,dışarıdan besleniyoruz.Akşamları annem işin kolayına kaçıp fast food tarzı yemekler hazırlıyor,akşam yemeğini yemek saat 9 u buluyor ya da dışarıdan yemek söylüyoruz filan derken bunların çok etkisi oldu kilo almam da.Annem de çok kilo aldı tabi Aslında yine de mazeret olmamalıydı bu bana,kendim hazırlasaydım yemeğimi diyorum.Ama son zamanlarda eve sebze alınmıyor desem yeridir yani.
allah yardımcınn olsunnn canım benimmmmmmmm diyecek hiç birşey bulamıyorummm aslında duyummmmm mantıklı şeylerr yaza bilirr bu konudaaaaahoşgeldin canım..
ben yavaş yavaş eve gidiyorum yarın görüşürüz inşallah gideyim yatağıma yatayım yorulup uyuya kalana kadar ağlıcam yoksa patlarım kızıma da çaktırmamam lazım bakalım nasıl başarcam offffffffff of geçsin artık gücüm bitti
o yemek yapmakdan bıkmaa her evde dönem dönem oluyorr sanırımmm ama bşizdeee öylee çok uzun zaman almaz en fazla 2 günn o gğünleri için de tavsiyemmm kahvaltı yumurta haşlaması peynir zeytin domatesss süper oluyorr hem gerçektentok tutuyorr hemdeeee çok hafif oluyor
güzel d,lekleeriinn için çokk sağol cnmmm aminnnn yok yarın değil bizim günümüzz pazar günüü canımmmmm
sabah-ara:çok az yağla ve neredeyse sadece kokusunu alacğım kadar ince dilimlediğim sucukla kırma yumurta ama hemen kızmayın yağı peynire sucuğu zeytine saydım:), 2dlm ekmek,domates
öğle:4 yk sebze yemeği,1 bardak ayran, köfte kadar et, 2dlm ekmek
ara:yarım muz,kahve fincanı kadar süt
akşam: 2 koca kase ıspanak çorbası,yarım kase yoğurt,köfte kadar et
arada yiyeceğim:1 porsiyon meyve,süt
sormaa canım yaa çok şükürr normalee döndümmmm aferin bana :))) senidee çoookk tbrk ediyorummmm savaşı kazanmışsınnnCanım benim önceki günlere bakarsak bugünkü menün mükemmel Ha şöyle salmak yok :))
sormaa canım yaa çok şükürr normalee döndümmmm aferin bana :))) senidee çoookk tbrk ediyorummmm savaşı kazanmışsınnn
Bir şey söyleyeceğim şoklardayım şu andaBenim de adım Kübra,23 yaşındayım ve erkek arkadaşımın adı gökhan ve seneye kısmetse evleneceğiz.nickinize baktım da kubragokhan diye şok oldum
Mesajinizi okuyunca cok guldum buyuk tesaduf siz kubra gokhan beyle evleninirsiniz ins ismail hamza diye bi oglunuz olursa tam benzeriz galiba :) :) :)
bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzönce sonra fotosu geliyooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?