80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bendede hem pko hem haşimoto var ikisi içinde ilaçlarım var sabah atıyorum kızlar glifor sizde bulantı yapıyormu

Geçmiş olsun canım bende ilk başlarda yapıyordu ama şimdi nadir sende yeni başladıysan normaldir zamanla geçiyor.

sabah bir dilim ekmek dört zeytin bi kk peynir ballı tarçınlı çay
ara : yarım avuç kuru üzüm
öğle : yogurtlu patlıcanlı salata bir dilim ekmek bir tane yeşil biber
ara: iki küçük elma
akşam : bir tabak pırasa yemegi bir dilim ekmek salata
ara : Türk kahvesi
spor :yok

Pcolu olduğumu öğrendiğim zaman hormon tahlilleri,tiroid filan yapılmıştı bir şey çıkmamıştı.Ama ben iğneden o kadar korkan,kan verdirince bayılan bir insan olduğum için,uzun zamandır hatta yıllardır tahlil yaptırmıyorum.

Şu kiloları vermeyi çok istiyorum.Hangi hastalık için gidersen git ilk dedikleri şey önce kilo ver oluyor.Bir de glukophage kullanmıştım ben,insülin düzene girsin diye.Tam üniversiteye hazırlandığım seneydi sınava da birkaç ay kalmıştı.Mide bulantısı yüzünden 3 ay kullanıp bırakmıştım.

Canım anlıyorum seni ama düzenli olarak kontrol ettirmek gerekli hormonlar bizim için çok önemli.glucpohonegeyide içmeye çalışsan genelde biz pkolulara o ilaç veriliyor kilo verdirmeyi ve adet düzenliliği sağlıyormuş zamanla kullanmaya başla canım bencede.İlk başlarda 1 tane sonra 2 ye çıkardı doktor.Şimdide tiroit ilacına başlıcam naplaım canım mecburen hormon değerleri normale dönsün diye içicez artık.

Ya evet ben de kilo vermek için bu ilacı verdiklerini duydum ama korkumdan gidemediğim için kan verdirmeye araya çok uzun zaman girdi.Şimdi de kendi başıma hareket edip ilaç almak istemiyorum.Gerçi 2 sene önce başka bir jinekologa gittiğimde bu ilacı söylemiştim.Hiç tahlil filan yaptırmaya gerek yok,kullanmaya devam et demişti.Bana da garip geldi tahlil yaptırmadan kullanmak içmedim.Şimdi bakalım ilaçsız vermeye çalışacağım,çünkü ilaçsız da verebiliyorum.Boğazımı tutayım yeter ki

sabah:2 bardak farklı sıcaklıklarda su
kahvaltı:2dilim ekmek 2 dilim salam ve bir dilim peynirden yağsız tost ve 20 gr çikolata
ara:süt
öğle:bir kase erişteli mercimekli çorba
ara:2 dilim ekmek ve bir parça tavuktan sandi.
akşam:1 yumurta 1 peynir ve bir pporsyon tavuk bir dilim ekmek ile kahvaltı
ara:10gr çikolata(meyve yerine)
ara:2 tane bisküvü(meyve ve ekmek yerine)
1 lt su spor yok...
dün evdeydik önceki gün ölüm haberini aldıktan sonra pek yememy yemedim yazmıyorum menü o yüzden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…