Ne var canım birazcık kestirsen Anlayışlı olsunlar biraz:))
Canımm Başınız sağolsun ,Allah sabır versin.......
allah kolaylik versin valla ne diiim..baksana 50 mesajin dolmadimi kiz daha..hangi oteldesin merak ettim..kıs anında işten atarlar vallaha otel açılcak az kaldı bide diyolar otel açılana kadar akşam 8 e kadar çalışçaz eve gitmem dokuz buçuk yandım ben yandımmmmm :) artık serviste uyucam :)
sefiyom valla..ama sakayollu gercekleri konusuyoruz ya onu daha cok sefiyom
demi ama tek tarafli bakmamak lazim..ama ben kac tarafli bakarsam bakayim benim cektigimi it cekmez..neyse kacirmayalim keyfimiziAllah sevginizi daim etsin canım benim ....
Zaten sevgi olmasa dayanmak imkansız Bende zaman zaman söylerim hep kocama Seni çekmeme tek sebep içimde sana büyüttüğüm sevgin başka hiçbirşey değil :)) Oda bunca yıldır beni çekiyo o da ayrı bir konu :))
oglun kac yasindaydi canim...Evişi beklesin yaptım kahvemi oturdum bilgisayarın başına :)) oğluşumda odasında bilgisayarın başında :) Anneeeeeeeeeee diye çağırana dek rahatım :)
demi ama tek tarafli bakmamak lazim..ama ben kac tarafli bakarsam bakayim benim cektigimi it cekmez..neyse kacirmayalim keyfimizi
oglun kac yasindaydi canim...
Aman kaçırmıyalım boşverrr
5 yaşında canımm
Hiç düşündünüz mü yada bilen var mı içinizde "merhaba" ne anlama geliyor diye?.
Çok ilginç bir o kadar da hoş ve sıcak bir anlamı varmış meğer.
"merhaba" aslında farsça kökenli olup "benden size zarar gelmez" anlamına geliyormuş.
Çok hoş değil mi? Bunu öğrendikten sonra karsımdaki insana merhaba demek daha bir anlamlı oldu benim için.
Şu an bu mesajı okuyan herkese benden,
"MERHABA"
iyi yetirtir onu benli kizim sever:)) tüm oglan annelerine duyulurur:
cocuklarinizi insan sevgisiyle saygili iyiniyetli yardimsever ve kilibik büyütün..bende 3 kiz var biri olmasa biri denk gelebilir:)))
hepsinde ayni numara:)) valla ben oglani elimden geldigince saydigim özelliklerde yetistiriyorum.ona varan hatun yasadi..yasamayi eglenmeyi seviyor..ev islerini seviyor.. düzgün süpüremiyor ama onada daha yillar var alisir elbet:)))Haaa haa haa haa Kılıbıkta olmasın yaaa hiç hoşlanmam etrafımızda tanıdığım bikaçtane kılıbık eş var onlarda hiç çekilmez bee :))
Bu yaşına kadar Sürekli birlikte olduğumuz için babada fazla alakadar olmadığı için sorun yok :)) Ama babası artık sen iyice annene benzemeye başladın artık erkek erkeğe takılalım diyo :) tabi lafta en fazla dayanma süresi yarım saat :))
sagol cnim..menünü okudumda yahu cok sasirttin beni..hani dün hic murabiye simit oda benzeri hicbir kacamak yok...kiz alismistim..bugün ne var acaba diye severek okuyordum menünü.._)))) gerci senin adina sevindim.aferim..ama istahimi acacak birse göremedim menünde..esasinda hic birsey yiyesim yok..askam salimsalim sallanirken yedigim makarna gözünün önüne geldikce yeserdi suratim valla:))kizlar bendende size merhaba
oznurcum gecmis olsun
kizlar dunku menumu yaziyim
sabah 1 tane incir
kahvalti 1 bardak yesil cay 1 dilim kepek ekmeyi 2 dilim peynir 5,6 tane yesil zeytin
oylen 2 tabak ispanak yemeyi 1 kase yogurt
aksam 1 yabak ispanak yemeyi 1 kase yogurt 1 tabak sebze corbasi
yesil cay ve incir
hepsinde ayni numara:)) valla ben oglani elimden geldigince saydigim özelliklerde yetistiriyorum.ona varan hatun yasadi..yasamayi eglenmeyi seviyor..ev islerini seviyor.. düzgün süpüremiyor ama onada daha yillar var alisir elbet:)))
kizlar bendende size merhaba
oznurcum gecmis olsun
kizlar dunku menumu yaziyim
sabah 1 tane incir
kahvalti 1 bardak yesil cay 1 dilim kepek ekmeyi 2 dilim peynir 5,6 tane yesil zeytin
oylen 2 tabak ispanak yemeyi 1 kase yogurt
aksam 1 yabak ispanak yemeyi 1 kase yogurt 1 tabak sebze corbasi
yesil cay ve incir
bak iste orasi hic belli olmaz ama sen keyif alacagi sekilde yardimda bulunmasini sagla o zaman olabilir:):)))) benimkide Ben ne yaparsam yardım ediyyim mi anne diye sürekli peşimde :)) İşe yarıcak yaşa geldiğinde de öyle olur mu bilmem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?