- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
hg kaptanımmmm gözümün nuruuuuu :)nabersiniz millet ben geldimmmmm
bugün
kuru kayısı activia
kahvaltı
2 ince dilim ekmek 1 kase yoğurt 1 meyve
ara: 1 parça poğaça
öğlen 1 kaşarlı tost
ara 1 ayran
1 meyve
akşam haşlanmış brokoli yoğurt
bıktım bu otelin yemeklerinden ben yaaaa ya nohut var ya kuru fasulye nasıl diyet yapçaksam artık :120: insan diyet yapanlarıda düşünür demi :112:
Herkese merhaba,
geçmişi okuyum dedim olmadı gene şimdide dışarı çıkıcaz çıkmadan yazayım bugünkü menümü
Sabah
1 dilim süzme peynir
1 dilim tb ekmek
4 yeşil zeytin
1 yeşil çay
öğle
1 patatesli kır pidesi
1 ayran
akşam
8 istavrit (malesef yağda kızarmış)
1 dilim tb ekmek
boool salata
1 portakal
Bugün aralar kaynadı gene :))
Kaçamak yok :) Bugün diyetisyen kontrolüm vardı haftada 2 gün sütlü tatlı izni verdi yuppiiii:))
bugünkü menüm yine cozuttum galiba
sabah 6 00:menemen 2 dilim ekmek 4 zeytin2 b çay
ara9 30:1 dilim kek
ara12.00:1 kase yoğurt
öğle 13.00:bi tabak makarna 2 b çay
ara17.00:1 elma
ara19.30:3 -4 fıstı 1 kayısı kurusu 1 tane ceviz 3 4 bebe bisküvisi
akşam21.00:bi kase çorba 1 dilim ekmek salata
berbat değilmi ya ben neden irademe sahip olamıyrm şu ara anlamıyrm
Kizlar aksam bu saatlerde bana biseyler oluor hep bisey atmak istiyorum azima iki tane diyet biskui bir galeta ve bir portakal yem gece ara ogunmu yaptim yani amaaaa yine beni kesmedi napcam boleee ne zor allaahim yardim et nolur
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesinpamuk babannemi kaybettik....
Haklısın canım kim ne ekerse onu biçiyor .İyi iyi diye hatırlanır kötüde kötü olarakbaşın sağolsunn iremimmmm allah rahmet eylesinnnn mekanı cennet olsun inşallahhhhhhhhhhhh, ne güzel ki arkasından pamuk babaannem diyebiliyorsunnnn önemli olan da bu hepimizin gideceği yer oraa ama güzell anılarla isimlerleee gitmekkkkkk benim babannem çok kötüydüüü öldüğü haberini aldığımdaa ölümün ağırlığından bir kaç damlaaa gözyaşı döktümm ondannn sonraaaa hatırlamadım bilee belki bana vicdansızz diyeceksinizzz amaaaa fatiham bilee çok nadirdirrr onaaaaa sen düşündüğündeee yüzündeee gülümseme olacakkkkk acınıııı hafifletmezz tabi bu amaaaa azda olsaa teselliiii
Kilo herşeye zarar.Spora başlaması çok iyi olmuş spor çok iyi gelir.İyi ettin gaza gelmekle bende koşu bandı aldım onda yürüyorum hergünHerkese merhabalarBugün aklıma geldi de sizinle paylaşayım dedim.Benim kuzenim bel ağrısından doktora gidince kilo vermesi gerektiği söylenmiş.O da işte tamam demiş ama pek takmamış.Bir daha ki kontrolüne hiç kilo vermeden gidince doktor azarlamış ve durumunun risklerinden bahsetmiş.Şu anda tam bilmiyorum riskleri ama ameliyat olacak kadar riskli bir hale gelirmiş.Neyse bunun üzerine kuzenim her gün spora başlamış.Sadece spor merkezine kaydolmuş ve yürüyüş yapmış.Akşam 6'dan sonra meyveden başka hiçbir şey ağzına koymamış ve ekmeği de tamamen bırakmış.Bunun dışında da hiçbir şey yapmamış.7 ayda 27 kilo vermiş.Sonra sporu filan bırakmış ama kilosunu korumaya almış.1 yıl olmuş spora filan başlayalı.Onun incecik halini görünce gaza geldim ben de
bugün birçok yerde koşu bandı baktım netten almaya karar verdim..
bugünde kaçamaklarım oldu..ama kendimi bırakmıyorum öncesinde de dediğim gibi çokta kasmıyorum..kaçamaklar olmasa yapamazdım 16 kilo veremezdim..geçmişe baktım da ayda ortalama 2,5 en fazla 3 kg veriyorum hipotroide ve pko ya rağmen..adetlerimde düzene girdi çok şükür..öyle yada böyle bu kilolar gidecek ve geri gelmeyecek..çünkü neyin ne olduğunu biliyorum artık..dengelemek..
bugün birçok yerde koşu bandı baktım netten almaya karar verdim..
bugünde kaçamaklarım oldu..ama kendimi bırakmıyorum öncesinde de dediğim gibi çokta kasmıyorum..kaçamaklar olmasa yapamazdım 16 kilo veremezdim..geçmişe baktım da ayda ortalama 2,5 en fazla 3 kg veriyorum hipotroide ve pko ya rağmen..adetlerimde düzene girdi çok şükür..öyle yada böyle bu kilolar gidecek ve geri gelmeyecek..çünkü neyin ne olduğunu biliyorum artık..dengelemek..
hoşgeldin kaptanım nasılsın sen hala çay kahve kola içmiyosun değilmi
hg kaptanımmmm gözümün nuruuuuu :)
Canım bendede pko vardı ve tiroitlerimde yüksek çıktı bugünkü sonuçlarımda.Adetlerin kilo vererekmi düzene girdi kilo verme hızın nasıl biraz açıklarmsıın canım?Aynı ortak sorun olunca merak ettim.Ben tiroit için ilaca başlıyorum yarın doktor yazdı bakalım inşallh düzene girerde kilo vermem hızlanır
Pkolu olarak ben de varım aranızda.Tiroidim yoktu ama tahlil yaptırmayalı çok oldu,son durum ne bilemiyorum:18: 5 ay adet olmadığımı bilirim.O zaman doktor ilaç verdi öyle adet oldum.Bir de şeker yüklemesi yapıldı bana,insülin fazlası çıktı.O dönem diyet ve ilaçla 7,8 kilo verdim ama bıraktım.Birkaç sene sonra kendim yeniden başladım,15 kilo verdim.Adetlerim kilo verince düzene girdi.Gününü hiç şaşırmıyordu neredeyse.Şimdi de kilo aldım ama çok şükür sadece 1,2 hafta gecikiyor.Üstelik kist filan da kalmamış,gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?