80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarrrrr bana yardım edin eşim akşam katmer almış kızımla yememiz için mutfakta duruyo sabah kızzım biraz yedi yememeliyim demi hemen evden kaçmalıyım dışarda işlerim var biraz uzatıp yürüyüşümüde yapıcam birde kabuk tarçın alayımda şu çayı bende deneyeyim kızlar bal kilo aldırmazmı ya

arama telini ezbere bilmiyosn zaten sil gitsn biliyosan teli at ver birine bi süre uzak dur telden unutacaksın özellikle 2 hafta içinde tamamen sıyrılırsın b8u düşünceden emin ol sabret

ezbere biliyorum kahretsin yaa teli çekmeceye saklıyorum işe gelince sesinide kıstım aramıcam aramıcam aramıcammm

bayanlar sular içil,yomu un dan tuzdan yağdan uzak duruyoruz değilmi kaçamak yoooooooooooooook

ben gidiyorum 2 bira bardağı su alıp gelicem yanımda olmassa unutuyorummm

yeme canım benim yemeeee dün ben de çok kötüydüm bütün gün bütün gece ağladım yemek istedim ama durdurdum kendimi kendimize yapıyoruz başkasına değil

haklısın canım.bugün tekrardan işte başladım bakalım. sen de üzülme daha fazla oyalanmadan görmüş oldun işte.iki sene birliktelikten sonra bi mesaja bile cevap vermiosa ohoo gerçekten kurtulmuşsun.buna benzer bi olay yaşamıştım ben de .smsle bitmişti düşün. ama sonra eşimle karşılaştım önceki insan eşimin eline su bile dökemez.çok şükür ki bitmiş gitmiş diorum.

günaydınnn herkese hayırlı cumalar.
bugün güzel bir gün olsun su içmeyenlerden bende varım çok su içince midem bulanıyor benim napcam bilmiyorum

caqnımmmmm zorlama kendini öyleeee 1 dlm ekmek kadar ye ekmek yeme artıkkkk

aynen canım ya dün 2. senemizdi tam dün bile bi cevabı haketmedim ona göre o yüzden tek çare unutmak... hayırlı olsun işin bu arada çalışmak güzel :)

pamuk babannemi kaybettik....

başın sağolsunn iremimmmm allah rahmet eylesinnnn mekanı cennet olsun inşallahhhhhhhhhhhh, ne güzel ki arkasından pamuk babaannem diyebiliyorsunnnn önemli olan da bu hepimizin gideceği yer oraa ama güzell anılarla isimlerleee gitmekkkkkk benim babannem çok kötüydüüü öldüğü haberini aldığımdaa ölümün ağırlığından bir kaç damlaaa gözyaşı döktümm ondannn sonraaaa hatırlamadım bilee belki bana vicdansızz diyeceksinizzz amaaaa fatiham bilee çok nadirdirrr onaaaaa sen düşündüğündeee yüzündeee gülümseme olacakkkkk acınıııı hafifletmezz tabi bu amaaaa azda olsaa teselliiii

bıktım bu otelin yemeklerinden ben yaaaa ya nohut var ya kuru fasulye nasıl diyet yapçaksam artık :120: insan diyet yapanlarıda düşünür demi :112:

aynen canım ya dün 2. senemizdi tam dün bile bi cevabı haketmedim ona göre o yüzden tek çare unutmak... hayırlı olsun işin bu arada çalışmak güzel :)

bıktım bu otelin yemeklerinden ben yaaaa ya nohut var ya kuru fasulye nasıl diyet yapçaksam artık :120: insan diyet yapanlarıda düşünür demi :112:

valla sevgilinin tutumu kızılmayacak gibi değil.sana değer veriyorsa adam gibi çıkar karşına neyse derdi söyler.ama bu yaptığı da ayıp biraz.dün de yazmıştım böyle davranan adam için kendini fazla hırpalama,sen kendini beklemeye al.bırak o arasın arayacaksa.canın yanar elbet ama değmeyecek bi insansa eğer karşındaki hızla kendini toparlamayı da bileceksin.kendi hayatına bakacaksın.
bu hafta ben de 2 gün böyle yedim.otede daha fazla seçenek olur aslında değil mi.ama personele ayrı yemek mi çıkıyor .

söz verdim kendime aramıcam artık ağlamıcamda yapçak pek bişeyim kalmadı ama iyiki sizleri tanıdım sayenizde daha iyi hissediyorum kendimi iyiki varsınızzzz

otel kapalı şuanda kış nedeniyle 1 nisanda açılacak ozaman kadar haftanın 4 günü bakliyat yicez :) bignde ıspanak çıkıyo işte hepsi o :))
personele ayrı yemek çıkıyo evet cnm ama bol bol meyve oluyo salata falan mutfaktaki arkadaşlar sağolsun yardımcı oluyolar diyet yaparken bana o konuda sorunum kalmıyo yani

daha iyi hissetmene sevindim.salma kendini 9 yaşında bir kızın vardı değil mi.en öncelikle onu düşünmeli güçlü olmalısın.
bu arada kaç yaşındaydın kaç kiloydun bunları hatırlayamadım.çizelge yapabilirsen yap kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…