80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bak nasilda anlamisim:))) ay bizimkide gitse ya köye:)) söyle birkac gün birkac hafta yok yok birkac yil gelmese:))))))))))

ben icebiliyorumda aklima gelmiyor.baksana ne yapalim..hergün birbirimize baski yapalim su icirmek icin..hadi lütfen lütfeeeeeen bana baski yapin..ben baskisiz yasayamiyorum ....mümkünse baskilar cicek desenli olsun

nerdesin kiz sen tam kaynatacak satte yoksun
ara ara geliyorumm kzuumm komşumuzz var
hayıııııır hayııııııııır sen o kadar kötü olamazsııııııııın
o kadar kötüyümmm hehehehe

serapes nooldu baktinmi otellere?
ne oteli yaa bende geliyommmmmmmmmmm

yok kızzz yokkkk ohh sefam olsunn hiç takmadım :)

Sabah 1 dilim kepekli ekmek, 1 dilim peynir, 2 3 dilim domates 2 dilim yağsız pişmiş sucuk,Açık şekersiz çay.
Ara öğün:3 kayısı
Öğlen ve ikindi ara öğün yok.gezmeye gitmek zorunda kaldım ve gündüz gezmesinde 1 tam bir tuzlu yeme hakkım var.Gezmede bir dilim ıslak kek ve bir dilim börek yedim.
Akşam 2 kepçe mercimek çorba.
Ara öğün Bir çay bardağı süt, küçük boy elma
Koşu bandı:58 dk yürüyüş sırt çalıştırma,mekik yapma.

ben icebiliyorumda aklima gelmiyor.baksana ne yapalim..hergün birbirimize baski yapalim su icirmek icin..hadi lütfen lütfeeeeeen bana baski yapin..ben baskisiz yasayamiyorum ....mümkünse baskilar cicek desenli olsun

Banada uyar canım keşke içebilsem bol bol su çok faydası olurdu eminimBaskı yapıyorum sana suyunu içeceksin tamammmı içeceksinnnnnnnnnnnnnnnnnnİçmeye çalışalım canım ya

serapes nooldu baktinmi otellere?

Canım pe k bakamadım ama tarih konusunda anlaşalım önce 8 haziranda okullar kapanıyomuş kapandıktan 20 gün biyere ayrılamayız kocamın işleri çok yoğun oluyor o dönem .. ondan sonra oluyor temmuz bası gibi mesela çünkü temmuz sonuda ramazan gene olmaz yane senin tarih aralığın nedir kuzum

canim temmuzum ilh haftasindan hemen sonra okullar tatil..sonraki 3 hafta müsait benim icin...senin icinde müsaitse hangi sehirler ona karar verelim:))

Banada uyar canım keşke içebilsem bol bol su çok faydası olurdu eminimBaskı yapıyorum sana suyunu içeceksin tamammmı içeceksinnnnnnnnnnnnnnnnnnİçmeye çalışalım canım ya
tamam anlastik o zaman hadi kalk bunu kutlayalim..bir bardak su iciyoruz hemen simdi ..kandirmaca yok ama hadi icen ictim desin:))

slm kızlar
8 aylık bir bebeğim ve doğumdan kalma pekçok kilom var.2 sene önce bi zayıflama gurubundaydım iyi de gidiyordu aslında ara verdm tekrar döndüm o ay hamile olduğumu öğrenip çıktım yine.şimdi sizerin kilo çizelgeleriniz umut verdi bana. beni kabul ederseniz eğer sizlerle birlikle zayıflamak istiyorum.
bu arada tartıya çıkmaya korktuğum için kilomdan emin değilim ama 85 sanırım...

hosgeldin canim aramiza..korksanda illede tartilacaksinki bilesin ne kadar basarili oldugunu...
canim insallah hep beraber kilolarca kilo veririz:))

sabah : bir domates bi bucuk dilim köy ekmeği ,
dört zeytin ,bi kk peynir , ballı tarçınlı çay
ara: şekersiz çay
öğle: bir peynirli tost ayran
ara: yarım avuç kadar kayısı üzüm ceviz fındık ....
akşam:iki tane kadınbudu köfte ,iki yk pilav, iki yk pırasa
ara bi küçük pişmaniye ,türk kahvesi
on gibi : bi limon sulu maden suyu
iki mandalin
spor : yok
yatmadan once ballı tarçınlı çay

hgg canım aramızaaa ben dilara inşallahhh en kısa zamanda hedeflediğin kiloyaaa ulaşırsınnnn sağlıklı bir şekildeee

Canım şimdi gördüm yazını kalkıp bende içiyorum şimdi

ben de 79lara çıkıom bu hafta gecen haftann acısı şimdi çıkıo galba hem de dkkat edıom da yaaa bu hafta bi 77 leri falan göremicem mi ben yaaa :26:

arkadaşım küçük kızım beni mahfediyor..bana çok düşkün sürekli ağlıyor ve kucak istiyor..uyuduğunda giriyordum bu aralar uykusuda yarım yamalak..diş çıkarıyor..aklım yüreğim devamlı burada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…