80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

waay kaptanim ya senmi cirkinsin? hah..cirkin görmesek yutturacan yani..valla kutlarim basarini..böyle resimli görünce insan daha net anliyor.insallah bir iki ayya kadar bende koyacagim resmimi:))))
teşekkür edermmmm
canım aslında sen yapabilecek pozisyondasın kızından sonraki fotolarınla şimdiiki fotolarını koysana yenilere örnek oluruz

Canım çok az yağda yumurta yerine 1 adet haşlanmış yumurta yersen daha çok tok tutar Ve evet bu tatlılarla sınanmak çooooook kötü

Aslında menünde gayet iyi geldi bana canım ama su çook önemli Bide elma sirkeli su ne için merak ettimde
canım elma sirkesi hem kilo vernmeye hemde hazma iyi geliyo ılık suyla ben bi zararını görmedim bi ara düzenli içiyodum kendimi çok dinç hissediyrm gün içinde yoksa sallanıyrm akşama kadar tempo yoğun olunca sirkeye tekrar ihtiyaç duydum
canım akşam akşam kuru fas. ve pilav ikiside k.idrat o yüzden birini tercih et angel teacher arkadaşımız buna çok dikkat ederdi bide akşamları çok pirinç tercih etme çünkü çük şekerli ve ağır

bu günün raporu

sabah:
bir kase corba
2 dilim ekmek
biriki catal köy peyniri
firinda pismis patates kotelet

ara: bir kuru incir
ögle-ara yok malesef

aksam:bir tabak kuru fasulye
3-5 kasik pirinc pilavi

bolca caylar
eh işte iyi diyelim bari bugn

güzeeeeeel ben dışında herkes güzel diyet yapıyo maşallah

patates ve ekmek bi arada olmaaaaaaaz

h g canım inş sabrın ve azmin daim olur

kızım git rahat rahat uyu bende zamanında çok ağladım şimdide şunu diyo bunu yapıyo diye şikayet ediyrm bunlar değmez ağlamaya gerçi evlenip aynı çatı altına girmeden anlayamadık bizde ama bence sen erken davran bi anda küt bitirdiyse bi halt yemiştir eminim o yüzden üzülme hiçbir suç gizli kalmaz yakında çıkar ortaya o zamanda üzüldüğün zamanlara üzülürsün

canım hg aramıza bakak görek nasıl olacak ama umutsuzluk yok umudunu kaybedersen zaten baştan bıraktın demektir o yüzden umutsuzluk lafını kaldıralım lügatimizden

şu bizim çeyrek nerelerde ya göremedim kaptancıııııııııııık nerdsin geri kaldın muhabbetten

haklısın canım ya öğlen doğru düzgün yemeyince akşama biraz gözüm döndü

bi fikrim geeeeeeeeldiiiiiiiii:44::44::44: kaptanlarım gün içinde girenler herkese bi kaç saate bi su içtinmi karbonhidratları bi arada yemeyin nebilyim yağdan tatlıdan uzak duralım vb sürekli uyarıcı cümleler yazalım diyorum faydası olmazmı acaba kaçamaklardan uzak durmak adına her sayfada en az bi uyarı olsa fena olmaz dimi ne dersiniz

aslinda süper fikir..su benim aklima hiiiiic gelmiyor.yarin yeniden yürüyüse basliyorum..mp3 ümü bile sarja koydum hadi hayirlisi:)))birde su icsem birde yediklerimi kissam gerisi corap sökügü ya:)))

çeyrek nee kızzz basarımm cezayııı haa kötülük yaparım listeye giremezsin ona göre :)))))))) şaka şakaaaa

kızlr benim adamın yarın dersi yoktu köye gitti o gitmişken bende rahat rahat hazırda kzım uyumuşken gidip yatayım birazcık uyku nimetindende yararlanalım şu otobüs beni çok yoruyo toplamda 3 saatim yolda geçiyo gözlerim şuan kan çanağı gibi o yüzden hepinize bol muhabbet iyi geceler güllerim çok yazmayın yav sabah yetiştirmiyrm oku oku bitmiyo
kaptanlarm bu arada teklifimi düşünün olmazmı

Son düzenleme:
heeey millet yorgunmu düstünüz ne kimseden ses seda cikmiyor...durun sizi uyandirayim..kilo verince yaza varmi bir hayaliniz?

Canım moralini bozma kendini toparlarsın yine
sabah 2 3 çatal omlet peynir 3 dlm ekmek:26:
öğlen küçük tantuni:26:
ara2 bisküvi
akşam 3 köfte fırında patates salata yarım bardak kola:26::26:
:26::26::26::26::26::26::26::26:
Biraz fazla gibi menün tantuni mesela,Akşamda fırında patatesli köfte ve kola olmaması gerekirmiş.Yani hem öğle hem akşam et olmaz.üstelik patateste yaramaz bizlere.Daha iyi yaparsın canım bundan sonra inşallah
Canım iyi olmuş bence akşam toparlamışsın öğlenki menünü
Öğlen çorba olabilir ama ekmek yerine sebze yada ekmek ve sebze yemeği olabilirdi.Çorba ekmek yanlışmış canım banada diyetisyenim söyledi bilgin olsun.2 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe eşdeğermiş
Nazarada geliyoruz sanırım her gören vermişsiniz derse ağızlarından maşllh çıksa bari
şu yürüyüşlere birde ben başalayabilsem istanbulda havalar birtürlü ısınmadı gitti ısınsın ama kiloları bir atacam pir atacam vallahi
Haklısın soğuklarda yürümek zor.İmkanın varsa koşu bandı alsan kolylık oluyor gerçekten
aslinda süper fikir..su benim aklima hiiiiic gelmiyor.yarin yeniden yürüyüse basliyorum..mp3 ümü bile sarja koydum hadi hayirlisi:)))birde su icsem birde yediklerimi kissam gerisi corap sökügü ya:)))
Bende çok su içemiyorum soğuklarında etkisi var bunda yaz olduğunda daha çok su tüketiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…