teşekkür edermmmmwaay kaptanim ya senmi cirkinsin? hah..cirkin görmesek yutturacan yani..valla kutlarim basarini..böyle resimli görünce insan daha net anliyor.insallah bir iki ayya kadar bende koyacagim resmimi:))))
bu günkü menüm
sabah 2 dilim ekmek çok az yağda yumurta küçük bir parça peynir domates salatalık
ara türk kahvesi
öğlen şimdi 3 çatal yaş pasta
ara yarım havuç
akşam bir küçük kase kuru fasulye 4 kaşık pilav salata yogurt 1 tane kücücük tulumba tatlısı
ara 2 bardak açık çay 5 tane fındık
40 dk iyice kıvırtmak suretiyle oynamak 2 litre su
kızlar bugün öglen bi nişana gittim orda inanmassınız yenice yapılmış kalp şeklinde yaş pasta ve kola dağıttılar beni düşünebiliyomusunuz hemde yaş pasta çikolatalıydı 3 çatal aldım kolayı açmadım bile hemen oynamaya kalktım sonrada hemen kaçtım
neden canim?calisiyormusun o yüzdenmi
canım elma sirkesi hem kilo vernmeye hemde hazma iyi geliyo ılık suyla ben bi zararını görmedim bi ara düzenli içiyodum kendimi çok dinç hissediyrm gün içinde yoksa sallanıyrm akşama kadar tempo yoğun olunca sirkeye tekrar ihtiyaç duydumAslında menünde gayet iyi geldi bana canım ama su çook önemli Bide elma sirkeli su ne için merak ettimde
canım akşam akşam kuru fas. ve pilav ikiside k.idrat o yüzden birini tercih et angel teacher arkadaşımız buna çok dikkat ederdi bide akşamları çok pirinç tercih etme çünkü çük şekerli ve ağırbu günkü menüm
sabah 2 dilim ekmek çok az yağda yumurta küçük bir parça peynir domates salatalık
ara türk kahvesi
öğlen şimdi 3 çatal yaş pasta
ara yarım havuç
akşam bir küçük kase kuru fasulye 4 kaşık pilav salata yogurt 1 tane kücücük tulumba tatlısı
ara 2 bardak açık çay 5 tane fındık
40 dk iyice kıvırtmak suretiyle oynamak 2 litre su
kızlar bugün öglen bi nişana gittim orda inanmassınız yenice yapılmış kalp şeklinde yaş pasta ve kola dağıttılar beni düşünebiliyomusunuz hemde yaş pasta çikolatalıydı 3 çatal aldım kolayı açmadım bile hemen oynamaya kalktım sonrada hemen kaçtım
eh işte iyi diyelim bari bugnbu günün raporu
sabah:
bir kase corba
2 dilim ekmek
biriki catal köy peyniri
firinda pismis patates kotelet
ara: bir kuru incir
ögle-ara yok malesef
aksam:bir tabak kuru fasulye
3-5 kasik pirinc pilavi
bolca caylar
güzeeeeeel ben dışında herkes güzel diyet yapıyo maşallahmenüm
sabah 1 bardak süt 5 kaşık tahıllı gevrek
ara yok
öğlen 1 kase çorba 1 dilim ekmek
ara 1 porsiyon meyve 1 bardak süt
akşam balık salata (balığın ölçüsü ne kadar bilmediğim için 10 tane orta istavrit yedim)
1 litre su
patates ve ekmek bi arada olmaaaaaaazben bi önce sonra fotosu koysam dilinizi yutarsınız herhalde önceyi görünce tabi:)sonrayı bilemiyorum:)daha o raddeye geçemedim henıüz...koca göbekli bi kadın üstelik bi dünyada ödem oldu hamilelilte..gıdığım bile çıktı:))))eşim dalga geçiyo onunla.neyse ben bugünkü listemi yazayım
SABAH:iki dilim ekmek
haşlanmış yumurta
peynir
şekersiz çay
çok az bal
ARA:iki üç tane çizi bisküvi
ÖĞLE:2 kase mercimek çorba
bir dlim ekmek
ARA:yarım bardak karışık taze meyve suyu.bir bardak süt
AKŞAM:bir çorba
biraz patlıcan yemeği
birazda fırında patates
2 bardak ayran
bir dilim ekmek
şu ana kadar bunları yedim son olarak ya meyve yerim yada süt içerim bilmiyorum.ben demişmiydim süt ve ayran manyağı olduğumu???acaba bu kadar ayran içmem doğrumu belki 4 bardağı buluyodur da günde?????
h g canım inş sabrın ve azmin daim olurSelam kizla kendimi tanitayim önce Benim adim kübra 23 yasindayim 3 yillik evliyim 2 yasinda bal topagi bi oğlum. Var her sey buraya kadar guzel. :) amaaaaaaa evlendigimde 60 kiloydum evlilign verdigi mutluluk ve rahatlikla hemencecik 8 kilo aldim oldum 68 snra hamile kaldim 20 kilo aldim dogumdan snra 81 kilo kaldim boyum 160 cm 2 ay kadar once bu topikte diyet ve spora basladim cok gaza gelmistim 78 kiloya inmistim ama devam etmedim taniyanlar bilir belki neyse simdi tekrar diyete basladm ins bu sefer sonun kadar gidebilirim 20 kilo vermem lazim en az ama spor yapmak beni çok zorluyor evde kosu bandim var azar azar spora baslamayi dusunuyorum. İns basarili olabilirim szlerle birlikte inss hepinize koayliklar diliyorum...
kızım git rahat rahat uyu bende zamanında çok ağladım şimdide şunu diyo bunu yapıyo diye şikayet ediyrm bunlar değmez ağlamaya gerçi evlenip aynı çatı altına girmeden anlayamadık bizde ama bence sen erken davran bi anda küt bitirdiyse bi halt yemiştir eminim o yüzden üzülme hiçbir suç gizli kalmaz yakında çıkar ortaya o zamanda üzüldüğün zamanlara üzülürsünhoşgeldin canım..
ben yavaş yavaş eve gidiyorum yarın görüşürüz inşallah gideyim yatağıma yatayım yorulup uyuya kalana kadar ağlıcam yoksa patlarım kızıma da çaktırmamam lazım bakalım nasıl başarcam offffffffff of geçsin artık gücüm bitti
canım hg aramıza bakak görek nasıl olacak ama umutsuzluk yok umudunu kaybedersen zaten baştan bıraktın demektir o yüzden umutsuzluk lafını kaldıralım lügatimizdenHerkese meraba,ben de 86 kiloyum.Kendimi bildim bileli hep kiloluydum zaten.Artık bıktım ama bir türlü harekete geçip kilo veremiyorum.
Abur cubur yemem,gece atıştırmalarım yok,akşam ekmek filan yemem ama hareketsizlikten de veremiyorum.Formdakal diye eti ürünlerinin olduğu bir site var ve form puan sistemi var.Kilo ve boyunuzu girince günlük almanız gereken kalori miktarı çıkıyor.Yediklerinizi tek tek yazarak günde kaç kalori aldığınızı öğreniyorsunuz.Eğer kendiniz diyet yapmak istemezseniz,diyetisyenin hazırlamış olduğu bir sürü diyet programı da var.Bakalım oraya her gün yazacağım neler yiyorsam.Sistem size yemek yediğiniz ürünlere göre karbonhidratı az aldın,su içmedin gibi uyarılar veriyor.Yaptığınız sporları da girip günlük kalori miktarınızı yükseltebiliyorsunuz ve haftalık çizelgeler var grafik şeklinde.Kilonuzu,bel kalça basen ölçülerinizi girip değişimlerini görebiliyorsunuz.
Şöyle 3,4 kilo vermeye başlasam gerisi gelecek hissediyorum ama umutsuzum
teşekkür edermmmm
canım aslında sen yapabilecek pozisyondasın kızından sonraki fotolarınla şimdiiki fotolarını koysana yenilere örnek oluruz
waaaay bende ise yararmisim yani...aferin sana canim ya..düper azim süpeeeeeeeeeeeeer
Yarıyon valla :))) Ne zaman kaçamak yapmaya kalksam aklıma sen geliyon :))
waaaay bende ise yararmisim yani...aferin sana canim ya..düper azim süpeeeeeeeeeeeeer
Yarıyon valla :))) Ne zaman kaçamak yapmaya kalksam aklıma sen geliyon :))
hatirlanmak düsünülmek ne güzel...ayy seviyom seni kiz)))) siki rakibim benim:))
Canım çok az yağda yumurta yerine 1 adet haşlanmış yumurta yersen daha çok tok tutar Ve evet bu tatlılarla sınanmak çooooook kötü
şu bizim çeyrek nerelerde ya göremedim kaptancıııııııııııık nerdsin geri kaldın muhabbetten
canım elma sirkesi hem kilo vernmeye hemde hazma iyi geliyo ılık suyla ben bi zararını görmedim bi ara düzenli içiyodum kendimi çok dinç hissediyrm gün içinde yoksa sallanıyrm akşama kadar tempo yoğun olunca sirkeye tekrar ihtiyaç duydum
canım akşam akşam kuru fas. ve pilav ikiside k.idrat o yüzden birini tercih et angel teacher arkadaşımız buna çok dikkat ederdi bide akşamları çok pirinç tercih etme çünkü çük şekerli ve ağır
eh işte iyi diyelim bari bugn
güzeeeeeel ben dışında herkes güzel diyet yapıyo maşallah
patates ve ekmek bi arada olmaaaaaaaz
h g canım inş sabrın ve azmin daim olur
kızım git rahat rahat uyu bende zamanında çok ağladım şimdide şunu diyo bunu yapıyo diye şikayet ediyrm bunlar değmez ağlamaya gerçi evlenip aynı çatı altına girmeden anlayamadık bizde ama bence sen erken davran bi anda küt bitirdiyse bi halt yemiştir eminim o yüzden üzülme hiçbir suç gizli kalmaz yakında çıkar ortaya o zamanda üzüldüğün zamanlara üzülürsün
canım hg aramıza bakak görek nasıl olacak ama umutsuzluk yok umudunu kaybedersen zaten baştan bıraktın demektir o yüzden umutsuzluk lafını kaldıralım lügatimizden
bi fikrim geeeeeeeeldiiiiiiiii:44::44::44: kaptanlarım gün içinde girenler herkese bi kaç saate bi su içtinmi karbonhidratları bi arada yemeyinnebilyim yağdan tatlıdan uzak duralım vb sürekli uyarıcı cümleler yazalım diyorum faydası olmazmı acaba kaçamaklardan uzak durmak adına her sayfada en az bi uyarı olsa fena olmaz dimi ne dersiniz
bi fikrim geeeeeeeeldiiiiiiiii:44::44::44: kaptanlarım gün içinde girenler herkese bi kaç saate bi su içtinmi karbonhidratları bi arada yemeyinnebilyim yağdan tatlıdan uzak duralım vb sürekli uyarıcı cümleler yazalım diyorum faydası olmazmı acaba kaçamaklardan uzak durmak adına her sayfada en az bi uyarı olsa fena olmaz dimi ne dersiniz
nerdesin kiz sen tam kaynatacak satte yoksunçeyrek nee kızzz basarımm cezayııı haa kötülük yaparım listeye giremezsin ona göre :)))))))) şaka şakaaaa
çeyrek nee kızzz basarımm cezayııı haa kötülük yaparım listeye giremezsin ona göre :)))))))) şaka şakaaaa
Canım moralini bozma kendini toparlarsın yinecanım evde deildimmm kiii((
bebeğimmm yaa arkadaşımın annesi çok ısrar ettii uzun zamandırdaa görmüyommm kadınııı baktımm üzülüyooo yedim vallaaaa :)) üzerinede çantaa çok güzel gitti:)
Biraz fazla gibi menün tantuni mesela,Akşamda fırında patatesli köfte ve kola olmaması gerekirmiş.Yani hem öğle hem akşam et olmaz.üstelik patateste yaramaz bizlere.Daha iyi yaparsın canım bundan sonra inşallahsabah 2 3 çatal omlet peynir 3 dlm ekmek:26:
öğlen küçük tantuni:26:
ara2 bisküvi
akşam 3 köfte fırında patates salata yarım bardak kola:26::26:
:26::26::26::26::26::26::26::26:
Canım iyi olmuş bence akşam toparlamışsın öğlenki menünübu günkü menüm
sabah 1 kase tarhana çorbası küçük bi kase kıtır ekmek papatya çayı
ara biraz çubuk kraker
öğlen 1 parça 1de yarım parça ıspanaklı pide bir kaç çatal fasulye piyazı yarım kalbura bastı çok ısrar ettiler
2 bardak açık çay
ara yok
akşam 1 kase tarhana çorbası bol yeşil salata üzerine biraz diyet peynir küçük bir kase yoğurt
ara birazdan 1 bardak süt 1 elma ve havuç
1.5 saat yürüyüş 2.5 litre su
nasıl kızlar gerçi dünkü menümü değerlendirmediniz ama neyse:18::18:
Öğlen çorba olabilir ama ekmek yerine sebze yada ekmek ve sebze yemeği olabilirdi.Çorba ekmek yanlışmış canım banada diyetisyenim söyledi bilgin olsun.2 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe eşdeğermişbugün
sabah: 6 zeytin 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 üçgen peynir 1 çay
ara: yarım elma
öğlen: 1 kase çorba 1 dilim ekmek 1 kk peynir
ara: 2 kuru incir 1 bardak yedi otlu çay
akşam: 1 kase çorba 2 yemek kaşığı kavurma
ara: 1 portakal yarım elma
nasıl olmuş
Nazarada geliyoruz sanırım her gören vermişsiniz derse ağızlarından maşllh çıksa bariiyi o zaman bundan sonra söylememmmDDDD şaka bir yanaa canımmmmm bennn cidden kalabalık ortamda kısamıyorummmmm herkesin ki boşken benşmkiş dolu oluncaaa göze batıyorrr tabak da güzel şeyler olunca az da yiyemiyorummm kendimiiii biliyorummmm bu huyumdan nefret ediyorummm amaaa birdee şeyy var birileriii kilo vemrişsinn az yiyonnn böyle giderseee güzel verirsin filan deyinceeee bendee zatenn uzun bir süreeee toplayamıyorummmm geçen haftaaa öyle olduuuuu çok göze battımmm
Haklısın soğuklarda yürümek zor.İmkanın varsa koşu bandı alsan kolylık oluyor gerçektenşu yürüyüşlere birde ben başalayabilsem istanbulda havalar birtürlü ısınmadı gitti ısınsın ama kiloları bir atacam pir atacam vallahi
Bende çok su içemiyorum soğuklarında etkisi var bunda yaz olduğunda daha çok su tüketiliyoraslinda süper fikir..su benim aklima hiiiiic gelmiyor.yarin yeniden yürüyüse basliyorum..mp3 ümü bile sarja koydum hadi hayirlisi:)))birde su icsem birde yediklerimi kissam gerisi corap sökügü ya:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?