sabah:2 bardak farklı sıcaklıklarda su
kahvaltı:2dilim ekmek 2 dilim salam ve bir dilim peynirden yağsız tost ve 20 gr çikolata
ara:süt
öğle:bir kase erişteli mercimekli çorba
ara:2 dilim ekmek ve bir parça tavuktan sandi.
akşam:1 yumurta 1 peynir ve bir pporsyon tavuk bir dilim ekmek ile kahvaltı
ara:10gr çikolata(meyve yerine)
ara:2 tane bisküvü(meyve ve ekmek yerine)
1 lt su spor yok...
dün evdeydik önceki gün ölüm haberini aldıktan sonra pek yememy yemedim yazmıyorum menü o yüzden..
ben dün 2 litre su icemeedim...simdi sen bu durumda sanirim beni cezalandiracan anlasmamiza göre..bir hayvan adi söyleyip bagirttiracan beni ..ee kural kuraldir napalim..bekliyorum..insallah sende icmemissindirde söyle oluorta gözel gzel bagiririz..hayvanatbahcesine döner :))
:)))))) iyisimi 4 de kalsınn :))) iyi bakalımmmm seniiii meeee lerken görmek güzel olacak :))) niyeyse aklıma direkk o geldisen bir görünüp bir kaybolursan haberin olmaz tabi
adamda sanki bana holding sahibi:)) kesin yapar ama neyle borcla:))) ne yardimcisi kiz olsak olsak biz yardimci oluruz millete:)))))))))))))
Canım merhabaAlemsin valla.Ben dün sabahtan beri hastane çarşı işleri derken akşamı ettim yanımda küçük pet şişelerden iki tanesini içebildim.Akşamda eve gelince büyük 2 bardak su içtim 2 lt olmamıştır sanırsam.Dün tiroit yüksek çıktı benim sonucu aldım ondanda biraz moralim bozuktu ama kilo yavaşlamamın nedeni buysa sevindim bir yandan.Çünkü tiroitim ilaçla normale döner inşllh ve kilo vermem hızlanır.Şİmdi napsak bilemem ikimizde suçluyuz oyüzden bağırmayalım eniyis boşver ikimizde suçlu olduğumuz için
insallah meletir daha kötüsünü hakkettim cünkü:))):)))))) iyisimi 4 de kalsınn :))) iyi bakalımmmm seniiii meeee lerken görmek güzel olacak :))) niyeyse aklıma direkk o geldi
Canım merhabaAlemsin valla.Ben dün sabahtan beri hastane çarşı işleri derken akşamı ettim yanımda küçük pet şişelerden iki tanesini içebildim.Akşamda eve gelince büyük 2 bardak su içtim 2 lt olmamıştır sanırsam.Dün tiroit yüksek çıktı benim sonucu aldım ondanda biraz moralim bozuktu ama kilo yavaşlamamın nedeni buysa sevindim bir yandan.Çünkü tiroitim ilaçla normale döner inşllh ve kilo vermem hızlanır.Şİmdi napsak bilemem ikimizde suçluyuz oyüzden bağırmayalım eniyis boşver ikimizde suçlu olduğumuz için
kizlar az önce face de güzel bir yazi okudum..
kisilikli olmak kimse görmedigi zamanda dogru olani yapmaktir
ay kizlar ne oldu anlatmadan gecemeyecegim..gözümden yas geldi valla gülmekten
az önce kizim cep telini caldirdimki yukari gelsin bana bir nenelimon cayi getirsin diye.telefonu kapatir kapatmaz esim aradi..ay senimi aradim yanlislikla dediiim.yoook dedi ben nasil oldugunu merak ettim aradim dedi(bu gün yarim günlük ise gittide:))
öldünmü sormak istedim dedi..öldüm tabi..öteki dünyadan konusuyorum senle..valla allah sana cok kizgin haberin olsun dedim:)) bana verdigi cevap acayip güldürdü beni: bana cok kizgin olsa seni öteki dünyaya alirmiydi demekki beni seviyor dedi:)))))))) normalde bir kadina bu söylense kadinin ilk yapacagi o adami bosamaktir demi..benim yle hosuma gittiki gözümden yasgeldi valla gülmekten..zavalli kizimda saskin saskin bakiordu aksam tuvalet önlerinde sürünen bu kadin simdi kahkahalarla gülüyor diye:))))))))))))
ay fikra gibi oldu ya....
ay bu beni seviyorrrrrya esim düzenli calissa gelicemde bir gün gidiyor iki gün dinleniyor:)) kiz ben bu adami gene özlüyormuyum nebugünde ne desem onun adiyla baslar oldum:)))))))) hani aslan kralmiydi neydi bir dizi vardi ya..orada adam kadini sürekli dövüyordu kadinda dövdükce ay yasasin beni seviyor diye seviniyordu..salak sarisin tiplemesi..bende salak kumral tiplemesi oluyorum herhalde:)))
aha buradayim bir saat kadar daha..sev beni eglen benle bana gül :))))))) olmaz aslanim hayir hayir yok
bu gece olmaz hayir hayir yoooooooooook
tozuttum sonunda..ilacin demekki böyle yan etkiside oluyormus yani yani:))
Kızlar gelebildim sonunda kayınvalidemleri geçirdim biraz önce gittiiler ...Ev almış başını gidiyor darmadağın ama bugün canım iş yapmak istemiyooo tembellik yapmak istiyoooo havada kapalı tam uyku havası :)))
benden baska kimsenin konusasi yok herhalde buguünbari arada he mü deyinde istah gelsin.. .tam kocisimin hayalindeki hatunlar: agzi var dili yok tipleri:))))))))
ay ben bugün bu adama catmadan duramiyorum...allah beni seviyorki seni aldi diyor yaaaaaaaaa:)) aramizdaki fark bu iste esimle..o böyle birseyi sadece bana diyebiliyor..bende o haric herkese onun icin diyebiliyorum:) cok seviyoruz birbirimizi coooooooooooook
hoşgeldin canımmm uyku demeyin yaaa ben 2 gündür uyuyamıyorum manyak gibiyim aynı müdürün yakalamıyacağını bilsem kafamı koycam masaya uyucam
bak benden süper bir sevgili olur ha:)))))romantigim hassasim..süpriz yapmasini severim..hediye vermeyide almayida severim..ay ay arasandan bulamazsin tipi iste:)) ama bunu benden baska kimse bilmiyor:)))yalniz cenesizim biraz....söylecek szüm hic bitmez..söyleyecek sözümün bittigi kiside benim icin zaten bitmis kisidirGül canım benim gülll hep böle gül inşallah
evet seviyorum seniiiiiiiiiiiikıs sevgilimde bıraktı gitti belki kendimi senle avutmaya çalışıyorum alla alla
yok yok bes dakkada topla evi...sonrada al cayini gel ceneleselim...tembellik yok..bak ben yataktan bile kalkmadim hic tembellik yaparmiyim..kahvaltim kizlarim tarafindan yatagima geldi..cayim gene öyle..tepsim yine ayni imkanlarda mutfaga gitti...aslanlarim evi toplamislar..son numaramida doyurup oynatiyorlar..bende yattigim yerden cenelesiyorum':))Kızlar gelebildim sonunda kayınvalidemleri geçirdim biraz önce gittiiler ...Ev almış başını gidiyor darmadağın ama bugün canım iş yapmak istemiyooo tembellik yapmak istiyoooo havada kapalı tam uyku havası :)))
oy oy..benide unutmazmisHarbi güzel sözmüş..... Mesela sen beni görmediğin halde ben kaçamak yapamıyorum :))))
benden baska kimsenin konusasi yok herhalde buguünbari arada he mü deyinde istah gelsin.. .tam kocisimin hayalindeki hatunlar: agzi var dili yok tipleri:))))))))
ay ben bugün bu adama catmadan duramiyorum...allah beni seviyorki seni aldi diyor yaaaaaaaaa:)) aramizdaki fark bu iste esimle..o böyle birseyi sadece bana diyebiliyor..bende o haric herkese onun icin diyebiliyorum:) cok seviyoruz birbirimizi coooooooooooook
demi ya ne anlayissizlar..orasi is yerimiki uyanik kalmak zorunda....parami kazaniyorki orda...zaten nisana kadar hep bakliyat hep bakliyyat olurmu hic:))allahtan bu gün ispanak var..yarinda pirasa yedirirler..üstünede uyutmazlarNe var canım birazcık kestirsen Anlayışlı olsunlar biraz:))
öyleyimdir:)))))))))Alem kadınsın valla :)))
sefiyom valla..ama sakayollu gercekleri konusuyoruz ya onu daha cok sefiyombenim varda yemeğe gittim ama 1 kase çorba içebildim sadece kendime hayret ediyorum yaa hiç durmadan homili gırtlak tıkınan ben hiç bişey yiyemiyorum şimdide biraz daha yiyeyim diye çabalıyorum ama olmuyooo( hasta olmasam bari
kıs sen seviyosun tabi kocanı seviyosunki dilinden düşmüyo :) oda şaka demiştir zaten canım merak etmese sevmese aramazdı dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?