80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kac yasindasin canim..bende kartakacanlardanimda:)))

ay cok merak ettim.insallah burada bulabilecegim seyler vardir caya katilan.

ne birasi canim ya...bardagim bira bardagi disinda efes yaziyor icinde safmi saf musluk suyu duruyor....ayrica birayida hic sevmem...eksi eksi iiii.....tamam canim sana iyi geceler. yarin aksama bulusuruz:)))

Kesinlikle tarçın ve bal

Arkadaşlar bu yazımı mutlaka okuyun..ben bi yakınımdan tarçın ve balın kilo verdirdiğini duydum .kendisi 21 günde 4 kg vermiş ve ben de hemen uygulamaya başladım.5 günde 1 kg vermişim :)

hazırlanışını yazıyorum;
-1 tarçın kabuğunu 1 bardak su ile beraber kaynatın
-bardağınıza 2 çay kaşığı bal koyun
-kaynamış tarçınlı suyu bardağa boşaltın
-sabahları aç karnına ve yatmadan önce olmak üzere,günde 2 kez tüketin.
-1 tarçın kabuğunu sabah yaptıktan sonra akşam da aynısını kullanabilirsiniz.
(yani günde 1 tarçın kabuğunu idare edin)
balın içerisindeki antioksidan tarçın ile birleşince metabolizmayı hızlandırıyor..
Denemenizde yarar var,yarın 6.günüm ve devam ediyorum..
Herkese bol şans.

Biliyorum canım içiyorsun demedim bende bira içki lafını duyunca bile gıcık oluyorumdaOh afiyet olsun su en iyisi :))Görüşürüz by

sagol canim benim .bunu degerlendirecegim..az önce ablamla görüstüm ya kadim 68 olmus inanamadim..80 lerde yüzüyordu...
( ablami kiskandiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm

Biliyorum canım içiyorsun demedim bende bira içki lafını duyunca bile gıcık oluyorumdaOh afiyet olsun su en iyisi :))Görüşürüz by
tamam canim by

40 canim:)) kilo vermek daha zor geliyor...
kesinlikle haklisin ama imkansiz degil..biz 30dan yukari hatunlar biraz cabalamak zorundayiz o kaadar..basaracagiz

iyi gecelerr canlarımmmmm

sen simdi geldindemi iyi aksamlar diyorsun gidiyormusun yoksa:)) varligin yoklugun belli degil sekerim yaaaaaaa

gdıon mu geldn mi anlayamadım kankammm adaşım keyfszmisin dedi oylemsn gerçekten

:)))) aynı şeyleri yazmışsınızz bşz burdaa gönüll birliğide yapıyoruzzz vallaaa :))) aşk olsun duyumcum varlığım yokluğum belli değil mi ((

ay maşallah ne guzeell neler yapmş peki sordn mu?

:)))) aynı şeyleri yazmışsınızz bşz burdaa gönüll birliğide yapıyoruzzz vallaaa :))) aşk olsun duyumcum varlığım yokluğum belli değil mi ((
yok canim o anlamda demedim..bir bakiyorum gelmisin bir cümle yaziorsun..bir bakiyorum kayboluyorsun..varsin diyorum yok olmusun yoksun diyorum varoluyorsun..öylebirsey iste yaaaaaaaaaaaaaa:)))) anla yorma beni

ay maşallah ne guzeell neler yapmş peki sordn mu?

sormammi..sadece sitres diyor..sitresten verdim diyor:))) valla bende sitresin alasi var..bndeki sitres kötü huylu aldiriyor..cogaliyor kapliyor heryanimi..ondaki iyi huylu herhalde:)))
kiriklarini aldirdim hayatiminnnnnnnnnn

Bir fincan form cayi
Kahvalti bir su brdg süt ve okadarda misir gevregi

Ara bir kase yogurt

Oglen iki yumurta ve iki domatesle yagsiz kasar peynirli menemen iki dilim bugday ekmegi

Ara form cayi

Aksam ( canim sıkkındi ye medim)

Yatarken uc tane kepekli biskuvi ile (yarisini ismail hamza aldi ama) bir bardak sut

Spor yok

Kizlar bende az su iciyorum yaaaa nolcal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…