80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar hepinize
hayırlı cumalar

dünkü menü:
sabah:1 dilim köy ekmek+1 yumurta+1 kk peynir+çay
ara:yrm çay tabağı kadar leblebi-nohut-fıstık karışık+yeşil çay
öğle:1 kase çorba+1 tabak ıspanak+1 kase yoğurt+2 küçük dilim ekmek
ara:elma+bitki çayı
akşam:1 kase çorba+1 tabak y.mercimek yemeği+4 kaşık erişte+salata
ara:7-8 fındık+3 dilim ayva+zencefil çayı+1 lokma kek

Önce dünki menümü yazıyım dün form açılmadı da :)
sabah:bir tane sucuklu yumurta :),iki çatal peynir ve bi kaşık reçel,bir dilim kepek ekmeği
ara:yok
öğlen:bi çay iki kuru incir(dışardaydım)
ara:yarım simit
akşam:malesef iki lahmacun yedim ama canım çok çekti+iki çiğ köfte de var tabi
çayın yanında da incir,kayısı ve fındık

işte böyle ....

Son düzenleme:
Günaydınnnn

dün duygusal anlamda çökmüştüm ya çok yicektim durduramıcaktım kendimi yada yemicektim menüm o yüzden çok kötü

sabah- yokk
ara 4 dilim salatalık
öğlen 5/6 çatal ıspanak 2 çatal makarna
ara 2 dilim kivi çeyrek armut--- zorla yedirdiler
akşam çok az haşlanmış tavuk gögsü 2/3 kaşık yoğurt
ara bir bardak süt

ekmek hiç yok su da en fazla 4/5 bardak

günaydınlaaar.

ya bu hafta benim diyet yalan oldu morailm bozuk. böyle olunca daha çok gidip yiyesim geliyor. doğum iznim bitti pazartesi işe başlicam

Önceleri çocuk kalbimizde O na daha çok yer vardı.Sonra o kalbe fani sevgiler yakışdırdık,anlık zevkleri...
Git gide günaha alıştık,çekeceğimiz azapdan kalbimiz ürpermeden bahsettik
haramı helalden ayıramaz hale geldik,farzı terk ettik
Namaz kılmadık ama çok şükür müslümanız dedik
Dinin direği neydi bilemedik
Attığımız her adımda unuttuk ümmetim diye ağlayan peygamberi,
'' ben kulumu şah damarından daha yakınım diyen alemlerin rabbini...''
ve bilemedik o nu kaybeden ne bulmuşdu, onu bulan ne kaybetti?
tek umudum var şimdi bir ayette gizli'' rabbin sana darılmadı, seni terk etmedi''
ona layık kul olma duasıyla HAYIRLI CUMALAR

nasılsın şuan da gülüm bence üzme kendini toparlan devam et hayatına üznme beni ben bu durumları çok yaşadığım için çok üzülüyorum senin gibi olanlara biz hep kötü olur tekrar birleşiridik evlenmeden önce belki öle bi zxamandır

AMİNNNN canım HAYIRLI CUMALAR hoş geldin ne güzel yazmışsın.. eline sağlık

iyiyim canım benim iyiyim üzülme sakın geçer yakında alışçam başka çarem yok tek sıkındı kendimi tutup onu aramamam lazım bunu başarmak dün mesaj yazdım güzel bi mesaj tenezzül edipte cevap bile vermedi durdurun beni aramamam lazımmm ararsam daha çok üzülücem çünkü

baz<ı değerleri hatırlamak adına güzel bi hatırlatma olmuş Allah razı olsun hayırlı cumalar herkese

günaydınlaaar.

ya bu hafta benim diyet yalan oldu morailm bozuk. böyle olunca daha çok gidip yiyesim geliyor. doğum iznim bitti pazartesi işe başlicam

yeme canım benim yemeeee dün ben de çok kötüydüm bütün gün bütün gece ağladım yemek istedim ama durdurdum kendimi kendimize yapıyoruz başkasına değil

baz<ı değerleri hatırlamak adına güzel bi hatırlatma olmuş Allah razı olsun hayırlı cumalar herkese

arama telini ezbere bilmiyosn zaten sil gitsn biliyosan teli at ver birine bi süre uzak dur telden unutacaksın özellikle 2 hafta içinde tamamen sıyrılırsın b8u düşünceden emin ol sabret

bayanlar sular içil,yomu un dan tuzdan yağdan uzak duruyoruz değilmi kaçamak yoooooooooooooook

dualarımız kabul cumamız mübarek olsun İNŞALLAH

kızlar dün gelemedim menümü yazıyım

sabah 1tane incir

kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmeyi 1 bardak yeşil cay 2 dilim peynir

öylen 1 paket ince cubuk kraker 2 dilim kaşar

akşam 3 kase sebze corbası 1 kase yogurt kıvırcık salata

yeşil cay ve incir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…