80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yani duygucum bu menünden hicbirsey anlamadim..cok yemissin gibi geliyor ama miktarlra bakiyorum cokta asirilik yok..ama icimede sinmedi..:44: saflstim valla. bir kere kadinbudu köftenin cok yüksek kalorisi var...pismaniye ay anlayamadm ...biraz kacmis gibi ama ne kacmis onuda tam degerlendiremiyorum..bence kadinbudular arkasam münüsü icin agir olmus..en azindan bir tane olsaydi diyorum..oh be sonunda karar verebildim:))

Merhaba canım işin kolay değil tabiki çocukların diş çıkarması zordur.Allah yardımcın olsun bebeğinede geçmiş olsun

bugünkü menüm;

sabah:
kepek ekmek tost(beyaz peynirle)
zeytin
kuşburnu çay

ara
c.flakes süt ve elmayla(vazgeçilmezim)

öğlen
çorba
sebze yemeği
2 dilim ekmek
salata
yoğurt

ara
meyve

akşam
sebze yemeği
yoğurt
1 dilim ekmek

ara
2 kuru kayısı
2 hurma

bu arada dünkü menüm de aynı sayılır tek fark kaçamak; bir kase sütlaç ve bir kaç parça bitter çikolata

ben de 79lara çıkıom bu hafta gecen haftann acısı şimdi çıkıo galba hem de dkkat edıom da yaaa bu hafta bi 77 leri falan göremicem mi ben yaaa :26:

Aynen aynı dert bendede var kilom takıldı kaldı resmen gram gram ya çıkıyor ya düşüyor aslında sık sık tartılmakta iyi değil.Stres oluyor yani.Belli bir dönem direnç gösterirmiş kilo sonra yeniden normal hızda verilirmiş inşallah öyle olur yoksa böyle yerimizde sayar dururuz

İçtim canım hemde koca bir bardak
afferim kiz sana..yarin sabahta ac karna bir bardak iciyoruz ona göre..unutma unutturma..susma sustukca yaglar sende kalacak:))))
canim sana kolay gelsin..sen bebegini ihmal etme..biz burada cene calip duruyoruz iste..bebegin büyüyüp akillandiginda cikarirsin acisini..ay benim son numara bin beterdi valla.ama büyüdükce akillasiyor..birde babasi akillansa..yani bende bu adama catmadan duramiyorum ya..cokmu seviyorum ne:)))))

ben de 79lara çıkıom bu hafta gecen haftann acısı şimdi çıkıo galba hem de dkkat edıom da yaaa bu hafta bi 77 leri falan göremicem mi ben yaaa :26:
böyle kadinbudularla devam edersen görecek gibide durmuyor durumun

Merhaba canım işin kolay değil tabiki çocukların diş çıkarması zordur.Allah yardımcın olsun bebeğinede geçmiş olsun

sağol canım tatlı cadımla uğraşıyoruz bakalım..çok hareketli bir saniye durmuyor..sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

aa buda benim gibi sütlacci:))

Sağol canım desteğin için güzel bir slogan olmuş tam bizlikSabahları ben hep içiyorum canım hemde az elma sirkeli su akşam yatmadanda öyle. Gün içerisinde çok içemiyordum onuda halledicez inşallah

küçükler çok fena oluyor büyükleri solda sıfır bırakıyor valla..iki gündür özellikle küçük kızım gün boyunca ağlıyarak kucak istiyor inan o kadar bunaldımki en sonunda kızdım daha çok ağlıyor tabi..babasıda benim kızmama kızıyor..ama kendiside ağlamalarına dayanamıyor..ben ne yapayım 24 saat ilgi bende..bu aralar çok bunaldım ve dolayısıyla yeme isteği arttı

oyleee resmen duruşş havalar bi ısınsınn yürüyşle falan daha hızlı vercz inşşşş

onnla çok ilgili degl be adaşım ben en başından beri herşeyden az az yıorm tamamen soyutlarsam olmaz ki zaten yani ben onu yapamam kaynvaldem yapmş ki küçüktüler de belki adı oyle duruo ama agır yedgimi düşnmuorm ben bu akşam ...

Sağol canım desteğin için güzel bir slogan olmuş tam bizlikSabahları ben hep içiyorum canım hemde az elma sirkeli su akşam yatmadanda öyle. Gün içerisinde çok içemiyordum onuda halledicez inşallah
önemli olanda gün ici zaten:))) günde iki litreyi tamamlayamayan burada hayvan taklitleri yapacak anlastikmi:)))))
icen icemeyeni yönlendirir:))) ay cok eglenceli olacak bu is..SIKIYSA icme de gör:)) ama birbirimize dürüst olucan.en önemlisi o:)))

Tabiki canım dürüst olmayan kendini kandırır 2 litre kaç bardağa eşitti bnde büyük bardak varda onunla 8 9 bardak içsem olurmu acaba ben öyle şişede suyu görünce fenalık geliyor banaTamam yönlendirelim anlaştık

benim son numaramda cok denedi o numaralari ama ben yemedim..sende yeme..alma ama unutturacak baska seyler sun..sirf aglamaya birakirsan inatlasabilir....gerci sen bebegini daha iyi taniyorsundur tabi
dedim ya duygucum icime sinmeyen birseyler var menünde..ama inceleyincede miktarlar makul ne bileyim sersemletti menün beni bu aksam:)))

haha ha yarin mutlaka yaziyoruz..bencede 8-9 büyük bardak 2 litre eder..benim yarim litrelik bira bardagim var.birayi hic icemem ama bardaginda suyu bayila bayila..ben onunla 4 bardak icince durumu kurtariyorumm zaten..e gün boyuncada 5 büyük kupa bitki caylarinida sayarsak bayagi ediyor...ama bu ara cok bosladim yarindan itibaren haydi iiii basliyoruz sular sporlar..gelsin canlilik gitsin yaglilik heyoooooooooooooo

akşam hem plav hem köfteler aynı denk geldi ondandır pirnçle ikisi... de ama işte kaynvaldem sabah aradı yemege çagrdı bunları yapmş bi de pskljk baskı aaa iki köfte yıosn hiç yemeseydn falan yne bu yapablcegmn en iisi gtmesek de darılıo yarın daha bi haff menum olcak yne pırasa olcak ama kızrtmalı bşey olmucak en azından ...ya vucudmda da çok odem var şu çay bakalm inşşş ii gelck sabah akşam içıorm bakalm hayırlısı....

ne cayi adasim? bende cok fazla birseyler var ama odemmi yagmi..bilemiyorum:)))) ben yarin ne yiyecegimi hic bilmiyorum..benim koca yarin gene evde..herhalde istahli bir gün olacak gene ama tembellik etmezde sabah yürüyüse cikarsamki simdilik kararliyim..gerci ben her gece yatagirerken kararli oluyorum yarin yürüyecegim diye ama sabah olunca o kararlilik nereye gidiyor bilmiyorum...:))) yarin yürürsem zaten kiyaman harcadigim enerjice cok yemem gibi gibi

gecmisi okuyana kadar 1 saat gecti:) neseniz bol olsun cok güzel ve sicak bir ortam yakalamissiniz büyük bir keyifle okuyorum:) sanirim aranizda yasca en büyük olan benim(aranizdaki yaslisi demek istemedim :) biliyorsunuz yasla birlikte kilo vermekte zorlasiyor o yüzden benimyediklerime daha bir dikkat etmem gerekiyor.
günlük menümü yazmasini seviyorum kendimi kontrol etmem icin cok iyi bir yöntem ayrica menü paylasan bütün hanimlarinki de dikkatle inceliyorum(fikir almak acisindan iyi oluyor).yorum yapmiyorum henüz yeni oldugum icin insallah zamanla onu da yaparim...
wintersun senin öncesii ve sonraki fotolarin harika sende harika görünüyorsun:) diyerekten günlük menümü paylasiyorum.

sabah:2 fincan nescafe,2 dilim kepekli ekmek üstüne cok ince hardal sürüp marul yapragi ve dilim tavuk gögsü ile harika oluyor

ara:1 havuc ve 1 elma

ögle: öglen vaktim olmadigi icin yapamadim 1 elma ve 1 mandalina yedim

ara: 2 dilim wasa kraker üstüne krem peynir sürdüm, havuc ve 1 mandalina

aksam: 1 kase lahana corbasi ve sade yogurt

2 litre su ictim
spor yok

kahve icin cok diyorsunuz da ben bir kahve tiryakisiyim:) günlük 5 fincan kahve icerim genelde

ben de bi başlayamadım tekrar şu platese gunde elli mekk çekcm guya ona da bi başlayamadım ...çayın tarifini vercm dur çok guzel tadı hem tatlı bi çay hem klo verdırıo haftada bi klo verdrıomş en az dyetsz ne kadar dogru görecz bakalm ...

Bencede içme bira felanBüyük bardakla içmek işe yarıyor aslında şişede görünce nasıl bitiiricem diye stres ediyoruz belkide böyle daha kolay yarın gündüz ben yokum canım tiroit sonuçlarımı almaya gideceğim ordanda çarşıyaAkşam gelince dürüstce yazarımYarın görüşürüz hepinize iyigeceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…