kızlar bendede hem pko hem haşimoto var ikisi içinde ilaçlarım var sabah atıyorum kızlar glifor sizde bulantı yapıyormu
günde 1 tane başladım şimdi 1 hafta oldu ama günde 2 tane atmam gerekli sen kaç tane kullanıyon
Canım hoşgeldin geçmiş olsun.pkonun kesin bir tedavisi yok kistler kayboluyor adetler düzene girebilir ama pko yok olmuyor malesef.Ama adetlerinin düzne girmesi çok güzel bencede kilo vermek çok iyi pko için değişebiliyor herşeyİnşallh hepbirlikte veririzde pkonun etkisinde çok kalmayız.Tiroit hormon tahlili yaptırmanıda öneririm
Pcolu olduğumu öğrendiğim zaman hormon tahlilleri,tiroid filan yapılmıştı bir şey çıkmamıştı.Ama ben iğneden o kadar korkan,kan verdirince bayılan bir insan olduğum için,uzun zamandır hatta yıllardır tahlil yaptırmıyorum.
Şu kiloları vermeyi çok istiyorum.Hangi hastalık için gidersen git ilk dedikleri şey önce kilo ver oluyor.Bir de glukophage kullanmıştım ben,insülin düzene girsin diye.Tam üniversiteye hazırlandığım seneydi sınava da birkaç ay kalmıştı.Mide bulantısı yüzünden 3 ay kullanıp bırakmıştım.
kızlar bendede hem pko hem haşimoto var ikisi içinde ilaçlarım var sabah atıyorum kızlar glifor sizde bulantı yapıyormu
ilk başta bende de yapmıştı ama şimdilerde problem yok 2 tane kullanıyorum günde ama hatırladıkça:))
Canım anlıyorum seni ama düzenli olarak kontrol ettirmek gerekli hormonlar bizim için çok önemli.glucpohonegeyide içmeye çalışsan genelde biz pkolulara o ilaç veriliyor kilo verdirmeyi ve adet düzenliliği sağlıyormuş zamanla kullanmaya başla canım bencede.İlk başlarda 1 tane sonra 2 ye çıkardı doktor.Şimdide tiroit ilacına başlıcam naplaım canım mecburen hormon değerleri normale dönsün diye içicez artık.
günaydınnnlarrrrrrrrrr
hayrdır tubacım bugünün senn için bu kadar önemli olmasına neden olan nedirGunaydin cnm herkeze gùnaydin bugün anlam tasiniyo zor bi gün olacak
hayrdır tubacım bugünün senn için bu kadar önemli olmasına neden olan nedir
arkadaşım bebe bisküvisi ve akşam 21 de yenen yemek hariç sorun yok dert etme telafi edilirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?