80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canımm Başınız sağolsun ,Allah sabır versin.......

dünkü menümü yaziyorum
sabah:
2 ekmekcik(ekmek basi kadar yuvarlak top ekmek gibi birsey)
bir balik
bir naguts
peynir
iki üc salan(dürüst olmak gerekirse bunlarin hepsi kizarmisti peynir ve ekmek haric)

ögle: yok
aralar yok

aksam:
bir tabak makarna
yarim tabak kurufasulye

gece:dogumkontrol habi:)))) yoksan sayamayacak kadar mide sikintisi cektim valla yazmadan gecemeyecegim:)) sabaha kadar hepsini cikardim ayiptr söylemesi..aksam menüsünün hepsi bünyede kalmadi..firca cekeceklere duyurulur

Canım merhabaAlemsin valla.Ben dün sabahtan beri hastane çarşı işleri derken akşamı ettim yanımda küçük pet şişelerden iki tanesini içebildim.Akşamda eve gelince büyük 2 bardak su içtim 2 lt olmamıştır sanırsam.Dün tiroit yüksek çıktı benim sonucu aldım ondanda biraz moralim bozuktu ama kilo yavaşlamamın nedeni buysa sevindim bir yandan.Çünkü tiroitim ilaçla normale döner inşllh ve kilo vermem hızlanır.Şİmdi napsak bilemem ikimizde suçluyuz oyüzden bağırmayalım eniyis boşver ikimizde suçlu olduğumuz için

ay kizlar ne oldu anlatmadan gecemeyecegim..gözümden yas geldi valla gülmekten
az önce kizim cep telini caldirdimki yukari gelsin bana bir nenelimon cayi getirsin diye.telefonu kapatir kapatmaz esim aradi..ay senimi aradim yanlislikla dediiim.yoook dedi ben nasil oldugunu merak ettim aradim dedi(bu gün yarim günlük ise gittide:))
öldünmü sormak istedim dedi..öldüm tabi..öteki dünyadan konusuyorum senle..valla allah sana cok kizgin haberin olsun dedim:)) bana verdigi cevap acayip güldürdü beni: bana cok kizgin olsa seni öteki dünyaya alirmiydi demekki beni seviyor dedi:)))))))) normalde bir kadina bu söylense kadinin ilk yapacagi o adami bosamaktir demi..benim yle hosuma gittiki gözümden yasgeldi valla gülmekten..zavalli kizimda saskin saskin bakiordu aksam tuvalet önlerinde sürünen bu kadin simdi kahkahalarla gülüyor diye:))))))))))))
ay fikra gibi oldu ya....

sen bir görünüp bir kaybolursan haberin olmaz tabi

adamda sanki bana holding sahibi:)) kesin yapar ama neyle borcla:))) ne yardimcisi kiz olsak olsak biz yardimci oluruz millete:)))))))))))))
:)))))) iyisimi 4 de kalsınn :))) iyi bakalımmmm seniiii meeee lerken görmek güzel olacak :))) niyeyse aklıma direkk o geldi

bir bardak daha icsen 2 litren dolarmis..neyse ben senden tavuk gibi gidaklamani istiyorum..en azindan 2 litreye yakin icmissin diye..sende bana ver cezami:))

mesajin sonunu anlamamisin..yok canim suc suctur.ikimizde sucluyuz nasilsa deyip ceza kaldirma yok..cekicez cezasini:))

kizlar az önce face de güzel bir yazi okudum..

kisilikli olmak kimse görmedigi zamanda dogru olani yapmaktir

Kızlar gelebildim sonunda kayınvalidemleri geçirdim biraz önce gittiiler ...Ev almış başını gidiyor darmadağın ama bugün canım iş yapmak istemiyooo tembellik yapmak istiyoooo havada kapalı tam uyku havası :)))

Gül canım benim gülll hep böle gül inşallah

evet seviyorum seniiiiiiiiiiii kıs sevgilimde bıraktı gitti belki kendimi senle avutmaya çalışıyorum alla alla

benden baska kimsenin konusasi yok herhalde buguün bari arada he mü deyinde istah gelsin...tam kocisimin hayalindeki hatunlar:agzi var dili yok tipleri:))))))))
ay ben bugün bu adama catmadan duramiyorum...allah beni seviyorki seni aldi diyor yaaaaaaaaa:)) aramizdaki fark bu iste esimle..o böyle birseyi sadece bana diyebiliyor..bende o haric herkese onun icin diyebiliyorum:) cok seviyoruz birbirimizi coooooooooooook

hoşgeldin canımmm uyku demeyin yaaa ben 2 gündür uyuyamıyorum manyak gibiyim aynı müdürün yakalamıyacağını bilsem kafamı koycam masaya uyucam

Alem kadınsın valla :)))

Gül canım benim gülll hep böle gül inşallah

evet seviyorum seniiiiiiiiiiii kıs sevgilimde bıraktı gitti belki kendimi senle avutmaya çalışıyorum alla alla
bak benden süper bir sevgili olur ha:)))))romantigim hassasim..süpriz yapmasini severim..hediye vermeyide almayida severim..ay ay arasandan bulamazsin tipi iste:)) ama bunu benden baska kimse bilmiyor:)))yalniz cenesizim biraz....söylecek szüm hic bitmez..söyleyecek sözümün bittigi kiside benim icin zaten bitmis kisidir gel canim sen benle aut kendinide..simdi hangimiz erkek benim biyiklara sakallara bakarsan ben....senin ortamina bakarsan sen...yok biz en iyisi dost olalim tabiatimiz uymuyor:)))))))

yok yok bes dakkada topla evi...sonrada al cayini gel ceneleselim...tembellik yok..bak ben yataktan bile kalkmadim hic tembellik yaparmiyim..kahvaltim kizlarim tarafindan yatagima geldi..cayim gene öyle..tepsim yine ayni imkanlarda mutfaga gitti...aslanlarim evi toplamislar..son numaramida doyurup oynatiyorlar..bende yattigim yerden cenelesiyorum':))

Harbi güzel sözmüş..... Mesela sen beni görmediğin halde ben kaçamak yapamıyorum :))))
oy oy..benide unutmazmis

benim varda yemeğe gittim ama 1 kase çorba içebildim sadece kendime hayret ediyorum yaa hiç durmadan homili gırtlak tıkınan ben hiç bişey yiyemiyorum şimdide biraz daha yiyeyim diye çabalıyorum ama olmuyooo ( hasta olmasam bari

kıs sen seviyosun tabi kocanı seviyosunki dilinden düşmüyo :) oda şaka demiştir zaten canım merak etmese sevmese aramazdı dimi :)

Ne var canım birazcık kestirsen Anlayışlı olsunlar biraz:))
demi ya ne anlayissizlar..orasi is yerimiki uyanik kalmak zorunda....parami kazaniyorki orda...zaten nisana kadar hep bakliyat hep bakliyyat olurmu hic:))allahtan bu gün ispanak var..yarinda pirasa yedirirler..üstünede uyutmazlar

Alem kadınsın valla :)))
öyleyimdir:)))))))))
yok aslanim hayir hayir yoook,bu gece olmaz hayir hayir yoook ay bu sarkida nerden takildi dilime ya

sefiyom valla..ama sakayollu gercekleri konusuyoruz ya onu daha cok sefiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…