80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bıktım bu otelin yemeklerinden ben yaaaa ya nohut var ya kuru fasulye nasıl diyet yapçaksam artık :120: insan diyet yapanlarıda düşünür demi :112:

gecen sene ben de kemer de tatilyapmistim.iki hafta da 6kilo almistim,pastalar ayri tatlilar falan.otel de kalip diyet yapmak cok zor ....

Herkese merhaba,
geçmişi okuyum dedim olmadı gene şimdide dışarı çıkıcaz çıkmadan yazayım bugünkü menümü

Sabah

1 dilim süzme peynir
1 dilim tb ekmek
4 yeşil zeytin
1 yeşil çay

öğle

1 patatesli kır pidesi
1 ayran

akşam

8 istavrit (malesef yağda kızarmış)
1 dilim tb ekmek
boool salata

1 portakal

Bugün aralar kaynadı gene :))

Kaçamak yok :) Bugün diyetisyen kontrolüm vardı haftada 2 gün sütlü tatlı izni verdi yuppiiii:))

bugünkü menüm yine cozuttum galiba

sabah 6 00:menemen 2 dilim ekmek 4 zeytin2 b çay

ara9 30:1 dilim kek

ara12.00:1 kase yoğurt

öğle 13.00:bi tabak makarna 2 b çay

ara17.00:1 elma

ara19.30:3 -4 fıstı 1 kayısı kurusu 1 tane ceviz 3 4 bebe bisküvisi

akşam21.00:bi kase çorba 1 dilim ekmek salata
berbat değilmi ya ben neden irademe sahip olamıyrm şu ara anlamıyrm

Son düzenleme:

güzel ana öğünler ama ara öğün tavsiye ederim arkadaşım..

arkadaşım bebe bisküvisi ve akşam 21 de yenen yemek hariç sorun yok dert etme telafi edilirr

Kizlar aksam bu saatlerde bana biseyler oluor hep bisey atmak istiyorum azima iki tane diyet biskui bir galeta ve bir portakal yem gece ara ogunmu yaptim yani amaaaa yine beni kesmedi napcam boleee ne zor allaahim yardim et nolur

Bugün sabaha doğru ancak uyuduğum için gecem gündüzüm birbirine karıştı.:18: Yediklerimi o yüzden olduğu gibi yazacağım.

Uyanınca 1,5 bardak şekersiz süt.İçine 2 çay kaşığı bal kattım.4 dilim ekmek,2 kibrit kutusu peynir.

6 adet limonlu eti form bisküvi

1 tane çilekli activa yoğurt.

1,5 lt su.

Bugün canım hiçbir şey istemedi geç kalkınca Yarına daha güzel besleneceğim.

bugün birçok yerde koşu bandı baktım netten almaya karar verdim..
bugünde kaçamaklarım oldu..ama kendimi bırakmıyorum öncesinde de dediğim gibi çokta kasmıyorum..kaçamaklar olmasa yapamazdım 16 kilo veremezdim..geçmişe baktım da ayda ortalama 2,5 en fazla 3 kg veriyorum hipotroide ve pko ya rağmen..adetlerimde düzene girdi çok şükür..öyle yada böyle bu kilolar gidecek ve geri gelmeyecek..çünkü neyin ne olduğunu biliyorum artık..dengelemek..

Kizlar aksam bu saatlerde bana biseyler oluor hep bisey atmak istiyorum azima iki tane diyet biskui bir galeta ve bir portakal yem gece ara ogunmu yaptim yani amaaaa yine beni kesmedi napcam boleee ne zor allaahim yardim et nolur

gece yeme isteği ve ara öğün olarak çook az yağda tuzsuz patlamış mısır tavsiye etmiştim daha önce de.
.kalorisi çook düşük..

pamuk babannemi kaybettik....
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin
Haklısın canım kim ne ekerse onu biçiyor .İyi iyi diye hatırlanır kötüde kötü olarak
Kilo herşeye zarar.Spora başlaması çok iyi olmuş spor çok iyi gelir.İyi ettin gaza gelmekle bende koşu bandı aldım onda yürüyorum hergün

Canım netten bakmaya güvenilirmi peki yani bizde netten baktıkta sonradan marketten gördük aldık çokta iyi oldu.Bugün tahlil sonuçlarımı aldım tiroit yüksek çıktı doktor ilaca başlattı.Diyetisyenimde kontrolüm vardı 1 kilo 600 gr vermişim.Çok yavaşlamıştı geçen kontrole gittiğimde 300 gr verebilmiştim anca diyetisyen sabırlı ol ilacını kullan dediBakalım hayırlısı olur inşllh.

Canım bendede pko vardı ve tiroitlerimde yüksek çıktı bugünkü sonuçlarımda.Adetlerin kilo vererekmi düzene girdi kilo verme hızın nasıl biraz açıklarmsıın canım?Aynı ortak sorun olunca merak ettim.Ben tiroit için ilaca başlıyorum yarın doktor yazdı bakalım inşallh düzene girerde kilo vermem hızlanır

Sabah:Bir bardak ılık az elma sirkeli su.
Kahvaltı:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,Yumurta,Maydonoz,Açık çay.
Ara öğün 3 kayısı.
Öğlen:Enginar 1 dilim ekmek yoğurt.
Ara öğün:1 elma 5 badem.
Akşam küçük dilim pizzaDışardaydım eşim menü söyleyince küçük dilimdende ben aldım yanına ayran.
Ara öğün:Yeşilçay.ve Açık normal çay
Spor olarak dışardaydık ve sabahtan beri işler güçler derken yoroldum spor yapmış gibi oldum

Pkolu olarak ben de varım aranızda.Tiroidim yoktu ama tahlil yaptırmayalı çok oldu,son durum ne bilemiyorum:18: 5 ay adet olmadığımı bilirim.O zaman doktor ilaç verdi öyle adet oldum.Bir de şeker yüklemesi yapıldı bana,insülin fazlası çıktı.O dönem diyet ve ilaçla 7,8 kilo verdim ama bıraktım.Birkaç sene sonra kendim yeniden başladım,15 kilo verdim.Adetlerim kilo verince düzene girdi.Gününü hiç şaşırmıyordu neredeyse.Şimdi de kilo aldım ama çok şükür sadece 1,2 hafta gecikiyor.Üstelik kist filan da kalmamış,gitmiş

bugünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek tavada domates maydanoz peynir kavurdum onu yedim 1 b çay
öğlen yarım simit açık çay dışardaydım
ara kuru kayısı activia
akşam 2 tavuk baget patates salata yogurt çorba
ara elma portakal armut havuç hepsinden birer dilim yoksa gözüm doymuyo hepsinin tadına baktım

2.5 litre su 1.5 saat yürüyüş yaptım

Canım hoşgeldin geçmiş olsun.pkonun kesin bir tedavisi yok kistler kayboluyor adetler düzene girebilir ama pko yok olmuyor malesef.Ama adetlerinin düzne girmesi çok güzel bencede kilo vermek çok iyi pko için değişebiliyor herşeyİnşallh hepbirlikte veririzde pkonun etkisinde çok kalmayız.Tiroit hormon tahlili yaptırmanıda öneririm

kızlar bendede hem pko hem haşimoto var ikisi içinde ilaçlarım var sabah atıyorum kızlar glifor sizde bulantı yapıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…