80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yyyyaaaa noldu bööle çirkin kaptan olmaz diyip topiğimi terkettinizzzzzzz

ayyyyyy ne kadar değişim var ya hele ilk fotoda çok bariz bi değişim var bende de bellmiki acaba bu kadar demekki insanın yü<üde çok değişiyo inan çok çok daha güzel olmuşsun zayıflayınca anladığım kadarıyla sen sıkı bi yapıya sahip değilsin birzda ondan kilolu görünüyosun fazlalıklarımızı atalım güzelleşelim bayanlar hadiieeeee

hic de cirkin degilsiniz.kendinize haksizlik etmeyin.azim her seyin basi.zayifalyinca daha iyi olmussunuz.giydigi de yakisiyo insana ...

bugünkü menüm

sabah 6 30:elma sirkeli su 1 portakal

ara8 30:1 simit 1 b çay

ara 12 00:bi lokma kek

öğle 13 00:sebzeli kıyma 3 dilim ekmek

ara 13 30:1 b çay

akşam 18 30:tavuk suyuna çorba menemen turp yoğurt 2 dilim ekmek

ara21 30:1 pportakal bi kaşık yoğurt

yatarken:elma srkeli su

ben kaç haftadır kilo veremyrm ya arkadaşlar sebebi heralde su çünkü bugün farkettim aşam eve gelene kadar hiç su içmedim akşamda en fazla 2 b içmişimdir bi şişeyle bari ölçeyim dimi tamamen durdu kilo verme olayı bende pazara yine umudum yok

menüm

sabah 1 bardak süt 5 kaşık tahıllı gevrek

ara yok

öğlen 1 kase çorba 1 dilim ekmek

ara 1 porsiyon meyve 1 bardak süt

akşam balık salata (balığın ölçüsü ne kadar bilmediğim için 10 tane orta istavrit yedim)

1 litre su

ne güzel fark etmiş ya.Şimdi gaza geldim gidip az daha spor yapmam gerekiyor

hic de cirkin degilsiniz.kendinize haksizlik etmeyin.azim her seyin basi.zayifalyinca daha iyi olmussunuz.giydigi de yakisiyo insana ...

teşekkür ederimmmm canlarımmm
yeni gelenler için sölüyorum ben bu kiloları hiç spor yapmadan verdim diyetisyenim yasakkkkk demişti hala yasakkkkk

yyyyaaaa noldu bööle çirkin kaptan olmaz diyip topiğimi terkettinizzzzzzz

Maşallah maşallah nazarlara gelme inşallah :))) Ne kadar farketmiş canım yaaa tebrikler......

Ne çirkini yaa güzeller güzeli kaptanımız (yağ falan çekmiyorum heee gerçek)

Menün güzel canım ama sanki eksik birşeyler var benim menü bayağı uzun oluyoda :))) seninki kısa geldi sanki :))

Aslında menünde gayet iyi geldi bana canım ama su çook önemli Bide elma sirkeli su ne için merak ettimde

Maşallah maşallah nazarlara gelme inşallah :))) Ne kadar farketmiş canım yaaa tebrikler......

Ne çirkini yaa güzeller güzeli kaptanımız (yağ falan çekmiyorum heee gerçek)
şımardım şımardımmmmm:118::118::118:
neden spor yasaktı ki.

vücutta var olan yağların kaslara dönüşmeden erimesini sağlamak için:)))

noooldu canim ya...sorun ne? lütfen haber et iyi olup olmadigini .bak aklima takildin simdi

waaaay bende ise yararmisim yani...aferin sana canim ya..düper azim süpeeeeeeeeeeeeer

waay kaptanim ya senmi cirkinsin? hah..cirkin görmesek yutturacan yani..valla kutlarim basarini..böyle resimli görünce insan daha net anliyor.insallah bir iki ayya kadar bende koyacagim resmimi:))))

önce sonra fotosu geliyooooooo

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok güzel olmuşsunnnnnnn darısı başıma inşallahhhhhhhhhhhhhhh bende bi gün böyle bir fotom olabiler

şimdik pideler avuç içi boyundaydı kalbura bastını yarısı sadece ya ben akşamları meyve yemeyi çok seviyorum ama tek meyva yetmiyo mutlaka ikinci bir eşlikçi oluyor ya nasıl vazgeçiçemm hele havuçu çok seviyorumm :18::18::18:

bu günkü menüm
sabah 2 dilim ekmek çok az yağda yumurta küçük bir parça peynir domates salatalık
ara türk kahvesi
öğlen şimdi 3 çatal yaş pasta
ara yarım havuç
akşam bir küçük kase kuru fasulye 4 kaşık pilav salata yogurt 1 tane kücücük tulumba tatlısı
ara 2 bardak açık çay 5 tane fındık

40 dk iyice kıvırtmak suretiyle oynamak 2 litre su

kızlar bugün öglen bi nişana gittim orda inanmassınız yenice yapılmış kalp şeklinde yaş pasta ve kola dağıttılar beni düşünebiliyomusunuz hemde yaş pasta çikolatalıydı 3 çatal aldım kolayı açmadım bile hemen oynamaya kalktım sonrada hemen kaçtım

bu günün raporu

sabah:
bir kase corba
2 dilim ekmek
biriki catal köy peyniri
firinda pismis patates kotelet

ara: bir kuru incir
ögle-ara yok malesef

aksam:bir tabak kuru fasulye
3-5 kasik pirinc pilavi

bolca caylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…