yyyyaaaa noldu bööle çirkin kaptan olmaz diyip topiğimi terkettinizzzzzzz
ne güzel fark etmiş ya.Şimdi gaza geldim gidip az daha spor yapmam gerekiyor
ayyyyyy ne kadar değişim var ya hele ilk fotoda çok bariz bi değişim var bende de bellmiki acaba bu kadar demekki insanın yü<üde çok değişiyo inan çok çok daha güzel olmuşsun zayıflayınca anladığım kadarıyla sen sıkı bi yapıya sahip değilsin birzda ondan kilolu görünüyosun fazlalıklarımızı atalım güzelleşelim bayanlar hadiieeeee
hic de cirkin degilsiniz.kendinize haksizlik etmeyin.azim her seyin basi.zayifalyinca daha iyi olmussunuz.giydigi de yakisiyo insana ...
çok azimlisin maşallah çok fark var inşallah bende bir 70 lere gelsem bende böyle önce sonra fotosu koyarım
süpperrrrrrrrrrsinnnnnnnnnnnnnn bebeğim yaaaaaaaaaa tbrkkkk ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yyyyaaaa noldu bööle çirkin kaptan olmaz diyip topiğimi terkettinizzzzzzz
menüm
sabah 1 bardak süt 5 kaşık tahıllı gevrek
ara yok
öğlen 1 kase çorba 1 dilim ekmek
ara 1 porsiyon meyve 1 bardak süt
akşam balık salata (balığın ölçüsü ne kadar bilmediğim için 10 tane orta istavrit yedim)
1 litre su
teşekkür ederimmmm canlarımmm
yeni gelenler için sölüyorum ben bu kiloları hiç spor yapmadan verdim diyetisyenim yasakkkkk demişti hala yasakkkkk
bugünkü menüm
sabah 6 30:elma sirkeli su 1 portakal
ara8 30:1 simit 1 b çay
ara 12 00:bi lokma kek
öğle 13 00:sebzeli kıyma 3 dilim ekmek
ara 13 30:1 b çay
akşam 18 30:tavuk suyuna çorba menemen turp yoğurt 2 dilim ekmek
ara21 30:1 pportakal bi kaşık yoğurt
yatarken:elma srkeli su
ben kaç haftadır kilo veremyrm ya arkadaşlar sebebi heralde su çünkü bugün farkettim aşam eve gelene kadar hiç su içmedim akşamda en fazla 2 b içmişimdir bi şişeyle bari ölçeyim dimi tamamen durdu kilo verme olayı bende pazara yine umudum yok
şımardım şımardımmmmm:118::118::118:Maşallah maşallah nazarlara gelme inşallah :))) Ne kadar farketmiş canım yaaa tebrikler......
Ne çirkini yaa güzeller güzeli kaptanımız (yağ falan çekmiyorum heee gerçek)
neden spor yasaktı ki.
noooldu canim ya...sorun ne? lütfen haber et iyi olup olmadigini .bak aklima takildin simdihoşgeldin canım..
ben yavaş yavaş eve gidiyorum yarın görüşürüz inşallah gideyim yatağıma yatayım yorulup uyuya kalana kadar ağlıcam yoksa patlarım kızıma da çaktırmamam lazım bakalım nasıl başarcam offffffffff of geçsin artık gücüm bitti
waaaay bende ise yararmisim yani...aferin sana canim ya..düper azim süpeeeeeeeeeeeeerSelaaaammmmm kızlarrrr
dondum bugün dondum çok soğuk yaaa ..Koca gün yine evde değildim...
öğleden sonra misafirliğe gittim neler vardı neler hepsiniiiii hoooop mideye yapcaktım ama yapmadım :))) Sadece 1 küçük tuzlu poğaca 1 dilim böreğinde çeyreğini yedimm... Öğlen yemeği niyetine :)) Yine ben kazandım yanii:) Ama çok zordu o güzelim tatlılara karşı koymak ilk başta bi çatal tadına bakayım dedim ama vazgeçtim biliyorum gerisi gelecek ahhhh şu 80 e
bi düşeyim ödüllendiricem kendimi sonra devam :))
Gerçekten yıldızlı aferinnnnnn Kazandım ama birde bana sor buraya vereceğim hesap olmasa bide duyumun yazabilecekleri gözümün önünden geçti vazgeçtim burası olmasa göndermiştim mideye hepsiciğini :)))
önce sonra fotosu geliyooooooo
sabah çorba tercih edilebilir tabi.peyniri akşam tüketmişsin.pideler gerçekten küçük ise problem değil.kalbura bastıyı da görmedik.
en son aran da elma ve havuç ve süt bence fazla. havuç olmasaydı olurdu.yürüyüş çok iyi.
neden canim?calisiyormusun o yüzdenmibiliyorum menülerim hiç sağlıklı görünmüyor ama sizler gibi güzel çeşitli kahvaltı yapacak durumum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?