80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kıs anında işten atarlar vallaha otel açılcak az kaldı bide diyolar otel açılana kadar akşam 8 e kadar çalışçaz eve gitmem dokuz buçuk yandım ben yandımmmmm :) artık serviste uyucam :)
allah kolaylik versin valla ne diiim..baksana 50 mesajin dolmadimi kiz daha..hangi oteldesin merak ettim..
 
sefiyom valla..ama sakayollu gercekleri konusuyoruz ya onu daha cok sefiyom


Allah sevginizi daim etsin canım benim ....

Zaten sevgi olmasa dayanmak imkansız Bende zaman zaman söylerim hep kocama Seni çekmeme tek sebep içimde sana büyüttüğüm sevgin başka hiçbirşey değil :)) Oda bunca yıldır beni çekiyo o da ayrı bir konu :))
 
Evişi beklesin yaptım kahvemi oturdum bilgisayarın başına :)) oğluşumda odasında bilgisayarın başında :) Anneeeeeeeeeee diye çağırana dek rahatım :)
 
demi ama tek tarafli bakmamak lazim..ama ben kac tarafli bakarsam bakayim benim cektigimi it cekmez..neyse kacirmayalim keyfimizi
 
Kalbimizi Kırabilirler,razıyız buna.(biraz ağlar ferahlarız!)
Gururumuzu Kırabilirler.(Zor da olsa dayanıyor insan!)
Her şeyi Kırıp dökebilirler.(Toplar toplaştırır, yapıştırırız hepsini!)
Ama hayal dediğimiz o şey var ya işte onu kırmasınlar...
Haşmet BABAOĞLU
 
Hiç düşündünüz mü yada bilen var mı içinizde "merhaba" ne anlama geliyor diye?.
Çok ilginç bir o kadar da hoş ve sıcak bir anlamı varmış meğer.
"merhaba" aslında farsça kökenli olup "benden size zarar gelmez" anlamına geliyormuş.
Çok hoş değil mi? Bunu öğrendikten sonra karsımdaki insana merhaba demek daha bir anlamlı oldu benim için.
Şu an bu mesajı okuyan herkese benden,

"MERHABA"
 
Aman kaçırmıyalım boşverrr



5 yaşında canımm

iyi yetirtir onu benli kizim sever:)) tüm oglan annelerine duyulurur:
cocuklarinizi insan sevgisiyle saygili iyiniyetli yardimsever ve kilibik büyütün..bende 3 kiz var biri olmasa biri denk gelebilir:)))
 

benden de MERHABA
 
iyi yetirtir onu benli kizim sever:)) tüm oglan annelerine duyulurur:
cocuklarinizi insan sevgisiyle saygili iyiniyetli yardimsever ve kilibik büyütün..bende 3 kiz var biri olmasa biri denk gelebilir:)))


Haaa haa haa haa Kılıbıkta olmasın yaaa hiç hoşlanmam etrafımızda tanıdığım bikaçtane kılıbık eş var onlarda hiç çekilmez bee :))

Bu yaşına kadar Sürekli birlikte olduğumuz için babada fazla alakadar olmadığı için sorun yok :)) Ama babası artık sen iyice annene benzemeye başladın artık erkek erkeğe takılalım diyo :) tabi lafta en fazla dayanma süresi yarım saat :))
 
hepsinde ayni numara:)) valla ben oglani elimden geldigince saydigim özelliklerde yetistiriyorum.ona varan hatun yasadi..yasamayi eglenmeyi seviyor..ev islerini seviyor.. düzgün süpüremiyor ama onada daha yillar var alisir elbet:)))
 
kizlar bendende size merhaba

oznurcum gecmis olsun

kizlar dunku menumu yaziyim

sabah 1 tane incir

kahvalti 1 bardak yesil cay 1 dilim kepek ekmeyi 2 dilim peynir 5,6 tane yesil zeytin

oylen 2 tabak ispanak yemeyi 1 kase yogurt

aksam 1 yabak ispanak yemeyi 1 kase yogurt 1 tabak sebze corbasi

yesil cay ve incir
 
sagol cnim..menünü okudumda yahu cok sasirttin beni..hani dün hic murabiye simit oda benzeri hicbir kacamak yok...kiz alismistim..bugün ne var acaba diye severek okuyordum menünü.._)))) gerci senin adina sevindim.aferim..ama istahimi acacak birse göremedim menünde..esasinda hic birsey yiyesim yok..askam salimsalim sallanirken yedigim makarna gözünün önüne geldikce yeserdi suratim valla:))
 
hepsinde ayni numara:)) valla ben oglani elimden geldigince saydigim özelliklerde yetistiriyorum.ona varan hatun yasadi..yasamayi eglenmeyi seviyor..ev islerini seviyor.. düzgün süpüremiyor ama onada daha yillar var alisir elbet:)))

:)))) benimkide Ben ne yaparsam yardım ediyyim mi anne diye sürekli peşimde :)) İşe yarıcak yaşa geldiğinde de öyle olur mu bilmem :))
 

Menün güzel canım aralarada birşeyler alsan daha iyi olur bence....
 
:)))) benimkide Ben ne yaparsam yardım ediyyim mi anne diye sürekli peşimde :)) İşe yarıcak yaşa geldiğinde de öyle olur mu bilmem :))
bak iste orasi hic belli olmaz ama sen keyif alacagi sekilde yardimda bulunmasini sagla o zaman olabilir:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…