naber fistiklar..dün hic giremedim..glene kadar kahvaltiya misafirlerim vardi..ögleden sonra görümceme gittik.aksamdan gecee kadarda gene misafirim vardi..geceden sabaha kadarda cok ama cok rahatsizlandim..allahim kabus gibi birseydi...sanki gecden 3 sise viski devirmisim gibi aman allahmi bir bas dönmesi mide bulantisi....sabaha kadar herifide yatirmadim bende yatmadim..adam bana gel hastaneye gidelim diyor..ben kafami bir milim oynatamiyorum birak üstümü giyinmeyi asagi kata inmeyi ..hastaneye gitmeyi...iki saat sonra saat sabah 5 gibiydi artik dayanilmat hadde geldi dedim ara ambulansi gelsin götürsünler beni...ambulanslik durum degil diyor..ay ben parmagimi kimildatamiyorum...icim disima cikmis kusmaktan ...yok ya resmen alkol komasi gibi bir durumdu yaaaaaaaaaa....bende küstüm sabaha karsi 6 gibi uyumusum dayanamayim..8 de alarm caldi gözümü acabildim...allahim cok sükür gecmisti sadece kulaklarimda ugultu var...yani kirmizi kart görmesem hamileyim diyecem...sanirim dogumkontrol hapindan oldu...adetin baslamasiyla hapa basladim..iki gündür bir bulanti vardi zaten bende...önceki gece almayi unuttun diye sabah erkenden aldim..gece yatarken birdaha aldim..sanirim agir geldi bünyeme..ay bu aksam gene alicam ...yine ayni seyleri yasarmiyim acaba:18::18:
naber fistiklar..dün hic giremedim..glene kadar kahvaltiya misafirlerim vardi..ögleden sonra görümceme gittik.aksamdan gecee kadarda gene misafirim vardi..geceden sabaha kadarda cok ama cok rahatsizlandim..allahim kabus gibi birseydi...sanki gecden 3 sise viski devirmisim gibi aman allahmi bir bas dönmesi mide bulantisi....sabaha kadar herifide yatirmadim bende yatmadim..adam bana gel hastaneye gidelim diyor..ben kafami bir milim oynatamiyorum birak üstümü giyinmeyi asagi kata inmeyi ..hastaneye gitmeyi...iki saat sonra saat sabah 5 gibiydi artik dayanilmat hadde geldi dedim ara ambulansi gelsin götürsünler beni...ambulanslik durum degil diyor..ay ben parmagimi kimildatamiyorum...icim disima cikmis kusmaktan ...yok ya resmen alkol komasi gibi bir durumdu yaaaaaaaaaa....bende küstüm sabaha karsi 6 gibi uyumusum dayanamayim..8 de alarm caldi gözümü acabildim...allahim cok sükür gecmisti sadece kulaklarimda ugultu var...yani kirmizi kart görmesem hamileyim diyecem...sanirim dogumkontrol hapindan oldu...adetin baslamasiyla hapa basladim..iki gündür bir bulanti vardi zaten bende...önceki gece almayi unuttun diye sabah erkenden aldim..gece yatarken birdaha aldim..sanirim agir geldi bünyeme..ay bu aksam gene alicam ...yine ayni seyleri yasarmiyim acaba:18::18:
Canım sana birşey sormak istiyorum fikir verebilirmisin ?
yaaa kusura bakma canım bilgisayarı yanıma koymuştum sızıp kalmışımmmm:)Ordamısın canım?
geçmiş olsun canım bbenimmmm kullanmasaana yaaa kilo da aldırıyo başka şeler yap:)naber fistiklar..dün hic giremedim..glene kadar kahvaltiya misafirlerim vardi..ögleden sonra görümceme gittik.aksamdan gecee kadarda gene misafirim vardi..geceden sabaha kadarda cok ama cok rahatsizlandim..allahim kabus gibi birseydi...sanki gecden 3 sise viski devirmisim gibi aman allahmi bir bas dönmesi mide bulantisi....sabaha kadar herifide yatirmadim bende yatmadim..adam bana gel hastaneye gidelim diyor..ben kafami bir milim oynatamiyorum birak üstümü giyinmeyi asagi kata inmeyi ..hastaneye gitmeyi...iki saat sonra saat sabah 5 gibiydi artik dayanilmat hadde geldi dedim ara ambulansi gelsin götürsünler beni...ambulanslik durum degil diyor..ay ben parmagimi kimildatamiyorum...icim disima cikmis kusmaktan ...yok ya resmen alkol komasi gibi bir durumdu yaaaaaaaaaa....bende küstüm sabaha karsi 6 gibi uyumusum dayanamayim..8 de alarm caldi gözümü acabildim...allahim cok sükür gecmisti sadece kulaklarimda ugultu var...yani kirmizi kart görmesem hamileyim diyecem...sanirim dogumkontrol hapindan oldu...adetin baslamasiyla hapa basladim..iki gündür bir bulanti vardi zaten bende...önceki gece almayi unuttun diye sabah erkenden aldim..gece yatarken birdaha aldim..sanirim agir geldi bünyeme..ay bu aksam gene alicam ...yine ayni seyleri yasarmiyim acaba:18::18:
hadi ya ben daha cok saniyordum..oh be icim rahatladi..arada kizin bisküvisinden atiyordum tek tük sonrada geberiyordum vicdan azabindan:)) bu demek degil tabiki artik yiyecegim..elbette yemeyecegimde..güzel bir bilgi :))4 bebe biskuvişsi bir dilim ekmek oluyor...ara öğün olarak arada yenebilir..
geldim geldim:))herkesler nerde ya in cin top oynuyu duyuuuuum gel kız
kuzuum ya karsindaki insan ne kadar kötü olursa olsun sen kalbindegi masumlugu kaybetme yinede. allaha hos gitsin..oku dualarini..her okudugun fatihaya onunda adini ekle.ben öyle yapiyorum..inan kalbin daha aydinlaniyor..zaten ölmüs gitmis..zaten hakiki dünyada yasiyordur yaptiklarinin acisini...bize düsen aci kekenler düsmanimizda olsa istemesekte icimizdeki kötülügü yenip yaralara merhem sürmek....sen arada oku dualarina..onada gönder...başın sağolsunn iremimmmm allah rahmet eylesinnnn mekanı cennet olsun inşallahhhhhhhhhhhh, ne güzel ki arkasından pamuk babaannem diyebiliyorsunnnn önemli olan da bu hepimizin gideceği yer oraa ama güzell anılarla isimlerleee gitmekkkkkk benim babannem çok kötüydüüü öldüğü haberini aldığımdaa ölümün ağırlığından bir kaç damlaaa gözyaşı döktümm ondannn sonraaaa hatırlamadım bilee belki bana vicdansızz diyeceksinizzz amaaaa fatiham bilee çok nadirdirrr onaaaaa sen düşündüğündeee yüzündeee gülümseme olacakkkkk acınıııı hafifletmezz tabi bu amaaaa azda olsaa teselliiii
ha ha benimde cocuklugum öyle gecti..kizlar oynamazdi benle siskoydum ip falan atlayamazdim...oglanlarla savascilik oynardim bende:))ödemler gitti ilk hafta dediğin gibi kilo verdiğim hiç belli olmuyodu ama şimdi pantolonum bollaşmaya başladı her sabah giyinirken daha çok hırslanıyorum hep diyet yapıyorum 9 senedir 62 kiloya düştüğümde oldu ama biyerden sonra hep vaz geçtim kilolar geri geldi şimdi artık sizleri buldum burda hergün yazınca yediklerimi bide sizden eliştiri alınca yemek yerken aklıma geliyo vaz geçiyorum :)
evet daha iyi tanıştık şimdi.. biliyomusun hiç bayan arkadaşım yok benim antalyada oteldede teknik servisteyim hepsi erkek sizle konuşmak çok iyi geliyor
basin sagolsun canim...umarim hayatta yitirdiklerin babaannenle kalir..insallah yitirdigin son yakinin olmustur...ölüm o kadar hakiki bir gercekki..hem esini hem kardesini..hemde sevdigi sevmedigi bircok yakininin ölümüne tanik olmus biri olarak diyorumki allah daha büyük bir aciyla unutturmasin babaannenin acisini..yüreciginde kalan babaannenin acisi olsun...böylede dua edilirmi hic..edilir edilir...bilen anlar beni:))pamuk babannemi kaybettik....
aferim sana..byle güclü ol..icindeki zehir aksinda ister aglayarak olsun ister baska sekil..yeterki cok yasatma acilari icinde..yoksa allah korusun bir bakmissin timarhaneliksin:))Merak etme canım benim akşam ağladım ağladım ağladım ohhh iyi geldişimdi iyiyim en azından gülebiliyorum :)
ha ha benimde cocuklugum öyle gecti..kizlar oynamazdi benle siskoydum ip falan atlayamazdim...oglanlarla savascilik oynardim bende:))
basin sagolsun canim...umarim hayatta yitirdiklerin babaannenle kalir..insallah yitirdigin son yakinin olmustur...ölüm o kadar hakiki bir gercekki..hem esini hem kardesini..hemde sevdigi sevmedigi bircok yakininin ölümüne tanik olmus biri olarak diyorumki allah daha büyük bir aciyla unutturmasin babaannenin acisini..yüreciginde kalan babaannenin acisi olsun...böylede dua edilirmi hic..edilir edilir...bilen anlar beni:))
aferim sana..byle güclü ol..icindeki zehir aksinda ister aglayarak olsun ister baska sekil..yeterki cok yasatma acilari icinde..yoksa allah korusun bir bakmissin timarhaneliksin:))
sagol canim..geçmiş olsun öznurcum...
yok ya ben bu meredi evlenecegim haftada kullanmistim beni gene süründürmüstü byle..oyyy kıyamam canım benim çok geçmiş olsun o ilaçlar okadar yan etki yapmaz yalnız başka bişi olmasın dikkat et canım ya
yapti valla.benden hoslanmiyor:))canım benimmm çok geçmişş olsunnnn öyle etki yaparmı ki o ilaçlar yaaaa istersen bugünn bi doktora gitte öğrennnnn
tesekkür ederim canimgeçmiş olsun iyi olmana sevindim
aslinda mantikli ama sen genede birkac günde bir spor yap.motive ediyor insaniKizlar size birsey sorucam bazi diyetisyenler diyetin ilk baslarinda spor yaptirmiyorlar cunku bastan spor ve diyetle kilo verirse daha sonra kilo vermedurdugunda nasil vericek diye bir dusunce var bende 20kilovermem lazim 6 7 kilo sporsuz sadecediyetlemi verip daha sonrami spora baslasam diyorum sizce bu dogrumudur?
yaaa kusura bakma canım bilgisayarı yanıma koymuştum sızıp kalmışımmmm:)
geçmiş olsun canım bbenimmmm kullanmasaana yaaa kilo da aldırıyo başka şeler yap:)
valla seni bilmemde ben biyiklarimi ve sakalimi biraktigimda bayagi bayagi erkeklesiyorum:))))5 yıldır erkeklerle çalışıyorum canım yaa evdede duramıyorum ki komşu falan edineyim nereye baksam erkek :) küfür ediyolar beni görünce oda bizden bişey olmaz diyolarallam erkekleşiyommu ne :) çocukken bende öyleydim ay çok güldümmmmm
güçlü olcammmm inşallah canım adi herif bırakıp gitti :) o üzülsün beni kaybettiğine üzülmücem artık o günden sonra aramadım bidaha hiç... ağladım ya iyi geldi sanırsamm :)
sagol canim..
yok ya ben bu meredi evlenecegim haftada kullanmistim beni gene süründürmüstü byle..
yapti valla.benden hoslanmiyor:))
tesekkür ederim canim
aslinda mantikli ama sen genede birkac günde bir spor yap.motive ediyor insani
evet kilo yapiyor ama baska yntem yok malesef..spiral cok agri yapiyor..uzun süreli yürüyüs yüzme falan yapamiyordum..genede idare ediordum ama olmadi iste..adama güvencim sifir.zaten bebek istiyor.isi riske atamam..igneyi denedim bana daha fazla kilo aldirdi...kalakaldim gene buna(( bakalim bu hafta devam ederse bulanti bas agrisi doktora gidip ilaci degistirdecem.aslinda daha önce kullandigim hap fena degildi ama bana sakal ve biyik olarak geri döndü..doktorda bu hafif en hafifi sen bunu dene dedi.en hafifide beni böyle yapti..yahu birda yatak su yatagi ya..ay ay rezilligime birde esim her kimildadiginda denizde sallanir gibi sallanmalar eklenince daha beter oldun..yazik adam kimildayamadi bile:)))))))))))) aslinda ona az bile..süründürmek isterdim ama o kadar kötüydümki konusamiyordum bile halim yoktu onla ugrasmaya:)))))))))))9
valla seni bilmemde ben biyiklarimi ve sakalimi biraktigimda bayagi bayagi erkeklesiyorum:))))
elbette güclü olacaksin..yok birde seni birakip giden birinin yüzünden acimi cekecektin..degse bari..giden gider kalan saglar bizimdir demi ama...bazen esim o kadar damarima basiyorki öyle anlarda terkedilen kadinlara hayranlikla bakiyorum:)))))))) keske bizimkide basarabilsede cektigim sadece ask acisi olsa diyorum..allahin zoruna gitmesinde....bazende kiyamiyorum..icimde öyle güclü bir sevgisi varki baglanacagim varmista buna denk gelmis diye avutuyorum kendimi..dün sabah kahvaltidan sonsa okey oynuyorduk...esim gene bir laf soktu bana..görümcemin kocasida yahu siz birbirinizle ugrasmadan duramiyormusunuz dedi..ben ilk önce adama cok ciddi bakip söyle dedim..aaa lütfen abi biz birbirimizi sinir etmeden yasayamayiz..herkesin bir bagimliligi var..kimin alkol kiminin uyusturucu kiminin cukulata sigara ..bizimde birbirimiz..önce söyle uluorta millet bicinde rezil olmaliyoz 3 gün küs gezmeliyiz...sonra barismaliyiz...yahu evliligin tadimi olur cicim cicim diyerek..askolsun siz hic birbirinizi sinir etmedenmi yasiyorsunuz..cok ayiiip cooookkkkk..adam önce afalladi..sonra basti kahkahayi..herkes güldü..benim yüzümde..ama gülen derimin altinda alyuvarlarim akyuvarlarimda dögüsteydi:)))))))))
aynen valla canim ya..neyine güvenerek istiyorsa..cocuk bakmiyor..veli toplantilarina bile gitmiyor..genellikle sadece kiziyor yada surat ediyor cocuklara..haftada bir kere gülüsürse gülüsür cockularla oda kaba kaba el sakalariyla..benim yavrularda yaziim ay babam bizi seviyor diye gülüsüm sakalasir:))))))))) adam görmemis veremiyor iste..siz siz olun cocuklugunda sevgisiz büyüyen bir adamdan cocuk yapmayin...onu sevin evlenin..ama cocuk yapmayin..gerci son numaraya cok düskün bir saat görmesin dayanamiyor ama ne biliiim ya benmi abartiyorum acaba...neeeyse..kusura bakmasin cocuk falan yapamam..ber gece ayas gibi yatakta sallanirim sabaha kadar kusarim genede cocuk yapmam:)))5. yi istiyor anlaşılan
aynen valla canim ya..neyine güvenerek istiyorsa..cocuk bakmiyor..veli toplantilarina bile gitmiyor..genellikle sadece kiziyor yada surat ediyor cocuklara..haftada bir kere gülüsürse gülüsür cockularla oda kaba kaba el sakalariyla..benim yavrularda yaziim ay babam bizi seviyor diye gülüsüm sakalasir:))))))))) adam görmemis veremiyor iste..siz siz olun cocuklugunda sevgisiz büyüyen bir adamdan cocuk yapmayin...onu sevin evlenin..ama cocuk yapmayin..gerci son numaraya cok düskün bir saat görmesin dayanamiyor ama ne biliiim ya benmi abartiyorum acaba...neeeyse..kusura bakmasin cocuk falan yapamam..ber gece ayas gibi yatakta sallanirim sabaha kadar kusarim genede cocuk yapmam:)))
bana diyor sen yeterki he de..bak istedigin eve tasiniriz...istedigin esyalari dizerim bebek icin ne istiyorsan alirim...dedim sen zaten anca maddi olanaklar sunarsin..maneviyatta ne vericen onu söyle:))siki pazarlik demi:)) adam seni daha cok severim diyor baska birsey diemiyor..yok dedim istemez...
yahu dün o rezilligin icinde bile bana diyorki:karicim gel son cocugu yapalim sende baglatirsin kurtulursun bu iskenceden........
bana ayyas diyorlar varsin desinleeeeeer
ben dün 2 litre su icemeedim...simdi sen bu durumda sanirim beni cezalandiracan anlasmamiza göre..bir hayvan adi söyleyip bagirttiracan beni ..ee kural kuraldir napalim..bekliyorum..insallah sende icmemissindirde söyle oluorta gözel gzel bagiririz..hayvanatbahcesine döner :))
ay bu beni seviyorrrrrtoparlamışsın işte ne güzel olmuş :)) bana diyosunda sende dert etme takma canım nolur yaa... bide sık sık gel sen olmayınca benim çokk canım sıkılıyooooo özlüyorum valla :)))
sen bir görünüp bir kaybolursan haberin olmaz tabiaa böylre bir anlaşma mı yaptınız hiç haberim olmadııı
:)))))))))) benim kocam öyle diyecek de bende yok diyecem valla eşyalar ve ev için tamam derim herhaldee mademm adam paradan kısmıyorrr birde bakıcııı ohhhh bakıcı olmadıı evle ilgilenecekk biriii daha neee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?