kac yasindasin canim..bende kartakacanlardanimda:)))gecmisi okuyana kadar 1 saat gecti:) neseniz bol olsun cok güzel ve sicak bir ortam yakalamissiniz büyük bir keyifle okuyorum:) sanirim aranizda yasca en büyük olan benim(aranizdaki yaslisi demek istemedim:) biliyorsunuz yasla birlikte kilo vermekte zorlasiyor o yüzden benimyediklerime daha bir dikkat etmem gerekiyor.
günlük menümü yazmasini seviyorum kendimi kontrol etmem icin cok iyi bir yöntem ayrica menü paylasan bütün hanimlarinki de dikkatle inceliyorum(fikir almak acisindan iyi oluyor).yorum yapmiyorum henüz yeni oldugum icin insallah zamanla onu da yaparim...
wintersun senin öncesii ve sonraki fotolarin harika sende harika görünüyorsun:) diyerekten günlük menümü paylasiyorum.
sabah:2 fincan nescafe,2 dilim kepekli ekmek üstüne cok ince hardal sürüp marul yapragi ve dilim tavuk gögsü ile harika oluyor
ara:1 havuc ve 1 elma
ögle: öglen vaktim olmadigi icin yapamadim 1 elma ve 1 mandalina yedim
ara: 2 dilim wasa kraker üstüne krem peynir sürdüm, havuc ve 1 mandalina
aksam: 1 kase lahana corbasi ve sade yogurt
2 litre su ictim
spor yok
kahve icin cok diyorsunuz da ben bir kahve tiryakisiyim:) günlük 5 fincan kahve icerim genelde
ay cok merak ettim.insallah burada bulabilecegim seyler vardir caya katilan.ben de bi başlayamadım tekrar şu platese gunde elli mekk çekcm guya ona da bi başlayamadım ...çayın tarifini vercm dur çok guzel tadı hem tatlı bi çay hem klo verdırıo haftada bi klo verdrıomş en az dyetsz ne kadar dogru görecz bakalm ...
ne birasi canim ya...bardagim bira bardagi disinda efes yaziyor icinde safmi saf musluk suyu duruyor....ayrica birayida hic sevmem...eksi eksi iiii.....tamam canim sana iyi geceler. yarin aksama bulusuruz:)))Bencede içme bira felanBüyük bardakla içmek işe yarıyor aslında şişede görünce nasıl bitiiricem diye stres ediyoruz belkide böyle daha kolay yarın gündüz ben yokum canım tiroit sonuçlarımı almaya gideceğim ordanda çarşıya Akşam gelince dürüstce yazarım Yarın görüşürüz hepinize iyigeceler
ay cok merak ettim.insallah burada bulabilecegim seyler vardir caya katilan.
ne birasi canim ya...bardagim bira bardagi disinda efes yaziyor icinde safmi saf musluk suyu duruyor....ayrica birayida hic sevmem...eksi eksi iiii.....tamam canim sana iyi geceler. yarin aksama bulusuruz:)))
kac yasindasin canim..bende kartakacanlardanimda:)))
iyi gecelerr canlarımmmmm
sagol canim benim .bunu degerlendirecegim..az önce ablamla görüstüm ya kadim 68 olmus inanamadim..80 lerde yüzüyordu...Kesinlikle tarçın ve bal
Arkadaşlar bu yazımı mutlaka okuyun..ben bi yakınımdan tarçın ve balın kilo verdirdiğini duydum .kendisi 21 günde 4 kg vermiş ve ben de hemen uygulamaya başladım.5 günde 1 kg vermişim :)
hazırlanışını yazıyorum;
-1 tarçın kabuğunu 1 bardak su ile beraber kaynatın
-bardağınıza 2 çay kaşığı bal koyun
-kaynamış tarçınlı suyu bardağa boşaltın
-sabahları aç karnına ve yatmadan önce olmak üzere,günde 2 kez tüketin.
-1 tarçın kabuğunu sabah yaptıktan sonra akşam da aynısını kullanabilirsiniz.
(yani günde 1 tarçın kabuğunu idare edin)
balın içerisindeki antioksidan tarçın ile birleşince metabolizmayı hızlandırıyor..
Denemenizde yarar var,yarın 6.günüm ve devam ediyorum..
Herkese bol şans.
tamam canim byBiliyorum canım içiyorsun demedim bende bira içki lafını duyunca bile gıcık oluyorumdaOh afiyet olsun su en iyisi :))Görüşürüz by
kesinlikle haklisin ama imkansiz degil..biz 30dan yukari hatunlar biraz cabalamak zorundayiz o kaadar..basaracagiz40 canim:)) kilo vermek daha zor geliyor...
iyi gecelerr canlarımmmmm
bak adasimda benle ayni fikirdeymisgdıon mu geldn mi anlayamadım kankammm adaşım keyfszmisin dedi oylemsn gerçekten
gdıon mu geldn mi anlayamadım kankammm adaşım keyfszmisin dedi oylemsn gerçekten
sagol canim benim .bunu degerlendirecegim..az önce ablamla görüstüm ya kadim 68 olmus inanamadim..80 lerde yüzüyordu...
( ablami kiskandiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
tamam canim by
kesinlikle haklisin ama imkansiz degil..biz 30dan yukari hatunlar biraz cabalamak zorundayiz o kaadar..basaracagiz
sen simdi geldindemi iyi aksamlar diyorsun gidiyormusun yoksa:)) varligin yoklugun belli degil sekerim yaaaaaaa
sagol canim benim .bunu degerlendirecegim..az önce ablamla görüstüm ya kadim 68 olmus inanamadim..80 lerde yüzüyordu...
( ablami kiskandiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
tamam canim by
kesinlikle haklisin ama imkansiz degil..biz 30dan yukari hatunlar biraz cabalamak zorundayiz o kaadar..basaracagiz
sen simdi geldindemi iyi aksamlar diyorsun gidiyormusun yoksa:)) varligin yoklugun belli degil sekerim yaaaaaaa
yok canim o anlamda demedim..bir bakiyorum gelmisin bir cümle yaziorsun..bir bakiyorum kayboluyorsun..varsin diyorum yok olmusun yoksun diyorum varoluyorsun..öylebirsey iste yaaaaaaaaaaaaaa:)))) anla yorma beni:)))) aynı şeyleri yazmışsınızz bşz burdaa gönüll birliğide yapıyoruzzz vallaaa :))) aşk olsun duyumcum varlığım yokluğum belli değil mi((
ay maşallah ne guzeellneler yapmş peki sordn mu?
ii gecelerr adaşım bnm de uykm geldi yatcm ben de birazdannkizlar ben kacarim..acayiiip uykum geldi...yarin görüsürüz..hepinizi öptüm..
güzel tesadüf gerçekten de,artık oğlum olursa da bilemiyorum nolur umarım beraber de zayıflarız tam olur
günaydınlar herkeseeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?