kızlr benim adamın yarın dersi yoktu köye gitti o gitmişken bende rahat rahat hazırda kzım uyumuşken gidip yatayım birazcık uyku nimetindende yararlanalım şu otobüs beni çok yoruyo toplamda 3 saatim yolda geçiyo gözlerim şuan kan çanağı gibi o yüzden hepinize bol muhabbet iyi gecelergüllerim çok yazmayın yav sabah yetiştirmiyrm oku oku bitmiyo
kaptanlarm bu arada teklifimi düşünün olmazmı
ben icebiliyorumda aklima gelmiyor.baksana ne yapalim..hergün birbirimize baski yapalim su icirmek icin..hadi lütfen lütfeeeeeen bana baski yapin..ben baskisiz yasayamiyorum ....mümkünse baskilar cicek desenli olsunCanım moralini bozma kendini toparlarsın yine
Biraz fazla gibi menün tantuni mesela,Akşamda fırında patatesli köfte ve kola olmaması gerekirmiş.Yani hem öğle hem akşam et olmaz.üstelik patateste yaramaz bizlere.Daha iyi yaparsın canım bundan sonra inşallah
Canım iyi olmuş bence akşam toparlamışsın öğlenki menünü
Öğlen çorba olabilir ama ekmek yerine sebze yada ekmek ve sebze yemeği olabilirdi.Çorba ekmek yanlışmış canım banada diyetisyenim söyledi bilgin olsun.2 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe eşdeğermiş
Nazarada geliyoruz sanırım her gören vermişsiniz derse ağızlarından maşllh çıksa bari
Haklısın soğuklarda yürümek zor.İmkanın varsa koşu bandı alsan kolylık oluyor gerçekten
Bende çok su içemiyorum soğuklarında etkisi var bunda yaz olduğunda daha çok su tüketiliyor
ara ara geliyorumm kzuumm komşumuzz varnerdesin kiz sen tam kaynatacak satte yoksun
o kadar kötüyümmm hehehehehayıııııır hayııııııııır sen o kadar kötü olamazsııııııııın
ne oteli yaa bende geliyommmmmmmmmmmserapes nooldu baktinmi otellere?
yok kızzz yokkkk ohh sefam olsunn hiç takmadım :)Canım moralini bozma kendini toparlarsın yine
Biraz fazla gibi menün tantuni mesela,Akşamda fırında patatesli köfte ve kola olmaması gerekirmiş.Yani hem öğle hem akşam et olmaz.üstelik patateste yaramaz bizlere.Daha iyi yaparsın canım bundan sonra inşallah
Canım iyi olmuş bence akşam toparlamışsın öğlenki menünü
Öğlen çorba olabilir ama ekmek yerine sebze yada ekmek ve sebze yemeği olabilirdi.Çorba ekmek yanlışmış canım banada diyetisyenim söyledi bilgin olsun.2 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe eşdeğermiş
Nazarada geliyoruz sanırım her gören vermişsiniz derse ağızlarından maşllh çıksa bari
Haklısın soğuklarda yürümek zor.İmkanın varsa koşu bandı alsan kolylık oluyor gerçekten
Bende çok su içemiyorum soğuklarında etkisi var bunda yaz olduğunda daha çok su tüketiliyor
ben icebiliyorumda aklima gelmiyor.baksana ne yapalim..hergün birbirimize baski yapalim su icirmek icin..hadi lütfen lütfeeeeeen bana baski yapin..ben baskisiz yasayamiyorum ....mümkünse baskilar cicek desenli olsun
ara ara geliyorumm kzuumm komşumuzz var
o kadar kötüyümmm hehehehe
ne oteli yaa bende geliyommmmmmmmmmm
yok kızzz yokkkk ohh sefam olsunn hiç takmadım :)
serapes nooldu baktinmi otellere?
canim temmuzum ilh haftasindan hemen sonra okullar tatil..sonraki 3 hafta müsait benim icin...senin icinde müsaitse hangi sehirler ona karar verelim:))Canım pe k bakamadım ama tarih konusunda anlaşalım önce 8 haziranda okullar kapanıyomuş kapandıktan 20 gün biyere ayrılamayız kocamın işleri çok yoğun oluyor o dönem .. ondan sonra oluyor temmuz bası gibi mesela çünkü temmuz sonuda ramazan gene olmaz yane senin tarih aralığın nedir kuzum
tamam anlastik o zaman hadi kalk bunu kutlayalim..bir bardak su iciyoruz hemen simdi ..kandirmaca yok ama hadi icen ictim desin:))Banada uyar canım keşke içebilsem bol bol su çok faydası olurdu eminimBaskı yapıyorum sana suyunu içeceksin tamammmı içeceksinnnnnnnnnnnnnnnnnn İçmeye çalışalım canım ya
hosgeldin canim aramiza..korksanda illede tartilacaksinki bilesin ne kadar basarili oldugunu...slm kızlar
8 aylık bir bebeğimve doğumdan kalma pekçok kilom var.2 sene önce bi zayıflama gurubundaydım iyi de gidiyordu aslında ara verdm tekrar döndüm o ay hamile olduğumu öğrenip çıktım yine.şimdi sizerin kilo çizelgeleriniz umut verdi bana. beni kabul ederseniz eğer sizlerle birlikle zayıflamak istiyorum.
bu arada tartıya çıkmaya korktuğum için kilomdan emin değilim ama 85 sanırım...
hgg canım aramızaaa ben dilara inşallahhh en kısa zamanda hedeflediğin kiloyaaa ulaşırsınnnn sağlıklı bir şekildeeeslm kızlar
8 aylık bir bebeğimve doğumdan kalma pekçok kilom var.2 sene önce bi zayıflama gurubundaydım iyi de gidiyordu aslında ara verdm tekrar döndüm o ay hamile olduğumu öğrenip çıktım yine.şimdi sizerin kilo çizelgeleriniz umut verdi bana. beni kabul ederseniz eğer sizlerle birlikle zayıflamak istiyorum.
bu arada tartıya çıkmaya korktuğum için kilomdan emin değilim ama 85 sanırım...
canim temmuzum ilh haftasindan hemen sonra okullar tatil..sonraki 3 hafta müsait benim icin...senin icinde müsaitse hangi sehirler ona karar verelim:))
tamam anlastik o zaman hadi kalk bunu kutlayalim..bir bardak su iciyoruz hemen simdi ..kandirmaca yok ama hadi icen ictim desin:))
yaaaa bayılırım ben patetesli yumurtaya diyete başladığımdan beri yemiyorum sende gördükçe içim gidiyoooo kaldır onu bakiyimmm
bende her geldiğimde seni burada görmeyi özledimmmm
suyumu kirletmeeee:)) ya demi yaklaştı bizim kırmızı kartlarrrr gelsin ama artık ya o kadar gerginim kiii sorma gitsin gerçi sende kocişinle dargın olduğuna göre benden pek farklı değilsinnnn
evet evet kaptanımız takip edecek çok da iyi yapar eminimmmmmm
troid önmeli canım mutlaka baktır sonucunu söyle bize deee..
aha bak kırmızı kart etkilerriiiii
yoık yok paylaşımlara devam artık yazmamk girmemek yokkkk hııııııııı
öğle niye yok kız bu menüdee:)çayın yanına kadar süper gitmişsin aslındaaa
midem bozuk deeee benceeee
tebriklerrr ama seni burada daha sık görmek istiyoruz haberin olsunnn
okuyabiliyo canım malesef hatta üye olmaynlar bile okuyabiliyor ama sen o arkadaşının nickşini öğrenip editörlere haber verirsen üyeliği silinirrr
bahar sesin cikmiyor suyu icmedinmi kiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?