80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol canim..nerelerdesin ya son zamanlarda görüsemez olduk...

kız deli olcam 50 mesaj yazmadan özel mesaj yollayamassın diyodu 70 olcak nerdeyse hala yolluyamıyorum 100 diyo şimdide :)

gicigimi var sana nedir sende bol bol yazzzz:)

anaaaaaa büsrada gitti( yalniz kaldim..canim SIKILIYOR nerdesiiiiniz iziziziziz sesim yanikilaniyororororororoooooor
bende sinekleri kovalayayim bari:)))

Ben varim kübra evde canim sikintidan patladi biraz bakiyim dedim senin yazdiklarini okudum cok guldüm esinle aandaki ikiski muhabbet cok komik nm :)

Ben varim kübra evde canim sikintidan patladi biraz bakiyim dedim senin yazdiklarini okudum cok guldüm esinle aandaki ikiski muhabbet cok komik nm :)

öyledir:))) ama herzamanda öyle degildir:))) neyse idare ediyoruz iste..bende sinek kovaliyordum burada kimse yok diye:))) ne mutlu güldürebildimse..nerden katiliyorsun..senle tanismadik herhalde:26:

öyledir:))) ama herzamanda öyle degildir:))) neyse idare ediyoruz iste..bende sinek kovaliyordum burada kimse yok diye:))) ne mutlu güldürebildimse..nerden katiliyorsun..senle tanismadik herhalde:26:

Guldum gercekten sagol canim cok sikïlmisti iyi geldi ... Ben iki ay kadar once bu topikte baslamistim ozaman baska arkadaslar vardi ama biraktim 3 kilo falan verdikten sonra simdi geri geldim istanbuldayim 23 yasindayim bi oglum var 2 yasinda evlendikten sonra kilo almaya basladim 60 kilo ile evlendim dogumla birlikte 80 oldu maelesef simdi tekraar basliyorum bakalim senin hikayen nedir ismi ne mesela ?

Bi tembellik yapayım bugün dedim gene olmadı..Misafirim geldi şimdi gitti..Şimdide yemek faslı ....Kadın olmak ne zor iş yaaaa(((

Bi tembellik yapayım bugün dedim gene olmadı..Misafirim geldi şimdi gitti..Şimdide yemek faslı ....Kadın olmak ne zor iş yaaaa(((

eveeeeeeeeet çok zor cinsyetimi değiştirmek önüme gelen yemekten yemek üstüne eleştirmek işten gelip yoruldum diye yan gelip yatmak sabah giderken nasılsa biri toplar akşam gelince diye ortalığı darmadağın bırakmak istiyoruuuuuuuuuuum

misafirler gitti bende menümü yazayım şimdi size bakalım ne çantalar yiyecem

sabah8.00:az yağa yumurta peynir domates maydonoz 3 b çay 2 dilim ekmek

ara11.00:1 dilim ekmek iki kaşık çorba

öğle14.00:misafirlerle küçük bi kase kısır yaklaşık 4 yk, bi çatal kek 2 çatal tatlı ama küçük bunlar

akşam:2 kase yaklaşık 7 yemek kaşığı kısır

1.5 lt su ama daha içecem belki akşam arasında bi portakal yerim ama halim yok leslide yapacaktım ama hayal oldu yine çoooooooooooook yorgunum

Herkese iyi akşamlar Bugün sabahtan öğlene kadar dışarıdaydım.1.ara ile öğle yemeği yer değiştirdi biraz

Sabah:4 adet eti form çikolata kaplı bisküvi

1.ara:7 yemek kaşığı kuru fasulye ve 7 yemek kaşığı pilav Dışarda yedim bunları,ama tabağımın yarısını bile yemedim.Ziyan oldu diye çok üzüldüm

Öğle:1 bardak taze sıkılmış portakal suyu

2.ara:3 adet eti form limonlu bisküvi

Akşam:1 fincan yarım yağlı süt,3 çay kaşığı bal,3 adet eti form limonlu bisküvi.

Ara gelince de activa çilekli yoğurdumu yiyeceğim.Öğlen fazla kaçırdığımı akşam dengeledim.Bugün activa yoğurt olmadan 1400 kalori civarında yemişim. Bir de aldığım yağ oranı düşükmüş sistem uyarı verdi.:18: Yavaş yavaş dengeyi bulacağım diye ümit ediyorum.Dün de karbonhidrat düşüktü hey Allah'ım ya

Bu arada hala suyumu tamamlayamadım,unutuyorum sürekli ya.Aklım 5 karış havada

benimde bugünkü menüm pek iç açıcı değil ama yine de yazayım

sabah peynir,4 zeytin,2 ince dilim sucuk,1 tatlı k.bal 3 dilim ekmek

ara yarım simit

öğle yok

ara yarım çikolatalı gofret

akşam 6 tane nuget yarım dilim su böreği

suyu da çok az içtim uffff hafta sonu olunca malesef iyi olmadı birde dışarıya çıktık ne öğün kaldı ne öğünarası karışık bir gündü

Dışarıya çıkınca benim de hep karışıyor.Hele hafta içi okulum var benim sabahtan akşama kadar.Sürekli poğaça,ekmek arası sandviç gibi şeylerle beslenmek zorundasın.Yemekhanemiz fakültemize uzak kalıyor çünkü.Gidip gelene kadar öğle arası bitiyor.

Hayal ama zaman zaman bende çooooooook istiyorum :)))

Bence iyi tutmuşsun kendini abartı bişey yok hatta eksik var :))

Benim fikrim pilav olmasaymış iyi olurmuş artı sabah kahvaltı vede akşam yemeğini göremiyorum ...Yediklerin ara öğünde olabilir ama öbürtürlü sağlıksız geldi bana ??

Canım sabah güzel ekmek 2 dilim olabilirdi arada iyi ama öğleyi atlamasaydın keşke belki ozaman su böreğine başını çevirebilirdin :))

Canım çok tehlikeli bir durum bir formül bulman gerek yanına meyve süt falan alabilirsin belki... Yoksa işin zor..

anammmm profiterol yapmakk çok zor yaa valla çok yoruluyorummm :)))) yarın misafirr var yinee vallahi kendime çok acıyorumm yaaaa yazık banada dişyetime de ((

menümmm
sabah-ara:1 kırma yumurta, 2 dlm ekmek( yumurtanın yağı o kadar azdıkii tavanın her köşesine yapıştı)
öğle: 2lahana,1 biber dolma
ara:1 galeta,2hazır köfte yemeğin tadına bakıyordum da :)
akşam:1 kase yoğurt,2dlm ekmek,5yk yemek, 2 parça et
ara: ve yine yapacağımı yaptım yaptığımmm pastalarınnn soslarınaaa kremalarınaaa ne varsa tadına baktım :)

eyvahlarrr olsun sadece tadına mı baktın :)))

Kahvaltıyı dışarıda yapacaktık aslında,ama erkek arkadaşımla biraz geç buluşunca ben sabah bisküvi yedim,sonra da öğle zamanı geliyordu yemek yedik dışarıda.Yemeği de fazla kaçırınca akşam yemeğini yiyemedim:18:

Evet şu okula çare bulmam lazım.Çünkü yemek yeme imkanım yok malesef adam gibi Kampüsün içinde cafelere gitsen fast food tarzı yemekler var,yemekhaneden yemek istesen hem fakülteme uzak hem de bir sıra var ucu sonu görünmüyor.Sıra gelene kadar zaten zamanın yarısı gidiyor.Acele acele yemek yiyip,tıka basa karınla koşa koşa fakülteye yetişmek zorunda kalıyorsun Ne yapsam bilemiyorum.Yanımda meyve filan taşısam bile öğle yemeği yerine geçmeyeceği çok açık

Anladım canım napçan kahvaltı ve akşam yemeği ne dikkat etcen öğlende de sefer tası götür dermişim :))

nasılsa yazdım deyipppp rahatladım bir tanede pasta yedimm duyumun taktiği uyguladım :)))

Neeeeeeeee gerisi gelecek gibi İstanbul diyarbakır çok mu uzak gelicem oraya saçını başını yolcam senin :))))) Bu hafta fazla oldu amaaaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…