bak iste orasi hic belli olmaz ama sen keyif alacagi sekilde yardimda bulunmasini sagla o zaman olabilir:)
ayyyy öznur geldiin belli olmuş hem syfa ilelrlemiş hem sohbet bu arada beni yine gülme krizine soktunalem kadınsın valla hızına yetişemiyrm senin süpersin sen normal hayattada böle eğlencelimisin kızman bile değişik bende eğlenceli bi kadın olmak isterdim ama aksine bi o kadar ciddiyim kahretsin seviyrm seni ben ya
kızlar misafirim gelcek kısır tatlı keke falan yaptım napcam beeeeeeeen:18::18::18::18::18::18:
sagol canim benim..yapacagini yapmissin zaten daha ne yapican...birde yaprak sarmasi yap:))) saka bir yana karnini doyur onlar gelmeden önce diet bisküvisi kepekli ekmek falan ye..yogurt ye..ne bileyim hic birsey yoksa patates hasla onu yut..servis saatine kadar istahin kesilir istesende yiyemezsin..siddetle öneriyorum misafiriniz oldugunda öncesinden karninizi doyurunayyyy öznur geldiin belli olmuş hem syfa ilelrlemiş hem sohbet bu arada beni yine gülme krizine soktunalem kadınsın valla hızına yetişemiyrm senin süpersin sen normal hayattada böle eğlencelimisin kızman bile değişik bende eğlenceli bi kadın olmak isterdim ama aksine bi o kadar ciddiyim kahretsin seviyrm seni ben ya
kızlar misafirim gelcek kısır tatlı keke falan yaptım napcam beeeeeeeen:18::18::18::18::18::18:
Doğru söylüyorsun... Çocuk yetiştirmek çok zormuş hep çelişkide kalıyorum doğrumu yapıyorum yanlışmı iyi bir annemiyim diye hep sorguluyorum kendimi.....
Sana imreniyorum ben 1 taneyle zaman zaman başedemiyorum sen 5 taneyle başa çıkıyorsun :))
5 nerden cikti kizaman allahim yoksa allahmi söyletiyor..o bulantilar kusmalar..nayir nolamaz....4 diicen dört..valla hic kolay degil..bakmasi kolay..yemegi pisir önlerine koy..camasir bulasik..iss güc zor degil onlar..ama onlari adam gibi adam yapmak büyütmek cok zooor coooooooooooooook..herbirinin ayri sitresi oluyor.
var tabiki...o zaman 15 cocuk diiicen:))gene bebelerime lafim geciyor ona lafta gecmiyor:)))))))))Yok be bide kocan al sana beş çocuktan farkları varmı :)))
var tabiki...o zaman 15 cocuk diiicen:))gene bebelerime lafim geciyor ona lafta gecmiyor:)))))))))
hııııı aşk mı oda neeee nasıl birşeyyy tatlı mı tuzlu mu ??? kilo yapar mı kalorisi yüksek mi:)))kiz sekerim sen gene sessizsin bugün..hic begenmiyorum son zamanlardaki halini...böyle nesesiz durgun...asikmi oldun nedir?:26:
amiiin amiiin cümlemizin..oldu olacak suraya birde mendil acayim...belkim para atan falan olur..yeterince acindirmisim kendimi:)))saka bir tarafa bazen kendikendime bile sadaka veresim geliyor:))) hayat iste ya herkeste baska vukuu buluyor:))) allahb u günümü aratmasin cocuklarimin kötü gününü göstermesinde gelen mevladan...birazda kendimizdan ..kabul etmek gerek..tüm sucuda mevlaya atmayalim yani yani:)Tamam dır 15 çocuklu öznurcum :)) Allah yardımcın olsun kardeşim :))
sorma:))Herkes nirde yaaaa ?????
Elma şekerimde bir görünüp bir kayboluyo Öbür kaptanımız zate yok Kaptansız bıraktınız bizi yahu :)))
valla ask her tatta.bazen aci bazen tuzlu bazen tatli...evet kesinlikle kilo vayiyor.en azindan bana..cok aci ve tuzlu ama yedikce yediriyor yani..aci cekiyorsun hoop dolaba...seviniyorsun hooop kebapciya:))) cok yüksek kalorili...aman dikkathııııı aşk mı oda neeee nasıl birşeyyy tatlı mı tuzlu mu ??? kilo yapar mı kalorisi yüksek mi:)))
sorma:))
valla ask her tatta.bazen aci bazen tuzlu bazen tatli...evet kesinlikle kilo vayiyor.en azindan bana..cok aci ve tuzlu ama yedikce yediriyor yani..aci cekiyorsun hoop dolaba...seviniyorsun hooop kebapciya:))) cok yüksek kalorili...aman dikkat
ölmiiim valla..dünyaya kazik cakarim ne güzel olur:)):)))))))))))))))) sen ölme emi
allah kolaylik versin valla ne diiim..baksana 50 mesajin dolmadimi kiz daha..hangi oteldesin merak ettim..
mirabaaaaaaaaaaa
mirabaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?