80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

30 yaşındayım canım ben. evet 9 yaşında bi kızım var hatattaki tek varlığımmm

86 kiloyla başladım diyete 2 hafta önce bu sabah tartındım 81,200 çıktı. çizelge yapamıyorum malesef otelde tüm cetvel yapılabilcek siteler engellenmiş açamıyorum baya bi uğraştım da :)

2 haftada çok güzel sonuç almışsın.ilk gidenler öncelikle ödemler olur gerçi ama güzel.
ben de 36 yaşındayım 6 yaşında oğlum var. şimdi daha bi tanışmış olduk.

Herkese merhabalar Bugün aklıma geldi de sizinle paylaşayım dedim.Benim kuzenim bel ağrısından doktora gidince kilo vermesi gerektiği söylenmiş.O da işte tamam demiş ama pek takmamış.Bir daha ki kontrolüne hiç kilo vermeden gidince doktor azarlamış ve durumunun risklerinden bahsetmiş.Şu anda tam bilmiyorum riskleri ama ameliyat olacak kadar riskli bir hale gelirmiş.Neyse bunun üzerine kuzenim her gün spora başlamış.Sadece spor merkezine kaydolmuş ve yürüyüş yapmış.Akşam 6'dan sonra meyveden başka hiçbir şey ağzına koymamış ve ekmeği de tamamen bırakmış.Bunun dışında da hiçbir şey yapmamış.7 ayda 27 kilo vermiş.Sonra sporu filan bırakmış ama kilosunu korumaya almış.1 yıl olmuş spora filan başlayalı.Onun incecik halini görünce gaza geldim ben de

Son düzenleme:

ne kadar güzel sporun faydasını bir kez daha görmüş oldum.biran evvel yürüyüşlere başlamak istiyorum daha kolay kilo veriliyor

2 haftada çok güzel sonuç almışsın.ilk gidenler öncelikle ödemler olur gerçi ama güzel.
ben de 36 yaşındayım 6 yaşında oğlum var. şimdi daha bi tanışmış olduk.

ödemler gitti ilk hafta dediğin gibi kilo verdiğim hiç belli olmuyodu ama şimdi pantolonum bollaşmaya başladı her sabah giyinirken daha çok hırslanıyorum hep diyet yapıyorum 9 senedir 62 kiloya düştüğümde oldu ama biyerden sonra hep vaz geçtim kilolar geri geldi şimdi artık sizleri buldum burda hergün yazınca yediklerimi bide sizden eliştiri alınca yemek yerken aklıma geliyo vaz geçiyorum :)

evet daha iyi tanıştık şimdi.. biliyomusun hiç bayan arkadaşım yok benim antalyada oteldede teknik servisteyim hepsi erkek sizle konuşmak çok iyi geliyor

imkanın varsa sporu sen de dahil et hayatına canım.bak yakınında çok ta güzel bir örnek varmış.
ne kadar güzel sporun faydasını bir kez daha görmüş oldum.biran evvel yürüyüşlere başlamak istiyorum daha kolay kilo veriliyor
sen de aynı şekilde imkanın varsa değerlendir tabi canım.yürüyüş te çok faydalı

zamanında güzel kilo vermişsin olsun yine verirsin.demekki istedin mi başarabiliyorsun.
ben de bu site sayesinde motive ediyorum kendimi.yoksa stresten elimden abur cubur düşmeyen bi tipim.

Son düzenleme:
elmaşekerim sen bi gözüküyosun aşağıda bi bakıyorum kayboluyosun:))
napıyosun sen bakayımmmm

Evet ben de böyle çevremden gördükçe daha çok hırslanıyorum.Bir de burada yazınca da insan çok motive oluyor.Hele o kilo çizelgelerinin arasının açıldığını görmek çok güzel.Ben daha yeni başladım ama şöyle birkaç kilo verince ben de çizelge koyacağım.İnsan gördükçe hadi başarmalısın diyor kendi kendine

aynen bende burda daha çok motive oldum :)) inşallah hevesim çabuk kırılmaz sıkıldım kilolarımdan artık yeni kıyafetler almak istiyorum kilo olunca insanın alışveriş yapasıda gelmiyor ne giysen üstünde kötü duruyor üstelik bu yaz elbise giymek istiyorum hayali bile güzel geliyor

Bir şeyi merak ediyorum ben bir de.Liptonun 5'i bir yerde sallama çayları var.Ben limonlusunu almıştım ama öyle çok içmedim.Zaten süt haricinde şekersiz hiçbir şey içemiyorum.Bunun da tadı çok kötü geliyordu.Ben de içine limon sıkıyordum katlanabilmek için Acaba bu çayların faydasını gören var mı?Bu liptonun karışımını Ender Saraç mı ne hazırlamıştı heralde yanlış hatırlamıyorsam :26: Ben de deneyeyim diye aldım ama devam etmedim.Etsem mi ki ya?

Bir kupa form cayi

Kahvalti
İki kucuk tost organik ekmekle
İki salatalik

Oglen
5 yemek kasigi etli kereviz yemegi
Yarim kase yogurt
Bir dilim organik ekmek

Ara
Bir kucuk yerli muz ve i dilim elme

Aksam daha yemedim ama
3 kasik etli kereviz yemeyi ve salata

Yatarkende bir meyve ile kepekli biskuvi

Kizlar su icmek icin bi yontem buldum telefonumu her saat basi alarma kurdum her caldiginda bi buyuk kupa su iciyorum gunde 14 bardak yapiyor. 2.5 litre su icmis oluyorum cok su icince insan hic ac hissetmiyor kendini devam ettirebilirsem harika olucak inssss. Hepinizii opuyorummm by byy

sabah:3 ince dilim ke,iki kaşık pekmez,bi kaşık bal,1 kk peynir,5 zeytin
ara:kuru incir,çay
öğlen:bi soda,bi hamburger
ara:yok
akşam:yarım simit,4-5 çatal pırasa emeği

işte bukadar kısa oldu ama doğru olmadı malesef

bende erkenden listemş paylaşayım

sabah 1 bardak süt 6 ymk k.nesfit

ara 1 mandalina

öğlen 5 ymk k. bezelye 2 dilim ekmek

ara 1 bardak süt 1 mandalina

akşam 5 ymk k. bezelye veeee 4 dene çiğ köfte

çiğköfteyi eşim iş çıkışı almış gelmiş o kadar alma dedim eli durmuyor işteee marul ile yedim ekmek yemedim akşam arası yapmıycam

1,5 litre su 1 finacan beşibiryerde çay

2 fincan yeşilçay

hosgeldin canim aramiza..korksanda illede tartilacaksinki bilesin ne kadar basarili oldugunu...
canim insallah hep beraber kilolarca kilo veririz:))

hgg canım aramızaaa ben dilara inşallahhh en kısa zamanda hedeflediğin kiloyaaa ulaşırsınnnn sağlıklı bir şekildeee

teşekürler kızlar bugün Bismillah deyip başladık bakalım.umarım ki hepimiz burada güzel bir dostluk ortamıyla çıtır hatunlar oluruz.önce menümü yazayım.
sabah;
2 dilim ekmek beyaz peynir çay

öğlen 10-15 kadar hamsi(maalesef yağda kızarmış )salata 2 dilim ekmek

ara
kek,çay
şimdi 1 portakal yiyorum bu satten sonra da bişey yemicem inşallah dayanabilirsem tabii emzirdiğim için aç kalınca fena oluyorum.

ekmekler tam buğday çaylar şekersizdir...su da sadece birkaç bardak içtim su içmeyi unutanlardanım malesef

büyük kızım "benimle evcilik oyna "diyor küçüğü de "al kucağına gezdir". onların gönlünü göreyim yürüyüş yapıcam akşam son raporu bildiririm öpüldüz

nüz

menüüüü çok güzelll cnm tbrk ederimnmm su fikride güzellllll

Tatlım menünün bozukluğunun farkındasın tek tek yazıp moral bozmayayımm ama yarınn güzel bir menüü görmek istiyorumm takibimdesinnnnn onaa göreee
canımmmm senindee menün güzell çiğ köfte de gözümee batmadı açıkcasııı ekmek yerinee sayabilirsinnnn

kuzummmm çok bozuk bir listee kahvaltınnnn düzgün olmamışş bu yzden bütün günnn kötü gitmişşşşşş yarınn güzel bir kahvaltıı bekliyorummm t6amam mıııı portakalın yanında yoğurtda yee ki tok tutsunnn geceye doğru çok acıkırsınn sonraaaaaa

nabersiniz millet ben geldimmmmm

bugün
kuru kayısı activia
kahvaltı
2 ince dilim ekmek 1 kase yoğurt 1 meyve
ara: 1 parça poğaça
öğlen 1 kaşarlı tost
ara 1 ayran
1 meyve

akşam haşlanmış brokoli yoğurt

hoşgeldin kaptanım nasılsın sen hala çay kahve kola içmiyosun değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…